Cofttek News - Makanan tambahan produsen bahan mentah

blog

Suplemen Anti-Penuaan paling apik kanggo Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

Januari 29, 2021
Sawise panliten ing taun 2019 nyimpulake manawa Monotukleotida Nicotinamide aman kanggo dikonsumsi manungsa yen konsumsi diwatesi ing watesan sing wis ditemtokake, sawetara perusahaan manufaktur wis mlebu pasar kanthi nawakake. Pilihan sing akeh banget iki ndadekake para pembeli bingung babagan suplemen Nictonimade Mononucleotide (NMN) sing paling cocog kanggo dheweke. Miturut pendapat kami, suplemen anti-penuaan paling apik saka Nico ...
maca liyane

Suplemen Magnesium L-Threonate: Keuntungan, Dosis, lan Efek sisih

Januari 28, 2021
Yen sampeyan nggoleki suplemen Magnesium L-Threonate sing apik, disaranake tuku bubuk Magnesium Threonate saka Cofttek. Perusahaan kasebut ujar manawa nambah bioavailabilitas magnesium ing awak. Perusahaan kasebut uga nyatakake yen bubuk sing diwenehake dening perusahaan ndhukung fungsi memori lan ningkatake fungsi kognitif sakabèhé. Dheweke uga mbantu pangguna turu luwih apik. Cofttek minangka pemasok Magnesium L-Threonate sing ...
maca liyane

Palmitoylethanolamide (PEA): Mupangat, Dosis, Gunakake, Tambahan

Januari 28, 2021
Yen sampeyan nggoleki bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) berkualitas tinggi sing didol, sampeyan bakal bisa ing papan sing tepat. Kita minangka salah sawijining pabrikan Palmitoylethanolamide (PEA) paling populer, berpengalaman, lan berpengalaman ing China. Kita nyedhiyakake produk murni lan rangkep sing mesthi diuji dening laboratorium pihak katelu kelas dunia kanggo njamin kemurnian lan keamanan. Kita mesthi ngirim pesanan ing AS, Eropa, ...
maca liyane