Beasiswa Cofttek - Suplemen Cofttek.

Beasiswa Cofttek

Kabeh wong kepengin duwe karir lan pendidikan sing bakal mbantu dheweke adoh banget. Nanging, akeh wong kudu nyasar karir lan tujuan pendhidhikan taun-taun. Cofttek ngerti pentinge pendhidhikan sing tepat, lan sebabe sampeyan mbiyantu ngajari para pamaca babagan suplemen Dietasi karo tinjauan lan saran.

Beasiswa Cofttek minangka promosi anyar sing dakwenehake kanggo ngumumake. Iku beasiswa taunan $ 2000 sing dirancang kanggo mbantu siswa entuk impen pendhidhikan lan karir. Beasiswa iki bakal dianugerahi siji siswa saben taun kanggo mbantu mbayar biaya pendhidhikan. We are tikel tikel tikel tikel kaping pindho taun ngarep.

Pinten Beasiswa kanggo?

Beasiswa iki bakal nyedhiyani mahasiswa $ 2000 kanggo mbayar biaya pendhidhikan. Iku beasiswa mung kuliah lan ora dianyari maneh. Bakal dikirim menyang kantor finansial.

beasiswa Nduweni hak

Kita nggoleki siswa sing bisa nggunakake dana sing ditawakake. Siswa sarjana lan sarjana bisa ngetrapake, nganti suwene mlebu ing sekolah lulusan utawa ing akreditasi kuliah. GPA minimalis (Rata-rata kelas Rata) kanggo aplikasi beasiswa yaiku 3.0

Kepiye Sampeyan bisa Nglamar

Sampeyan bisa kanthi gampang aplikasi beasiswa. Iki dirancang supaya gampang dadi kualifikasi lan cocog. Cacahe siswa sing winates mung bisa ngetrapake, lan mung siji siswa sing bisa menang.

Mangkene carane sampeyan ngetrapake:

  1. Miwiti kanthi nulis karangan 500 tembung utawa luwih babagan "Suplemen panganan nggunakake luwih populer tinimbang sadurunge". Sampeyan bisa nyemak salah sawijining kursus sing wis rampung lan digunakake kanggo rinci babagan carane mbantu nambah kapabilitas. Esai kudu diajukake Desember 31st, 2020.
  2. Sampeyan kudu ngirim aplikasi menyang [email dilindhungi] priksa manawa ana ing format Microsoft Word. Gunakake alamat email akademik (edu) sampeyan mung. Yen sampeyan ngirim aplikasi kasebut ing PDF utawa Google Doc, ora bakal ditampa.
  3. Formulir pangiriman kudu kalebu informasi ing ngisor iki: jeneng, nomer telpon, jeneng universitas lan alamat email sampeyan.
  4. Essay kasebut kudu ditulis nganggo tembung sampeyan dhewe lan kudu migunani kanggo sing maca.
  5. Plagiatisme bakal nyebabake pangiriman diwiwiti langsung ditolak.
  6. Mung wenehi informasi sing wis rinci ing ndhuwur.
  7. Essay sampeyan bakal diadili babagan kreatifitas, eling lan nilai.
  8. Saben kiriman diteliti kanthi manual lan tanggal 15 Januari 2021, pemenang bakal diumumake lan dilaporake liwat email.

Kebijakan Privasi

Kita nggawe manawa ora ana informasi pribadi kanggo siswa sing dituduhake, lan kabeh informasi pribadi disimpen mung kanggo panggunaan internal. Kita ora menehi katrangan siswa kanggo pihak katelu kanthi alesan, nanging kita duwe hak nggunakake artikel sing dikirim kanggo kita kanthi cara sing dikarepake. Yen sampeyan ngirim artikel menyang Cofttek, sampeyan menehi kabeh hak kanggo konten, kalebu kepemilikan konten sing dikandhakake. Iki bener manawa kiriman sampeyan ditampa minangka pemenang utawa ora. Cofttek.com duwe hak kanggo nggunakake kabeh karya sing dikirim supaya bisa diterbitake kaya sing cocog karo sing cocog.