Cofttek Babagan Kita - Produksi suplemen bahan mentah

cofttek Holding Limited

Cofttek Holding Limited ditemokake ing taun 2008, minangka perusahaan biokimia farmasi teknologi tinggi kanggo nggabungake produksi, R&D lan penjualan. Dununge ing Taman Industri Kimia Luohe, duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan industri farmasi canggih, nyedhiyakake produk inovatif lan layanan berkualitas tinggi kanggo industri farmasi.

Cofttek kanthi platform bioteknologi, teknologi kimia lan uji coba analitis, sing fokus ing pangembangan API, perantara lan bahan kimia sing apik, nalika nyedhiyakake CRO, layanan CMO lan uji coba analitis lan layanan riset kualitas kanggo perusahaan ing industri biomedis.

Cofttek duwe tim manajemen sing berpengalaman lan tim R&D kelas pertama, kalebu akeh ahli pinunjul ing bidang pangembangan proses sintesis farmasi lan riset kualitas farmasi. Wis misuwur lan kompetitif penting ing bidang kimia farmasi, teknologi sintetis, pangembangan obat-obatan obat-obatan, bioengineering, lan liya-liyane. Pelanggan lan mitra perusahaan teka ing saindenging jagad, nggawe kemitraan sing raket karo akeh perusahaan farmasi ing Amerika Utara, Eropa, India lan China.

Nandhesake prinsip "Dhasar Kualitas, Dhasar Pelanggan, Layanan Jujur, Mupangat Mutual", cofttek Holding Limited. nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing memuaskan liwat tes sing sampurna lan layanan berkualitas tinggi.

Sincerely looking forward to cooperating with you and achieving future win2win!

  • Sintesis lan kontrak R&D
  • Pabrikan cilik & produsen skala gedhe
  • Blok bangunan kanggo panemuan obat
  • Proses R&D lan pangembangan rute anyar

Tim Manajemen

Gambar latar belakang situs web buyaas

Jack Z.

CEO, Pendiri perusahaan

Gambar latar belakang situs web buyaas

Tandhani. Z. C

Pembentukan bebarengan.

Gambar latar belakang situs web buyaas

Lily Huang

CFO

Situs web karakter Bubuyaas

Peter J.

Coo.

 perusahaan biokimia farmasi teknologi tinggi kanggo nggabungake produksi, R&D lan penjualan.

Bioteknologi
95%
Teknologi Kimia
90%
Pengujian analitis
85%
CRO, layanan CMO
88%
Pengujian analitis
95%
Layanan Riset Mutu
80%

kanthi teknologi bioteknologi sing kuat, teknologi kimia lan analisis analitik, fokus ing pengembangan API, intermediet lan bahan kimia, nalika nyediakake layanan kualitas CRO, CMO, lan analisis riset analitik lan kualitas kanggo perusahaan ing industri biomedis.

Kita duwe laboratorium lan peralatan sing paling canggih, tim R&D paling dhuwur lan staf manajemen.

ISO9001: 2000 lan GMP Certification.

 

10
Taun Pengalaman
776
Medicament Darmen
158
Penghargaan ditampa
200000
Wong sing nampa

Book an Appointment

Langganan kanggo entuk informasi paling anyar babagan klinik kita.
Sampeyan bakal nampa warta lan bonus paling anyar.