apa OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)?

Oleoylethanolamide kasusun saka telung tembung: oleoyl, etanol, lan amide. Kanggo kepenak, kita ngrujuk menyang OEA kanthi ringkes. Iki uga dikenal minangka oleothanolamine.

Iki minangka lipid etanolamide alami sing dadi regulator babagan prosedur panganan lan bobot awak ing kabeh jinis vertebrata. Iki minangka metabolit saka asam oleat sing dibentuk ing usus cilik awak manungsa. Ditempelake ing reseptor PPAR Alpha sing mbantu ngontrol papat faktor: keluwen, lemak awak, kolesterol, lan bobot awak. PPAR Alpha tegese Alpha Reseptor Proliferator-Aktif reseptor.

 

FUNGSI OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)

OEA utawa Oleoylethanolamide minangka obat sing mbantu sampeyan ngatur bobot, pola makan, lan kolesterol. Iki minangka metabolit alami. Iki ngatur lemak ing awak kanthi nambah metabolisme lemak sing ana ing awak. Kerjane kanthi cara sing menarik banget.

Nalika mangan panganan, obat iki bakal ngirim sinyal menyang otak supaya njaluk ora mangan utawa njupuk panganan luwih akeh amarga awak wis cukup panganan lan ora butuh maneh. Mula, sampeyan bakal wiwit krasa wis wareg lan mula ora mangan maneh. Dadi, kanthi bertahap, sampeyan tetep ora mangan akeh panganan kanthi rutin. Mangkono, ing jangka panjang, sampeyan bisa nyuda bobot kanthi akeh.

 

PURWAKA

Efek fungsional OEA lan faktor sing entuk manfaat ditemokake mung seket taun kepungkur. Ora ana riset lengkap lan kabentuk babagan OEA sadurunge taun 2001. Peneliti saka Spanyol sing miwiti sinau babagan OEA, dites tikus kanggo ngerteni efek kasebut. Panliten kasebut nyatakake yen OEA ora duweni pengaruh sing ora apik ing otak nanging bisa ngganti kebiasaan mangan lan duwe pengaruh marang behaviorisme keluwen.

Formula molekul yaiku C2OH39NO2. Nomer CAS sing unik yaiku 111-58-0. OEA minangka gabungan asam oleat lan etanolamin. Ing ngarsane lemak sing sugih sing ana ing sisih ndhuwur usus cilik ing awak kita, yaiku papan sintesis saka rong komponen kasebut utamane ditindakake. OEA mirip banget lan padha karo endokannabinoid anandamide nanging luwih apik.

 

MANFAAT OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)

OEA minangka obat utilitas nyata sing kasedhiya ing pasar. Ing ngisor iki minangka sawetara sing paling penting mupangate OEA.

 

1. NINGKATKAN TINGKAT GHRELIN

Ghrelin minangka hormon sing ditemokake ing awak sing ngrangsang napsu. Ditemokake manawa OEA mbantu nyuda tingkat hormon iki ing awak kita yen OEA iki diwenehake.

 

2. NGURANGKAN LEMAK BADAN ING PADU TINGKAT

Injeksi iki ditemokake cukup efektif kanggo nyuda lemak awak lan uga kanthi laju sing saya mundhak. Iki nambah efek metabolisme mitokondria. Malah nyuda asupan panganan kanthi efektif lan uga nambah tingkat energi awak sampeyan.

OLEOYLETHANOLAMIDE

3. KEEPS THE PEPTIDE YY LEVEL RENDAH

Peptide YY minangka hormon sing ngrangsang napsu. Injeksi OEA yen dijupuk bakal mbantu nyuda lan njaga tingkat tingkat hormon Peptide YY cukup sithik.

 

4. Bantu Ngontrol Napsu

Ngombe injeksi OEA bakal ngontrol napsu kanthi nyuda spasi lemak ing awak. Iki malah nambah kobong lemak sing wis nglumpukake ing awak. Nalika mangan panganan, OEA wiwit operasi. Iki nambah level fungsionalitas lan sekaligus nyuda tingkat napsu kanthi ngirim sinyal menyang otak lan menehi informasi manawa sampeyan wis wareg banget lan ora mbutuhake panganan liyane.

 

5. Ora Ana Efek Samping

Sawise nyinaoni OEA, disimpulake ora ana sing ngalami efek samping sing parah sawise ditrapake ing awak. OEA minangka asam oleat sing dijupuk minangka bagean saka panganan sing sehat lan nutrisi.

 

6. EFEK POSITIF KANGGO ANXIETI

OEA positif mengaruhi kuatir. Asupan OEA mbantu njaga pikiran sampeyan bebas kuatir banjur mbantu njaga penyakit kelainan kuatir.

 

7. Nambah HDL ing Awak

Ana rong jinis kolesterol ing awak iki. Yaiku- Kolesterol LDL lan Kolesterol HDL. LDL yaiku kolesterol ala lan HDL minangka kolesterol alus. Asupan OEA mbantu nyuda Kolesterol LDL lan nambah Kolesterol HDL.

 

8. BANTUAN ING BADAN BANGUNAN

Mbangun awak kanthi bentuk lan struktur sing pas lan proporsional minangka salah sawijining mode paling anyar ing jaman saiki. Utamane ing industri fashion utawa hiburan kanthi bentuk awak, nuntut banget. Asupan OEA uga mbantu nggawe awak amarga nyuda lemak ing awak.

OLEOYLETHANOLAMIDE

DOSAGE OF OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)

Dosis OEA bisa dijupuk kanthi rong cara adhedhasar saran dhokter:

 

1. OEA njupuk tanpa suplemen nyuda bobot liyane

Yen kapsul OEA dijupuk tanpa suplemen nyuda bobot awak, mula bisa nganggo 1 kapsul OEA 200mg.

 

2. OEA njupuk tambahan suplemen nyuda bobot awak

Yen kapsul OEA dijupuk bebarengan karo suplemen nyuda bobot liyane, mula sampeyan bisa ngonsumsi 1 kapsul OEA 100 mg dadi 150 mg.

Siji kudu ngombe kapsul OEA telung puluh menit sadurunge mangan. Iki bakal nggawe sampeyan luwih puas nalika sampeyan mangan lan saengga sampeyan bakal entuk akeh panganan.

Kajaba iku, sampeyan malah bisa nambah utawa nyuda tingkat dosis saben dina saka OEA adhedhasar bobot awak. Umpama, wong sing bobote 150 pon njupuk kapsul OEA 100mg. Nanging yen wong bobote 250 pon, bisa njupuk kapsul OEA 180 mg.

 

Panganggone OF OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)

Panggunaan OEA aktif kanthi strategis banget. Kaping pisanan, nambah kesenjangan wektu ing antarane panganan nganti panganan sabanjure. Kapindho, mbantu nyuda fluktuasi sirkadian. Sing nomer telu, dikontrol karo nutrisi sing kasedhiya.

OLEOYLETHANOLAMIDE

SUPPLEMEN ALAM saka OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)

OEA duwe asam oleat. Dadi, panganan sing ngemot asam oleat minangka sumber OEA sing langsung lan alami. Minyak sayur kayata minyak zaitun, minyak canola, minyak kembang srengenge duwe asam oleat minangka bahan alami suplemen OEA. Sampeyan bisa nemokake asam oleat ing unggas, keju, daging, lan minyak kacang uga minangka suplemen alami OEA. Sampeyan bisa uga entuk asam oleat ing susu ibu lan supaya bayi sing bayi kudu disusoni nganti bisa.

Nanging sing dadi masalah yaiku rasio ekstraksi OEA saka panganan alami sithik banget. Rata-rata umume, ukuran 15: 1, sing ora cukup kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan ing saindenging jagad. Ekstraksi tingkat OEA bisa ditambah, nanging biaya sing ditindakake bakal dadi dhuwur nganti kabeh bakal ngasilake tanpa guna. Dadi, sacoro prakteke meh cedhak karo mokal kanggo ngasilake OEA massa saka sarana alami.

Dadi, sepisanan OEA diekstrak saka asam oleat. Banjur digunakake kanggo dadi pelopor N-oleoylphosphatidylethanolamine. Langkah sabanjure kalebu pamisahan karo N- acylphosphatidylethanolamine -factolipase D (PLD) sing ditrapake kanggo ngirim OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA).

 

SUPPLIER MATERI RAW saka OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA)

Siji bisa tuku obat OEA saka toko obat terkenal lan ahli sing ana ing sacedhake omah sampeyan utawa bisa uga tuku kanthi pesen online. Nanging wong kudu waspada banget ing babagan iki amarga kabeh panyedhiya obat iki bisa uga ora asli.

Dadi, mesthi mriksa reputasi lan katrampilan saka toko obat online lan kanggo iku, luwih becik menehi rincian babagan review para pembeli sing duwe pengalaman. Priksa manawa kemasan produk kaya sing disegel utawa ora kanggo ngindhari jinis kontaminasi sing bisa nyebabake sawetara masalah sing mbebayani ing ngarep kesehatan.

 

OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA) ING WUJUD KABEH

OEA ing negara asline ora ditemokake ing bentuk tablet utawa kapsul. Nanging, sampeyan bisa tuku bubuk OEA kanthi akeh ing pasar yen dibutuhake. Wangun bubuk iki digabung ing rampung produk kanthi ngatur nganti 15% OEA utawa 50% asam oleat OEA. Cithak biru Cima OEA dijaga antara 90% nganti 95%, utamane ing antarane para pembeli Eropa lan Amerika Serikat.

 

BUY OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA) wêdakakêna ING BULK

Sampeyan bisa nggawe pesenan online kanggo tuku bubuk akeh utawa malah bisa tuku saka toko lokal sing terkenal. Panyimpenan cukup gampang ing bubuk OEA. Sampeyan kudu nyimpen ing suhu kamar. Nanging, mesthine ora kena kontak karo kelembapan utawa sinar matahari langsung. Dadi, sampeyan kudu tetep nutup ing papan sing adhem lan asri.

 

STABILITY

Dianggo saka OEA bisa mbantu sampeyan kanthi nganggo cara akeh! Amarga iku, disaranake kanggo kabeh wong amarga ora ana efek samping. Malah bisa nyebabake gaya urip sehat ing kulawarga nggawe sampeyan kabeh tuwuh lan padhang kanthi bentuk, gaya, lan percaya diri. Tetep lan njaga awak kanthi bentuk, utamane kanggo wong sing lemu, ora mung bakal nggawe sampeyan seneng, nanging bakal nggawe wong liya seneng uga bangga karo sampeyan.

OEA uga bakal mbantu sampeyan ngeculake stres mental sing mbantu sampeyan nggawe kesan positif ing pikirane wong liya. Mula, tinimbang rumangsa ora sedhih lan ora seneng, saiki luwih becik tumindak lan wiwiti nggunakake OEA lan sampeyan bakal gumun banget amarga bisa ndeleng kekuwatan gaib lan bakal rumangsa mari lan ngelus.

 

Cathetan:
  1. Pi-Sunyer FX, Aronne LJ, Heshmati HM, Devin J, Rosenstock J. Efek rimonabant, pamblokiran reseptor cannabinoid-1, babagan faktor risiko bobot lan bobot ing paru-paru ing pasien kabotan utawa lemu: RIO-Amérika Lor: uji coba kontrol acak. Jurnal Asosiasi Medis Amérika. 2006; 295 (7): 761-775.
  2. Giuseppe Astarita; Bryan C. Rourke; Johnnie B. Andersen; Jin Fu; Janet H. Kim; Albert F. Bennett; James W. Hicks & Daniele Piomelli (2005-12-22). "Paningkatan mobilisasi oleoylethanolamine ing postprandial ing usus cilik python Burma (molth Python)". Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol. 290 (5): R1407 – R1412.
  3. Sarro-Ramirez A, Sanchez-Lopez D, Tejeda-Padron A, Frias C, Zaldivar-Rae J, Murillo-Rodriguez E. Otak lan napsu: kasus oleoylethanolamide. Agen Sistem Nervous Tengah ing Kimia Obat. 2013; 13 (1): 88–91.

 

Paragraf