Kanthi masarakat dadi luwih ngerti babagan paedah Oleoylethanolamide (OEA), panjaluk Oleoylethanolamide (OEA) suplemen wis tambah akeh ing pasar. Iki nyebabake perusahaan manufaktur saling bersaing kanggo ngasilake suplemen berkualitas tinggi kanggo entuk saham ing pasar. Yen sampeyan dadi pabrikan suplemen kesehatan sing ngrencanakake mlebu ing pasar suplemen Oleoylethanolamide (OEA), sampeyan kudu mesthekake yen entuk bubuk Oleoylethanolamide (OEA) sing paling apik. Sumber materi sing apik minangka langkah pertama kanggo njamin sukses bisnis. Cofttek minangka pemasok profesional Oleoylethanolamide (OEA) sing mung adol produk sing efektif banget ing pasar iki luwih saka 10 taun.

FAQ

Apa Oleoylethanolamide (OEA)?

Oleoylethanolamide kasusun saka telung tembung: oleoyl, etanol, lan amide. Kanggo kepenak, kita ngrujuk menyang OEA kanthi ringkes. Iki uga dikenal minangka oleothanolamine.
Iki minangka lipid etanolamide alami sing dadi regulator babagan prosedur panganan lan bobot awak ing kabeh jinis vertebrata. Iki minangka metabolit saka asam oleat sing dibentuk ing usus cilik awak manungsa. Ditempelake ing reseptor PPAR Alpha sing mbantu ngontrol papat faktor: keluwen, lemak awak, kolesterol, lan bobot awak. PPAR Alpha tegese Alpha Reseptor Proliferator-Aktif reseptor.

Dianggo saka Oleoylethanolamide (OEA)

Panggunaan OEA aktif kanthi strategis banget. Kaping pisanan, nambah kesenjangan wektu ing antarane panganan nganti panganan sabanjure. Kapindho, mbantu nyuda fluktuasi sirkadian. Sing nomer telu, dikontrol karo nutrisi sing kasedhiya.

Efek fungsional OEA lan faktor sing entuk manfaat ditemokake mung seket taun kepungkur. Ora ana riset lengkap lan kabentuk babagan OEA sadurunge taun 2001. Peneliti saka Spanyol sing miwiti sinau babagan OEA, dites tikus kanggo ngerteni efek kasebut. Panliten kasebut nyatakake yen OEA ora duweni pengaruh sing ora apik ing otak nanging bisa ngganti kebiasaan mangan lan duwe pengaruh marang behaviorisme keluwen.
Formula molekul yaiku C2OH39NO2. Nomer CAS sing unik yaiku 111-58-0. OEA minangka gabungan asam oleat lan etanolamin. Ing ngarsane lemak sing sugih sing ana ing sisih ndhuwur usus cilik ing awak kita, yaiku papan sintesis saka rong komponen kasebut utamane ditindakake. OEA mirip banget lan padha karo endokannabinoid anandamide nanging luwih apik.

Dosis oleoylethanolamide (oea)

Dosis OEA bisa dijupuk kanthi rong cara adhedhasar saran dhokter:

OEA njupuk tanpa suplemen nyuda bobot awak liyane

Yen kapsul OEA dijupuk tanpa suplemen nyuda bobot awak, mula bisa nganggo 1 kapsul OEA 200mg.

OEA njupuk tambahan suplemen nyuda bobot awak

Yen kapsul OEA dijupuk bebarengan karo suplemen nyuda bobot liyane, mula sampeyan bisa ngonsumsi 1 kapsul OEA 100 mg dadi 150 mg.

Siji kudu ngombe kapsul OEA telung puluh menit sadurunge mangan. Iki bakal nggawe sampeyan luwih puas nalika sampeyan mangan lan saengga sampeyan bakal entuk akeh panganan.

Kajaba iku, sampeyan malah bisa nambah utawa nyuda tingkat dosis saben dina saka OEA adhedhasar bobot awak. Umpama, wong sing bobote 150 pon njupuk kapsul OEA 100mg. Nanging yen wong bobote 250 pon, bisa njupuk kapsul OEA 180 mg.

Tuku bubuk Oleoylethanolamide (OEA) kanthi akeh

Sampeyan bisa nggawe pesenan online kanggo tuku bubuk akeh utawa malah bisa tuku saka toko lokal sing terkenal. Panyimpenan cukup gampang ing bubuk OEA. Sampeyan kudu nyimpen ing suhu kamar. Nanging, mesthine ora kena kontak karo kelembapan utawa sinar matahari langsung. Dadi, sampeyan kudu tetep nutup ing papan sing adhem lan asri.

STABILITY

Panganggone OEA bisa mbantu sampeyan kanthi macem-macem cara! Amarga iku, disaranake kanggo kabeh wong amarga ora ana efek samping. Sampeyan bisa uga nggawe gaya urip sehat ing kulawarga supaya sampeyan tuwuh lan padhang ing bentuk, gaya, lan percaya diri. Tetep lan njaga awak kanthi bentuk, utamane kanggo wong sing lemu, ora mung bakal nggawe sampeyan seneng nanging bakal nggawe wong liya seneng uga bangga karo sampeyan.

OEA uga bakal mbantu sampeyan ngeculake stres mental sing mbantu sampeyan nggawe kesan positif ing pikirane wong liya. Mula, tinimbang rumangsa ora sedhih lan ora seneng, saiki luwih becik tumindak lan wiwiti nggunakake OEA lan sampeyan bakal gumun banget amarga bisa ndeleng kekuwatan gaib lan bakal rumangsa mari lan ngelus.

Fungsi Oleoylethanolamide (oea)

OEA utawa Oleoylethanolamide minangka obat sing mbantu sampeyan ngatur bobot, pola makan, lan kolesterol. Iki minangka metabolit alami. Iki ngatur lemak ing awak kanthi nambah metabolisme lemak sing ana ing awak. Kerjane kanthi cara sing menarik banget.

Nalika mangan panganan, obat iki bakal ngirim sinyal menyang otak supaya njaluk ora mangan utawa njupuk panganan luwih akeh amarga awak wis cukup panganan lan ora butuh maneh. Mula, sampeyan bakal wiwit krasa wis wareg lan mula ora mangan maneh. Dadi, kanthi bertahap, sampeyan tetep ora mangan akeh panganan kanthi rutin. Mangkono, ing jangka panjang, sampeyan bisa nyuda bobot kanthi akeh.

Keuntungan Oleoylethanolamide (OEA)

1. Nyuda tingkat ghrelin

Ghrelin minangka hormon sing ditemokake ing awak sing ngrangsang napsu. Ditemokake manawa OEA mbantu nyuda tingkat hormon iki ing awak kita yen OEA iki diwenehake.

2.Nyuda lemak awak kanthi tingkat nambah

Injeksi iki ditemokake cukup efektif kanggo nyuda lemak awak lan uga kanthi laju sing saya mundhak. Iki nambah efek metabolisme mitokondria. Malah nyuda asupan panganan kanthi efektif lan uga nambah tingkat energi awak sampeyan.

3.Tingkat peptida isih kurang

Peptide YY minangka hormon sing ngrangsang napsu. Injeksi OEA yen dijupuk bakal mbantu nyuda lan njaga tingkat tingkat hormon Peptide YY cukup sithik.

4. Mbantu ngontrol napsu

Ngombe injeksi OEA bakal ngontrol napsu kanthi nyuda spasi lemak ing awak. Iki malah nambah kobong lemak sing wis nglumpukake ing awak. Nalika mangan panganan, OEA wiwit operasi. Iki nambah level fungsionalitas lan sekaligus nyuda tingkat napsu kanthi ngirim sinyal menyang otak lan menehi informasi manawa sampeyan wis wareg banget lan ora mbutuhake panganan liyane.

5. Ora ana efek samping

Sawise nyinaoni OEA, disimpulake ora ana sing ngalami efek samping sing parah sawise ditrapake ing awak. OEA minangka asam oleat sing dijupuk minangka bagean saka panganan sing sehat lan nutrisi.

6. Efek positif ing kuatir

OEA positif mengaruhi kuatir. Asupan OEA mbantu njaga pikiran sampeyan bebas kuatir banjur mbantu njaga penyakit kelainan kuatir.

7. Nambah HDL ing awak

Ana rong jinis kolesterol ing awak iki. Yaiku- Kolesterol LDL lan Kolesterol HDL. LDL yaiku kolesterol ala lan HDL minangka kolesterol alus. Asupan OEA mbantu nyuda Kolesterol LDL lan nambah Kolesterol HDL.

8.Aids ing bangunan awak

Mbangun awak kanthi bentuk lan struktur sing pas lan proporsional minangka salah sawijining mode paling anyar ing jaman saiki. Utamane ing industri fashion utawa hiburan kanthi bentuk awak, nuntut banget. Asupan OEA uga mbantu nggawe awak amarga nyuda lemak ing awak.

Pemasok bahan baku Oleoylethanolamide (OEA)

Siji bisa tuku obat OEA saka toko obat terkenal lan ahli sing ana ing sacedhake omah sampeyan utawa bisa uga tuku kanthi pesen online. Nanging wong kudu waspada banget ing babagan iki amarga kabeh panyedhiya obat iki bisa uga ora asli.

Dadi, mesthi mriksa reputasi lan katrampilan saka toko obat online lan kanggo iku, luwih becik menehi rincian babagan review para pembeli sing duwe pengalaman. Priksa manawa kemasan produk kaya sing disegel utawa ora kanggo ngindhari jinis kontaminasi sing bisa nyebabake sawetara masalah sing mbebayani ing ngarep kesehatan.

Oleoylethanolamide (oea) ing bentuk bubuk

OEA ing negara asline ora ditemokake ing bentuk tablet utawa kapsul. Nanging, sampeyan bisa tuku bubuk OEA kanthi akehing pasar yen dibutuhake. Wangun bubuk iki digabung ing rampung produk kanthi ngatur nganti 15% OEA utawa 50% asam oleat OEA. Cithak biru Cima OEA dijaga antara 90% nganti 95%, utamane ing antarane para pembeli Eropa lan Amerika Serikat.

Oleoylethanolamide (OEA) infogram 1
Oleoylethanolamide (OEA) infogram 2
Oleoylethanolamide (OEA) infogram 3
Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1).Pi-Sunyer FX, Aronne LJ, Heshmati HM, Devin J, Rosenstock J. Pengaruh rimonabant, blocker reseptor cannabinoid-1, bobot lan faktor risiko kardiometabolik ing pasien obesitas utawa obesitas: RIO-Amerika Utara: uji coba kontrol acak. Jurnal Asosiasi Medis Amerika. 2006; 295 (7): 761-775.

(2).Giuseppe Astarita; Bryan C. Rourke; Johnnie B. Andersen; Jin Fu; Janet H. Kim; Albert F. Bennett; James W. Hicks & Daniele Piomelli (2005-12-22). "Paningkatan mobilisasi oleoylethanolamine ing postprandial ing usus cilik python Burma (molth Python)". Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol. 290 (5): R1407 – R1412.

(3). Sarro-Ramirez A, Sanchez-Lopez D, Tejeda-Padron A, Frias C, Zaldivar-Rae J, Murillo-Rodriguez E. Molekul otak lan napsu: kasus oleoylethanolamide. Agen Sistem saraf pusat ing Kimia Obat. 2013; 13 (1): 88–91.

(4).Perjalanan kanggo njelajah eg

(5).Anandamide vs cbd: sing endi sing luwih apik kanggo kesehatan sampeyan? Kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke!

(6).Sampeyan kudu ngerti babagan nikotinamide riboside klorida.

(7).Suplemen magnesium l-threonate: mupangat, dosis, lan efek samping.

(8).Palmitoylethanolamide (kacang polong): mupangat, dosis, panggunaan, suplemen.

(9).6 mupangat kesehatan suplemen resveratrol paling dhuwur.

(10).5 mupangat paling apik kanggo njupuk phosphatidylserine (ps).

(11).5 mupangat paling apik kanggo njupuk quinone pyrroloquinoline (pqq).

(12).Suplemen nootropik alpha gpc paling apik.

(13).Suplemen anti-penuaan mononukleotida nikotinamida paling apik (nmn).