Yen sampeyan nggoleki sing apik Suplemen Magnesium L-Threonate, disaranake tuku bubuk Magnesium Threonate saka Cofttek. Perusahaan kasebut negesake manawa nambah bioavailabilitas magnesium ing awak. Perusahaan uga negesake manawa bubuk sing disedhiyakake dening perusahaan ndhukung fungsi memori lan ningkatake fungsi kognitif sakabèhé. Dheweke uga ngewangi pangguna supaya turu luwih kepenak. Cofttek minangka panyedhiya Anandamide (AEA) sing mung bakal adol produk sing efektif banget.

FAQ L-threonate magnesium

Apa Magnesium L-Threonate?

Asam Threonic minangka senyawa larut banyu sing dipikolehi saka risak metabolisme Vitamin C. Nalika asam threonic gabung karo magnesium, iki dadi uyah sing diarani Magnesium L-threonate. Magnesium L-threonate kanthi gampang diserep dening awak lan kanthi mangkono, minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nggawe sel otak lan Magnesium tekan bagean awak. Magnesium sing diwenehake dening Magnesium L-threonate ngladeni akeh fungsi biokimia sing penting, kalebu aktifitas vitamin B, sekresi insulin, pembentukan ATP lan protein lan formasi asam lemak. Mineral uga nduweni peran penting kanggo nggarap fungsi enzim sing bener. Sing paling penting, nambah fungsi sistem kekebalan kanthi nambah efek anti-virus lan anti-tumor saka sel pembunuh alam lan sitokosit T-limfosit.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, magnesium bisa dipikolehi liwat sawetara panganan sing alami kaya mineral. Sawetara panganan sing ngemot magnesium kanthi jumlah akeh yaiku coklat tuwa, alpukat, kacang-kacangan, kacang-kacangan, tahu, waluh lan wiji chia, iwak lemak, lsp mula, panjaluk suplemen Magnesium L-threonate saya tambah akeh ing sawetara taun kepungkur.

Magnesium L Threonate digunakake kanggo apa?

Magnesium L-Threonate migunani kanggo ngatur kelainan otak. Obat iki nambah konsentrasi magnesium ing sel otak.

Tuku Magnesium L-Threonate kanggo mupangat nootropic. Iki nambah memori episode, sinau, lan nambah konsentrasi. Suplemen kasebut yaiku dosis resep kanggo pasien sing ngalami kelangan memori sing gegandhengan karo umur, ADHD, demensia, lan penyakit Alzheimer.

  1. utami entuk manfaatssaka Magnesium L-Threonate minangka peningkatan memori. Iki bisa nambah kepadatan lan plastisitas sinaptik uga nambah jumlah situs rilis neurotransmitter ing otak.
  2. Suplemen iki uga bisa nambah memori ruang. Ing sawijining panaliten tikus, memori bisa digunakake luwih apik nganti 13% sawise 24 dina njupuk Magneisum L-Threonate. Sawise suplemen 30 dina, tikus umur bisa tampil ing level sing padha karo mitra sing luwih enom.

Iki tegese sanajan suplemen iki bisa ningkatake fungsi kognitif ing subjek sing enom lan wis tuwa, luwih apik kanggo para lansia. Kasunyatane, tikus umur duwe tingkat peningkatan 19%, sing signifikan yen dibandhingake karo tikute sing luwih enom 13%. Amarga populasi tuwa luwih asring ngalami gangguan memori, suplemen iki nggawa implikasi kuat kanggo wong sing wis tuwa.

Apa magnesium Threonate luwih apik?

Magnesium L-threonate bisa dadi bentuk magnesium sing cocog kanggo sampeyan yen sampeyan pengin nambah kesehatan otak. Sanajan umume bisa ningkatake level magnesium ing awak, efek bisa uga luwih gedhe ing otak kanthi bentuk magnesium.

Apa magnesium Glycinate luwih apik tinimbang sitrat magnesium?

Sanajan ana macem-macem bentuk magnesium sing kasedhiya, kita asring seneng nggunakake magnesium sitrat lan / utawa magnesium glycinate. Magnesium sitrat paling migunani kanggo wong sing ngalami konstipasi, dene bentuk glycinate luwih migunani kanggo kahanan kaya kuatir, insomnia, stres kronis, lan kondisi inflamasi.

Obat apa sing ora sampeyan kudu nganggo magnesium?

Nggunakake magnesium karo obat kasebut bisa nyebabake tekanan getih saya mudhun banget. Sawetara obat kasebut kalebu nifedipine (Adalat, Procardia), verapamil (Calan, Isoptin, Verelan), diltiazem (Cardizem), isradipine (DynaCirc), felodipine (Plendil), amlodipine (Norvasc), lan liya-liyane.

Apa magnesium nggawe kotoran?

Soft Stool: Magnesium narik banyu menyang usus, digunakake minangka pencahar osmosis. Tambah ing banyu iki stimulasi motilitas usus. Iki uga alus lan nambah ukuran jogan, nyebabake gerakan usus lan mbantu nggampangake bangku.

Pira mg magnesium L Threonate sing kudu dakombe?

Magnesium L-threonate minangka obat oral lan bisa dijupuk ing bentuk tablet utawa bubuk. Dosis sing bener saka Magnesium L-threonate utawa obat gumantung saka umur lan kesehatan wong sing njupuk uga tujuan ngombe obat kasebut. Umumé, wanita umur antara 19 lan 30 dianjurake supaya tetep dosis 310 mg saben dina lan pria ing klompok umur padha kudu tetep watesan dosis 400 mg saben dina. Wong tuwa bisa nambah dosis nganti 420 mg saben dina lan wanita ing klompok umur kasebut kudu nganggo 360 mg Magnesium L-threonate saben dina kanggo asil paling apik. Wanita sing nyusoni uga bisa nggunakake obat iki. Nanging, kudu njaga asupan Magnesium L-threonate saben dina kurang saka 320 mg saben dina.

Yen sampeyan njupuk Magnesium L-threonate kanggo kahanan tartamtu, sampeyan kudu nyetel dosis adhedhasar tujuan kanggo obat kasebut. Contone, yen sampeyan njupuk Magnesium L-threonate kanggo masalah sing gegandhengan karo pencernaan, disaranake njupuk 400-1200 mg saben dinane. Yen sampeyan nggunakake tambahan kanggo nambah fungsi kognitif, sampeyan kudu ngonsumsi 1000 mg Magnesium L-threonate saben dina. Kanggo turu apik, 400-420 mg Magnesium L-threonate cukup kanggo wong lanang lan 310 nganti 360 mg cukup kanggo wanita.

Magnesium endi sing paling apik kanggo kuatir?

Magnesium asring kaiket ing zat liyane supaya luwih gampang awak bisa nyerep. Macem-macem jinis magnesium dikategorikake miturut zat ikatan kasebut. Macem-macem jinis magnesium kalebu:

Glycinate magnesium. Asring digunakake kanggo nyuda nyeri otot.

Magnesium oksida. Umume digunakake kanggo ngobati migren lan konstipasi.

Sitrat magnesium. Gampang diserep awak lan uga digunakake kanggo ngobati sembelit.

Magnesium klorida. Gampang digunakke awak. S

Magnesium sulfat (uyah Epsom). Umume, kurang gampang digunakke awak nanging bisa uga diserep liwat kulit.

Laktat magnesium. Asring digunakake minangka aditif panganan.

Miturut kajian 2017, umume panaliten sing relevan babagan magnesium lan kuatir nggunakake magnesium laktat utawa magnesium oksida. Magnesium glycinate gampang digunakke lan bisa uga kalem. Iki bisa uga nyuda rasa kuatir, depresi, stres, lan insomnia. Nanging, bukti ilmiah babagan panggunaan iki diwatesi, mula luwih akeh paneliten. Magly glycinate asring digunakake kanggo efek sing nyenengake kanggo ngobati rasa kuatir, depresi, lan insomnia.

Apa magnesium bisa mbantu kabut otak?

Umume diarani kabut otak, kognitif alon utawa angel konsentrasi lan memori kabeh bisa nuduhake kekurangan magnesium. Magnesium minangka nutrisi penting kanggo otak, dadi tanpa otak uga ora bisa nindakake.

Apa magnesium nambani otak?

Magnesium minangka penjaga gerbang kanggo reseptor NMDA, sing kalebu ing perkembangan otak sing sehat, memori lan sinau. Iki ngalangi sel saraf supaya ora overstimulated, sing bisa mateni lan bisa uga ngrusak otak.

Apa magnesium nyebabake dimensia?

Panaliten anyar sing diterbitake ing jurnal Neurology nyaranake manawa tingkat magnesium sing dhuwur banget lan sithik banget bisa nggawe wong duwe risiko ngalami demensia.

Apa magnesium L Threonate apik kanggo tekanan getih?

Magnesium jinis iki bisa mlebu ing aliran getih lan nglintasi alangan otak getih sampeyan, gampang diserap dening sel lan wis kabukten nyuda tekanan getih lan uga nyegah pencegahan stroke.

Apa magnesium paling apik sing bisa ditindakake saben dina?

Magnesium sitrat minangka salah sawijining formulasi magnesium sing paling umum lan bisa dituku kanthi online utawa ing toko ing saindenging jagad. Sawetara panliten nuduhake manawa jinis iki kalebu salah sawijining bentuk magnesium sing paling akeh kasedhiya, tegese luwih gampang digunakke ing saluran pencernaan tinimbang bentuk liyane.

Apa bedane magnesium sitrat lan magnesium glukonat?

Magnesium sitrat paling migunani kanggo wong sing ngalami konstipasi, dene bentuk glycinate luwih migunani kanggo kahanan kaya kuatir, insomnia, stres kronis, lan kondisi inflamasi.

Magnesium endi sing paling apik kanggo kram otot?

Magnesium sitrat bisa dadi jinis sing paling efektif yen sampeyan pengin nyoba suplemen. Yen kurang magnesium, bisa uga ana paedahe liyane saka nambah asupan nutrisi iki. Lan obat liyane kasedhiya kanggo nyuda sikil sing bisa mbantu.

Apa Magnesium apik kanggo kuatir?

Penelitian nuduhake manawa njupuk magnesium kanggo kuatir bisa mlaku kanthi apik. Panliten nemokake manawa rasa wedi lan gupuh bisa dikurangi kanthi asupan magnesium sing luwih gedhe, lan kabar apik yaiku asil ora diwatesi mung kelainan kuatir umum.

Magnesium endi sing paling apik kanggo turu?

Maglylyly gliserate asring digunakake minangka suplemen diet mandhiri kanggo nambah turu lan ngobati macem-macem kahanan inflamasi, kalebu penyakit jantung lan diabetes. Magnesium glycinate gampang digunakke lan bisa uga kalem. Iki bisa uga nyuda rasa kuatir, depresi, stres, lan insomnia.

Apa panganan sing akeh magnesium?

Kajaba njupuk Magnesium L-threonate kanggo nambah tingkat magnesium ing otak, sampeyan uga bisa nggunakake panganan sing akeh mineral kasebut. Panganan kasebut bisa mbantu sampeyan entuk level magnesium sing dibutuhake ing pikiran lan nikmati kabeh mupangat mineral. Ing ngisor iki sawetara saka Magnesium L-threonate ing panganan;

  • Coklat Peteng - kaya sing enak lan sehat, nggawa magnesium 64mg yaiku 16% saka RDI. Kajaba iku, coklat peteng uga sugih tembaga, wesi, lan mangan uga serat prebiotik.
  • Alpukat - woh sing enak lan nutrisi iki bisa menehi 58mg magnesium sing udakara 15% saka RDI. Woh iki uga sugih karo vitamin B, K, lan sumber kalium sing akeh.
  • Nutsare– uga dikenal minangka salah sawijining sumber alam Magnesium L-threonate paling apik. 1-ons porsi gajine nduwe magnesium 82mg yaiku 20% saka RDI.
  • Legumessuch– kayata kacang polong, lentil, kacang-kacangan, lan kacang kedele akeh macem-macem mineral, kalebu magnesium. Contone, sak cangkir kacang masak mateng ngemot 120mg magnesium, lan iku 30% saka RDI.

Ana uga panganan liyane kayata Tofu, wiji chia, wiji waluh, iwak lemak, sebutno sawetara. Rujuk karo ahli nutrisi kanggo katrangan lengkap babagan panganan sing kaya magnesium iki.

Apa efek jangka panjang saka njupuk magnesium?

Magnesium minangka nutrisi sing dibutuhake awak supaya tetep sehat. Nggunakake Magnesium kanggo jangka panjang iku penting kanggo akeh proses ing awak, kalebu ngatur fungsi otot lan saraf, tingkat gula getih, lan tekanan getih lan nggawe protein, balung, lan DNA.

Apa kabeh magnesium nyebabake diare?

Wangun magnesium sing paling umum dilaporake nyebabake diare kalebu magnesium karbonat, klorida, glukonat, lan oksida. Efek diare lan obat pencahar uyah magnesium amarga aktivitas osmotik uyah sing ora diserap ing usus lan usus lan stimulasi motilitas lambung.

Suwene apa magnesium L Threonate bisa digunakake?

MgT sing diombe kanthi lisan wis paling ora ditindakake sewulan kanggo ngundhakake level magnesium otak nganti dibutuhake kanggo pengaruhe ing memori.

Apa magnesium nyebabake Alzheimer?

Amarga tingkat magnesium sing dhuwur banget utawa kurang banget, sampeyan bisa uga bakal ngalami risiko Alzheimer lan demensia liyane, laporan peneliti Walanda.

Apa gejala magnesium sing kurang?

Nalika tingkat magnesium ing awak mudhun luwih normal, gejala bakal tuwuh amarga kurang magnesium. Penyebab umum magnesium sing kurang kalebu:

  • Gunakake alkohol
  • Gosong sing mengaruhi area awak sing akeh
  • Diare sing kronis
  • Kencing sing akeh banget (poliuria), kayata ing diabetes sing ora bisa dikendhaleni lan nalika pulih saka ginjel akut
  • Hyperaldosteronism (kelainan ing endi kelenjar adrenal ngeculake akeh hormon aldosteron menyang getih)
  • Kelainan tubulus ginjel
  • Sindrom malabsorpsi, kayata penyakit celiac lan penyakit radang usus
  • Malnutrisi
  • Obat kalebu amphotericin, cisplatin, cyclosporine, diuretik, inhibitor pompa proton, lan antibiotik aminoglikosida
  • Pancreatitis (pembengkakan lan pembengkakan pankreas)
  • Kakehan kakehan

Apa vitamin D bisa nyegah Alzheimer?

Eksperimen kewan lan in vitro nuduhake manawa vitamin D duweni potensi terapi kanggo pencegahan lan perawatan penurunan kognitif lan demensia. Rong studi prospektif pungkasan uga nuduhake yen level 25 (OH) D sing kurang nambah risiko penurunan kognitif sing substansial.

Magnesium endi sing paling cocog kanggo syaraf?

Produsen negesake manawa suplemen magnesium mbantu nglawan rasa nyeri otot, ningkatake kualitas turu, lan nyuda kuatir lan stres. Dheweke uga nerangake manawa bentuk magnesium (magnesium bisglycinate) iki luwih alus ing weteng tinimbang bentuk mineral liyane.

Apa luwih becik ngombe magnesium ing wayah esuk utawa wengi?

Suplemen magnesium bisa dijupuk kapan wae, yen sampeyan bisa terus-terusan njupuk. Kanggo sawetara wong, njupuk suplemen dhisik ing wayah esuk bisa uga paling gampang, dene sing liyane bisa uga nganggep yen njupuk nedha bengi utawa sadurunge turu bisa digunakake kanthi apik.

Apa Magnesium Apik kanggo syaraf pinched?

Magnesium - mineral penting kanggo kesehatan sistem saraf lan nyuda inflamasi.

Suplemen magnesium (Mg) wis kabukten bisa ningkatake pulih fungsional kanthi macem-macem kelainan neurologis. Keuntungan penting suplemen Mg ing kelainan saraf periferal durung ditemokake.

Apa magnesium bisa mbantu tremor?

Tanda-tanda kekurangan magnesium sing umum kalebu kedutan otot, tremor lan kram. Nanging, suplemen ora bisa nyuda gejala kasebut ing wong sing kurang kekurangan.

Apa Magnesium apik kanggo Parkinson?

Sinau Awal Parkinson Nggoleki Formulir Magnesium Bisa Nggayuh Otak Ngurangi Motor Mundur, Kerugian Neuronal

Apa pratandha kurang magnesium ing awak?

Tanda awal kurang magnesium kalebu:

  • mual
  • muntah
  • kekirangan
  • nyuda napsu

Amarga kurang magnesium saya parah, gejala bisa uga kalebu:

  • numbness
  • tingling
  • kram otot
  • seizures
  • lentur otot
  • pangowahan pribadine
  • irama jantung ora normal

Apa kunir mbantu penyakit Parkinson?

Ing panliten sing diterbitake ing Kedokteran Eksperimental lan Terapeutik, peneliti nemokake yen kunir bisa nglindhungi sistem saraf saka racun-racun sing nyebabake degenerasi sistem saraf ing penyakit Parkinson.

Apa sing nambah penyakit Parkinson?

Obat pangowahan, infeksi, dehidrasi, kurang turu, operasi anyar, stres, utawa masalah medis liyane bisa nambah gejala PD. Infeksi saluran kemih (sanajan tanpa gejala kandung kemih) asring disebabake. TIP: Pangobatan tartamtu bisa nambah gejala PD.

Apa magnesium mengaruhi memori?

Panaliten anyar nuduhake yen nambah asupan magnesium, mineral penting sing ana ing sayuran godhong peteng lan woh-wohan, kacang-kacangan, lan kacang-kacangan tartamtu, bisa uga mbantu nyegah memori sing gegandhengan karo tuwa.

Apa magnesium mbantu oksigen?

Salah sawijining peranan sing luwih penting yaiku mbantu ketahanan kanthi nambah kapasitas oksigen awak. Nanging uga mbantu: Tekanan getih sing sehat.

Apa magnesium nambah serotonin?

Penelitian nuduhake manawa tambahan karo magnesium bisa mbantu nambah tingkat serotonin. Nyatane, tingkat serotonin sing kurang wis diamati ing pasien sing kurang magnesium. Panaliten sing mbahas babagan nambah serotonin karo magnesium nglaporake sukses.

Apa magnesium menehi energi?

Magnesium duwe peran penting ing awak, kayata ndhukung fungsi otot lan saraf lan produksi energi. Tingkat magnesium sing sithik ora nyebabake gejala ing jangka pendek. Nanging, tingkat kronis sing sithik bisa nambah risiko tekanan darah tinggi, penyakit jantung, diabetes tipe 2 lan osteoporosis.

Apa magnesium L Threonate sing paling apik?

  • Gummies Tenang Vitalitas Alami.
  • SAIKI Panganan Magnesium Citrate Capsules.
  • Vitamin Gummy Magnesium Vitafusion.
  • Ekstensi Neuro-Mag Magnesium L-Threonate.
  • Magtein Magnesium L-Threonate.
  • Bisglikisin Magnesium BioSchwartz.
  • Penyerapan Dhuwur Paling Apik 100% Tablet Magnesium Chelated.

Napa magly glycinate luwih apik?

Glycinate magnesium kabukten duwe macem-macem mupangat, kalebu ing ngisor iki: Nduwe pengaruh sing tenang ing otak amarga ana glycine. Iki bisa ngatasi rasa kuwatir lan turu sing luwih apik. Iki mbantu supaya balung tetep kuwat kanthi njaga kerapatan balung sing sehat.

Apa magnesium Glycinate padha karo magnesium?

Ana macem-macem bentuk magnesium sing kasedhiya, kita asring seneng nggunakake magnesium sitrat lan / utawa magnesium glycinate. Wangun glycinate magnesium luwih migunani kanggo kahanan kayata kuatir, insomnia, stres kronis, lan kondisi inflamasi.

Apa magnesium Glycinate mbantu nyuda?

Magnesium glycinate minangka jinis magnesium sing apik kanggo turu. Iki minangka bentuk magnesium sing paling diserep, lan alus ing weteng, saengga cenderung ora duwe efek pencahar utawa ngganggu weteng sampeyan.

Apa sing digunakake kanggo nambani magly glycinate?

Obat iki minangka suplemen mineral sing digunakake kanggo nyegah lan ngobati magnesium sing sithik ing getih. Sawetara merek uga digunakake kanggo ngobati gejala asam lambung sing kakehan kayata gangguan weteng, heartburn, lan pencernaan asam.

Apa sing ora sampeyan lakoni karo magnesium?

Sanajan suplemen magnesium umume dianggep aman, sampeyan kudu mriksa karo panyedhiya layanan kesehatan sadurunge njupuk - luwih-luwih yen sampeyan ngalami penyakit. Suplemen mineral bisa uga ora aman kanggo wong sing nggunakake diuretik, obat jantung, utawa antibiotik tartamtu.

Kapan sampeyan ora kudu ngombe magnesium?

Priksa karo panyedhiya kesehatan yen sampeyan ngombe obat sadurunge njupuk magnesium. Resiko. Wong sing nandhang diabetes, penyakit usus, penyakit jantung utawa penyakit ginjel, aja ngombe magnesium sadurunge ngobrol karo panyedhiya kesehatan.

Kepiye aku ngerti yen kurang magnesium?

Salah sawijining pratandha kekurangan kekurangan magnesium yaiku asring lemes. Sampeyan bisa uga ngerteni kejang otot, kelemahan utawa kaku uga. Kelangan napsu lan mual minangka gejala umum liyane ing tahap wiwitan. Nanging, sampeyan bisa uga ora ngerteni gejala sadurunge.

Suwene sadurunge turu kudu njupuk magnesium?

Yen sampeyan arep nggunakake suplemen magnesium minangka alat bantu turu, disaranake njupuk 1-2 jam sadurunge turu. Coba tambah magnesium ing rutinitas turu.

Apa vitamin sing ora sampeyan pilih?

Dosis mineral sing akeh bisa saling bersaing kanggo diserap. Aja nggunakake suplemen kalsium, seng, utawa magnesium sekaligus.

Apa magnesium L Threonate apik kanggo kuatir?

Magnesium L Threonate Ngunggahake bisa nambah swasana ati, stres busting, lan nyuda rasa kuatir. Salajengipun, makalah liyane sing diterbitake ing jurnal Pain Physician nemokake manawa magnesium L-threonate nyegah lan ngowahi defisit memori sing ana gandhengane karo nyeri neuropatik kronis.

Apa jinis magnesium sing paling nresep?

Bentuk magnesium sing larut ing cairan luwih akeh diserep ing usus tinimbang bentuk sing kurang larut. Panliten cilik nemokake yen magnesium ing bentuk aspartat, sitrat, laktat, lan klorida diserep kanthi luwih lengkap lan luwih akeh tinimbang bioavailable tinimbang magnesium oksida lan magnesium sulfat.

Apa aku bisa njupuk jangka panjang magnesium?

Dosis kurang saka 350 mg saben dina aman kanggo umume wong diwasa. Ing sawetara wong, magnesium bisa uga nyebabake weteng, mual, mutah, diare, lan efek samping liyane. Yen dijupuk kanthi jumlah gedhe (luwih saka 350 mg saben dina), magnesium iku POSSIBLY UNSAFE.

Kepiye magnesium mengaruhi gerakan usus?

Soft Stool: Magnesium narik banyu menyang usus, digunakake minangka pencahar osmosis. Tambah ing banyu iki stimulasi motilitas usus. Iki uga alus lan nambah ukuran jogan, nyebabake gerakan usus lan mbantu nggampangake bangku.

Kaping pirang-pirang dina sampeyan kudu ngombe magnesium?

Magnesium minangka mineral penting sing kalebu ing aspek kesehatan. Akademi Kedokteran Nasional nyaranake ora ngluwihi 350 mg magnesium tambahan saben dina. Ora preduli apa sampeyan njupuk magnesium kanggo nambah awak kapan wae, angger sampeyan bisa njupuk kanthi konsisten.

Kepiye cara paling apik kanggo nyerep magnesium?

  • nyuda utawa ngindhari panganan sing akeh kalsium rong jam sadurunge utawa sawise mangan panganan sing akeh magnesium.
  • ngindhari suplemen seng dosis tinggi.
  • ngobati kekurangan vitamin D.
  • mangan sayuran mentah tinimbang masak.
  • mandheg ngrokok.

Napa Kita Perlu Magnesium L-Threonate?

Magnesium minangka mineral penting lan awak nggunakake ing 300 reaksi metabolisme beda. Iki uga unsur paling akeh sing ana ing awak manungsa. Awak nggunakake magnesium kanggo pangaturan tekanan darah, kontraksi otot, transmisi sinyal saraf lan produksi energi. Amarga magnesium kuwi mineral kritis, kekurangan bisa nyebabake macem-macem penyakit, kalebu migrain, diabetes jinis-2, gangguan swasana ati lan macem-macem penyakit jantung. Nalika mineral iki bisa dipikolehi saka pirang-pirang sumber alam sing beda, kalebu sayuran, kacang, wiji lan legum, rong pertiga saka populasi global ngalami kekurangan. Saengga, wong asring menehi saran kanggo nggunakake magnesium kanthi jinis suplemen. Salah sawijining suplemen magnesium kaya sing wis populer banget ing jaman saiki yaiku Magnesium L-threonate.

Ing artikel iki, kita critakake kabeh babagan Magnesium L-threonate lan apa sebabe sampeyan kudu ngonsumsi. Dadi, maca terus.

Apa Efek Samping Magnesium L-threonate?

Panliten nuduhake manawa Magnesium L-threonate aman lan bisa ditrima dening awak nalika dijupuk ing dosis kurang saka 350 mg dina. Nanging, nambah intake Magnesium L-threonate bisa nyebabake efek samping, kayata mual, muntah, lan sapiturute. Yen sampeyan ngalami gejala kasebut, salah siji takon karo dhokter utawa nyuda jumlah dosis sampeyan. Magnesium L-threonate, yen dijupuk kanthi jumlah gedhe, nambah pambentukan magnesium ing awak, sing ndadékaké kahanan kaya tekanan darah rendah, tingkat jantung sing tambah, ambegan ngambet, lan sapiturute, luwih becik kanggo konsultasi karo dhokter sadurunge diwiwiti kanthi Suplemen Magnesium L-threonate. Obat iki aman kanggo wanita ngandhut lan nyusoni uga bocah nalika dijupuk jumlah dosis sing kurang.

Apa mupangate Magnesium L-threonate?

Ayo goleki sawetara mupangat Magnesium L-threonate lan nyoba ngerti sebabe sumber magnesium iki misuwur banget.

① Magnesium L-threonate Kanthi Efektif Gelut ADHD

Salah sawijining alasan utama popularitas Magnesium L-threonate yaiku kemampuan kanggo nambah level magnesium ing otak. Amarga uyah iki gampang digunakke ing awak, iki minangka cara efektif kanggo nggawe magnesium tekan sel otak. Magnesium duwe peran penting kanggo ningkatake kesehatan kognitif - bisa ngowahi gejala tuwa ing otak, kayata ADHD utawa kelainan defisit perhatian. Amarga ADHD minangka kondhisi sing butuh wektu suwe, masarakat ora ngerti yen duwe ADHD nganti tekan titik mula angel ditanggulangi. Magnesium L-threonate, dadi penting kanggo ningkatake kesehatan mental, utamane kanggo para senior lan njaga ADHD. (1). Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016).

② Iki minangka Suplemen Memori lan Kognitif sing Apik banget

Nalika umure wong, otak uga wiwit nyuda ukuran. Iki kedadeyan amarga kelangan synapses lan nyebabake kognitif sing ana gandhengane karo umur. Panaliten riset sing ditindakake sajrone pirang-pirang taun nuduhake yen Magnesium L-threonate nambah kapadhetan sinaps ing otak, sing banjur ndadékaké memori lan fungsi kognitif sing luwih apik. Kanthi tembung sing gampang, magnesium sing diwenehake dening Magnesium L-threonate bisa mbalikke tuwa otak lan mulane, ningkatake kesehatan mental, utamane kanggo para senior.

③ Mbantu Ngatasi Depresi lan Kuwatir

Depresi lan kuatir wis dadi masalah umum. Suasana kahanan sing durung mesthi digawe dening pandemik COVID-19 saiki wis nggawe masalah kasebut luwih umum tinimbang sadurunge. Pasinaon wis nuduhake sawetara hubungan antara magnesium lan depresi lan kuatir. Wiwit magnesium langsung mengaruhi sistem saraf, bisa ndadekake wong rumangsa tenang lan santai. Mangkono, Magnesium L-threonate bisa duwe peran penting kanggo ngatasi depresi lan kuatir.

Magnesium L-threonate

④ Menehi Kesehatan Balung lan Otot

Kekurangan magnesium uga ana gandhengane karo balung lan otot uga lemah. Dadi, wong sing ngalami osteoporosis asring menehi saran kanggo njupuk Magnesium L-threonate minangka suplemen magnesium. Kajaba iku, uyah iki uga asring menehi saran minangka bedah pasca obat sing lega.

⑤ Magnesium L-Threonate Mbantu Wong Turu luwih Apik

Sawetara panliten riset nuduhake manawa supaya wong bisa turu kanthi bener, kudu duwe jumlah magnesium sing pas ing awake. Magnesium ngaktifake sistem saraf parasympathetic, sing nyenengake kabeh awak. Luwih penting, magnesium gabung karo reseptor GABA ing njero awak lan nentremake sistem saraf wong, saengga bisa nggawe pikiran lan awak rileks. Magnesium L-threonate njamin ana akeh magnesium ing njero awak kanggo turu ing wayah wengi.

⑥ Mupangate Liyane

Luwih saka kabeh mupangat sing kasebut ing ndhuwur, Magnesium L-threonate uga digunakake kanggo macem-macem tujuan liyane. Uyah iki diwenehake kanggo ngenthengake rasa sakit sawise hysterectomy. Iki uga digunakake kanggo ngilangi nyeri dada sing disebabake arteri sing tersumbat. Pungkasan, uyah iki uga dituduhake kanggo mbantu ngrusak, fibromyalgia lan diabetes. Sawetara wong malah njupuk kanggo ngedhunake tingkat kolesterol.

Ing endi bisa tuku magnesium L Threonate?

Yen sampeyan pengin ngupayakake suplemen Magnesium L-threonate, sampeyan butuh pemasok bahan baku sing andal lan bisa dipercaya. Yen sampeyan lagi golek papan kanggo tuku bubuk Magnesium L-threonate kanthi akeh, toko ing Cofttek. Perusahaan kasebut misuwur ing industri biomedis amarga uji coba analitis lan kemampuan riset kualitas. Cofttek uga duwe tim manajemen sing berpengalaman lan tim R&D kelas siji kanthi ahli saka saindenging jagad.

Cofttek didegake ing taun 2008 lan mung sawetara taun, perusahaan iki nggawe jeneng misuwur ing macem-macem ceruk, kalebu teknologi sintetik, pangembangan obat-obatan obat, bahan kimia, kimia farmasi, lsp. Dina iki, perusahaan kasebut duwe klien ing Amerika Utara, India , China lan Eropa lan kabijakan 'Basis Kualitas, Pelanggan Pertama, Layanan Jujur, Mupangat Mutual' mbantu dheweke nggawe pelanggan sing seneng ing saindenging jagad. Magnesium L-threonate sing disedhiyakake dening perusahaan duwe drum 25 kg lan saben produk bisa dipercaya kanthi kualitas tinggi. Dadi, yen sampeyan butuh bubuk Magnesium L-threonate kanthi akeh, toko ing cofttek.com.

Apa kalsium lan magnesium kudu dijupuk bebarengan?

Amarga magnesium bisa digunakake karo kalsium, penting kanggo duwe rasio sing cocog kanggo kalorone mineral supaya efektif. Aturan jempol sing apik yaiku rasio kalsium-nganti-magnesium 2: 1. Contone, yen sampeyan njupuk 1000 mg kalsium, sampeyan uga kudu njupuk 500mg magnesium.

Apa Magnesium L-Threonate?

Asam Threonic minangka senyawa larut banyu sing dipikolehi saka risak metabolisme Vitamin C. Nalika asam threonic gabung karo magnesium, iki dadi uyah sing diarani Magnesium L-threonate. Magnesium L-threonate kanthi gampang diserep dening awak lan kanthi mangkono, minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nggawe sel otak lan Magnesium tekan bagean awak. Magnesium sing diwenehake dening Magnesium L-threonate ngladeni akeh fungsi biokimia sing penting, kalebu aktifitas vitamin B, sekresi insulin, pembentukan ATP lan protein lan formasi asam lemak. Mineral uga nduweni peran penting kanggo nggarap fungsi enzim sing bener. Sing paling penting, nambah fungsi sistem kekebalan kanthi nambah efek anti-virus lan anti-tumor saka sel pembunuh alam lan sitokosit T-limfosit.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, magnesium bisa dipikolehi liwat sawetara panganan sing alami kaya mineral. Sawetara panganan sing ngemot magnesium kanthi jumlah akeh yaiku coklat tuwa, alpukat, kacang-kacangan, kacang-kacangan, tahu, waluh lan wiji chia, iwak lemak, lsp yaiku, panjaluk kanggo Magnesium L-threonate suplemen wis nambah akeh ing sawetara taun kepungkur.


Napa Kita Perlu Magnesium L-Threonate

Magnesium minangka mineral penting lan awak nggunakake ing 300 reaksi metabolisme beda. Iki uga unsur paling akeh sing ana ing awak manungsa. Awak nggunakake magnesium kanggo pangaturan tekanan darah, kontraksi otot, transmisi sinyal saraf lan produksi energi. Amarga magnesium kuwi mineral kritis, kekurangan bisa nyebabake macem-macem penyakit, kalebu migrain, diabetes jinis-2, gangguan swasana ati lan macem-macem penyakit jantung. Nalika mineral iki bisa dipikolehi saka pirang-pirang sumber alam sing beda, kalebu sayuran, kacang, wiji lan legum, rong pertiga saka populasi global ngalami kekurangan. Saengga, wong asring menehi saran kanggo nggunakake magnesium kanthi jinis suplemen. Salah sawijining suplemen magnesium kaya sing wis populer banget ing jaman saiki yaiku Magnesium L-threonate.

Ing artikel iki, kita nyritakake apa wae sing ngerti Magnesium L-threonate lan kenapa sampeyan kudu ngonsumsi. Dadi, maca terus.

Magnesium L-threonate
Magnesium L-threonate

Efek sisih Magnesium L-threonate

Panliten nuduhake manawa Magnesium L-threonate aman lan bisa ditrima dening awak nalika dijupuk ing dosis kurang saka 350 mg dina. Nanging, nambah intake Magnesium L-threonate bisa nyebabake efek samping, kayata mual, muntah, lan sapiturute. Yen sampeyan ngalami gejala kasebut, salah siji takon karo dhokter utawa nyuda jumlah dosis sampeyan. Magnesium L-threonate, yen dijupuk kanthi jumlah gedhe, nambah pambentukan magnesium ing awak, sing ndadékaké kahanan kaya tekanan darah rendah, tingkat jantung sing tambah, ambegan ngambet, lan sapiturute, luwih becik kanggo konsultasi karo dhokter sadurunge diwiwiti kanthi Suplemen Magnesium L-threonate. Obat iki aman kanggo wanita ngandhut lan nyusoni uga bocah nalika dijupuk jumlah dosis sing kurang.

Keuntungan Magnesium L-threonate

Ayo katon ing sawetara mupangat Magnesium L-threonate lan coba mangertos sebabe sumber magnesium iki seneng popularitas dhuwur kasebut.

Magnesium L-threonate

① Magnesium L-threonate Kanthi Efektif Gelut ADHD

Salah sawijining alasan utama popularitas Magnesium L-threonate yaiku kemampuan kanggo nambah tingkat magnesium ing otak. Amarga uyah iki gampang digunakke ing awak, iki minangka cara efektif kanggo nggawe magnesium tekan sel otak. Magnesium duwe peran penting kanggo ningkatake kesehatan kognitif - bisa ngowahi gejala tuwa ing otak, kayata ADHD utawa kelainan defisit perhatian. Amarga ADHD minangka kondhisi sing butuh wektu suwe, masarakat ora ngerti yen duwe ADHD nganti tekan titik mula angel ditanggulangi. Magnesium L-threonate, dadi penting kanggo ningkatake kesehatan mental, utamane kanggo para senior lan njaga ADHD. (1). Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016).

② Iki Memori Apik lan Kognitif-Enhancing tambahan

Nalika umure wong, otak uga wiwit nyuda ukuran. Iki kedadeyan amarga kelangan synapses lan nyebabake kognitif sing ana gandhengane karo umur. Panaliten riset sing ditindakake sajrone pirang-pirang taun nuduhake yen Magnesium L-threonate nambah kapadhetan sinaps ing otak, sing banjur ndadékaké memori lan fungsi kognitif sing luwih apik. Kanthi tembung sing gampang, magnesium sing diwenehake dening Magnesium L-threonate bisa mbalikke tuwa otak lan mulane, ningkatake kesehatan mental, utamane kanggo para senior.

Mbantu Menehi Depresi lan Kuwatir

Depresi lan kuatir wis dadi masalah umum. Suasana kahanan sing durung mesthi digawe dening pandemik COVID-19 saiki wis nggawe masalah kasebut luwih umum tinimbang sadurunge. Pasinaon wis nuduhake sawetara hubungan antara magnesium lan depresi lan kuatir. Wiwit magnesium langsung mengaruhi sistem saraf, bisa ndadekake wong rumangsa tenang lan santai. Mangkono, Magnesium L-threonate bisa duwe peran penting kanggo ngatasi depresi lan kuatir.

Magnesium L-threonate

④ Menehi Kesehatan Balung lan Otot

Kekurangan magnesium uga ana gandhengane karo balung lan otot uga lemah. Dadi, wong sing ngalami osteoporosis asring menehi saran kanggo njupuk Magnesium L-threonate minangka suplemen magnesium. Kajaba iku, uyah iki uga asring menehi saran minangka bedah pasca obat sing lega.

⑤ Magnesium L-Threonate Mbantu Wong Turu luwih Apik

Sawetara panliten riset nuduhake manawa supaya wong bisa turu kanthi bener, kudu duwe jumlah magnesium sing pas ing awake. Magnesium ngaktifake sistem saraf parasympathetic, sing nyenengake kabeh awak. Luwih penting, magnesium gabung karo reseptor GABA ing njero awak lan nentremake sistem saraf wong, saengga bisa nggawe pikiran lan awak rileks. Magnesium L-threonate mesthekake ana akeh magnesium ing awak kanggo turu kanthi wengi.

⑥ Mupangate Liyane

Liyane saka kabeh keuntungan sing kasebut ing ndhuwur, Magnesium L-threonate uga digunakake kanggo macem-macem tujuan liyane. Uyah iki diwenehake kanggo nyuda rasa sakit sawise histerektomi. Iki uga digunakake kanggo ngatasi rasa sakit dada amarga arteri clogged. Pungkasan, uyah iki uga wis bisa mbantu nyuda pendengaran, fibromyalgia lan diabetes. Sawetara wong malah njupuk kanggo nyuda tingkat kolesterol.

Dosage L-threonate Magnesium L-threonate

Magnesium L-threonate minangka obat oral lan bisa dijupuk ing bentuk tablet utawa bubuk. Sing bener dosis Magnesium L-threonate utawa obat-obatan gumantung marang umur lan kesehatan wong sing njupuk uga tujuan obat-obatan kasebut dijupuk. Umumé, wanita sing umur 19 nganti 30 taun disaranake nempelake dosis 310 mg saben dina lan wong lanang ing kelompok umur sing padha kudu nempatake watesan dosis 400 mg saben dina. Wong tuwa bisa nambah dosis nganti 420 mg dina lan wanita ing klompok umur kasebut kudu nggunakake 360 ​​mg Magnesium L-threonate saben dina kanggo asil sing paling apik. Wanita penyusuan susu uga bisa ngonsumsi obat iki. Nanging, dheweke kudu njaga asupan saben dina Magnesium L-threonate kurang saka 320 mg saben dina.

Yen sampeyan njupuk Magnesium L-threonate kanggo kahanan tartamtu, sampeyan kudu nyetel dosis adhedhasar tujuan kanggo obat kasebut. Contone, yen sampeyan njupuk Magnesium L-threonate kanggo masalah sing gegandhengan karo pencernaan, disaranake njupuk 400-1200 mg saben dinane. Yen sampeyan nggunakake tambahan kanggo nambah fungsi kognitif, sampeyan kudu ngonsumsi 1000 mg Magnesium L-threonate saben dina. Kanggo turu apik, 400-420 mg Magnesium L-threonate cukup kanggo wong lanang lan 310 nganti 360 mg cukup kanggo wanita.

Ngendi Tuku Powder Magnesium L-Threonate kanthi Bulk

Yen sampeyan nggoleki foray menyang suplemen Magnesium L-threonate, sampeyan butuh pemasok bahan sing bisa dipercaya lan dipercaya. Yen sampeyan arek golek papan kanggo tuku bubuk Magnesium L-threonate kanthi akeh, toko ing Cofttek. Perusahaan kasebut misuwur ing industri biomedis amarga uji coba analitis lan kemampuan riset kualitas. Cofttek uga duwe tim manajemen sing berpengalaman lan tim R&D kelas siji kanthi ahli saka saindenging jagad.

Cofttek didegake ing taun 2008 lan mung sawetara taun, perusahaan iki nggawe jeneng misuwur ing macem-macem ceruk, kalebu teknologi sintetik, pangembangan obat-obatan obat, bioengineering, kimia farmasi, lsp. Dina iki, perusahaan kasebut duwe klien ing Amerika Utara, India , China lan Eropa lan kabijakan 'Basis Kualitas, Pelanggan Pertama, Layanan Jujur, Mupangat Mutual' mbantu dheweke nggawe pelanggan sing seneng ing saindenging jagad. Magnesium L-threonate sing disedhiyakake dening perusahaan duwe drum 25 kg lan saben produk bisa dipercaya kanthi kualitas tinggi. Dadi, yen sampeyan butuh bubuk Magnesium L-threonate kanthi akeh, toko ing cofttek.com.

Artikel dening : Dr. Zeng

Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1). Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016). Pengaturan kepadatan sinaps struktural lan fungsional kanthi L-threonate liwat modulasi konsentrasi magnesium intraneuronal. Neurofarmakologi, 108, 426-439.

(2). Mazreku, IN, Ahmetaj, H., Aliko, V., Bislimi, K., Halili, F., & Halili, J. (2017). Kegiatan Catalase (CAT), ALT lan AST ing Beda Organ saka Tikus Albino Swiss Ditangani karo Acetat Timah, Vitamin C lan Magnesium-L-Threonate. Jurnal Penelitian Klinis & Diagnostik, 11 (11).

(3). Mickley, GA, Hoxha, N., Luchsinger, JL, Rogers, MM, & Wiles, NR (2013). Magnesium diet-L-threonate sing kronis nyepetake kepunahan lan nyuda pemulihan spontan saka rasa ora resep. Biokimia lan Perilaku Farmakologi, 106, 16-26.

(4).Magnesium l-threonate (778571-57-6).

(5).Lelungan kanggo njelajah eg.

(6).Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib ing urip sampeyan.

(7).Anandamide vs cbd: sing endi sing luwih apik kanggo kesehatan sampeyan? Kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke!

(8).Sampeyan kudu ngerti babagan nikotinamide riboside klorida.

(9).Palmitoylethanolamide (kacang polong): mupangat, dosis, panggunaan, suplemen.

(10).6 mupangat kesehatan suplemen resveratrol paling dhuwur.

(11).5 mupangat paling apik kanggo njupuk phosphatidylserine (ps).

(12).5 mupangat paling apik kanggo njupuk quinone pyrroloquinoline (pqq).

(13).Suplemen nootropik alpha gpc paling apik.

(14).Suplemen anti-penuaan mononukleotida nikotinamida paling apik (nmn).