Napa Kita Perlu Nikotinamida Riboside Chloride

Industri kosmetik minangka industri milyar dolar, utamane amarga manungsa kepengin banget karo tampilan. Iki uga dadi faktor utama kenapa panelitian babagan bahan lan produk anti-penuaan ngasilake kanthi luar biasa sajrone wektu sing cendhak. Konglomerat global ngerti manawa ana dhuwit kanggo kekarepan individu supaya awet enom banjur duwe tim ing papan, mbuwang dina lan minggu kanggo golek bahan lan produk sing bisa ningkatake vitalitas kulit. Nicotinamide Riboside utawa Niagen ditemokake minangka asil saka telusuran produk anti-penuaan iki. Nalika umume produk anti-penuaan nyuda tanda tuwa saka kulit, Niagen minimalake tandha tuwa ing awak. Nicotinamide Riboside utawa Niagen minangka bentuk kristal Nikotinamide Riboside Chloride lan sapisan ing awak, ngowahi dadi NAD +, sing tanggung jawab kanggo tuwa kanthi sehat uga macem-macem fungsi penting liyane. 

Ing artikel iki, kita nyakup kabeh aspek senyawa wonder iki, kalebu mupangat, efek samping lan dosis sing cocog.

 

Apa Nicotinamide Riboside Chloride?

Nikotinamide Riboside Chloride utawa Niagen minangka bentuk kristal saka Nikotinamide Riboside, yaiku vitamin prekursor NAD +. Nalika Nicotinamide Riboside bobot 255.25 g / mol, Nicotinamide Riboside Chloride bobote 290.70 g / mol lan 100 mg Nicotinamide Riboside Chloride nyedhiyakake 88 mg saka Nicotinamide Riboside. NR dianggep aman kanggo digunakake ing panganan.

Sanajan Nicotinamide Riboside minangka wujud Vitamin B3, macem-macem properti ndadekake beda saka pirang-pirang anggota liyane ing grup vitamin B3, kayata nikotinamida lan niacin. Nalika Niacin nyebabake kulit siram kanthi ngaktifake reseptor gPR109A G-protein ditambah, Nicotinamide Riboside ora reaksi maneh karo reseptor iki lan mulane, ora nyebabake kulit siram, sanajan dikonsumsi kanthi jumlah dosis sing dhuwur saka 2000 mg saben dina. Salajengipun, eksperimen sing ditindakake kanggo tikus ngungkapake manawa Nicotinamide Riboside yaiku prekursor NAD + sing nyebabake spike paling dhuwur ing Nicotinamide Adenine Dinucleotide utawa NAD + ing jero awak. 

Nikotinamide Riboside dumadi ing panganan manungsa lan sapisan ing awak, dadi NAD +, sing dibutuhake awak kanggo macem-macem fungsi. Contone, riset ilmiah wis mbuktekake manawa Nicotinamide Riboside Chloride utawa NAD + sing diwenehake dening NR nambah fungsi mitokondria uga sensitivitas insulin kanthi ngaktifake kulawarga enzim sirtuin, sing tanggung jawab kanggo ngatur metabolisme oksidatif ing awak.

Nganti saiki, limang pasinaon wis ditindakake kanggo nyinaoni safety lan khasiat Nicotinamide Riboside lan kabeh panaliten kasebut nemokake senyawa kasebut aman kanggo panggunaan manungsa.

 

Nikotinamide Riboside Chloride Wuku

Sadurunge kita ngrembug babagan mupangat saka Nicotinamide Riboside Chloride, penting kanggo njlentrehake manawa wiwit Nicotinamide Riboside Chloride yaiku uyah sing diasilake Nikotinamide Riboside, entuk manfaat saka Nikotinamide Riboside Chloride padha karo keuntungan saka Nikotinamide Riboside.

 

Nikotinamide Riboside Chloride Dipun promosiaken Sehat

NAD + sing diuripake dening Nicotinamide Riboside Chloride ing awak ngaktifake enzim khusus sing ana hubungane karo tuwa. Salah sawijining enzim kasebut yaiku sirtuin, sing wis digandhengake karo urip lan umur sing luwih apik ing kewan. Pasinaon ilmiah wis mbuktekake manawa sirtu nambah kualitas urip lan umur dawa kanthi nyuda inflamasi, nambah keuntungan sing ana gandhengane karo watesan kalori lan ndandani DNA sing rusak. NAD + sing diuripake dening Nicotinamide Riboside Chloride uga ngaktifake polimerase polase sing dikenal kanggo ndandani DNA sing rusak. Salajengipun, sawetara panaliten ilmiah wis ngubungake kegiatan polimerase kanthi umur dawa sing ditingkatake. 

 

Nyuda Peluang Ngatasi Penyakit Jantung

Penuaan uga nambah kemungkinan kena penyakit jantung. Nalika umure wis tuwa, pembuluh getihe dadi luwih kenthel lan kaku, mula bisa nambah tekanan getih. Nalika tekanan getih ing njero pembuluh mundhak, jantung kudu kerja luwih dobel kanggo ngompa getih, sing nyebabake macem-macem penyakit jantung. NAD + sing diwenehake dening Nicotinamide Riboside Chloride ngowahi pangowahan sing ana gandhengane karo umur amarga pembuluh getih. Ana bukti ilmiah sing cukup kanggo mbuktekake manawa Nicotinamide Adenine Dinucleotide utawa NAD + ora mung nyuda kaku getih, nanging uga bisa ngontrol tekanan getih sistolik.

 

Nikotinamide Riboside Chloride Uga nyedhiyakake Perlindhungan Sèl Otak

Nicotinamide Riboside nglindhungi sel otak. Panaliten sing ditindakake ing tikus ngandhakake manawa produksi NAD + sing diinduksi NR + nambah produksi protein alpha PGC-1 nganti 50%. Protein alpha PGC-1 mbantu nglindhungi sel otak saka stres oksidatif lan uga nambah fungsi mitokondria. Dadi, konsumsi NR ing manungsa nglindhungi penyakit otak sing umure umur, kayata Alzheimer lan Parkinson. Siji panelitian riset khusus nyinaoni efek level NAD + tumrap wong sing nandhang Parkinson. Panliten nyimpulake manawa NAD + nambah fungsi mitokondria ing sel induk.

 

Mupangat Keuntungan Liyane Nikotinamide Riboside Chloride

Liyane saka mupangat sing wis dibahas ing ndhuwur, kene sawetara keuntungan tambahan sing ana gandhengane karo Nicotinamide Riboside Chloride.

  • NR dikenal nambah kekuatan, fungsi lan ketahanan otot lan mula, konsumsi NR gegandhengan karo kinerja atlit sing luwih apik.
  • Kaya sing wis dibahas ing ndhuwur, produksi NAD + sing nyebabake NR + ndandani DNA sing rusak lan menehi perlindungan saka stres oksidatif. Sabanjure, nyuda kemungkinan bisa ngalami kanker.
  • A sinau nganalisa efek saka Nikotinamide Riboside ing metabolisme ing tikus. Panaliten kasebut nyimpulake yen NR nambah metabolisme tikus. Sanajan bukti-bukti ilmiah luwih akeh dibutuhake, akeh ilmuwan percaya yen Nicotinamide Riboside duwe efek sing padha kanggo manungsa lan mula, kudu nulungi.

Nikotinamide Riboside Chloride

Dosis Sosis Nikotinamida Riboside

Limang panaliten sing ditindakake nganti saiki wis netepake manawa Nicotinamide Riboside aman kanggo panggunaan manungsa. Nanging, panliten kasebut wis netep kanthi aman Nikotinamide Riboside Chloride dosis watesan kanggo manungsa antara 1,000 nganti 2,000 mg saben dina. Nanging, kudu eling yen kabeh panaliten sing nganalisa safety saka Nicotinamide Riboside duwe ukuran sampel sing sithik banget, mula, riset luwih dibutuhake ing wilayah iki. 

Tujuan utama Nikotinamide Riboside Chloride yaiku nyedhiyakake awak saka Nikotinamide Riboside Chloride utawa Niagen kanggo awak. Niagen utawa NR biasane kasedhiya ing rong bentuk: tablet lan kapsul. Akeh manufaktur suplemen Nicotinamide Riboside gabung NR karo bahan kimia liyane, kayata Pterostilbene. Ing kasus apa wae, supaya aman, umume produsen suplemen menehi saran supaya NR intake saben dina antarane 250 nganti 300 mg saben dina.

 

Apa Nikotinamide Riboside Chloride Aman?

Sawetara panliten sing ditindakake saiki wis nemokake konsumsi Nicotinamide Riboside ing kisaran 1000 nganti 2000 mg saben dina aman kanggo panggunaan manungsa. Nanging, amarga luwih akeh panelitian konkrit dibutuhake ing wilayah iki, pabrikan Nicotinamide Riboside nyaranake supaya asupan NR saben dina kurang saka 250-300 mg saben dina.

Sanajan konsumsi Nicotinamide Riboside utawa Nicotinamide Riboside Chloride aman, bisa nyebabake efek samping kayata mual, sakit sirah, gangguan pencernaan, lemes lan diare. Yen sampeyan ngalami gejala kasebut nalika njupuk suplemen NR, langsung takon dhokter. Kajaba iku, amarga ora cukup bukti babagan efek Nicotinamide Riboside tumrap wanita sing nyusoni lan nyusoni, klompok iki kudu nyingkirake panggunaan suplemen Nicotinamide Riboside. 

 

Nikotinamide Riboside Chloride tambahan

Yen sampeyan nggoleki vegetarian Nikotinamide Riboside Chloride tambahan, disaranake suplemen Tru Niagen Nicotinamide Riboside. Suplemen iki nggunakake NIAGEN, produk NR paten perusahaan. Perusahaan produksi mung menehi suplemen karo Nicotinamide Riboside lan mulane, kita bisa yakin manawa suplemen sing digawe dening perusahaan kasebut berkualitas tinggi. Suplemen Tru Niagen Nicotinamide Riboside kasedhiya ing kapsul sing gampang dikonsumsi, sing cukup gampang ditelan. Pangguna kudu njupuk mung kapsul saben dina.

Nanging, yen sampeyan nggoleki gluten, endhog, BPA, kacang-kacangan, pengawet lan produk tanpa susu, disaranake sampeyan lebokake dhuwit sampeyan ing suplemen Thorne ResveraCel Nicotinamide Riboside. Suplemen iki nggabungake NR karo flavonoid. Kalorone, loro kasebut bisa nambah kegiyatan sirtuin. Sing luwih penting, Thorne ResveraCel negesake manawa tes kaping papat tes kanggo suplemen lan kanthi mangkono, suplemen perusahaan kasebut aman banget. Kajaba iku, suplemen iki diproduksi ing fasilitas sing disertifikasi cGMP ing Amerika Serikat lan fasilitas sing disertifikasi TGA ing Australia.

Nikotinamide Riboside Chloride

Ngendi Tuku Nikotinamide Riboside Chloride Wêdakakêna ing akeh?

Panjaluk suplemen Nicotinamide Riboside saya tambah akeh sajrone sawetara taun kepungkur, utamane amarga Nicotinamide Riboside duwe akeh kaluwihan. Yen sampeyan kepengin nyemplungake ing pasar suplemen Nicotinamide Riboside, mula sing kudu ditindakake yaiku sampeyan bisa nemokake supplier bahan mentah sing bisa dipercaya lan dipercaya. Ngendi tuku Nikotinamide Riboside Chloride bubuk umume? Wangsulane yaiku Cofttek.

Cofttek minangka supplier bahan mentah sing wiwit taun 2008 lan udakara udakara sepuluh taun, perusahaan kasebut wis ngadeg ing ngarsane ing sawetara negara. Kejaba ngasilake produk sing bisa dipercaya, perusahaan uga fokus kanggo nggawe kemajuan ing bidang bioteknologi, teknologi kimia lan uji kimia. Perusahaan kasebut uga setya nindakake riset kualitas, sing menehi luwih akeh kanggo supplier liyane ing pasar. Ing Wêdakakêna Nikotinamide Riboside Chloride  diwenehake perusahaan kasebut ngasilake bathi 25 kg lan bisa dipercaya kanggo kualitas. Kajaba iku, perusahaan duwe tim dhukungan lan dhukungan pelanggan sing apik kanggo ngurus kabeh kabutuhan lan pitakon ing wektu nyata. Iki, yen sampeyan pengin tuku bubuk Chloride Nicotinamide Riboside kanthi akeh, mung dipercaya Cofttek. 

 

Cathetan Suku
  1. Conze, D., Brenner, C. & Kruger, Keamanan CL lan Metabolisme Administrasi Jangka Panjang NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) ing Uji Klinis Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled of Healthy Overweight Adults. Rep9, 9772 (2019)
  2. Carlijn ME Remie, Kay HM Roumans, Michiel PB Moonen, Niels J Connell, Bas Havekes, Julian Mevenkamp, ​​Lucas Lindeboom, Vera HW de Wit, Tineke van de Weijer, Suzanne ABM Aarts, Esther Lutgens, Bauke V Schomakers, Hyung L Elfrink, Rubén Zapata-Pérez, Riekelt H Houtkooper, Johan Auwerx, Joris Hoeks, Vera B Schrauwen-Hinderling, Esther Phielix, Patrick Schrauwen, tambahan Nikotinamide ribosida ngubah komposisi awak lan konsentrasi aketylcarnitine otot balung ing manungsa sing sehat, American Journal of Nutrition Clinical, Jilid 112, Isyarat 2, Agustus 2020, Kaca 413–426
  3. Elhassan, YS, Kluckova, K., Fletcher, RS, Schmidt, MS, Garten, A., Doig, CL, Cartwright, DM, Oakey, L., Burley, CV, Jenkinson, N., Wilson, M., Lucas , S., Akerman, I., Seabright, A., Lai, YC, Tennant, DA, Nightingale, P., Wallis, GA, Manolopoulos, KN, Brenner, C., ... Lavery, GG (2019). Nicotinamide Riboside Miwiti Otot Balung Balung Manungsa Umur NAD + Metabolome lan Induces Transcriptomic and Anti-inflammatory Signature. Laporan sel28(7), 1717–1728.e6.
  4. Wêdakakêna Nikotinamide Riboside Chloride

 

Paragraf