Sawise panliten taun 2019 nyimpulake Nicotinamide Mononucleotide aman kanggo konsumsi manungsa yen konsumsi diwatesi ing watesan sing wis ditemtokake, sawetara perusahaan manufaktur wis mlebu pasar kanthi nawakake. Pilihan sing akeh banget iki ndadekake para pembeli bingung sapa Suplemen Nictonimade Mononukleotida (NMN) paling apik kanggo dheweke. Miturut pendapat kami, suplemen anti-penuaan paling apik saka Nicotinamide Mononucleotide (NMN) ing taun 2021 yaiku perusahaan Cofttek.
Cofttek minangka perusahaan peringkat A + sing wis meh 12 taun ing pasar lan wis ngembangake basis pengikut sing setya sajrone iki. Wêdakakêna NMN sing disedhiyakake dening perusahaan kasebut yaiku NMN uji coba triple, kelas farmasi saka perusahaan sing padha sing nyedhiyakake NMN kanggo macem-macem uji klinis manungsa sing signifikan sing wis ditindakake sajrone pirang-pirang taun. Ing Bubuk NMN diwenehake dening Cofttek nggampangake penyerapan gampang ing awak, saéngga nambah bioavailability produk uga fungsi fisiologis. Sing luwih penting, bubuk iki akeh lan sampeyan bisa nyimpen sajrone telung wulan. Kabeh, iki minangka salah sawijining suplemen paling apik sing saiki kasedhiya ing pasar kanthi rating pangguna sing dhuwur lan asalé saka perusahaan sing ngirim produk sing dipercaya lan efektif taun-taun.

FAQ

Apa sing diarani Nicotinamide Mononucleotide (NMN)?

Nicotinamide Mononucleotide (1094-61-7) utawa NMN minangka nukleotida sing ana kanthi alami ing sajumlah panganan sing dipangan. Kasedhiya ing alpukat, brokoli, timun, kubis, edamame, lan tomat. Nanging, jumlahe NMN sing diwenehake kanggo panganan iki ora cukup kanggo nylametake fungsi awak utama, mula masarakat asring disaranake nggunakake suplemen NMN. Nanging, kenapa NMN penting banget kanggo awak?

Nicotinamide Mononucleotide utawa NMN minangka prekursor kanggo Nicotinamide Adenine Dinucleotide utawa NAD +. Kanthi tembung sederhana, NMN minangka senyawa sing diowahi dadi NAD + liwat serangkaian reaksi kimia sing kedadeyan ing njero sel. NAD +, ing tangan liyane, dianggep penting banget kanggo awak amarga nindakake sawetara tugas penting, kalebu ngimbangi irama sirkadian awak, ngilangi nutrisi kanggo ngeculake energi seluler, lan nggampangake reaksi enzimatik utama, sawetara sing nundha tuwa. Sayange, sanajan NAD + ditemokake ing saben sel awak, nanging produksi saya suwe saya tuwa. Luwih penting, ora ana panganan sing bisa dikonsumsi wong kanggo nambah produksi NAD + ing awak. Mula, awak mbutuhake prekursor NAD + sing malih dadi NAD + ing njero sel, saengga ngimbangi penurunan ing awak. Ing kene nggunakake suplemen NMN.

Nmn apik apa?

NMN ditemokake kanggo ningkatake kegiatan lan produksi insulin, nyebabake mupangat metabolisme tambahan uga toleransi glukosa. Utamane, suplemen NMN bisa mbantu nyuda kahanan metabolisme kaya diabetes, penyakit ati lemu, lan obesitas.

Apa bisa Nmn mbalikke tuwa?

Administrasi nikotinamida mononukleotida (NMN) wis ditrapake kanggo nyuda disfungsi sing ana gandhengane karo penuaan. Suplemen Nicotinamide mononucleotide (NMN) ningkatake profil ekspresi miRNA anti-penuaan ing aorta tikus sing wis tuwa, prédhiksi peremajaan epigenetik lan efek anti-aterogenik.

Kepiye sampeyan nambah Nmn kanthi alami?

NMN bisa diwenehake kanthi aman kanggo tikus lan bisa ditemokake kanthi alami ing pirang-pirang panganan, kalebu brokoli, kubis, timun, edamame lan alpukat. Panaliten anyar nuduhake yen NMN dibubarake ing banyu ngombe lan diwenehake menyang tikus, katon ing aliran getih kurang saka telung menit.

Apa Nmn bisa nambah umur dawa?

Para ilmuwan wis sinau loro penengah kayata, nikotinamide riboside (NR) lan nikotinamide mononucleotide (NMN), sing luwih jembar tinimbang liyane, lan riset kasebut nyengkuyung. Sawetara panliten nuduhake manawa nambah karo prekursor kasebut bisa nambah tingkat NAD + lan nambah umur ragi, cacing, lan tikus.

Suwene Nmn tetep ing sistem sampeyan?

Panliten saiki kanthi jelas nuduhake manawa NMN cepet diserap saka usus menyang sirkulasi getih sajrone 2-3 menit lan uga dibebasake saka sirkulasi getih menyang jaringan sajrone 15 menit.

Apa sing kedadeyan yen sampeyan mandheg njupuk Nmn?

Loro-lorone Resveratol lan NMN bisa digunakake kanthi nambah kemampuan sel ing awak kanggo ndandani awake dhewe. Dadi, yen sampeyan njupuk sawetara wektu banjur mandheg ora bakal nyebabake sampeyan langsung bali menyang negara sing sampeyan alami sadurunge njupuk amarga pangowahan kasebut minangka perbaikan nyata kanggo fungsi sel.

Apa Nmn nggawe sampeyan luwih enom?

"Laboratorium nuduhake manawa menehi NMN tikus luwih saka 12 wulan nuduhake efek anti-tuwa sing luar biasa." Miturut Imai, nerjemahake asil menyang manungsa nuduhake NMN bisa menehi metabolisme wong sing umure 10 nganti 20 taun luwih enom.

Apa suplemen paling apik kanggo kulit tuwa?

12 Suplemen Anti Penuaan Paling Apik

  • Curcumin
  • EGCG
  • Kolagen
  • CoQ10
  • Ribotida Nicotinamide lan monotukleotid nikotinamida
  • Buaya
  • Theanine
  • Rhodiola
  • Bawang putih
  • Astragalus
  • Fisetin
  • resveratrol

Kepiye cara mbalikke kerut kanthi alami?

  • Nganggo layar sunscreen.
  • Batesi asupan gula.
  • Mandheg ngrokok.
  • Gunakake minyak klapa.
  • Entuk beta karoten.
  • Ngombe teh godhong balm lemon.
  • Ganti posisi turu.
  • Cuci rai.
  • Aja nyegah sinar ultraviolet
  • Antioksidan sampeyan

Kepiye cara malik kulit tuwa?

Kanggo mbantu pasien nyegah penuaan kulit prematur, ahli dermatologis menehi tips kaya ing pasien.

  • Lindhungi kulit sampeyan saka srengenge saben dina.
  • Gunakake mandhiri tinimbang golek samak.
  • Yen ngrokok, mandheg.
  • Aja praupan rai sing bola-bali.
  • Mangan panganan sing sehat lan imbang.
  • Ngombe alkohol luwih sithik.
  • Olahraga paling dina ing minggu.
  • Reresik kulit kanthi alus.
  • Cuci pasuryan kaping pindho saben dina lan sawise kringet banget.
  • Aja nggunakake produk perawatan kulit sing nyengat utawa ngobong.

Apa sing disaranake Sinclair?

David Sinclair njupuk:

Resveratrol - 1g / saben dina - esuk karo yogurt (delengen endi sing tuku) ing wayah wengi - kajaba dina nalika olahraga.

Apa Nmn duwe efek samping?

Nalika dijupuk kanthi tutuk: Ribosida Nicotinamide iku SAJA POSSIBLY yen digunakake jangka pendek. Efek samping ribosida nikotinamida biasane entheng. Efek samping bisa uga kalebu masalah weteng kayata mual lan masalah kembung utawa kulit kayata gatel lan kringet banget.

Apa efek samping resveratrol?

Yen dijupuk cangkeme: Resveratrol LIKELY SAFE yen digunakake ing jumlah sing ditemokake ing panganan. Yen dijupuk ing dosis nganti 1500 mg saben dina nganti 3 wulan, resveratrol iku SAJAM MUNGKIN. Dosis sing luwih dhuwur nganti 2000-3000 mg saben dina wis digunakake kanthi aman sajrone 2-6 wulan. Nanging, dosis resveratrol sing luwih dhuwur iki bisa uga nyebabake masalah weteng.

Apa nikotinamid aman dikonsumsi saben dina?

Ribosida Nicotinamide bisa uga aman kanthi sawetara efek samping - yen ana. Ing panelitian manungsa, njupuk 1,000-2,000 mg saben dina ora ana efek sing mbebayani. Nanging, umume panliten manungsa ora suwe lan mung sithik peserta. Kanggo idea babagan keamanan sing luwih akurat, perlu panelitian manungsa sing luwih kuat.

Napa kakehan NADH ala?

Kelebihan NADH iki bisa ngilangi keseimbangan redoks antarane NADH lan NAD +, lan pungkasane bisa nyebabake stres oksidatif lan macem-macem sindrom metabolik.

Nmn utawa NR sing luwih apik?

NR asring dianggep minangka prekursor sing efektif banget kanggo NAD +, nanging molekul sepupu NMN, sanajan dudu bahan ing Basis, nambah alis minangka bocah anyar ing blok kasebut.

NMN luwih gedhe tinimbang NR, tegese asring kudu dipecah dadi sel. NR, yen dibandhingake karo prekursor NAD + liyane (kaya asam nikotinat utawa nikotinamida) dadi efisiensi paling dhuwur. Nanging menehi NMN lawang anyar, sing bisa ditrapake, lan iki game anyar.

Apa suplemen Nmn paling apik?

  • Suplemen Nmn sing paling apik?
  • Tablet Sublingual NMN.
  • NAD + Emas Liposomal NMN.
  • Kapsul NMN.

Apa Nmn mbalikke tuwa?

Cara kanggo meksa ningkatake level NAD + ditampilake kanggo nambah fungsi mitokondria ing kewan tuwa, ngowahi sawetara kerugian sing kedadeyan nalika saya tuwa. Administrasi monotukleotida nikotinamida (NMN) kabukten bisa nyuda disfungsi sing ana gandhengane karo tuwa.

Pira sing kudu dijupuk NMN?

Nalika panliten negesake manawa Nicotinamide Mononucleotide utawa NMN aman digunakake manungsa, riset isih ditindakake kanggo nemokake dosis lan frekuensi dosis NMN sing paling efektif ing manungsa. Nanging, panliten sing ditindakake saiki wis nemtokake manawa dosis nganti 500 mg saben dina aman kanggo pria. Dina iki, Nicotinamide Mononucleotide kasedhiya ing macem-macem bentuk, kalebu pil lan bubuk. Pemasok suplemen NMN negesake manawa suplemen oral cukup efektif kanggo ningkatake produksi NAD + ing awak. Pratelan kasebut adhedhasar kasunyatan manawa Slc12a8, sawijining transporter nukleotida nikotinamida, mbantu nyerep NMN ing usus.

Apa Nmn padha karo b3?

NMN ora. NMN dudu wujud vitamin B3, lan ora ana uji coba klinis kanggo mbuktekake nambah NAD ing manungsa. NMN uga dudu jinis molekul sing bakal dianggep minangka vitamin amarga ngemot fosfat, sing mengaruhi kemampuan mlebu sel.

Panganan apa sing duwe konsentrasi NAD + paling dhuwur?

Panganan sing Ningkatake Tingkat NAD

Ana panganan tartamtu sing bisa ningkatake level NAD ing awak. Sawetara kalebu:

  • Susu Susu - panliten nuduhake manawa susu sapi minangka sumber Riboside Nicotinamide (RN) sing apik. Sak liter susu sapi seger ngemot udakara 3.9µmol NAD +. Dadi, nalika sampeyan ngrasakake segelas susu sing nyegerake, sampeyan pancen dadi luwih enom lan sehat!
  • Iwak - iki alesan liyane kanggo sampeyan seneng iwak! sawetara jinis iwak kaya tuna, salmons lan sardin minangka sumber NAD + sing akeh kanggo awak.
  • Jamur - akeh wong sing seneng jamur lan minangka bahan panganan biasa ing panganan rutin. Nanging apa sampeyan ngerti manawa jamur, utamane jamur crimini, uga mbantu ningkatake level NAD kanthi alami? Ya pancen bener. Dadi, seneng mangan jamur lan terus katon luwih enom lan luwih enom!
  • Ragi - ragi minangka bahan sing digunakake kanggo nggawe roti lan produk roti liyane. Ragi ngemot Riboside Nicotinamide (RN), yaiku prekursor saka NAD. Mangkene alesan liyane supaya sampeyan seneng kue-kue utawa roti favorit nalika sampeyan menyang toko roti! Rasakake panganan favorit nalika nambah level NAD sekaligus. Pancen apik tenan!
  • Sayuran Ijo - Sayuran ijo ngemot macem-macem nutrisi sing migunani ing macem-macem cara. Bubar iki, terang yen sayuran ijo uga minangka sumber NAD sing apik kanggo awak. Sawetara sayuran iki kalebu kacang polong lan asparagus.
  • Biji-bijian Utuh - kaya sing dibahas sadurunge, Vitamin B3 uga ngemot RN, prekursor kanggo NAD. Nanging, yen sayuran, barang-barang panganan utawa biji-bijian wis mateng utawa diolah, bakal ilang nutrisi uga sumber vitamin. Mula, disaranake sampeyan uga kudu mangan sayuran sing mentah lan njupuk biji-bijian utuh tinimbang panganan olahan.
  • Ngurangi Minuman Alkohol - NAD tanggung jawab kanggo njaga proses metabolisme awak kanthi umum. Alkohol cenderung ngganggu proses kasebut lan nyuda khasiat NAD. Mula, sampeyan kudu ngindhari ngombe omben-omben sing akeh banget amarga uga ora sehat kanggo kesehatan.

Apa Nmn nyebabake flush?

A 'Niacin flush' minangka efek samping saka njupuk niacin tambahan dosis (Vitamin B3). Flush kedadeyan nalika niasin nyebabake kapiler cilik ing kulit sampeyan dadi amba, sing nambah aliran getih menyang permukaan kulit. Ora kaya suplemen vitamin B3 (niacin), ribosaid nikotinamida ora nyebabake flushing rai.

Ing endi bisa tuku Nmn ing Kanada?

NMN minangka nukleotida sing asale saka ribosa lan nikotinamida. Kaya ribosida nikotinamida (Niagen), NMN minangka turunan niacin, lan prekursor kanggo NAD +. NMN Kanada: Saiki mononukleotida Nicotinamide ora kasedhiya kanggo didol minangka suplemen panganan ing Kanada.

Apa Nmn aman?

Sajrone pirang-pirang taun, sawetara panliten ditindakake kanggo nyinaoni manawa konsumsi NMN ing manungsa aman utawa ora. Panaliten kasebut, bola-bali, ujar manawa konsumsi Mononukleotida Nicotinamide pancen aman yen dosis diwatesi. Umume, pria disaranake tetep dosis saben kurang saka 500 mg. Nanging, kudu disorot yen FDA durung nyetujoni NMN minangka obat sing aman. Dadi, yen sampeyan duwe alergi utawa masalah medis, luwih becik sampeyan takon karo dhokter sadurunge miwiti suplemen NMN.

Sing luwih apik NAD utawa NMN?

NAD lan NMN minangka bahan suplemen anti-tuwa sing populer, lan ana sebab sing apik.

Kepiye cara nambah NAD + kanthi alami?

Lumrah Ningkatake Tingkat NAD

  • Pasa
  • Suplemen Panganan Nicotinamide Riboside
  • ngleksanani
  • Sinar srengenge sing akeh banget bisa uga ora apik!
  • Panganan sing Ningkatake Tingkat NAD

Apa sing kudu dakgawe karo NMN?

Kanggo nambah level NAD +, sampeyan bisa njupuk kapsul NMN sing ditundha kanthi Sirtuin Activator kayata Resveratrol kanthi yogurt lemak sing bisa mbantu bioavailabilitas Resveratrol.

Apa aku kudu njupuk TMG karo NMN?

Yen saiki sampeyan njupuk NMN utawa mikir babagan wiwitan, coba pasang karo TMG minangka dhukungan tambahan kanggo metilasi. Donor metil liyane sing bisa migunani kalebu metilasi B6, B12, lan folat.

Apa bedane antara nikotinamida lan nikotinamida ribosida? (3)

Niacin minangka bentuk nikotin teroksidasi sing awak bisa malih dadi NAD. Nicotinamide minangka amida niacin sing padha karo NAD lan kurang efek samping. Ribosida Nicotinamide minangka bentuk nikotinamida sintetik sing beda-beda asipat.

Apa Nmn dadi niacin?

Kaya ribosida nikotinamida, NMN minangka turunan niacin, lan manungsa duwe enzim sing bisa nggunakake NMN kanggo ngasilake dinukleotida adenin nikotinamid (NADH). Ing tikus, NMN mlebu sel liwat usus cilik sajrone 10 menit dikonversi dadi NAD + liwat transporter Slc12a8 NMN.

Apa ribosida nikotinamida luwih murah saka BP?

Ribosida Nicotinamide minangka prekursor saka nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +), mediator kritis efek sing bermanfaat saka watesan kalori, lan mulane senyawa mimik watesan anyar. Kita bubar ngrampungake panelitian pertama suplemen suplemen ribotida nikotinamida ing wong diwasa umur tuwa lan tuwa lan nunjukake manawa 6 minggu suplemen nyuda tekanan getih sistolik (SBP) nganti 8 mmHg kanggo wong sing duwe SBP awal 120-139 mmHg (SBP / hipertensi tahap 1) dibandhingake karo plasebo, lan nyuda kaku arteri, prediktor bebas independen saka CVD lan morbiditas lan kematian sing ana gandhengane.

Endi betaine ditemokake?

Betaine ditemokake ing mikroorganisme, tanduran, lan kewan lan minangka komponen penting ing pirang-pirang panganan, kalebu gandum, kerang, bayem, lan bit gula. Betaine minangka senyawa amonium kuadran zwitterionic sing uga dikenal kanthi trimethylglycine, betaine glycine, lycine, lan oxyneurine.

Panganan apa sing nyegah kisut?

Mangkene 10 panganan anti-penuaan paling apik sing bisa menehi nutrisi kanggo awak sampeyan.

  • Watercress
  • Coklat lonceng abang
  • Papaya
  • blueberries
  • brokoli
  • Bayam
  • Nuts
  •  
  • Kentang manis
  • Wiji delima

Kepiye aku bisa katon luwih enom 10 taun?

  • Gunakake Masker Hidrasi.
  • Pilih Yayasan Luminous
  • Ringan Rambute
  • Nganggo Ponytail
  • Exfoliate (Nanging Aja kakehan)
  • Putih Metu Waterline Sampeyan
  • Rampungake Tampilan Sampeyan Kanthi Mist Mineral

Kepiye cara supaya wajahku ora tuwa?

  • Lindhungi kulit sampeyan saka srengenge saben dina
  • Gunakake mandhiri tinimbang golek kulit
  • Yen ngrokok, mandheg
  • Aja praupan rai sing bola-bali
  • Mangan panganan sing sehat lan imbang
  • Ngombe alkohol luwih sithik
  • Olahraga paling dina ing minggu
  • Reresik kulit kanthi alus

Panganan sing nggawe sampeyan umur luwih cepet?

  1. Goreng kentang kanggo kentang goreng
  2. Roti sprout kanggo roti putih
  3. Madu utawa woh kanggo gula putih
  4. Minyak zaitun utawa alpukat kanggo margarin
  5. Kelet karo unggas kanggo daging sing diolah
  6. Rasakake susu
  7. Mikir kaping pindho babagan soda lan kopi
  8. Ngombe alkohol kanthi moderat
  9. Aja masak kanthi panas sing dhuwur
  10. Ganti jajan beras
  11. Fruktosa kontra karo asam lipoat

Apa vitamin sing apik kanggo kisut rai?

Vitamin C uga bisa mbantu nyingkirake tandha-tandha tuwa amarga nduweni pengaruh penting ing sintesis kolagen alami ing awak. Iki mbantu ngobati kulit sing rusak lan, ing sawetara kasus, nyuda kerut. Asupan vitamin C sing cukup uga bisa mbantu ndandani lan nyegah kulit garing.

Napa Kita Perlu Nicotinamide Mononucleotide (NMN)?

Tuwa minangka retrogresi fungsi awak manungsa sing ana gandhengane karo wektu. Sanajan tuwa ora bisa dihindari lan ora bisa dicegah, para ilmuwan wis mangertos pirang-pirang taun kepiye proses kasebut bisa ditundha lan dikendhaleni. Riset sing diterusake iki nyebabake ditemokake sawetara zat lan senyawa kanthi sipat anti-tuwa sing bisa diowahi dadi suplemen anti-penuaan. Salah sawijining senyawa kasebut kanthi sifat anti-penuaan sing signifikan yen para ilmuwan rumangsa kepencut yaiku NMN utawa Nicotinamide Mononucleotide. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan kabeh babagan NMN uga suplemen anti-penuaan mononukleotida nikotinamida paling apik ing taun 2021.

Migunakake Nicotinamide Mononukleotida (NMN)

Nganti sawetara taun kepungkur, kabeh panliten sing ana gandhengane karo panggunaan NMN ditindakake tumrap kewan lan nalika panliten kasebut nuduhake asil sing menjanjeni, asil kasebut ora cukup kanggo menehi kaluwihan panggunaan NMN ing manungsa. Ing 2016, panliten dianakake kanggo nganalisa keamanan konsumsi NMN lan kursus wektu ing getih manungsa. Panliten kasebut ngasilake asil sing njanjeni. Posting kasebut, panliten liyane ditindakake ing 2016 kanggo nyinaoni pengaruh konsumsi NMN ing 50 wanita tuwa sing ngalami BMI, glukosa getih, lan trigliserida getih. Panliten kasebut sukses. Nanging, amarga lapangan panliten diwatesi kanggo wanita ing umur tartamtu, para ilmuwan percaya manawa luwih akeh bukti yen dibutuhake manawa konsumsi NMN aman kanggo manungsa.

Mula, luwih anyar, ing taun 2019, ana panelitian ing Unit Uji Klinis Universitas Kedokteran Universitas Keio. Subyek paneliten kasebut yaiku 10 wong lanang sing umure antara 40 lan 60. Pria kasebut diwenehake dosis wiwit 100 mg nganti 500 mg. Panliten kasebut nyimpulake manawa NMN ditoleransi kanthi becik dening manungsa lan aman dikonsumsi anggone konsumsi wis diatur kanthi becik. Panliten iki penting banget amarga dadi panelitian NMN pisanan sing ditindakake marang manungsa kanggo nyinaoni efek NMN tumrap kesehatan manungsa umume. Sanalika ditetepake manawa konsumsi NMN aman, pabrikan wiwit ngebur pasar kanthi suplemen NMN, sing saiki wis umum banget. (2) Yoshino, J., dkk. (2011)….

Wuku

Ing bagean iki, kita ngrembug babagan potensial bathi sing ana gandhengane karo Nicotinamide Mononucleotide utawa NMN.

① NMN Slowing Aging

Salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka NMN yaiku ngeculake proses penuaan. Sawetara taun kepungkur, David Sinclair, Biologi Australia lan profesor Genetika, nyedhiyakake bukti manawa NAD + saya suwe saya tuwa uga wiwitan penyakit sing ana hubungane karo umur ing manungsa. Nanging, produksi NAD + suda kanthi umur. Dadi, nalika umur wong, kebutuhan prekursor NAD + saya tambah ing awak. Iki minangka playune NMN: NMN mlebu sel lan ngalami pirang-pirang transformasi kimia sadurunge dadi NAD + lan alon proses proses indhuksi umur.

② Wong sing ngalami diabetes bisa entuk manfaat saka konsumsi

Panaliten ditindakake kanggo nyinaoni carane suplemen oral NMN mbantu diet lan diabetes sing ana hubungane karo tikus. Panaliten kasebut ngandharake yen tikus sing diwenehake suplemen NMN lisan nuduhake sensitivitas ing insulin uga tambah sekresi. Panaliten iki nyedhiyakake sawetara indikasi yen Nicotinamide Mononucleotide utawa suplemen oral NMN bisa mbantu wong sing lara diabetes.

③ Konsumsi NMN Uga Digandhengake karo Kesehatan Jantung sing Apik

Panaliten liyane ditindakake kanggo nyinaoni carane suplemen NMN kena pengaruh kesehatan jantung ing tikus Panaliten kasebut ngandharake manawa NMN ora mung ngowahi pembuluh getih sing gegandhengan karo umur lan karusakan kapiler ing tikus, nanging uga nyebabake aliran getih luwih apik. Sing paling nggumunake yaiku yen tikus diwenehi suplemen oral NMN, letusan pembuluh getih anyar diamati. Paling anyar, panaliten liyane ditindakake kanggo nyinaoni efek NMN ing penyakit radhang tikus lan panliten iki uga nuduhake asil sing padha. Panaliten kasebut nyedhiyakake bukti sing cukup kanggo peneliti supaya percaya yen konsumsi NMN uga ningkatake kesehatan jantung ing manungsa.

Nicotinamide Mononukleotida (NMN)

④ Wong sing Alzheimer Bisa Mupangate saka NMN

Ing wong sing nandhang penyakit Alzheimer, level NAD mudhun sacara signifikan. Dadi, nalika wong sing nandhang Alzheimer ngonsumsi NMN, awak bakal reaksi kanthi nambah jumlah NAD +, sing sabanjure, bisa nambah kontrol motor, nambah kegiatan gen SIRT3, nambah memori, lan nyuda neuroinflamasi. Dadi, wong sing nandhang Alzheimer bisa entuk manfaat saka konsumsi NMN.

⑤ NMN Uga Ngapikake Fungsi Ginjel

Suplemen NMN lisan disambung karo fungsi ginjel sing luwih apik. Iki amarga NMN nambah produksi NAD + lan SIRT1, kaloroné digandhengake karo fungsi ginjel sing ditingkatake.

Ing endi tuku Powder Nicotinamide Mononucleotide (NMN) ing Akeh?

Yen sampeyan pengin tuku bubuk Nicotinamide Mononucleotide (NMN) kanthi akeh, papan sing paling apik kanggo tuku bubuk NMN yaiku cofttek.com. Cofttek minangka perusahaan farmasi teknologi tinggi sing wis nyedhiyakake produk sing inovatif lan berkualitas wiwit taun 2008. Perusahaan kasebut duwe tim R&D sing nyengsemake karo individu sing berpengalaman komitmen kanggo pengembangan produk kompetitif. Cofttek duwe mitra lan nyedhiyakake produke kanggo perusahaan farmasi ing China, Eropa, India, lan Amerika Utara. Mononukleotida β-Nicotinamide sing disedhiyakake dening Cofttek berkualitas banget lan aman banget kanggo dikonsumsi manungsa. Luwih penting, perusahaan nyedhiyakake bubuk iki kanthi akeh, yaiku ing unit 25kgs. Mangkono, yen sampeyan nggoleki tuku bubuk iki akeh, Cofttek minangka perusahaan sing kudu dihubungi - minangka pemasok bubuk Nicotinamide Mononucleotide (NMN) paling apik ing pasar.

Infogram Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
Infogram Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
Infogram Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1). Yao, Z., dkk. (2017). Nicotinamide Mononucleotide ngalangi aktivasi JNK kanggo Reverse Alzheimer penyakit.

(2). Yoshino, J., dkk. (2011). Nicotinamide Mononucleotide, NAD Utama (+) Penengah, Ngobati Patofisiologi Diet lan Diabetes Umure-Diinduksi ing Tikus. Metabolisme Sel.

(3). Yamamoto, T., dkk. (2014). Nicotinamide Mononucleotide, minangka Penengah Sintesis NAD +, nglindhungi Jantung saka Ischemia lan Reperfusi.

(4). Wang, Y., dkk. (2018). NAD + Suplemen Normalake Fitur Kunci Alzheimer lan Tanggunan Kerusakan DNA ing Model Tikus AD Anyar kanthi Kekurangan Perbaikan DNA.

(5). Keisuke, O., dkk. (2019). Implikasi Metabolisme NAD sing Owahi ing Kelainan metabolisme. Jurnal Ilmu Biomedis.

(6). Lelungan kanggo njelajah eg.

(7). Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib ing urip sampeyan.

(8). Anandamide vs cbd: sing endi sing luwih apik kanggo kesehatan sampeyan? Kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke!

(9). Sampeyan kudu ngerti babagan nikotinamide riboside klorida.

(10). Suplemen magnesium l-threonate: mupangat, dosis, lan efek samping.

(11). Palmitoylethanolamide (kacang polong): mupangat, dosis, panggunaan, suplemen.

(12). 6 mupangat kesehatan suplemen resveratrol paling dhuwur.

(13). 5 mupangat paling apik kanggo njupuk phosphatidylserine (ps).

(14). 5 mupangat paling apik kanggo njupuk quinone pyrroloquinoline (pqq).

(15). Suplemen nootropik alpha gpc paling apik.