Miturut pendapat kita, suplemen nootropik paling apik yaiku Alpha GPC ing 2021 kanggo keperluan pribadi yaiku Cofttek Alpha GPC. Sing paling apik babagan suplemen iki yaiku produk vegetarian / vegan, mula kabeh bisa njupuk. Luwih penting, suplemen kasebut ora ngemot gandum, gluten, susu, endhog, iwak, lan kacang-kacangan. Mula, iki uga cocog kanggo dikonsumsi kanggo wong sing alergi. Nanging, yen sampeyan duwe kondisi sadurunge, sampeyan kudu luwih dhisik takon karo dhokter. Suplemen iki mung entuk komentar positif lan nindakake persis kaya apa sing diklaim kudu ditindakake.

Apa Alpha GPC?

Alpha GPC utawa L-Alpha Glycerlphosphorylcholine utawa Choline Alfoscerate minangka senyawa kolin sing ana ing otak. Senyawa iki uga dibebasake nalika asam lemak sing ditemokake ing kedele lan tanduran liya bubar. Sanajan Alpha GPC ana kanthi alami, kanthi konsentrasi lan kuantitas alami, ora cukup kanggo nindakake fungsi sing didhukung kanggo ndhukung. Mangkono, Alpha GPC asring diwènèhaké kanggo konsumsi sajroning suplemen panganan sing ngemot Alpha GPC sing diasilake liwat fosfatip kacang soja utawa enzim enzim fosfatil.

Panaliten sing ditindakake ing Alpha GPC sajrone pirang-pirang taun wis ditemtokake minangka prekursor asetilkolin parasympathomimetic sing ngrangsang sistem saraf parasympathetic lan mulane, kanthi aktif mbantu perawatan Alzheimer lan macem-macem bentuk demensia. Alpha GPC uga prodrug kolin paling efisien mula, suplemen sing ngemot senyawa iki dadi sumber kolin panganan. Kolin minangka nutrisi penting sing dibutuhake awak kanggo nindakake sawetara fungsi penting, kayata tuwuhing sel lan metabolisme. Alpha GPC uga minangka nootropic efektif sing nambah fungsi kognitif otak. Mula asring diwènèhaké marang pasien tuwa sing ngalami kognitif. Asupan Alpha GPC uga bisa nambah produksi hormon pertumbuhan ing njero awak, mula atlit ing saindenging karya nggunakake suplemen Alpha GPC kanggo ningkatake output tenaga sakabehe.

Ing artikel iki, kita ngrembug aspek penting saka senyawa iki, kalebu Mupangat Alpha GPC, dosis sing bener, suplemen Alpha GPC paling apik sing saiki kasedhiya ing pasar lan ing ngendi bisa tuku bubuk iki kanthi akeh.


Napa Kita Perlu Alpha GPC

Sawetara taun kepungkur, wong-wong wis mulai menehi perhatian marang awak. Obrolan ing sekitar kesehatan otak saya tambah akeh amarga otak dadi pusat kontrol kanggo awak kabeh lan tumindak ala ing otak bisa nyebabake akibat. Kolin nduweni peran penting kanggo njaga kesehatan otak lan nambah fungsi otak. Dadi, suplemen panganan saiki kalebu senyawa sing nyedhiyakake kolin ing awak. Salah sijine senyawa kasebut yaiku Alpha GPC.

ra ono isine
ra ono isine

Migunakake Alpha GPC

Suplemen GP GPC nggawa sawetara mupangate. Kanggo miwiti, Alpha GPC dikenal bisa nambah kesehatan otak lan fungsi. Nindakake kanthi nambahake tingkat dopamin karo awak. Sawetara panliten uga nggandhengake senyawa iki karo fungsi memori lan kemampuan sinau sing luwih apik. Ing sawetara kasus tartamtu, suplemen alpha GPC uga wis bisa mulihake memori sanajan kasus kasebut adoh lan sithik. Saliyane nambah fungsi otak lan kognitif, ana bukti sing cukup kanggo mbuktekake manawa Alpha GPC bisa digunakake kanggo nambani Alzheimer, macem-macem bentuk demensia, lan serangan iskemik sementara. Senyawa kasebut uga digunakake para atlit amarga bisa ningkatake kinerja. Ing kesimpulan, alpha GPC duwe sawetara mupangat sing mantep, faktor kunci sing nambah popularitas ing taun-taun pungkasan.

Alpha GPC Benefits

Suplemen Alpha GPC entuk popularitas sing luar biasa amarga kemampuan senyawa kanggo mbantu awak pulih saka sawetara gangguan. Ing bagean iki, kita ngrembug babagan panggunaan bathi Alpha GPC sing wis ditemtokake.

ra ono isine

① Efektivitas kanggo Ngatasi Disese Alzheimer

Sajrone pirang-pirang taun, sawetara panliten ditindakake kanggo nyinaoni kemampuan senyawa iki kanggo mbantu perawatan Alzheimer. Salah sawijining panliten ngandhakake manawa Alpha GPC nambah tingkat asetilkolin ing otak. Asetilkolin digandhengake karo fungsi otak sing luwih apik lan kognisi sing luwih apik. Sing luwih penting, panliten iki uga nerangake manawa wong sing duwe hipertensi, Alpha GPC nyuda pembengkakan ing sekitar pembuluh getih ing otak, saengga bisa nambah fungsi otak.

Panaliten uga nuduhake manawa pasien nandhang penyakit Alzheimer bisa entuk keuntungan saka njupuk 1200 mg alpha GPC saben dina. Dosis iki dianjurake sajrone 3 nganti 6 wulan lan nambah katrampilan mikir wong sing lara penyakit iki.(2). Doggrell SA & Evans S; Evans (Oktober 2003).

② Mbantu Ngrawat Dementia

Akeh wong sing bingung ing antarane demensia lan Alzheimer. Dadi, penting banget kanggo nggawe bedane ing antarane kalorone. Dementia minangka istilah umum sing digunakake kanggo njlentrehake kemunduran kemampuan mental wong nganti penurunan kasebut mula ngganggu tugas saben dinane. Alzheimer dementia dementia nanging penyakit tartamtu sing dadi salah sawijining penyebab demensia sing paling umum.

Wis pirang-pirang taun, sawetara panaliten ditindakake kanggo nyinaoni efek asupan GPC alpha ing pasien demensia. Siji panaliten nyatakake yen intake GPC alpha biasa sajrone nem wulan luwih apik kognisi lan fungsi ing pasien karo demensia entheng nganti entheng. Kajaba iku, panaliten liyane ngubungake konsumsi alpha GPC biasa kanthi kognisi sing luwih apik ing pasien sing nandhang demam lan penyakit cerebrovaskular. Kesimpulan, wong sing nandhang demam bisa entuk manfaat saka njupuk 1000 mg saka Alpha GPC saben dosis. Ing pasien kasebut, asupan Alpha GPC gegandhengan karo prilaku, swasana ati, lan kognisi.

③ Digunakake kanggo Ngatasi Serangan iskemik Transien

Serangan iskemia langsung (TIA) minangka episode disfungsi neurologis sing ringkes, asring disebabake gangguan getih ing otak lan mripat. Serangan iskemia langsung biasane mung sawetara menit, nanging dianggep minangka prekursor stroke. Panaliten ditindakake kanggo nyinaoni efek Alpha GPC ing penyakit stroke lan pasien TIA. Panaliten kasebut ngandhakake manawa wong sing njupuk 1200-mg Alpha GPC nembak saben dina suwene 28 dina, diikuti 1200 mg / dina Alpha GPC (liwat langkah lisan) sajrone nem wulan, nuduhake keterampilan mikir luwih apik lan uga pemulihan sing luwih apik saka TIA .

ra ono isine

④ Nggawe Suplemen Nootropik sing Efektif

Acetylcholine minangka bahan kimia organik sing dianggo minangka neurotransmitter lan penting kanggo fungsi memori lan sinau. Alpha GPC nambah bahan kimia iki ing otak, saéngga bisa nambah memori lan pangerten. Dadi, alpha GPC asring digunakake minangka komponen penting ing suplemen panganan nootropik.

⑤ Ngapikake Kinerja Olahraga

Ing atlit, intake GPC alpha dihubungake kanthi nyuda kolin sing disenengi saka latihan. Sing luwih penting, iki uga ana hubungane karo produksi hormon wutah sing tambah lan kinerja ketahanan sing ditambah. Mangkono, pelatih lan pelatih asring menehi pitunjuk marang atlit supaya nganggo alpha GPC kanggo entuk kinerja otot sing ditingkatake.

Dosage Alpha GP

Panaliten sing ditindakake kanggo ngerti efek saka alpha GPC ing output tenaga ngungkapake manawa dosis 600 mg nyebabake peningkatan rembesan hormon wutah. Mangkono, standar dosis saka alpha GPC biasane antarane 300 nganti 600 mg lan atlit menehi saran supaya ora wates ndhuwur.

Nanging, nalika ngobati penurunan kognitif, meh kabeh panliten sing nganalisa efek Alpha GPC ing fungsi kognitif nggunakake dosis standar 1200 mg saben dina, dipérang dadi telung dosis 400 mg. Nyuda jumlah dosis iki bisa uga ora duwe efek sing padha karo dosis 1200 mg saben dina. Mula, pasien sing nandhang Alzheimer, demensia, lan TIA asring disaranake tetep dosis 1200mg / dina.

Apa Alpha GPC Aman?

Kabeh panaliten sing ditindakake kanggo nganalisa macem-macem efek saka Alpha GPC ing macem-macem fungsi awak setuju yen senyawa kasebut, yen dikonsumsi miturut watesan saben dina, aman kabeh. Nanging, intake Alpha GPC sing berlebihan bisa nyebabake efek samping, kayata nyeri sirah, heartburn, insomnia lan pusing. Sing luwih penting, wanita sing ngandut lan nyusoni kudu ngonsumsi senyawa iki amarga ora ditliti nganti saiki kanggo nyinaoni efek Alpha GPC ing wanita sing ngandhut. Kajaba iku, yen sampeyan duwe kondhisi sadurunge, luwih becik kanggo konsultasi karo dhokter sadurunge miwiti suplemen Alpha GPC.

Ngendi Tuku Powder GP GP Alpha?

Yen sampeyan minangka perusahaan sing ngasilake suplemen Alpha GPC utawa individu sing ngerti akeh mupangat lan mulane, sampeyan wis nate ngetren, bisa uga kudu ngrasakake. tuku bubuk Alpha GPC kanthi akeh. Suplemen sing kasedhiya ing pasar cenderung ana ing larang regane lan cukup mung tahan sawetara minggu. Yen sampeyan pengin tuku Alpha GPC kanthi akeh, papan sing paling apik kanggo toko yaiku Cofttek.

Cofttek minangka produsen bahan mentah tambahan sing mlebu pasar ing taun 2008 lan wis ngadeg ing saindenging jagad mung sawetara taun. Perusahaan wis nggawe jeneng kanggo produk kasebut liwat produk sing bermutu tinggi. Dina iki, perusahaan nyedhiyakake produk menyang perusahaan farmaseutikal ing Amerika Utara, Eropa, India lan China. Alfa GPC sing diwenehake dening Cofttek minangka produk bermutu tinggi sing bakal terus-terusan. Dadi, yen sampeyan butuh Alpha GPC kanthi akeh, papan sing paling apik kanggo toko yaiku:produk-28319-77-9 

RFQ Alpha GPC:

Apa sing cocog kanggo Alpha GPC?

Administrasi Alpha GPC nambah pelepasan asetilkolin neurotransmitter lan nggampangake sinau lan memori. Ing atlet, suplemen Alpha GPC nyegah nyuda latihan ing tingkat kolin, ningkatake kinerja ketahanan lan sekresi hormon pertumbuhan.

Suwene apa supaya Alpha GPC bisa digunakake?

Alpha GPC efektif kanggo nambah produksi pasukan awak ngisor sawise suplemen 6 dina. Pelatih kinerja olahraga bisa nimbang nambah Alpha GPC menyang diet atlit kacepetan lan daya kanggo nambah kinerja otot.

Apa Alpha GPC nggawe sampeyan kesel? 

Sampeyan bakal nggawe sampeyan luwih bosen ing wayah wengi, nanging iki bisa ditindakake amarga pakaryan kanthi kualitas dhuwur luwih dhuwur ing awan. Lan mesthine sampeyan kudu turu supaya pikiran bisa ngolah kenangan sing sampeyan lakoni sedina muput.

Apa otak Alpha duwe efek samping? 

Efek samping saka Alpha Brain arang banget. Adhedhasar uji coba klinis Brain Alpha lan bukti, ora ana laporan babagan efek samping suplemen kasebut.

Apa sampeyan bisa kakehan kolin? 

Entuk kolin sing akeh banget bisa nyebabake ambu ora enak ing awak, mutah, kringet lan salivasi abot, tekanan darah rendah, lan karusakan ati. Sawetara panliten uga nuduhake yen kolin sing akeh bisa nambah risiko penyakit jantung.

Apa sampeyan bisa njupuk kolin Alpha GPC lan CDP bebarengan? 

Kalor suplemen kolin iki bisa digunakake bebarengan. … Alpha GPC minangka produk sampingan fosfatidilkolin (PC). Lan CDP Cholin tambahan nyedhiyakake uridine sing dibutuhake kanggo sintesis PC. Dadi, sampeyan nyedhiyakake otak karo jinis kolin sing dibutuhake ing level sel.

Apa Alpha GPC alami?

Alpha GPC minangka molekul alami sing ana ing njero otak. Nutrisi sing penting iki, gegandhengan karo kulawarga B-vitamin, khusus manggon ing neuron membran sel.

Apa otak Alpha aman?

Alpha Brain minangka salah sawijining suplemen nootropik sing paling aman. Nanging, sampeyan bisa uga nemoni sawetara efek samping babagan interaksi obat utawa nalika ngonsumsi luwih saka sing dibutuhake. Pramila sampeyan kudu tetep dosis sing disaranake lan kudu takon karo dhokter sadurunge njupuk suplemen nootropik

Apa suwene efek otak Alpha? 

Otak Alpha luwih saka 6 jam. Miturut sawetara tinjauan independen ing Alpha Brain, efek kasebut bisa luwih saka 7-8 jam.

Apa otak Alpha pancen bisa digunakake?

Panggunaan otak Alpha sajrone 6-minggu nambah memori verbal anyar lan fungsi eksekutif yen dibandhingake karo kontrol, ing klompok wong diwasa sehat umur 18-35. Asil uji coba uji coba luwih lanjut babagan aplikasi suplemen peningkatan kognitif ing kinerja atletik.

Apa Joe Rogan duwe otak Alpha? 

Joe Rogan afiliasi karo perusahaan sing diarani Onnit, sing nggawe Alpha Brain, produk sing dimaksud kanggo nambah kelingan lisan lan ngrampungake tugas. Alpha Brain uga salah siji saka sawetara produk ing pasar sing ora nyoba klinis lan Rogan percaya bisa mbantu dheweke ngelingi tembung lan frase sing luwih apik tinimbang plasebo.

Apa otak Alpha sah?

Ngomentari kahanan iki, pangadeg Onnit Aubrey Marcus ujar: "Kita bisa ujar kanthi cetha manawa ora ana amfetamin utawa zat terlarang liyane ing otak Alpha. Kita milih kanthi gampang kanggo nyoba saben batch otak Alpha kanthi biaya dhewe kanggo mesthekake yen produk ora ana bahan terlarang utawa ilegal.

Apa suplemen Nootropik sing paling apik?

Alpha GPC minangka senyawa kolin sing wis ana alami ing otak. Senyawa iki uga diluncurake nalika asam lemak sing ditemokake ing kécap lan tanduran liya rusak. Sanajan Alpha GPC ana kanthi alami, ing konsentrasi lan jumlah sing alami, ora cukup kanggo nindakake fungsi sing dirancang kanggo ndhukung. Mangkono, Alpha GPC asring diwènèhaké kanggo dikonsumsi ing bentuk suplemen panganan sing ngemot Alpha GPC sing diasilake liwat deacylation kimia utawa enzimatik fosfatidilkolin fosfolipid soya-enriched.

Panaliten sing ditindakake ing Alpha GPC sajrone pirang-pirang taun wis ditemtokake minangka prekursor asetilkolin parasympathomimetic sing ngrangsang sistem saraf parasympathetic lan mulane, kanthi aktif mbantu perawatan Alzheimer lan macem-macem bentuk demensia. Alpha GPC uga prodrug kolin paling efisien mula, suplemen sing ngemot senyawa iki dadi sumber kolin panganan. Kolin minangka nutrisi penting sing dibutuhake awak kanggo nindakake sawetara fungsi penting, kayata tuwuhing sel lan metabolisme. Alpha GPC uga minangka nootropic efektif sing nambah fungsi kognitif otak. Mula asring diwènèhaké marang pasien tuwa sing ngalami kognitif. Asupan Alpha GPC uga bisa nambah produksi hormon pertumbuhan ing njero awak, mula atlit ing saindenging karya nggunakake suplemen Alpha GPC kanggo ningkatake output tenaga sakabehe.

Apa suplemen otak sing paling apik? 

Suplemen Alpha GPC nggawa sawetara mupangate. Kanggo miwiti, Alpha GPC dikenal bisa nambah kesehatan otak lan fungsi. Nindakake kanthi nambahake tingkat dopamin karo awak. Sawetara panliten uga nggandhengake senyawa iki karo fungsi memori lan kemampuan sinau sing luwih apik. Ing sawetara kasus tartamtu, suplemen alpha GPC uga wis bisa mulihake memori sanajan kasus kasebut adoh lan sithik. Saliyane nambah fungsi otak lan kognitif, ana bukti sing cukup kanggo mbuktekake manawa Alpha GPC bisa digunakake kanggo nambani Alzheimer, macem-macem bentuk demensia, lan serangan iskemik sementara. Senyawa kasebut uga digunakake para atlit amarga nambah kinerja. Minangka kesimpulan, alpha GPC duwe sawetara mupangat sing mantep, faktor kunci sing nambah popularitas ing taun-taun pungkasan.

Apa Alpha GPC nambah HGH?

Alpha GPC minangka prekursor asetilkolin putatif sing bisa nambah sekresi hormon pertumbuhan liwat tumindak katekolamin sing dirangsang asetilkolin.

Apa kolin nyebabake depresi?

Kita ora nemokake asosiasi sing penting ing analisis sing cocog babagan hubungan antara kolin plasma lan gejala depresi. Ing panliten adhedhasar populasi sing akeh iki, konsentrasi kolin digandhengake kanthi negatif karo gejala kuatir nanging ora kanggo gejala depresi.

Apa sing ana ing otak Alpha?

Alpha Brain duwe rong bahan sing ningkatake tingkat asetilkolin: kolin GPC, sing awak dadi asetilkolin, lan Huperzine A, alkaloid sing asale saka lumut klub Tionghoa, uga dikenal kanthi jeneng Huperzia serrata.

Apa CDP kolin aman?

Kolin CDP minangka obat sing aman, kayata tes toksikologi; ora duwe efek serius ing sistem cholinergic lan ditoleransi kanthi becik.

Apa efek saka Noopept?

Efek samping sing bisa nyebabake noopept kalebu gangguan turu (5/31 pasien), gangguan iritasi (3/31), lan tekanan darah meningkat (7/31) (Neznamov lan Teleshova, 2009). Mekanisme tumindak saka panelitian praklinik Salah sawijining panliten babagan tikus nglaporake manawa noopept nyebrang alangan otak getih.

Apa Alpha GPC nambah dopamin?

Bisa uga Alpha GPC bisa nambah tatanan memori lan nambah katrampilan sinau. Alpha GPC uga bisa nambah level dopamin, sing entuk bathi tumrap fungsi otak.

Sepira kerjane Alpha GPC?

Alpha GPC efektif kanggo nambah produksi pasukan awak ngisor sawise suplemen 6 dina. Pelatih kinerja olahraga bisa nimbang nambah Alpha GPC menyang diet atlit kacepetan lan daya kanggo nambah kinerja otot.

Apa gejala kekurangan kolin?
  • Rasane kuatir utawa gelisah.
  • Ati lemu, utawa dikenal minangka penyakit ati lemak non-alkohol (NAFLD)
  • Kerusakan otot.
  • Hyperhomocysteinemia.
  • Nekrosis ginjel hemorrhagic.
  • Kanker.
Apa kolin apik kanggo kuatir? 

Kolin bisa nambah fungsi memori, nambah perkembangan otak lan ngobati rasa kuatir lan kelainan mental liyane.

Apa sumber kolin paling apik?

Sumber panganan kolin paling sugih yaiku daging, iwak, susu, lan endhog. Akeh woh-wohan, sayuran, lan biji-bijian kalebu uga kolin, mula ana akeh pilihan kanggo wong sing mangan panganan vegetarian utawa tanduran.

Kepiye cara supaya bisa kolin kanthi alami? 

Multivitamin biasane ora ngemot kolin.

Sanajan panganan sing akeh kolin — ati, kuning telur, lan daging abang - luwih akeh lemak jenuh, kolin uga bisa ditemokake ing panganan sing luwih murah lemak jenuh kalebu salmon, cod, tilapia, susu pitik, lan legum.

Kepiye tes kanggo kekurangan kolin?

Saiki, ora ana tes klinis definitif sing bisa digunakake kanggo ngenali wong sing kurang kolin. Konsentrasi choline plasma, betaine, lan fosfatidilkolin mudhun kanggo manungsa sing panganan kurang kolin, nanging plato sawise ambruk 30% -50%.

Apa rasane Alpha GPC?

Iki nduweni rasa sing rada legi, nanging mung bisa dimangerteni kanthi alus. Mesthi dudu sulih gula kanggo kabeh wong.

Apa suplemen kolin efektif?

Studi observasional gedhe ngubungake asupan kolin lan tingkat getih kanggo fungsi otak sing luwih apik, kalebu memori lan proses sing luwih apik. Tambahan karo 1,000 mg saben dina nyebabake nambah memori lisan jangka pendek lan jangka panjang kanggo wong diwasa umur 50-85 sing ora duwe memori kurang.

Apa citolin padha karo kolin?

Citicoline minangka jeneng bahan kanggo senyawa sing padha karo kimia karo sittine-diphosphocoline (CDP choline). Bedane mung yaiku kolin CDP lumrahe kedadeyan ing manungsa, lan citolin minangka bentuk sing ditemokake ing suplemen nutrisi.

Apa citolin nambah dopamin?

Citolin nambah komunikasi seluler kanthi nambah kasedhiyan neurotransmitter, kalebu asetilkolin, norepinefrin, lan dopamin. Ing istilah sing gampang, komponen kolin citolin digunakake kanggo nggawe asetilkolin, yaiku neurotransmitter eksekutif utama ing otak manungsa.

Apa bedane kolin lan fosfatidilkolin?

Fosfatidilkolin minangka bahan kimia sing ana ing endhog, kedele, mustar, kembang srengenge, lan panganan liyane. Tembung "fosfatidilkolin" kadhang kala digunakake kanthi "lecithin", sanajan kalorone beda. Kolin minangka komponen fosfatidilkolin, yaiku komponen lecithin.

Apa kolin nyebabake kuatir?

Ing panliten adhedhasar populasi sing akeh iki, konsentrasi kolin digandhengake kanthi negatif karo gejala kuatir nanging ora kanggo gejala depresi.

Apa kolin nambah serotonin? 

Pangowahan tingkat plasma kolin utawa asam amino tartamtu nyebabake pangowahan tingkat otak sadurunge kanggo neurotransmitter kasebut - kolin kanggo asetilkolin, triptofan kanggo serotonin, lan tirosin kanggo katekolamin.

Apa efek samping saka kolin?
  • hipotensi.
  • kringet
  • mutah-mutah
  • salivasi gedhe banget.
  • keracunan ati.
  • ambune awak hanyir.
Apa kolin menehi sampeyan energi?

Dilaporake yen kolin duwe peran penting ing metabolisme lemak; ngilangi lemak kanggo digunakake minangka sumber energi. Tumindak kolin iki ndadekake migunani kanggo nyegah kahanan kaya ati lemu utawa keluwihan lemak ing getih.

Apa Lecithin apik kanggo kuatir?

Lecithin digunakake kanggo nambani kelainan memori kayata demensia lan penyakit Alzheimer. Iki uga digunakake kanggo nambani penyakit gallbladder, penyakit ati, jinis depresi, kolesterol tinggi, kuatir, lan penyakit kulit sing diarani eczema.

Apa efek samping saka Alpha GPC?

Iki bisa nyebabake efek samping ing sawetara wong kalebu lara ati, sirah, pusing, lan ruam kulit. Yen diwenehi gambar: Alpha GPC luwih SAJAM yen digunakake kanthi cocog. Iki bisa nyebabake efek samping ing sawetara wong, kalebu heartburn, sirah, insomnia, kebingungan, lan redness ing situs injeksi.

Suwene wektu kerja Alpha GPC?

Alpha GPC efektif kanggo nambah produksi pasukan awak ngisor sawise suplemen 6 dina. Pelatih kinerja olahraga bisa nimbang nambah Alpha GPC menyang diet atlit kacepetan lan daya kanggo nambah kinerja otot.

Apa banyu Alpha GPC utawa lemak larut?

Wangun sing paling umum ing panganan yaiku fosfatidilkolin (PC), phosphocholine, alpha-gpc, sphingomyelin, CDP-choline, lan choline gratis. Fosolin, kolin gratis, lan alpha-gpc bisa larut ing banyu, dene fosfatidilkolin lan sphingomyelin bisa larut karo lemak.

Apa otak Alpha aman digunakake?

Alpha Brain minangka salah sawijining suplemen nootropik sing paling aman. Nanging, sampeyan bisa uga nemoni sawetara efek samping babagan interaksi obat utawa nalika ngonsumsi luwih saka sing dibutuhake. Pramila sampeyan kudu tetep dosis sing disaranake lan kudu takon karo dhokter sadurunge njupuk suplemen nootropik.

Apa suplemen otak bisa digunakake?

Kabeh panaliten sing ditindakake kanggo nganalisa macem-macem efek saka Alpha GPC ing macem-macem fungsi awak setuju yen senyawa kasebut, yen dikonsumsi miturut watesan saben dina, aman kabeh. Nanging, intake Alpha GPC sing berlebihan bisa nyebabake efek samping, kayata nyeri sirah, heartburn, insomnia lan pusing. Sing luwih penting, wanita sing ngandut lan nyusoni kudu ngonsumsi senyawa iki amarga ora ditliti nganti saiki kanggo nyinaoni efek Alpha GPC ing wanita sing ngandhut. Kajaba iku, yen sampeyan duwe kondhisi sadurunge, luwih becik kanggo konsultasi karo dhokter sadurunge miwiti suplemen Alpha GPC.

Apa Nootropics bisa ngelu? 

Nanging ana sawetara efek samping, kalebu ngelu, kuatir lan insomnia.

Apa kakehan kolin bisa mbebayani?

Entuk kolin sing akeh banget bisa nyebabake ambu ora enak ing awak, mutah, kringet lan salivasi abot, tekanan darah rendah, lan karusakan ati. Sawetara panliten uga nuduhake yen kolin sing akeh bisa nambah risiko penyakit jantung.

Apa sampeyan bisa njupuk Alpha GPC saben dina?

Yen dijupuk ing dosis sing disaranake Alpha GPC bisa ditoleransi kanthi becik. Kanggo umume wong diwasa, sawetara dosis sing bisa ditampa cukup wiyar; dosis kumulatif saben dina 300-1200 mg, yen dijupuk ing siji utawa rong dosis, aman lan efisien.

Apa Nootropics aman?

Penyalahgunaan nootropics — bahan apa wae sing bisa ngowahi, nambah, utawa nambah kinerja kognitif, utamane liwat stimulasi utawa pencegahan neurotransmitter tartamtu — bisa uga mbebayani lan nyebabake otak manungsa, lan sawetara wong sing duwe riwayat mental utawa panggunaan zat kelainan bisa uga.

Apa pil otak sing paling apik ing pasar?

Ing sawetara taun kepungkur, masarakat wis wiwit nggatekake awake dhewe. Obrolan babagan kesehatan otak wis saya gedhe amarga otak dadi pusat kontrol kanggo kabeh awak lan gangguan otak bisa nyebabake implikasi sing ala. Kolin duwe peran penting kanggo njaga kesehatan otak lan ningkatake fungsi otak. Mula, akeh suplemen panganan saiki kalebu senyawa sing nyedhiyakake kolin ing awak. Salah sawijining senyawa kasebut yaiku Alpha GPC.

Apa Kopi iku Nootropik?

Kopi dianggep minangka nootropic amarga isine kafein. Kafein minangka nootropik populer sing utamane nambah kewaspadaan lan swasana ati. Nootropics, sing uga diarani "obat cerdas" mbantu ningkatake fungsi kognitif, nambah memori lan kinerja otak.

Nootropics sing sejatine bisa digunakake?

Panaliten sing ditindakake kanggo ngerti efek alpha GPC ing output tenaga ngandhakake yen dosis 600 mg nyebabake kenaikan sekresi hormon pertumbuhan. Dadi, dosis standar alpha GPC biasane antara 300 nganti 600 mg lan atlit disaranake tetep ing wates ndhuwur.

Nanging, nalika ngobati penurunan kognitif, meh kabeh panliten sing nganalisa efek Alpha GPC ing fungsi kognitif nggunakake dosis standar 1200 mg saben dina, dipérang dadi telung dosis 400 mg. Nyuda jumlah dosis iki bisa uga ora duwe efek sing padha karo dosis 1200 mg saben dina. Mula, pasien sing nandhang Alzheimer, demensia, lan TIA asring disaranake tetep dosis 1200mg / dina.

Apa CBD kalebu Nootropic?

Amarga akeh manfaat kesehatan kognitif, CBD dianggep minangka nootropic. Akeh peneliti seneng banget babagan potensial CBD kanggo mbantu tantangan mental sing umum kayata kuatir, depresi, lan stres.

Apa mupangate Alpha GPC?

 Efektif kanggo Ngrawat Disese Alzheimer

Sajrone pirang-pirang taun, sawetara panliten ditindakake kanggo nyinaoni kemampuan senyawa iki kanggo mbantu perawatan Alzheimer. Salah sawijining panliten ngandhakake manawa Alpha GPC nambah tingkat asetilkolin ing otak. Asetilkolin digandhengake karo fungsi otak sing luwih apik lan kognisi sing luwih apik. Sing luwih penting, panliten iki uga nerangake manawa wong sing duwe hipertensi, Alpha GPC nyuda pembengkakan ing sekitar pembuluh getih ing otak, saengga bisa nambah fungsi otak.

Riset uga nuduhake manawa pasien sing nandhang penyakit Alzheimer bisa entuk manfaat njupuk 1200 mg alpha GPC saben dina. Dosis iki dianjurake sajrone 3 nganti 6 wulan lan nambah ketrampilan mikir wong sing ngalami penyakit mematikan iki.

 Mbantu karo perawatan Dementia

Akeh wong sing bingung ing antarane demensia lan Alzheimer. Dadi, penting banget kanggo nggawe bedane ing antarane kalorone. Dementia minangka istilah umum sing digunakake kanggo njlentrehake kemunduran kemampuan mental wong nganti penurunan kasebut mula ngganggu tugas saben dinane. Alzheimer dementia dementia nanging penyakit tartamtu sing dadi salah sawijining penyebab demensia sing paling umum.

Wis pirang-pirang taun, sawetara panaliten ditindakake kanggo nyinaoni efek asupan GPC alpha ing pasien demensia. Siji panaliten nyatakake yen intake GPC alpha biasa sajrone nem wulan luwih apik kognisi lan fungsi ing pasien karo demensia entheng nganti entheng. Kajaba iku, panaliten liyane ngubungake konsumsi alpha GPC biasa kanthi kognisi sing luwih apik ing pasien sing nandhang demam lan penyakit cerebrovaskular. Kesimpulan, wong sing nandhang demam bisa entuk manfaat saka njupuk 1000 mg saka Alpha GPC saben dosis. Ing pasien kasebut, asupan Alpha GPC gegandhengan karo prilaku, swasana ati, lan kognisi.

Digunakake kanggo Nambani Serangan Ischemic Telpon

Serangan iskemia langsung (TIA) minangka episode disfungsi neurologis sing ringkes, asring disebabake gangguan getih ing otak lan mripat. Serangan iskemia langsung biasane mung sawetara menit, nanging dianggep minangka prekursor stroke. Panaliten ditindakake kanggo nyinaoni efek Alpha GPC ing penyakit stroke lan pasien TIA. Panaliten kasebut ngandhakake manawa wong sing njupuk 1200-mg Alpha GPC nembak saben dina suwene 28 dina, diikuti 1200 mg / dina Alpha GPC (liwat langkah lisan) sajrone nem wulan, nuduhake keterampilan mikir luwih apik lan uga pemulihan sing luwih apik saka TIA .

 Ndadekake Suplemen Nootropik sing Efektif

Acetylcholine minangka bahan kimia organik sing dianggo minangka neurotransmitter lan penting kanggo fungsi memori lan sinau. Alpha GPC nambah bahan kimia iki ing otak, saéngga bisa nambah memori lan pangerten. Dadi, alpha GPC asring digunakake minangka komponen penting ing suplemen panganan nootropik.

 Mbenakake Kinerja Athletik

Ing atlit, intake GPC alpha dihubungake kanthi nyuda kolin sing disenengi saka latihan. Sing luwih penting, iki uga ana hubungane karo produksi hormon wutah sing tambah lan kinerja ketahanan sing ditambah. Mangkono, pelatih lan pelatih asring menehi pitunjuk marang atlit supaya nganggo alpha GPC kanggo entuk kinerja otot sing ditingkatake.

Artikel dening : Dr. Zeng

Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1). Perpustakaan Perubatan Nasional AS Institut Kesehatan Nasional, Gatti G, Barzaghi N, Acuto G, Abbiati G, Fossati T, Perucca E., 1992 Sep; 30 (9): 331-5.

(2). Doggrell SA & Evans S; Evans (Okt. 2003). "Perawatan demensia kanthi modulasi neurotransmisi". Pendapat Pamriksa Ahli Obat. 12 (10): 1633-1654.

(3). Parnetti, Lucilla; et al. (2007). "Prekursor kolinergik ing perawatan gangguan kognitif: Pendekatan sing ora efektif utawa perlu evaluasi maneh?". Jurnal Ilmu Neurologis. 257 (1-2): 264–9.

(4). Lelungan kanggo njelajah eg.

(5). Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib ing urip sampeyan.

(6). Anandamide vs cbd: sing endi sing luwih apik kanggo kesehatan sampeyan? Kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke!

(7). Sampeyan kudu ngerti babagan nikotinamide riboside klorida.

(8). Suplemen magnesium l-threonate: mupangat, dosis, lan efek samping.

(9). Palmitoylethanolamide (kacang polong): mupangat, dosis, panggunaan, suplemen.

(10). 6 mupangat kesehatan suplemen resveratrol paling dhuwur.

(11). 5 mupangat paling apik kanggo njupuk phosphatidylserine (ps).

(12). 5 mupangat paling apik kanggo njupuk quinone pyrroloquinoline (pqq).

(13). Suplemen anti-penuaan mononukleotida nikotinamida paling apik (nmn).