apa Anandamide (AEA)

Anandamide (AEA), uga dikenal minangka molekul kabegjan, utawa N-arachidonoylethanolamine (AEA), minangka neurotransmitter asam lemak. Jeneng Anadamida (AEA) asale saka basa Sanskerta Joy "Ananda." Raphael Mechoulam nyipta istilah kasebut. Kepiye, bebarengan karo loro asistene, WA Devane lan Lumír Hanuš, pisanan nemokake "Anandamide" ing taun 1992. Anandamide (AEA) minangka solusi sing apik kanggo akeh masalah fisik lan mental. 

 

Cara Kerja Anandamide (AEA)

Anandamide (AEA) asale saka metabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic. Anandamide (AEA) minangka mediator lipid lan fungsi ligan endogen reseptor CB1 lan modulasi sirkuit reward. Iki minangka neurotransmitter penting ing sistem endokannabinoid, sing dijenengi sawise Ganja. Iki mbantu ngatur aliran sistem neurokimia supaya awak lan pikiran sampeyan bisa lancar. Ditemokake manawa struktur Anandamide padha karo tetrahydrocannabinol (THC), komponen psikotik utama Ganja. Mula Anandamide ngganti swasana ati kanthi simulasi sing misuwur kanthi ganja inggil.

Iki diprodhuksi ing awak kanthi alami miturut instruksi otak kanthi reaksi kondensasi ing neuron. Reaksi kondensasi sing dikontrol ion kalsium lan adenosin siklik siklaik ana ing antarane asam arakidonik lan etanolamin. 

Anandamide nambah rasa seneng kanthi sesambungan karo reseptor cannabinoid ing sistem saraf lan saraf periferal, CB1 lan CB2. Reseptor CB1 target kegiatan motor (gerakan) lan koordinasi, Mikir, Napsu, Memori jangka pendek, Pemahaman Nyeri, lan Kekebalan. Ing wektu sing padha, reseptor CB2 target organ utama kayata Ati, Gut, ginjel, Pankreas, jaringan Adipose, otot Balung, Balung, Mripat, Tumor, sistem Reproduksi, sistem kekebalan, saluran pernafasan, kulit, sistem saraf pusat, lan sistem kardiovaskular .

Ing awak, N-arachidonoylethanolamine dadi enzim asam lemak amida hidrolase (FAAH) lan ngasilake asam arakidonik lan etanolamin. Yen tumindak FAAH'sFAAH bisa diperlambat, kita bakal bisa entuk manfaate Anandamide'sAnandamide kanggo wektu sing luwih dawa.

Anandamide (AEA)

Mupangate Anandamide (AEA)

Anandamide (AEA) simulasi efek Ganja ing sistem kita, tanpa efek sing saleh. Anandamide mbantu kita ngrangsang fungsi otak kanthi cara ing ngisor iki:

  1. Nambah kapasitas otak lan memori

Nambah kapasitas memori sing digunakake iku penting Mupangate Anandamide (AEA). Iki uga mbantu sampeyan dadi luwih kreatif kanthi ngolah informasi dadi ide anyar. Panaliten ing tikus nuduhake peningkatan fungsi otak sing signifikan. Dadi, yen sampeyan pengin nambah katrampilan analitis, katrampilan kreatif, utawa apik ing pasinaon, Anandamide minangka solusi sing sampurna.

  1. Tumindak minangka pengontrol napsu

Yen sampeyan pengin ngetutake diet sing ketat, kontrol napsu kudu dilakoni. Salah sawijining mupangat Anandamide yaiku mbantu sampeyan ngontrol napsu lan siklus ngombe. Sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol rasa lapar utawa kepenginan sampah kanthi bantuan Anandamide. Kanthi cara iki, sampeyan bisa entuk target bobot utawa target bobot awak maneh. Ing jaman saiki, tetep sehat lan sehat biasane gumantung karo kebiasaan panganan, lan suplemen Anandamide bisa mbantu kita. Nanging rencana penurunan bobot karo Anandamide kudu ditambah karo rencana diet sing tepat. Undereating abot bisa nyebabake ngilangi bobot awak kanthi tiba-tiba, lan uga ana masalah metabolisme. Kajaba iku, kanggo ibu sing nyusoni, konsumsi Anandamide kudu dihindari.

  1. Neurogenesis

Salah sawijining cara kanggo nambah kapasitas fungsi otak sampeyan yaiku duwe neuron utawa sel otak anyar liwat Neurogenesis. Iki bener, utamane sampeyan wis meh 40 utawa wis ngluwihi umur. Anandamide (AEA) mbantu Neurogenesis.

Kajaba iku, tingkat Anandamide sing luwih dhuwur ing awak manungsa mbasmi risiko penyakit neurodegeneratif kaya penyakit Perkinson'sPerkinson, lsp. Ing umur tuwa, Anandamide mbantu pemulihan masalah sing gegandhengan karo neurodegenerasi kayata kelangan memori, depresi, wedi, kurang ngontrol awak, lsp. Anandamide (AEA) ngewangi wong tuwa supaya seneng urip pensiun tanpa kuwatir masalah kesehatan.

  1. Ngontrol Kepinginan Seksual

Anandamide (AEA) mupangat ngontrol kepinginan seksual sampeyan kanthi rong cara. Ing dosis sing entheng, nambah kekarepan seksual. Nanging kanthi dosis abot Anandamide (AEA) nyuda dorongan seksual. Anandamide (AEA) nambah swasana ati lan ngatasi stres sing nyebabake dorongan seksual. Nanging dosis sing luwih dhuwur nggawe sampeyan kepenak seksual, lan sampeyan ora prelu nglakoni kegiatan seksual.

  1. Properti anti-kanker

Anandamide (AEA) nduweni sifat karsinogen semut kanthi efek psikotropika. Anandamide (AEA) nglawan pertumbuhan jaringan kanker. Iki mupangati banget ing kanker payudara. Eksperimen nuduhake manawa bisa dadi pengganti sing apik kanggo obat kanker konvensional. Kajaba iku, ora ana efek samping sing dibandhingake karo efek obat-obatan kanker konvensional sing ngganti urip. Ora suwe, panrima skala gedhe kanggo Anandamide (AEA) bisa uga nyuda rasa sakit sing dialami pasien kanker sajrone perawatan. 

  1. Sipat antiemetik

Mual lan mutah uga bisa dikontrol karo Anandamide (AEA). Bisa digunakake karo serotonin kanggo ngontrol mual. Iki nggawe Anandamide (AEA) minangka solusi antiemetik sajrone kemoterapi kanggo pasien kanker. Iki bisa uga apik kanggo ibu sing lagi ngandut. Nanging kanggo ibu sing hamil, Anandamide (AEA) mung kudu ditindakake yen disaranake dening dokter.

  1. Sipat relief pain

Kanthi ikatan karo CB1, Anandamide (AEA) mblokir transmisi sinyal nyeri. Kanthi cara iki, Anandamide (AEA) bisa digunakake kanggo nyuda rasa sakit nemen ing pasien sing ngalami penyakit kayata asam urat, radang sendi, utawa sciatica. Ing umur sing luwih tuwa, rasa sakit minangka kanca sing tetep. Anandamide (AEA) minangka obat sing wis kabukten kanggo migren lan ngelu liyane. Konsumsi suplemen Anandamide (AEA) nalika wis tuwa bisa mbantu dheweke menang rasa sakit lan uga bakal nambah kualitas urip.

  1. Regulator Mood

Sistem endokannabinoid ngontrol swasana kita. Anandamide (AEA) ngontrol kahanan pikiran negatif kaya rasa wedi, kuatir, lan nambah rasa seneng. Kanthi cara iki, Anandamide (AEA) bisa fungsi minangka swasana ati, ningkatake kesehatan mental, lan ningkatake batin sampeyan. Minangka suplemen Anandamide (AEA) non-gawe ketagihan, disaranake banget, utamane kanggo umure umur, sing kudu terus kerja kanthi produktivitas sing dhuwur ing lingkungan sing nuntut lan stres.

  1. Kanggo nglawan depresi

Anandamide (AEA) uga bisa nglawan depresi. Panaliten babagan tikus bubar mbuktekake sifat antidepresan. Depresi lan masalah sing ana gandhengane nyebabake kesehatan mental lan fisik… uga ing masyarakat. Kecanduan nikotin, alkohol, penyalahgunaan narkoba asring digandhengake karo depresi. Malah kondhisi sing luwih parah bisa uga nyebabake wong mati. Depresi bisa uga dadi kekuwatan negatif sing bisa nyebabake wong mati. Anandamide (AEA) bisa dadi solusi apik kanggo masalah iki.

  1. Gelut Peradangan lan Edema

Anandamide (AEA) nyuda pembengkakan sel lan edema. Kanthi cara iki, iki uga migunani minangka solusi anti-inflamasi.

  1. Mbenakake Kesuburan

Anandamide (AEA) bisa uga duwe peran sing migunani kanggo ovulasi lan implantasi. Panliten nuduhake yen level Anandamide (AEA) sing dhuwur njamin ovulasi sing sukses.

  1. Ngatasi Hyper-Tension lan Disfungsi Ginjel

Luwih saka 60% wong bakal ngalami hipertensi utawa penyakit ginjel kronis. Anandamide (AEA) bisa modulasi fungsi ginjel sing nyebabake penyakit kasebut. Anandamide (AEA) wis nuduhake asil sing apik kanggo ngrampungake masalah sing disebabake dening tekanan darah tinggi. 

 

Sumber Alami Anandamide (AEA)

  • Asam Fatty Dasar

Endhog, wiji Chia, wiji rami, sardin, wiji rami minangka sumber asam lemak nambahi endokannabinoid. Sabanjure, iki nambah level Omega 3 lan Omega 6 ing awak sing ningkatake aktivitas endokannabinoid.

  • Teh lan Herbs

Ganja, cengkeh, kayu manis, lada ireng, oregano, lsp nambah tingkat Anandamide ing awak kita. Teh minangka sumber Anandamide (AEA) sing apik banget.

  • coklat

Coklat peteng minangka salah sawijining sumber Anandamide sing paling apik. Bubuk kakao digawe saka oleolethanolamine lan linoleoylethanolamine. Mudhunake kerusakan endokannabinoid lan njaga tingkat Anandamide ing awak kita. Uga, coklat duwe theobromine, sing mbantu produksi Anandamide.

  • Ireng Ireng (jamur ireng)

Black Truffles ngemot Anandamide alami.

 

Suplemen Anandamide (AEA) lan cara liya kanggo nambah level Anandamide

  • CBD (Cannabidiol)

Salah sawijining cara paling apik kanggo ngrangsang sistem endokannabinoid yaiku konsumsi CBD. CBD minangka sumber ganja medis utama. CBD nyandhet FAAH lan nambah level Anandamide ing awak kita. 

  • ngleksanani

Olahraga nyebabake faktor sing nyenengake. Olahraga nambah level Anandamide ing awak lan saengga nambah kecenderungan olahraga luwih angel. Eksperimen nuduhake yen sawise olahraga, dheweke dadi tenang lan ora bisa lara. Iki dianggep amarga aktivasi CB1 lan CB2'sCB2 dening Anandamide. Katon 30 menit mlaku utawa aerobik sing kuat nambah level Anandamide ing awak kita. Uga ditemokake manawa pasien migren sing nggunakake aerobik cenderung pulih saka penyakit sing padha. Utamane amarga tingkat Anandamide sing akeh diprodhuksi ing awak amarga olahraga sing abot.

  • Ngurangi Stress

Wong sing bisa ngontrol stres duwe level Anandamide sing luwih dhuwur. Tekanan nyuda efek reseptor CB1 lan nyuda tingkat Anandamide lan, sabanjure, nuduhake nyuda fungsi cannabinoid. Mula aja nganti ana kahanan stres kanggo nambah kesejahteraan umume. Salah sawijining solusi yaiku meditasi.

Mediasi nambah level Anandamide lan dopamin ing awak kita. Mediatbodiesleads menyang tingkat oksitosin sing luwih dhuwur sing nambah tingkat Anandamide ing awak kita. Kayane siklus kesejahteraan sing apik. Anandamide mbantu sampeyan tenang lan tapa; semedi nambah tingkat Anandamide lan mbantu sampeyan ngatasi stres.

Anandamide (AEA)

 

Dosis Anandamide (AEA)

Kaya endokannabinoid liyane, dosis eksternal Anandamide sing apik kanggo kita. Dosis dhuwur bisa ngrusak awak. 1.0mg / kg (saben Kg bobot awak) iku cocog dosis Anandamide (AEA). Nanging yen sampeyan nemoni masalah, sampeyan kudu langsung golek dhokter. Ing ibu lan ibu sing lagi nyusoni, dheweke kudu takon dhokter sadurunge nggunakake Anandamide (AEA). 

 

Efek Sampingan Anandamide (AEA)

Anandamide duwe toleransi sing dhuwur lan efek samping sing kurang. Sampeyan bisa uga nemoni sawetara kasusahan sawetara wektu, kayata ngilangi bobot, pusing, utawa mutah. Ing kasus tartamtu, administrasi Anandamide (AEA) sajrone nyusoni (ditliti ing tikus diwasa) nyebabake nambah bobot, akumulasi lemak awak, lan uga resistensi insulin. Iki kedadeyan amarga tambah napsu sing nyebabake konsumsi panganan sing akeh.

 

tuku  Suplemen Anandamide (AEA)

Kita bisa gampang ngerti supaya urip sehat Anandamide (AEA) iku penting. Iki mbantu nyegah lan nglawan macem-macem penyakit. Kanggo ngindhari kekurangan Anandamide (AEA), luwih becik nggunakake suplemen ing dosis resep. Umume, Anandamide (AEA) kasedhiya ing minyak (70% lan 90%) lan bentuk Bubuk (50%). China wis dadi produsen utama Suplemen Anandamide (AEA).

 

apa Cannabidiol (CBD)?

Cannabidiol (CBD) minangka senyawa aktif kaloro sing akeh banget sing diarani cannabinoids sing ditemokake ing cannabis sativa (ganja utawa rami). Tetrahydrocannabinol (THC) minangka cannabinoid paling umum lan uga psikoaktif sing ditemokake ing tanduran ganja. THC digandhengake karo sensasi "dhuwur".

Nanging, CBD ora psikoaktif lan asale saka tanduran rami sing jumlah THC kurang. Properti iki nggawe CBD dadi misuwur ing sektor kesehatan lan kesehatan.

Lenga Cannabidiol (CBD) asale saka tanduran ganja kanthi nambahake ekstrak CBD menyang minyak operator kayata minyak biji rami utawa minyak kelapa.

 

Kepiye cara Cannabidiol (CBD) bisa digunakake?

Badan kita ngemot sistem khusus sing diarani sistem endokannabinoid sing tanggung jawab kanggo perubahan fisiologis. Awak ngasilake endocannabinoids dhewe. Endokannabinoid yaiku neurotransmitter sing kaiket karo reseptor cannabinoid.

Ana rong reseptor cannabinoid; Reseptor CB1 lan CB2. Reseptor CB1 ditemokake ing awak lan utamane ing otak. Dheweke ngontrol swasana, emosi, gerakan, napsu, memori, lan pikiran sampeyan.

Reseptor CB 2 ing tangan liyane ditemokake ing sistem kekebalan awak lan nyebabake peradangan lan rasa nyeri.

Nalika THC ikatan banget karo reseptor CB1, CBD ora kaiket karo reseptor, nanging menehi stimulasi awak supaya bisa ngasilake endokannabinoid. Nanging CBD bisa ngikat utawa ngaktifake reseptor liyane kayata reseptor serotonin, vanilloid, lan PPAR [reseptor reseptor aktif peroksisome]. CBD uga tumindak dadi antagonis kanggo reseptor yatim piatu GPR55.

CBD ngubungake reseptor serotonin sing nyebabake kuatir, turu, pemahaman nyeri, napsu, mual, lan mutah.

CBD uga ngubungake reseptor vanilloid sing kondhang mediasi rasa nyeri, pembengkakan, lan suhu awak.

Nanging CBD tumindak minangka antagonis reseptor GPR55 sing biasane ditulis ing macem-macem jinis kanker.

Cannabidiol uga tumindak minangka agen anti-inflamasi. Gelut utawa nyenengake pembengkakan.

Cannabidiol uga nduweni sifat antioksidan sing bisa nyingkirake radikal bebas sing biasane ana gegayutan karo kelainan degeneratif.

 

Cannabidiol (CBD) Efesus

Ing ngisor iki kalebu panggunaan cannabidiol;

 

Ngatasi kelainan kejang (epilepsi)

Cannabidiol digunakake kanggo ngobati kejang. CBD bisa nyebabake saluran natrium sel saraf. Bab sing pinunjul ing epilepsi yaiku gerakan natrium sing ora normal ing njero sel metu. Iki nyebabake otak murub ora umum sing nyebabake kejang. CBD ditemokake bisa nyuda aliran natrium sing ora biasa iki mula minimalake kejang.

Sawetara produk CBD kalebu Epidiolex wis disetujoni kanggo ngobati kejang sing disebabake sindrom Lennox-Gastaut, sindrom Dravet, utawa kompleks tuber sclerosis. Obat resep iki uga digunakake bebarengan karo obat anti-kejang liyane kanggo ngobati kejang ing wong sing nandhang sindrom Sturge-Weber, sindrom epilepsi sing gegandhengan karo infeksi febrile, lan kelainan genetik tartamtu sing nyebabake encephalopathy epilepsi.

Ing panliten 2016 sing nglibatake 214 wong sing lara epilepsi, CBD diterbitake 2 nganti 5 mg saben dina suwene 12 minggu saliyane obat epilepsi. Ditemokake manawa para peserta ngalami kejang luwih sithik saben wulan.

 

Bisa digunakake kanggo ngobati kanker

Minyak Canababiol bisa digunakake kanggo nyuda gejala sing ana gandhengane karo kanker lan efek samping saka perawatan kanker kayata nyeri, mual, lan mutah.

Ing panaliten babagan 16 pasien kanker sing ngalami kemoterapi, CBD sing digunakake bebarengan karo THC ditemokake bisa nyuda efek samping sing gegandhengan karo kemoterapi kayata mual lan mutah.

Panaliten liyane nuduhake manawa CBD nyandhet efektife kanker payudara ing tikus.

 

Pameran sifat neuroprotective

Kemampuan CBD kanggo pengaruhe sistem endokannabinoid lan sistem sinyal otak liyane ndadekake migunani tumrap wong sing kelainan neurologis. Minyak CBD uga bisa nyuda inflamasi sing ana gegayutan karo kelainan neurodegeneratif.

Umume panliten fokus ing panggunaan CBD kanggo ngrawat kelainan neurologis kayata epilepsi lan macem-macem sclerosis. Riset nuduhake panggunaan potensial kanggo ngobati kelainan liyane kayata penyakit Alzheimer lan penyakit Parkinson.

Ing panelitian jangka panjang tikus sing predisposisi penyakit Alzheimer, CBD ditemokake kanggo nyegah penurunan kognitif.

 

Nambani diabetes tipe 1

Diabetes tipe 1 minangka salah sawijining jinis diabetes sing kedadeyan nalika sistem kekebalan nyerang sel ing pankreas, sing nyebabake peradangan.

CBD ditemokake minangka sipat anti-inflamasi, mula bisa nyuda inflamasi utawa uga nundha kedadeyan diabetes tipe 1.

Ing panliten babagan tikus kanthi diabetes, CBD ditemokake nglindhungi neuron kanthi nyegah penurunan kognitif lan nyuda inflamasi syaraf.

 

Cannabidiol (CBD) keuntungan

Cannabidiol duwe macem-macem keuntungan babagan terapi.

Ing ngisor iki sawetara mupangat cannabidiol;

 

Bisa nyuda kuatir lan depresi

Cannabidiol (CBD) bisa mbantu nyuda kuatir uga nyuda sawetara prilaku sing gegandhengan karo kuatir sing ana gandhengane karo kahanan kayata kelainan kuatir umum, kelainan panik, kelainan kuatir sosial, lan kelainan stres post-traumatic (PTSD).

Ing panliten babagan tikus, cannabidiol ditemokake kanggo nuduhake efek anti-kuatir lan antidepresan.

 

Bisa ngatasi rasa lara

CBD nyedhiyakake rasa nyeri alami sing luwih alami tinimbang obat konvensional.

Awak duwe sistem endokannabinoid khusus sing tanggung jawab kanggo ngatur turu, nyeri, pembengkakan, lan respon sistem kekebalan. Awak ngasilake endocannabinoids, neurotransmitter sing ana gandhengane karo reseptor cannabinoid ing sistem saraf sampeyan.

CBD wis kabukten pengaruh karo sistem endokannabinoid saéngga nyuda rasa nyeri lan pembengkakan.

Kombinasi karo THC, minyak CBD bisa digunakake kanggo ngobati rasa sakit sing ana gandhengane karo macem-macem kahanan kayata pirang-pirang sclerosis, radang sendi, nyeri saraf sciatic, lan ciloko sumsum tulang belakang.

Ing panaliten babagan wong sing nandhang arthritis rheumatoid, CBD sing digunakake bebarengan karo THC ditemokake bisa ngatasi rasa sakit sajrone gerakan lan istirahat uga ningkatake kualitas turu ing pasien.

 

Bisa nyuda kukul

Kukul minangka penyakit kulit sing nyebabake akeh wong. Bisa uga amarga genetika, pembengkakan, lan produksi sebum (bahan berminyak sing digawe saka kelenjar sebaceous ing kulit).

Panliten nuduhake manawa CBD bisa mbantu nyuda kukul kanthi tumindak minangka agen anti-inflamasi uga nyuda produksi sebum.

Contone, panliten manungsa nemokake yen minyak CBD bisa nyegah kakehan produksi sebum dening kelenjar sebaceous lan perawatan kukul sing efektif.

 

Bisa mbantu mandheg ngrokok lan narkoba

CBD ing bentuk inhaler bisa mbantu para perokok nggunakake rokok sing luwih sithik uga nyuda kecanduan nikotin. Iki berperan kanggo mbantu wong supaya ngrokok.

Ing panliten ing taun 2018, CBD kacathet bisa mbantu nyuda rokok nalika mundur. Ditemokake mbantu wong supaya santai.

Cannabidiol (CBD) bisa uga menehi mupangat liyane kalebu;

  • Bisa uga mbantu wong sing ngalami insomnia supaya turu kanthi kualitas lan tanpa gangguan
  • Bisa ngilangi sampeyan saka ngelu utawa migren,
  • Uga bisa nyuda rasa mual,
  • Bisa ngatasi alergi utawa uga asma
  • Bisa digunakake kanggo perawatan kahanan paru-paru.

 

Cannabidiol (CBD) dosis 

Dosis minyak canabidiol gumantung saka bentuk administrasi, tujuan sing dikarepake, umur, lan kahanan sing ndasari liyane. Yen sampeyan pengin nggunakake minyak cannabidiol, sampeyan kudu takon dhokter babagan cara njupuk minyak CBD sadurunge entuk saran profesional babagan panggunaan lan dosis sing tepat. Cara njupuk minyak CBD gumantung karo bentuk administrasi kalebu;

  • tablet lan kapsul dijupuk kanthi lisan utawa subling
  • Minyak cbd dijupuk kanthi lisan
  • Minyak cbd kanggo aplikasi ing kulit
  • Semprot hidung kanggo dihirup

Amarga cannabidiol cukup anyar, ora ana dosis standar kanggo macem-macem panggunaan. Nanging, FDA wis nyetujoni panggunaan Epidiolex, sing minangka salah sawijining produk sing diturunake ganja. Iki disetujoni kanggo perawatan epilepsi parah sing disebabake dening sindrom Dravet utawa sindrom Lennox-Gastaut.

Dosis sing disaranake kanggo Epidiolex yaiku:

  • Dosis wiwitan yaiku 2.5 mg / Kg bobot awak sing diombe kaping pindho saben dina, kanthi total dosis 5 mg / kg saben dina.
  • Sawise 1 minggu, dosis bisa ditambah dadi 5 mg / kg kaping pindho saben dina, yaiku total 10 mg / kg saben dina.

Nalika akeh mupangat minyak CBD sing ditemtokake bisa uga ngalami efek samping cannabidiol kalebu mual, lemes, diare, kurang napsu, lan gampang pegel.

 

Cannabidiol (CBD) didol (Tuku Cannabidiol (CBD) akeh)

Didol minyak Cannabidiol kasedhiya kanthi online. Nanging, yen sampeyan mikir cannabidiol tuku saka sumber sing dipercaya sing disetujoni kanggo adol minyak cannabidiol kanggo entuk minyak CBD paling apik.

Sampeyan bisa mriksa ulasan pelanggan ing situs web sing paling akeh kanggo ngerteni suplier produk CBD sing dipercaya nyedhiyakake minyak CBD paling apik.

Tansah tuku cannabidiol (CBD) kanthi akeh kanggo ngrasakake rega diskon.

Tindakake pandhuan babagan cara njupuk minyak CBD kanthi ati-ati supaya ora ngalami efek samping minyak ing CBD.

 

 

Ing ngendi tuku bubuk Anandamide (AEA) kanthi akeh

Cofttek   produk

Didirikan ing taun 2008, Cofttek minangka perusahaan Suplemen Panganan Dhuwur kanthi teknologi saka Luohe City, Provinsi Henan, China.

  • Paket: 25kg / drum

Muga-muga iki mbantu !! Apa ngenteni banjur? Goleki omah Anandamide lan gawe luwih gampang urip!

 

Cathetan Suku
  1. Mallet PE, Beninger RJ (1996). "Resep reseptor cannabinoid agonis anandamide ngganggu memori ing tikus". Farmakologi Perilaku. 7 (3): 276–284
  2. Mechoulam R, Fride E (1995). "Dalan sing durung diaspal menyang ligan cannabinoid otak endogen, anandamides". Ing Pertwee RG (ed.). Reseptor Cannabinoid. Boston: Pers Akademik. pp. 233–
  3. Rapino, C.; Battista, N.; Bari, M. Maccarrone, M. (2014). "Endokannabinoid minangka biomarker reproduksi manungsa". Nganyari Reproduksi Manungsa. 20 (4): 501-516.
  4. (2015). Cannabidiol (CBD) lan analoge: tinjauan efek ing inflamasi. Kimia Bioorganik & Obat, 23 (7), 1377-1385. DOI: 10.1016 / j.bmc.2015.01.059.
  5. Corroon, J., & Phillips, JA (2018). Sinau Cross-sectional kanggo Pangguna Cannabidiol. Panaliten ganja lan cannabinoid, 3 (1), 152-161. https://doi.org/10.1089/can.2018.0006.
  6. Pusat Informasi Bioteknologi Nasional (2020). Ringkesan Senyawa PubChem kanggo CID 644019, Cannabidiol. Dijupuk tanggal 27 Oktober 2020, saka https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Cannabidiol.
  7. R de Mello Schier, A., P de Oliveira Ribeiro, N., S Coutinho, D., Machado, S., Arias-Carrión, O., A Crippa, J.,… & C Silva, A. (2014) . Efek kaya-kaya antidepresan lan cemasolitik saka cannabidiol: senyawa kimia saka sativa Ganja. Target CNS & Kelainan Neurologis-Obat Narkoba (Biyen Target Obat-Obat CNS & Kelainan Neurologis), 13 (6), 953-960.
  8. Blessing, EM, Steenkamp, ​​MM, Manzanares, J., & Marmar, CR (2015). Cannabidiol minangka Perawatan Potensial kanggo Kelainan kuatir. Neurotherapeutics: jurnal saka American Society for Experimental NeuroTherapeutics12(4), 825–836. https://doi.org/10.1007/s13311-015-0387-1
  9. ANANDAMIDE (AEA) (94421-68-8)

 

Paragraf