Suplemen dietary bahan Produsen mentah-Cofttek

Kaluwihan kita

Gedhe Scale Pabrik

Pabrik biokimia pabrik lan perusahaan berteknologi tinggi, kanthi sistem pemasok diwasa lan fasilitas teknis pungkasan.

Investasi R & D

Kanthi platform bioteknologi lan tes analitis.

Tim Kelas Pertama

Nduwe tim manajemen lan tim R & D kelas pertama, para pelanggan lan mitra perusahaan teka ing saindhenging donya.

Assurance Quality

GMP production,ISO9001:2000 quality authentication

Gallery

langganan

Langganan kanggo entuk informasi paling anyar babagan Perusahaan kita.
Sampeyan bakal nampa warta lan bonus paling anyar.