Cofttek Holdings diwatesi

Layanan Customized & Synthetic

Antibodi Molekul Kecil

Reagen, Inhibitor Kinase

Solusi Customized kanggo Panjenengan Need

Service kita

Cofftek minangka salah sawijining supplier antikanker kelas donya

reagen kimia lan inhibitor kinase.

sistem
Development

Ana tim biokimia profesional lan berpengalaman kanggo proyeksine proses.

Mangerteni liyane

Sintetis
pangaturan

Sintesis khusus lan R & D kontrak, kabeh sing didhukung dening kawicaksanan kuwat kita ...

Mangerteni liyane

Massa
Produksi

Tingkat layanan bisa diisi saka batubara cilik nganti ukuran gedhe ...

Mangerteni liyane
Peta Struktural Situs
Reaksi Minyak Molekul Cilik
cofttek Site Factory Peta
Inhibitor Kinase
cofttek Site Factory Peta
Kustomisasi & Sintetis

Carane Kita Bisa

01

01request

Kanggo nyedhiyakake insinyur biokimia karo panjalukan lan pitakon sing rinci.
02

02Development

Profesor biokimia sing gegandhengan bakal ngetutake kasus sampeyan lan nggawe jadwal profesional kanggo proyek sampeyan.
03

03transaksi

Sawise nemtokake tuntutan lan rincian, kanggo mlebu kontrak miturut maksud.
Hubungi lan entuk dhukungan saka ilmuwan!
Cofttek Web Site Call Diagram
Play Video

Kapabilitas Kita

Cofttek minangka produsen antiseptik lan penghubung utama kelas donya kanggo reagen antikanker molekul cilik lan inhibitor kinase, kanggo nyedhiyakake pangembangan sistem, kustomisasi dikontrak lan produksi skala gedhe ...

News

Testimoni pelanggan