Yen sampeyan nggoleki Nicotinamide vegetarian Klorida Ribosida suplemen, disaranake suplemen Cofttek Nicotinamide Riboside. Perusahaan manufaktur mung menehi suplemen karo suplemen Nicotinamide Riboside lan mulane, wong bisa yakin manawa suplemen sing digawe dening perusahaan kasebut berkualitas tinggi. Ing Cofttek Suplemen Nicotinamide Riboside kasedhiya ing kapsul sing gampang dikonsumsi, sing cukup gampang ditelan. Pangguna kudu njupuk mung kapsul saben dina.
Nanging, yen sampeyan nggoleki gluten, endhog, BPA, kacang-kacangan, pengawet lan produk tanpa susu, disaranake sampeyan lebokake dhuwit sampeyan ing suplemen Cofttek Nicotinamide Riboside. Suplemen iki nggabungake NR karo flavonoid. Kalorone, loro kasebut bisa nambah kegiyatan sirtuin. Luwih penting, Cofttek negesake manawa tes papat tes kanggo suplemen lan kanthi mangkono, suplemen perusahaan kasebut aman banget. Kajaba iku, suplemen iki diproduksi ing fasilitas sing disertifikasi cGMP lan fasilitas sing disertifikasi TGA

FAQ Klorida Klorida Nicotinamide

Apa nikotinamida ribosida klorida?

Nikotinamide Riboside Chloride utawa Niagen minangka bentuk kristal saka Nikotinamide Riboside, yaiku vitamin prekursor NAD +. Nalika Nicotinamide Riboside bobot 255.25 g / mol, Nicotinamide Riboside Chloride bobote 290.70 g / mol lan 100 mg Nicotinamide Riboside Chloride nyedhiyakake 88 mg saka Nicotinamide Riboside. NR dianggep aman kanggo digunakake ing panganan.

sanadyan Nikotinamide Riboside minangka salah sawijining bentuk Vitamin B3, macem-macem khasiate ndadekake beda banget karo anggota klompok vitamin B3 liyane, kayata nikotinamide lan niacin. Nalika Niacin nyebabake kulit bisa flush kanthi ngaktifake reseptor sing ditambah protein GPR109A, Nicotinamide Riboside ora bereaksi karo reseptor iki, mula ora nyebabake flushing kulit, sanajan dikonsumsi kanthi dosis tinggi 2000 mg saben dina. Salajengipun, eksperimen sing ditindakake ing tikus nuduhake manawa Nicotinamide Riboside minangka prekursor NAD + sing nyebabake lonjakan paling dhuwur ing Nicotinamide Adenine Dinucleotide utawa NAD + ing njero awak.

Nikotinamide Riboside dumadi ing panganan manungsa lan sapisan ing awak, dadi NAD +, sing dibutuhake awak kanggo macem-macem fungsi. Contone, riset ilmiah wis mbuktekake manawa Nicotinamide Riboside Chloride utawa NAD + sing diwenehake dening NR nambah fungsi mitokondria uga sensitivitas insulin kanthi ngaktifake kulawarga enzim sirtuin, sing tanggung jawab kanggo ngatur metabolisme oksidatif ing awak.

Napa Kita Perlu Nikotinamida Riboside Chloride

Industri kosmetik minangka industri milyar dolar, utamane amarga manungsa kepengin banget karo tampilan. Iki uga dadi faktor utama kenapa panelitian babagan bahan lan produk anti-penuaan wis nggawe kemajuan luar biasa sajrone wektu sing cendhak. Konglomerat global ngerti manawa ana dhuwit kanggo kekarepan individu supaya awet enom banjur duwe tim ing papan, mbuwang dina lan minggu kanggo golek bahan lan produk sing bisa ningkatake vitalitas kulit. Nikotinamide Riboside utawa Niagen ditemokake minangka asil saka telusuran produk anti-penuaan iki. Nalika umume produk anti-penuaan nyuda tanda tuwa saka kulit, Niagen minimalake tandha tuwa ing awak. Nicotinamide Riboside utawa Niagen minangka bentuk kristal saka Nicotinamide Riboside Chloride lan sapisan ing njero awak, dadi NAD +, sing tanggung jawab kanggo penuaan sing sehat uga macem-macem fungsi penting liyane.

Apa Nikotinamide Riboside Chloride Aman?

Sawetara panliten sing ditindakake saiki wis nemokake konsumsi Nicotinamide Riboside ing kisaran 1000 nganti 2000 mg saben dina aman kanggo panggunaan manungsa. Nanging, amarga luwih akeh panelitian konkrit dibutuhake ing wilayah iki, pabrikan Nicotinamide Riboside nyaranake supaya asupan NR saben dina kurang saka 250-300 mg saben dina.

Sanajan konsumsi Nicotinamide Riboside utawa Nicotinamide Riboside Chloride aman, bisa nyebabake efek samping kayata mual, sakit sirah, gangguan pencernaan, lemes lan diare. Yen sampeyan ngalami gejala kasebut nalika njupuk suplemen NR, langsung takon dhokter. Kajaba iku, amarga ora cukup bukti babagan efek Nicotinamide Riboside tumrap wanita sing nyusoni lan nyusoni, klompok iki kudu nyingkirake panggunaan suplemen Nicotinamide Riboside.

Apa nad bisa mbalikke tuwa?

Nanging panelitian anyar saiki wis nuduhake manawa nambah NAD + ing awak bisa mulihake fungsi sel awak kaya-kaya ngowahi wektu - nyatane nyuda proses penuaan. Intine, pria bisa ngowahi tuwa kanthi mulihake level NAD + sing sehat.

Pira regane terapi NAD?

Pira regane NAD +? Infus NAD + regane $ 749 lan bisa disesuaikan kanggo nyakup bahan saka Cocktail MIVM. Mobile IV Medics NAD + MIVM Cocktail regane $ 999 lan perawatan mewah iki ngemot vitamin lan nutrisi tambahan kayata: Magnesium.

Apa Nad nambah kulit?

Salah sawijining penasihat majalah C&T setuju: "NAD + penting ing metabolisme seluler, lan entuk industri kosmetik minangka metode nambah energi sel kulit. Pikirane yaiku, yen sampeyan nambah energi kulit sel kulit sing wis tuwa, mula bakal berfungsi kaya sel kulit enom lan ngasilake kulit sing luwih apik.

Apa Nmn nggawe sampeyan luwih enom?

Dheweke ujar, "Laboratorium nuduhake yen menehi tikus NMN luwih saka 12 wulan nuduhake efek anti-penuaan sing luar biasa." Miturut Imai, nerjemahake asil menyang manungsa nuduhake NMN bisa menehi metabolisme wong sing umure 10 nganti 20 taun luwih enom.

Apa nad dadi vitamin B3?

Apa Nikotinamida Riboside? Ribosida Nicotinamide, utawa niagen, minangka jinis alternatif vitamin B3, sing uga diarani niacin. Kaya jinis vitamin B3 liyane, ribosida nikotinamida diowahi dadi awak dadi nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +), koenzim utawa molekul penolong.

Apa nikotinamida padha karo Vitamin B3?

Niacin (uga dikenal minangka vitamin B3) minangka salah sawijining vitamin B sing larut ing banyu. Niacin minangka jeneng umum kanggo asam nikotinat (asam piridin-3-karboksilat), nikotinamid (niacinamide utawa pyridine-3-carboxamide), lan asale asosiasi, kayata ribosida nikotinamida.

Apa aku bisa nggunakake niacinamide saben dina?

Amarga wis ditrima kanthi umume wong, niacinamide bisa digunakake kaping pindho saben dina saben dina. Bisa digunakake kapan wae ing taun iki, sanajan ing musim salju migunani nalika musim dingin, hawa garing lan asring digunakake dadi panas tengah. Gunakake ing run-up sadurunge miwiti perawatan retinol lan uga bebarengan.

Apa niacinamide nyebabake tuwuh rambut rai?

Niacinamide duwe peran penting kanggo tuwuh rambut dawa lan kuwat amarga bisa nambah sirkulasi. Meningkatake tampilan lan rasane rambut, kanthi nambah awak, kakehan, cemlorot. Iki uga nambah tekstur rambut sing wis rusak sacara fisik / kimia kanthi mbantu nggawe Keratin.

Sing paling apik niacinamide utawa vitamin C?

Ditambah maneh, "umume, vitamin C kudu digunakake ing pH sithik supaya efektif, dene niacinamide bisa digunakake luwih apik ing pH sing luwih dhuwur / netral," tambah Romanowski. (Asipat rewel iku kenapa akeh produk vitamin C miring ing sisih pricier; bahan sing angel kanggo dirumusake.)

Apa niacin ala kanggo ati?

Niasin bisa nyebabake amin aminansansferase serum sing entheng nganti moderat lan dosis sing dhuwur lan formulasi niacin sing ana gandhengane karo cedera ati akut sing jelas, sing bisa uga fatal.

Apa nikotinamida apik kanggo kulit?

Niacinamide nyuda inflamasi, sing bisa mbantu nyuda abang saka eksim, kukul, lan kahanan kulit sing natoni liyane. Nyilikake tampilan pori. Kulit sing tetep lan lembab bisa uga duwe mupangate sekunder - nyuda ukuran pori alami kanthi suwe.

Apa niacinamide 10% akeh banget?

Niacinamide bisa nambah tampilan kulit kanthi ngobati kerusakan srengenge, nyegah breakout, lan nambah garis lan kisut sing apik. Konsentrasi produk niacinamide topikal nganti 10%, nanging panliten nuduhake efek nganti 2%.

Sepira kerjane nikotinamida?

Suwene apa kanggo niacinamide bisa digunakake? Sampeyan bakal sok dong mirsani sawetara efek sanadyan umume panliten babagan niacinamide nuduhake asil sawise 8-12 minggu. Goleki produk sing ngemot niacinamide 5%. Iku persentase sing wis kabukten bisa nggawe prabédan tanpa nyebabake iritasi.

Apa niacinamide ngilangi bekas kukul?

Niacinamide bisa nyetabilake aktivitas melanosom ing sel, sing bisa ningkatake hiperpigmentasi residu saka bekas kukul lan uga nandhang melasma.

Apa sing ditindakake vitamin B5 kanggo kulit sampeyan?

Pro-Vitamin B5 mbantu njaga kulit supaya alus, alus lan sehat. Iki uga duwe efek anti-inflamasi sing bisa mbantu ngrangsang proses penyembuhan kulit. Nganggo hidrasi kanthi jero, mbantu njaga kulit mati kanthi nyerep lembab saka udhara (pinter!).

Kepiye cara nambah NAD kanthi alami?

  • ngleksanani
  • Matesi cahya srengenge
  • Golek panas
  • Owah-owahan diet
  • Pasa lan diet ketosis

Apa sampeyan bisa njupuk NAD kanthi lisan?

Akibate, suplemen NAD oral kurang efektif tinimbang infus IV amarga tingkat penyerapan sing kurang. Penting, dicathet yen suplemen oral aman banget; sampeyan ora duwe risiko kena infeksi kaya dene perawatan IV.

Suwene ora kerja kanggo nad?

Rencana panganan bisa kalebu panganan sing kaya vitamin kanggo ningkatake dopamin lan bisa ngasilake NAD ing otak. Umume pasien butuh infus udakara 6 nganti 10 dina kanggo ngrasakake efek.

Apa Elysium aman?

Disaranake digunakake jangka panjang, nyaranake yen kegiatan ningkatake NAD mung bisa dikelola yen pelanggan terus nggunakake produk iki. Basis Kesehatan Elysium. Minangka suplemen, Basis dianggep aman kanggo konsumsi manungsa.

Apa NAD anti tuwa?

Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +) minangka koofaktor penting ing kabeh sel urip sing melu proses biologis dhasar. … Bukti sing berkembang nyebabake implikasi level NAD + sing luwih dhuwur bisa uga alon utawa malah mbalikke aspek penuaan lan uga bisa nundha perkembangan penyakit sing ana gandhengane karo umur.

Apa efek sisih ribosida nikotinamida?

Ing panelitian manungsa, njupuk 1,000-2,000 mg saben dina ora ana efek sing mbebayani.

Sawetara wong nglaporake efek samping sing entheng nganti moderat, kayata mual, lemes, sirah, diare, rasa ora nyaman ing weteng lan gangguan pencernaan.

Apa bedane ribosida nikotinamida lan monotukleotid nikotinamida? (2)

Bedane paling gedhe, lan paling jelas, antarane NMN lan NR yaiku ukuran. NMN luwih gedhe tinimbang NR, tegese asring kudu dipecah dadi sel. NR, yen dibandhingake karo prekursor NAD + liyane (kaya asam nikotinat utawa nikotinamida) dadi efisiensi paling dhuwur.

Apa nikotinamida padha karo Nmn?

Ribosida Nicotinamide lan NMN identik karo kimia kajaba klompok fosfat sing ana ing NMN. Panliten kasebut nuduhake manawa klompok fosfat tambahan iki mbutuhake NMN tambahan supaya bisa diowahi dadi ribosida nikotinamida sadurunge bisa mlebu ing sel.

Apa Nad ngantu-antu turu?

Tingkat NAD + duwe hubungan sing kuat karo siklus turu lan penyakit sing ana gandhengane karo umur. Ora ana bukti langsung sing nuduhake manawa NAD + tumindak minangka hub ing antarane siklus turu lan penyakit sing ana gandhengane karo umur.

Apa sing ditindakake Tru Niagen kanggo awak?

Apa Tru Niagen? Tru Niagen, dening ChromaDex, minangka produk energi sing sehat sing bisa mbantu nolak penuaan kanthi nambah semangat lan ndandani seluler. Iki nindakake kanthi nambah level NAD. Panliten nuduhake manawa NAD mbantu awak nggawe nutrisi lan panganan dadi energi, nambah metabolisme.

Nmn utawa NAD sing luwih apik?

NMN luwih gedhe tinimbang NR, tegese asring kudu dipecah dadi sel. NR, yen dibandhingake karo prekursor NAD + liyane (kaya asam nikotinat utawa nikotinamida) dadi efisiensi paling dhuwur. Nanging menehi NMN lawang anyar, sing bisa ditrapake, lan iki game anyar.

Apa suplemen nad bisa?

Penelitian nuduhake manawa nambah level NAD + bisa nambah umur ragi, cacing lan tikus. Riset kewan uga nuduhake janjine NAD + kanggo nambah sawetara aspek kesehatan. Ngunggahake tingkat molekul ing tikus lawas katon nyegarake mitokondria - pabrik energi sel, sing saya suwe saya suwe.

Apa sing ana ing terapi Nad IV?

Salah sawijining perawatan holistik paling anyar ing bidang pemulihan kecanduan yaiku terapi asam amino, sing dikenal minangka terapi NAD IV. Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD) minangka enzim metabolisme lan dikenani tugas penting kanggo nyusun, ndandani, lan ndandani saben sel ing awak.

Apa sing nyurung NAD?

Penguat NAD minangka suplemen sing ngemot ribosida nikotinamida, sawijining bentuk vitamin B3. Yen dijupuk minangka suplemen, awak ngonversi ribosida nikotinamida dadi nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +). NAD + minangka koenzim sing kalebu ing proses sel. Yen wis tuwa, level NAD + ing awak mudhun.

Apa bedane NADH lan NAD +?

Kanggo nindakake peran minangka operator elektron, NAD mundur lan mundur ing antarane rong wujud, NAD + lan NADH. NAD + nampa elektron saka molekul panganan, malih dadi NADH. NADH nyumbang elektron dadi oksigen, lan malih dadi NAD +.

Sing luwih apik NAD utawa NMN?

NMN luwih gedhe tinimbang NR, tegese asring kudu dipecah dadi sel. NR, yen dibandhingake karo prekursor NAD + liyane (kaya asam nikotinat utawa nikotinamida) dadi efisiensi paling dhuwur. … Nanging, NR ditampilake ngetik sel ing ati, otot, lan jaringan otak saka model mouse.

Panganan apa sing ngemot ribosida nikotinamida?

  • Susu Susu
  • Fish
  • Jamur
  • Ragi
  • Sayuran ijo
  • Biji-bijian Utuh
  • Kurangi Minuman Alkohol

Apa panganan sing akeh nikotinamid?

Ana rong jinis vitamin B3. Siji bentuk yaiku niacin, sing liyane yaiku niacinamide. Niacinamide ditemokake ing akeh panganan kalebu ragi, daging, iwak, susu, endhog, sayuran ijo, kacang buncis, lan biji-bijian sereal. Niacinamide uga ditemokake ing akeh suplemen kompleks vitamin B karo vitamin B liyane.

Apa niacin ala kanggo ati?

Niasin bisa nyebabake amin aminansansferase serum sing entheng nganti moderat lan dosis sing dhuwur lan formulasi niacin sing ana gandhengane karo cedera ati akut sing jelas, sing bisa uga fatal.

Apa sing ditindakake nikotinamide kanggo kulit?

Nicotinamide sing digunakake minangka obat bisa nguntungake kulit kanthi macem-macem cara. Nicotinamide duweni sifat anti-inflamasi, sing bisa digunakake kanggo perawatan penyakit bullous (blaming). Bisa nambah kukul kanthi tumindak anti-inflamasi lan nyuda sebum.

Apa niacin apik kanggo depresi?

Miturut testimoni online, wong sing ngalami depresi parah sing nanggapi terapi niacin cenderung entuk manfaat saka dosis sing luwih dhuwur, saka 1,000 nganti 3,000 mg. Miturut dokumenter nutrisi 2008, Food Matters, sawijining wanita weruh gejala depresi dheweke dibalik kanthi dosis saben dina 11,500 mg.

Apa gejala kekurangan vitamin B3?

Gejala kekurangan Vitamin B3 kalebu lemes, gangguan pencernaan, mual, mutah, diare, lara tutuk, ilat abang sing abuh, sirkulasi sing kurang, lan swasana depresi. Kulit scaly retak sing sensitif banget karo srengenge minangka gejala kekurangan vitamin B3 liyane.

Apa olahraga nambah NAD?

Kanggo kalorone, NAD kudu dikurangi dadi NADH ing siklus asam tricarboxylic, kanggo nambah produksi ATP liwat rantai transportasi elektron. Pancen, tingkat NAD lan ekspresi enzim nylametake NAD ing otot kabukten nalika olahraga.

Apa nikotinamida minangka vitamin B3?

Nicotinamide, uga dikenal minangka niacinamide, minangka bentuk amida larut banyu niacin utawa vitamin B3. Iki ditemokake ing panganan kayata iwak, unggas, endhog, lan biji-bijian sereal. Iki uga dipasarake minangka suplemen panganan, lan minangka niacin non-flushing.

Apa niacin nambah level NAD +?

nglaporake manawa niacin, vitamin B3, bisa nylametake tingkat NAD + kanthi efisien ing otot lan getih pasien karo miopati mitokondria, nambah tandha penyakit lan kekuwatan otot. Tingkat NAD + tambah uga ing subjek sing sehat. Bukti kasebut nuduhake manawa niacin minangka nyurung NAD + sing efektif tumrap manungsa.

Kepiye sampeyan njupuk NAD +?

Kanggo dorongan NAD +, njupuk tablet sublingual NADH 5 mg. Kanggo nyegah jet lag, njupuk NADH 20 mg. Kanggo nggayuh level NAD + sing optimal, bisa infus adenine dinucleotide IV ß-Nicotinamide saben minggu utawa saben wulan.

7 sirene apa?

"Dosa" iki nyumbang marang pitung kahanan sing bisa nyebabake prevalensi tuwa (obesitas, diabetes tipe 2, penyakit kardiovaskular, kanker, demensia, radang sendi, lan osteoporosis). Sirtuin minangka kelas deacetylase gumantung NAD + sing kalebu pitu anggota manungsa lan mamalia liyane.

Kepiye cara nambah sirene?

Antarane strategi kanggo nyegah utawa nglawan penyakit kasebut yaiku olahraga. Olahraga kanthi positif mengaruhi kegiatan lan / utawa ekspresi sirtuin, ngasilake efisiensi metabolisme oksidatif sing luwih apik, nambah fungsi biogenesis lan mitokondria, uga pangopènan sistem antioksidan.

Kapan aku kudu njupuk Niagen?

Kapsul bisa dituku kanthi tambahan 1 wulan, 3 wulan, utawa 6 wulan. Perusahaan nyaranake pelanggan njupuk 2 kapsul 150 mg saben dina utawa tanpa panganan. Kapsul bisa dijupuk ing wayah esuk utawa wengi uga nganggo utawa tanpa panganan.

Suwene apa TRU Niagen bisa digunakake?

Panaliten klinis sing dibiayai dening ChromaDex nuduhake manawa suplemen NR kanthi aman lan efektif nambah NAD individu ing aliran getih sawise 6-8 minggu. Tru Niagen khusus negesake manawa individu sing nggunakake 300 mg saben dina suplemen sajrone wolung minggu nambah NAD nganti 40-50%.

Jam pinten aku kudu njupuk Tru Niagen?

Tru Niagen dianjurake supaya dijupuk ing wektu sing padha saben dina. Sampeyan bisa njupuk sapisan saben dina ing wayah esuk utawa wengi, kanthi utawa tanpa panganan.

Apa bahan-bahan ing Tru Niagen?

TRU NIAGEN ngemot ribosida nikotinamida sing ora padha karo sumber vitamin B3 sing ditemokake ing produk multivitamin. TRU NIAGEN diserap sel lan diowahi kanthi efisien dadi NAD nggunakake jalur unik sing beda karo vitamin B3 (niacin, nikotinamide) sing ditemokake ing suplemen vitamin.

Apa efek samping saka niacinamide?

Ora kaya niacin, niacinamide ora nyebabake flush. Nanging, niacinamide bisa uga nyebabake efek samping sing cilik kayata gangguan weteng, gas usus, pusing, ruam, gatel, lan masalah liyane. Nalika ditrapake ing kulit, krim niacinamide bisa nyebabake kobong, gatel, utawa abang.

Apa sing ora bisa dicampur karo niacinamide?

Aja Campuran: Niacinamide lan vitamin C. Sanajan kalorone antioksidan, vitamin C minangka salah sawijining bahan sing ora cocog karo niacinamide. "Loro-lorone minangka antioksidan sing umum digunakake ing macem-macem produk perawatan kulit, nanging ora bisa digunakake terus-terusan," ujare Dr. Marchbein.

Apa sampeyan bisa nggunakake niacinamide kakehan?

Yen digunakake ing konsentrasi dhuwur, niacinamide bisa nyebabake iritasi kulit lan abang. Yen sampeyan ana ing minoritas apes sing duwe reaksi ala kanggo produk karo niacinamide, ana telung kemungkinan utama: sampeyan alergi, ana bahan liya sing nyebabake iritasi, utawa sampeyan kakehan nggunakake.

Apa 1000 mg niacinamide aman?

Kanggo nyuda risiko efek samping kasebut, wong diwasa kudu ora njupuk niacinamide ing dosis sing luwih saka 35 mg saben dina. Nalika dosis luwih saka 3 gram saben dina niacinamide dijupuk, efek samping sing luwih serius bisa kedadeyan. Iki kalebu masalah ati utawa gula getih dhuwur.

Dosis Sosis Nikotinamida Riboside

Lima panliten sing ditindakake saiki wis nemtokake manawa Nicotinamide Riboside aman kanggo panggunaan manungsa. Nanging, panliten kasebut nemtokake watesan Nicotinamide Riboside Chloridedosage sing aman kanggo manungsa antara 1,000 nganti 2,000 mg saben dina. Nanging, kudu dielingi manawa kabeh panelitian sing nganalisa keamanan Nicotinamide Riboside duwe ukuran sampel sing sithik banget, mula dibutuhake luwih akeh panliten ing wilayah iki.

Tujuan utama Nicotinamide Riboside Chloride yaiku kanggo nyedhiyakake Nicotinamide Riboside Chloride utawa Niagen kanggo awak. Niagen utawa NR biasane kasedhiya ing rong bentuk: tablet lan kapsul. Akeh pabrikan suplemen Nicotinamide Riboside gabungan NR karo bahan kimia liyane, kayata Pterostilbene. Ing kahanan apa wae, supaya aman, umume produsen suplemen nyaranake supaya asupan NR saben dina antara 250 nganti 300 mg saben dina.

Keuntungan Klorida Nicotinamide Klorida

Nikotinamide Riboside Chloride Dipun promosiaken Sehat

NAD + sing diuripake dening Nicotinamide Riboside Chloride ing awak ngaktifake enzim khusus sing ana hubungane karo tuwa. Salah sawijining enzim kasebut yaiku sirtuin, sing wis digandhengake karo urip lan umur sing luwih apik ing kewan. Pasinaon ilmiah wis mbuktekake manawa sirtu nambah kualitas urip lan umur dawa kanthi nyuda inflamasi, nambah keuntungan sing ana gandhengane karo watesan kalori lan ndandani DNA sing rusak. NAD + sing diuripake dening Nicotinamide Riboside Chloride uga ngaktifake polimerase polase sing dikenal kanggo ndandani DNA sing rusak. Salajengipun, sawetara panaliten ilmiah wis ngubungake kegiatan polimerase kanthi umur dawa sing ditingkatake.

 Nyuda Peluang Ngatasi Penyakit Jantung

Penuaan uga nambah kemungkinan kena penyakit jantung. Nalika umure wis tuwa, pembuluh getihe dadi luwih kenthel lan kaku, mula bisa nambah tekanan getih. Nalika tekanan getih ing njero pembuluh mundhak, jantung kudu kerja luwih dobel kanggo ngompa getih, sing nyebabake macem-macem penyakit jantung. NAD + sing diwenehake dening Nicotinamide Riboside Chloride ngowahi pangowahan sing ana gandhengane karo umur amarga pembuluh getih. Ana bukti ilmiah sing cukup kanggo mbuktekake manawa Nicotinamide Adenine Dinucleotide utawa NAD + ora mung nyuda kaku getih, nanging uga bisa ngontrol tekanan getih sistolik.

Nikotinamide Riboside Chloride Uga nyedhiyakake Perlindhungan Sèl Otak

Nicotinamide Riboside nglindhungi sel otak. Panaliten sing ditindakake ing tikus ngandhakake manawa produksi NAD + sing diinduksi NR + nambah produksi protein alpha PGC-1 nganti 50%. Protein alpha PGC-1 mbantu nglindhungi sel otak saka stres oksidatif lan uga nambah fungsi mitokondria. Dadi, konsumsi NR ing manungsa nglindhungi penyakit otak sing umure umur, kayata Alzheimer lan Parkinson. Siji panelitian riset khusus nyinaoni efek level NAD + tumrap wong sing nandhang Parkinson. Panliten nyimpulake manawa NAD + nambah fungsi mitokondria ing sel induk.

Mupangat Keuntungan Liyane Nikotinamide Riboside Chloride

Liyane saka mupangat sing wis dibahas ing ndhuwur, kene sawetara keuntungan tambahan sing ana gandhengane karo Nicotinamide Riboside Chloride.

  • NR dikenal nambah kekuatan, fungsi lan ketahanan otot lan mula, konsumsi NR gegandhengan karo kinerja atlit sing luwih apik.
  • Kaya sing wis dibahas ing ndhuwur, produksi NAD + sing nyebabake NR + ndandani DNA sing rusak lan menehi perlindungan saka stres oksidatif. Sabanjure, nyuda kemungkinan bisa ngalami kanker.
  • A sinau nganalisa efek saka Nikotinamide Riboside ing metabolisme ing tikus. Panaliten kasebut nyimpulake yen NR nambah metabolisme tikus. Sanajan bukti-bukti ilmiah luwih akeh dibutuhake, akeh ilmuwan percaya yen Nicotinamide Riboside duwe efek sing padha kanggo manungsa lan mula, kudu nulungi.

Ing endi tuku bubuk Nicotinamide Riboside Chloride ing Akeh?

Panjaluk suplemen Nicotinamide Riboside saya tambah akeh sajrone sawetara taun kepungkur, utamane amarga Nicotinamide Riboside duwe akeh kaluwihan. Yen sampeyan kepengin nyemplungake ing pasar suplemen Nicotinamide Riboside, mula sing kudu ditindakake yaiku sampeyan bisa nemokake supplier bahan mentah sing bisa dipercaya lan dipercaya. Ngendi tuku bubuk Nicotinamide Riboside Chloride akeh? Wangsulane Cofttek.

Cofttek minangka pemasok bahan baku sing ana ing taun 2008 lan mung udakara dasawarsa, perusahaan kasebut wis ngenalake pirang-pirang negara. Saliyane ngasilake produk sing bisa dipercaya, perusahaan uga fokus kanggo nggawe kemajuan ing bidang bioteknologi, teknologi kimia lan pengujian kimia. Perusahaan kasebut uga duwe komitmen kanggo riset kualitas, sing menehi pengaruh luwih apik tinimbang para supplier liyane ing pasar. Wêdakakêna Nicotinamide Riboside Chloride sing disedhiyakake dening perusahaan yaiku batch 25 kg lan bisa dipercaya kualitas. Kajaba iku, perusahaan duwe tim dhukungan lan dhukungan pelanggan sing bakal ngatasi kabeh kabutuhan lan pitakon kanthi wektu nyata. Iki, yen sampeyan pengin tuku bubuk Nicotinamide Riboside Chloride kanthi akeh, hubungi Cofttek.

Nicotinamide Riboside Chloride infogram 1
Nicotinamide Riboside Chloride infogram 2
Nicotinamide Riboside Chloride infogram 3
Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1).Conze, D., Brenner, C. & Kruger, Keamanan CL lan Metabolisme Administrasi Jangka Panjang NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) ing Uji Klinis Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled of Healthy Overweight Adults. Rep9, 9772 (2019)

(2).Carlijn ME Remie, Kay HM Roumans, Michiel PB Moonen, Niels J Connell, Bas Havekes, Julian Mevenkamp, ​​Lucas Lindeboom, Vera HW de Wit, Tineke van de Weijer, Suzanne ABM Aarts, Esther Lutgens, Bauke V Schomakers, Hyung L Elfrink, Rubén Zapata-Pérez, Riekelt H Houtkooper, Johan Auwerx, Joris Hoeks, Vera B Schrauwen-Hinderling, Esther Phielix, Patrick Schrauwen, tambahan Nikotinamide ribosida ngubah komposisi awak lan konsentrasi aketylcarnitine otot balung ing manungsa sing sehat, American Journal of Nutrition Clinical, Jilid 112, Isyarat 2, Agustus 2020, Kaca 413–426

(3). Elhassan, YS, Kluckova, K., Fletcher, RS, Schmidt, MS, Garten, A., Doig, CL, Cartwright, DM, Oakey, L., Burley, CV, Jenkinson, N., Wilson, M., Lucas, S., Akerman, I., Seabright, A., Lai, YC, Tennant, DA, Nightingale, P., Wallis, GA, Manolopoulos, KN, Brenner, C.,… Lavery, GG (2019 ). Nicotinamide Riboside Nggawe Otot Balung Manungsa Umur NAD + Metabolome lan Ngindhuksi Tandatangan Transkripomik lan Anti-inflamasi. Laporan sel28(7), 1717–1728.e6.

(4).Bubuk Nicotinamide riboside klorida

(5).Lelungan kanggo njelajah eg.

(6).Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib ing urip sampeyan.

(7).Anandamide vs cbd: sing endi sing luwih apik kanggo kesehatan sampeyan? Kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke!

(8).Sampeyan kudu ngerti babagan nikotinamide riboside klorida.

(9).Palmitoylethanolamide (kacang polong): mupangat, dosis, panggunaan, suplemen.

(10).6 mupangat kesehatan suplemen resveratrol paling dhuwur.

(11).5 mupangat paling apik kanggo njupuk phosphatidylserine (ps).

(12).5 mupangat paling apik kanggo njupuk quinone pyrroloquinoline (pqq).

(13).Suplemen nootropik alpha gpc paling apik.

(14).Suplemen anti-penuaan mononukleotida nikotinamida paling apik (nmn).