Yen sampeyan nggoleki sing apik Suplemen Magnesium L-Threonate, disaranake tuku bubuk Magnesium Threonate saka Cofttek. Perusahaan kasebut negesake manawa nambah bioavailabilitas magnesium ing awak. Perusahaan uga negesake manawa bubuk sing disedhiyakake dening perusahaan ndhukung fungsi memori lan ningkatake fungsi kognitif sakabèhé. Dheweke uga ngewangi pangguna supaya turu luwih kepenak. Cofttek minangka panyedhiya Anandamide (AEA) sing mung bakal adol produk sing efektif banget.

Apa Magnesium L-Threonate?

Asam Threonic minangka senyawa larut banyu sing dipikolehi saka risak metabolisme Vitamin C. Nalika asam threonic gabung karo magnesium, iki dadi uyah sing diarani Magnesium L-threonate. Magnesium L-threonate kanthi gampang diserep dening awak lan kanthi mangkono, minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nggawe sel otak lan Magnesium tekan bagean awak. Magnesium sing diwenehake dening Magnesium L-threonate ngladeni akeh fungsi biokimia sing penting, kalebu aktifitas vitamin B, sekresi insulin, pembentukan ATP lan protein lan formasi asam lemak. Mineral uga nduweni peran penting kanggo nggarap fungsi enzim sing bener. Sing paling penting, nambah fungsi sistem kekebalan kanthi nambah efek anti-virus lan anti-tumor saka sel pembunuh alam lan sitokosit T-limfosit.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, magnesium bisa dipikolehi liwat sawetara panganan sing alami kaya mineral. Sawetara panganan sing ngemot magnesium kanthi jumlah akeh yaiku coklat tuwa, alpukat, kacang-kacangan, kacang-kacangan, tahu, waluh lan wiji chia, iwak lemak, lsp yaiku, panjaluk kanggo Magnesium L-threonate suplemen wis nambah akeh ing sawetara taun kepungkur.


Napa Kita Perlu Magnesium L-Threonate

Magnesium minangka mineral penting lan awak nggunakake ing 300 reaksi metabolisme beda. Iki uga unsur paling akeh sing ana ing awak manungsa. Awak nggunakake magnesium kanggo pangaturan tekanan darah, kontraksi otot, transmisi sinyal saraf lan produksi energi. Amarga magnesium kuwi mineral kritis, kekurangan bisa nyebabake macem-macem penyakit, kalebu migrain, diabetes jinis-2, gangguan swasana ati lan macem-macem penyakit jantung. Nalika mineral iki bisa dipikolehi saka pirang-pirang sumber alam sing beda, kalebu sayuran, kacang, wiji lan legum, rong pertiga saka populasi global ngalami kekurangan. Saengga, wong asring menehi saran kanggo nggunakake magnesium kanthi jinis suplemen. Salah sawijining suplemen magnesium kaya sing wis populer banget ing jaman saiki yaiku Magnesium L-threonate.

Ing artikel iki, kita nyritakake apa wae sing ngerti Magnesium L-threonate lan kenapa sampeyan kudu ngonsumsi. Dadi, maca terus.

Magnesium L-threonate
Magnesium L-threonate

Efek sisih Magnesium L-threonate

Panliten nuduhake manawa Magnesium L-threonate aman lan bisa ditrima dening awak nalika dijupuk ing dosis kurang saka 350 mg dina. Nanging, nambah intake Magnesium L-threonate bisa nyebabake efek samping, kayata mual, muntah, lan sapiturute. Yen sampeyan ngalami gejala kasebut, salah siji takon karo dhokter utawa nyuda jumlah dosis sampeyan. Magnesium L-threonate, yen dijupuk kanthi jumlah gedhe, nambah pambentukan magnesium ing awak, sing ndadékaké kahanan kaya tekanan darah rendah, tingkat jantung sing tambah, ambegan ngambet, lan sapiturute, luwih becik kanggo konsultasi karo dhokter sadurunge diwiwiti kanthi Suplemen Magnesium L-threonate. Obat iki aman kanggo wanita ngandhut lan nyusoni uga bocah nalika dijupuk jumlah dosis sing kurang.

Keuntungan Magnesium L-threonate

Ayo katon ing sawetara mupangat Magnesium L-threonate lan coba mangertos sebabe sumber magnesium iki seneng popularitas dhuwur kasebut.

Magnesium L-threonate

① Magnesium L-threonate Kanthi Efektif Gelut ADHD

Salah sawijining alasan utama popularitas Magnesium L-threonate yaiku kemampuan kanggo nambah tingkat magnesium ing otak. Amarga uyah iki gampang digunakke ing awak, iki minangka cara efektif kanggo nggawe magnesium tekan sel otak. Magnesium duwe peran penting kanggo ningkatake kesehatan kognitif - bisa ngowahi gejala tuwa ing otak, kayata ADHD utawa kelainan defisit perhatian. Amarga ADHD minangka kondhisi sing butuh wektu suwe, masarakat ora ngerti yen duwe ADHD nganti tekan titik mula angel ditanggulangi. Magnesium L-threonate, dadi penting kanggo ningkatake kesehatan mental, utamane kanggo para senior lan njaga ADHD. (1). Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016).

② Iki Memori Apik lan Kognitif-Enhancing tambahan

Nalika umure wong, otak uga wiwit nyuda ukuran. Iki kedadeyan amarga kelangan synapses lan nyebabake kognitif sing ana gandhengane karo umur. Panaliten riset sing ditindakake sajrone pirang-pirang taun nuduhake yen Magnesium L-threonate nambah kapadhetan sinaps ing otak, sing banjur ndadékaké memori lan fungsi kognitif sing luwih apik. Kanthi tembung sing gampang, magnesium sing diwenehake dening Magnesium L-threonate bisa mbalikke tuwa otak lan mulane, ningkatake kesehatan mental, utamane kanggo para senior.

Mbantu Menehi Depresi lan Kuwatir

Depresi lan kuatir wis dadi masalah umum. Suasana kahanan sing durung mesthi digawe dening pandemik COVID-19 saiki wis nggawe masalah kasebut luwih umum tinimbang sadurunge. Pasinaon wis nuduhake sawetara hubungan antara magnesium lan depresi lan kuatir. Wiwit magnesium langsung mengaruhi sistem saraf, bisa ndadekake wong rumangsa tenang lan santai. Mangkono, Magnesium L-threonate bisa duwe peran penting kanggo ngatasi depresi lan kuatir.

Magnesium L-threonate

④ Menehi Kesehatan Balung lan Otot

Kekurangan magnesium uga ana gandhengane karo balung lan otot uga lemah. Dadi, wong sing ngalami osteoporosis asring menehi saran kanggo njupuk Magnesium L-threonate minangka suplemen magnesium. Kajaba iku, uyah iki uga asring menehi saran minangka bedah pasca obat sing lega.

⑤ Magnesium L-Threonate Mbantu Wong Turu luwih Apik

Sawetara panliten riset nuduhake manawa supaya wong bisa turu kanthi bener, kudu duwe jumlah magnesium sing pas ing awake. Magnesium ngaktifake sistem saraf parasympathetic, sing nyenengake kabeh awak. Luwih penting, magnesium gabung karo reseptor GABA ing njero awak lan nentremake sistem saraf wong, saengga bisa nggawe pikiran lan awak rileks. Magnesium L-threonate njamin ana akeh magnesium ing njero awak kanggo turu ing wayah wengi.

⑥ Mupangate Liyane

Luwih saka kabeh mupangat sing kasebut ing ndhuwur, Magnesium L-threonate uga digunakake kanggo macem-macem tujuan liyane. Uyah iki diwenehake kanggo ngenthengake rasa sakit sawise hysterectomy. Iki uga digunakake kanggo ngilangi nyeri dada sing disebabake arteri sing tersumbat. Pungkasan, uyah iki uga dituduhake kanggo mbantu ngrusak, fibromyalgia lan diabetes. Sawetara wong malah njupuk kanggo ngedhunake tingkat kolesterol.

Dosage L-threonate Magnesium L-threonate

Magnesium L-threonate minangka obat oral lan bisa dijupuk ing bentuk tablet utawa bubuk. Sing bener dosis Magnesium L-threonate utawa obat-obatan gumantung marang umur lan kesehatan wong sing njupuk uga tujuan obat-obatan kasebut dijupuk. Umumé, wanita sing umur 19 nganti 30 taun disaranake nempelake dosis 310 mg saben dina lan wong lanang ing kelompok umur sing padha kudu nempatake watesan dosis 400 mg saben dina. Wong tuwa bisa nambah dosis nganti 420 mg dina lan wanita ing klompok umur kasebut kudu nggunakake 360 ​​mg Magnesium L-threonate saben dina kanggo asil sing paling apik. Wanita penyusuan susu uga bisa ngonsumsi obat iki. Nanging, dheweke kudu njaga asupan saben dina Magnesium L-threonate kurang saka 320 mg saben dina.

Yen sampeyan njupuk Magnesium L-threonate kanggo kahanan tartamtu, sampeyan kudu nyetel dosis adhedhasar tujuan kanggo obat kasebut. Contone, yen sampeyan njupuk Magnesium L-threonate kanggo masalah sing gegandhengan karo pencernaan, disaranake njupuk 400-1200 mg saben dinane. Yen sampeyan nggunakake tambahan kanggo nambah fungsi kognitif, sampeyan kudu ngonsumsi 1000 mg Magnesium L-threonate saben dina. Kanggo turu apik, 400-420 mg Magnesium L-threonate cukup kanggo wong lanang lan 310 nganti 360 mg cukup kanggo wanita.

Ngendi Tuku Powder Magnesium L-Threonate kanthi Bulk

Yen sampeyan nggoleki foray menyang suplemen Magnesium L-threonate, sampeyan butuh pemasok bahan sing bisa dipercaya lan dipercaya. Yen sampeyan arek golek papan kanggo tuku bubuk Magnesium L-threonate kanthi akeh, toko ing Cofttek. Perusahaan kasebut misuwur ing industri biomedis amarga uji coba analitis lan kemampuan riset kualitas. Cofttek uga duwe tim manajemen sing berpengalaman lan tim R&D kelas siji kanthi ahli saka saindenging jagad.

Cofttek didegake ing taun 2008 lan mung sawetara taun, perusahaan iki nggawe jeneng misuwur ing macem-macem ceruk, kalebu teknologi sintetik, pangembangan obat-obatan obat, bioengineering, kimia farmasi, lsp. Dina iki, perusahaan kasebut duwe klien ing Amerika Utara, India , China lan Eropa lan kabijakan 'Basis Kualitas, Pelanggan Pertama, Layanan Jujur, Mupangat Mutual' mbantu dheweke nggawe pelanggan sing seneng ing saindenging jagad. Magnesium L-threonate sing disedhiyakake dening perusahaan duwe drum 25 kg lan saben produk bisa dipercaya kanthi kualitas tinggi. Dadi, yen sampeyan butuh bubuk Magnesium L-threonate kanthi akeh, toko ing cofttek.com.

Artikel dening : Dr. Zeng

Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1). Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016). Pengaturan kepadatan sinaps struktural lan fungsional kanthi L-threonate liwat modulasi konsentrasi magnesium intraneuronal. Neurofarmakologi, 108, 426-439.

(2). Mazreku, IN, Ahmetaj, H., Aliko, V., Bislimi, K., Halili, F., & Halili, J. (2017). Kegiatan Catalase (CAT), ALT lan AST ing Beda Organ saka Tikus Albino Swiss Ditangani karo Acetat Timah, Vitamin C lan Magnesium-L-Threonate. Jurnal Penelitian Klinis & Diagnostik, 11 (11).

(3). Mickley, GA, Hoxha, N., Luchsinger, JL, Rogers, MM, & Wiles, NR (2013). Magnesium diet-L-threonate sing kronis nyepetake kepunahan lan nyuda pemulihan spontan saka rasa ora resep. Biokimia lan Perilaku Farmakologi, 106, 16-26.

(4).Magnesium l-threonate (778571-57-6).

(5).Lelungan kanggo njelajah eg.

(6).Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib ing urip sampeyan.

(7).Anandamide vs cbd: sing endi sing luwih apik kanggo kesehatan sampeyan? Kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke!

(8).Sampeyan kudu ngerti babagan nikotinamide riboside klorida.

(9).Palmitoylethanolamide (kacang polong): mupangat, dosis, panggunaan, suplemen.

(10).6 mupangat kesehatan suplemen resveratrol paling dhuwur.

(11).5 mupangat paling apik kanggo njupuk phosphatidylserine (ps).

(12).5 mupangat paling apik kanggo njupuk quinone pyrroloquinoline (pqq).

(13).Suplemen nootropik alpha gpc paling apik.

(14).Suplemen anti-penuaan mononukleotida nikotinamida paling apik (nmn).