Cofttek Kontak - Makanan tambahan bubuk

Ninggalake Kita Pesen

t1

Dr. Zeng Zhaosen

CEO & FOUNDER

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing bidang sintesis organik kimia obat. Pengalaman sing akeh ing kimia kombinatorial, kimia obat lan sintesis khusus lan manajemen proyek.

langganan

Lengganan kanggo entuk informasi paling anyar babagan perusahaan kita.
Sampeyan bakal nampa warta lan bonus paling anyar.