Cofttek News - Makanan tambahan produsen bahan mentah

blog

PERJALANAN KANGGO NGLALU EGT

Oktober 12, 2020
TEORI RADIKAL GRATIS | Metabolisme awak normal Polusi udara radiasi Ultraviolet Polusi logam abot Polusi pestisida Polusi pestisida GRATIS & penyakit GRATIS, radikal bebas perlu kanggo awak, nanging radikal bebas sing gedhe banget bisa nyebabake ora seimbang fungsi fisiologis, banjur nyebabake stres oksidatif sing tuwuh ing macem-macem penyakit .. .
maca liyane

OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA) –GANDUNG SIHIR KANGGO URIP

September 25, 2020
Apa sing diarani OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)? Oleoylethanolamide kasusun saka telung tembung: oleoyl, etanol, lan amide. Kanggo kepenak, kita ngrujuk menyang OEA kanthi ringkes. Iki uga dikenal minangka oleothanolamine. Iki minangka lipid etanolamide alami sing dadi regulator babagan prosedur panganan lan bobot awak ing kabeh jinis vertebrata. Iki minangka metabolit saka asam oleat sing dibentuk ing usus cilik manungsa b ...
maca liyane

Anandamide VS CBD: Sing Paling Apik Kanggo Kesehatan Sampeyan? Kabeh Sampeyan Kudu Dikenal Babagan Sampeyan!

September 9, 2020
Apa sing diarani Anandamide (AEA) Anandamide (AEA), uga dikenal minangka molekul bliss, utawa N-arachidonoylethanolamine (AEA), yaiku neurotransmitter asam lemak. Jeneng Anadamida (AEA) asale saka basa Sanskerta Joy "Ananda." Raphael Mechoulam nyipta istilah kasebut. Kepiye, bebarengan karo loro asistene, WA Devane lan Lumír Hanuš, pisanan nemokake "Anandamide" ing taun 1992. Anandamide (AEA) minangka perbaikan sing akeh kanggo fisi ...
maca liyane