Yen sampeyan nggoleki kualitas tinggi Palmitoylethanolamide (PEA) bubuk didol, banjur sampeyan ing panggonan sing bener. Kita minangka salah sawijining pabrikan Palmitoylethanolamide (PEA) paling populer, berpengalaman, lan berpengalaman ing China. Kita nyedhiyakake produk murni lan rangkep sing mesthi diuji dening laboratorium pihak katelu kelas dunia kanggo njamin kemurnian lan keamanan. Kita mesthi ngirim pesen ing saindenging AS, Eropa, Asia, lan bagean liya ing donya. Dadi yen sampeyan pengin tuku Palmitoylethanolamide (PEA) bubuk kanthi kualitas paling dhuwur, cukup hubungi kami ing cofttek.com.

FAQ

Apa sing digunakake kanggo Palmitoylethanolamide?

Palmitoylethanolamide (PEA) kalebu kulawarga endocannabinoid, klompok amida asam lemak. PEA wis kabukten duwe kegiatan analgesik lan anti-inflamasi lan wis digunakake ing sawetara panaliten kontrol sing fokus ing manajemen nyeri kronis ing antarane pasien diwasa kanthi kahanan klinis sing beda-beda.

Apa PEA nggawe sampeyan dhuwur?

Dijupuk ing dosis saka 500mg-1.5g saben dosis, saben sawetara jam, PEA nyedhiyakake pangguna rasa euforia, energi, stimulasi, lan kesejahteraan umume. Esp nalika dikombinasikake karo hambatan mao-b, hordenine, PEA duwe tingkat euforia lan rasa seneng umume.

Apa efek samping saka kacang polong?

Ora ana efek samping sing misuwur. PEA bisa dijupuk bebarengan karo bahan liyane. Iki nambah efek nyeri saka analgesik klasik lan anti-inflamasi. Palmitoylethanolamide bisa digunakake kanthi kombinasi zat liyane tanpa efek samping.

Apa phenethylamine sah?

Phenethylamine (PEA) minangka senyawa organik, alkaloid monoamin alami, lan jejak amine, sing dadi stimulan sistem saraf pusat ing manungsa.

Suwene suwene PEA?

Yen dijupuk kanthi tutuk: Nganggo palmitoylethanolamide iku SAJAM SELAMAT kanggo umume wong diwasa nalika digunakake nganti 3 wulan. Efek samping sing bisa ditindakake, kayata weteng sing lara, arang banget. Ora cukup informasi sing bisa dipercaya kanggo ngerti yen palmitoylethanolamide aman digunakake luwih saka 3 wulan.

Apa phenylethylamine gagal tes obat?

Perlu dielingi yen melatonin ora diatur kanthi ketat dening Administrasi Pangan lan Obat (FDA). Iki amarga melatonin ora dianggep obat. Mula, bisa didol minangka suplemen panganan kaya vitamin lan mineral, sing ora diawasi kanthi ketat dening FDA.

Apa suplemen Pea aman?

PEA minangka zat alami sing diproduksi dening awak; efektif banget lan aman kanggo digunakake minangka suplemen kanggo nyeri lan radang.

Suwene apa kanggo nyepak kanggo Peas?

Kacang polong butuh 7 nganti 30 dina kanggo germin. Kacang polong bakal germin luwih cepet yen suhu lemah 65 nganti 70 derajat Fahrenheit. Sampeyan bisa nyepetake proses germinasi kanthi ngrendhem kacang polong 24 nganti 48 jam sadurunge ditandur. Mesthi wae, ana faktor liyane sing mengaruhi cara kacang polong bakal cepet tuwuh lan tuwuh.

Apa sampeyan bisa tuku fenilethylamine ing toko?

Suplemen kasebut nalika dikonsumsi mbantu nambah level aktivitas otak lan nyuda stres. Kasedhiya liwat counter, lan ora ana sing butuh resep kanggo tuku. Phenylethylamine uga digunakake kanggo nambah fokus lan konsentrasi.

Suwene ora bisa digunakake kanggo kacang?

Kita gawe jadwal perawatan iki sawise ngobati atusan pasien nyeri neuropatik. Adhedhasar pengalaman klinis, kita hipotesis yen diwiwiti kanthi bentuk sublingual PEA paling ora 10 dina bisa mbantu supaya cepet tekan level terapeutik PEA.

Apa kacang bisa mbantu turu?

Jinis lemak sing ditemokake kanthi alami ing awak bisa dadi kunci turu sing turu. Peneliti ngarepake molekul sing dikenal minangka PEA - utawa palmitoylethanolamide - ora mung bisa turu, nanging uga nglawan rasa nyeri lan nyuda inflamasi.

Apa Pea dadi stimulan?

Phenethylamine (PEA) minangka senyawa organik, alkaloid monoamin alami, lan jejak amine, sing dadi stimulan sistem saraf pusat ing manungsa.

Suwene phenylethylamine tetep ana ing sistem sampeyan?

Iki bisa diombe karo obat nyeri liyane utawa dhewe, kaya saran saka profesional perawatan kesehatan, kanggo ndhukung rasa nyeri. PEA uga bisa mbantu nyuda katergantungan obat sing luwih kuwat sing nyebabake efek samping sing ora dikarepake. Keuntungan maksimal bisa nganti 3 wulan nanging asil biasane katon ing 4-6 minggu.

Apa coklat ngemot phenylethylamine?

Coklat duwe konsentrasi paling dhuwur ing panganan phenylethylamine, yaiku bahan kimia sing diprodhuksi ing otak nalika ana wong sing tresna. Nanging peran "coklat amfetamin" dibantah. Umume yen ora kabeh phenylethylamine sing asale coklat dimetabolisme sadurunge tekan CNS.

Phenylethylamine ditemokake ing endi?

Ing mamalia, fenethylamine diprodhuksi saka asam amino L-fenilalanin dening enzim aromatik asam L-amino decarboxylase liwat dekarboksilasi enzimatik. Kajaba ana ing mamalia, phenethylamine ditemokake ing akeh organisme lan panganan liyane, kayata coklat, utamane sawise fermentasi mikroba.

Kepiye cara PEA kanggo lara?

Panliten nuduhake manawa PEA duwe sifat anti-inflamasi lan anti-nociceptive lan njupuk kanthi rutin bisa nambah respon alami awak kanthi nyeri kanthi nyuda reaksi sel sistem saraf sing nyebabake nyeri.

Apa phenylethylamine dadi luwih dhuwur?

Dijupuk ing dosis 500mg-1.5g saben dosis, saben sawetara jam, PEA nyedhiyakake pangguna rasa euforia, energi, stimulasi, lan kesejahteraan umume. Esp nalika dikombinasikake karo hambat mao-b, hordenine, PEA duwe tingkat euforia lan rasa seneng umume.

Suwene Hordenine tetep ing sistem sampeyan?

Ing gandum, tingkat hordenine tekan maksimal sajrone 5-11 dina germinasi, banjur alon-alon mudhun nganti mung kari jejak sawise sewulan. Kajaba iku, hordenine dilokalisasi utamane ing oyot.

Apa Palmitoylethanolamide (PEA) aman?

Sanajan Palmitoylethanolamide bisa ditoleransi kanthi becik dening awak, yen ana wong ngerteni efek sisih, dheweke menehi saran kanggo nyuda jumlah dosis kanggo 400 mg dina.

Sing luwih penting, senyawa kasebut ora kudu dijupuk luwih saka telung wulan. Panganggone PEA sing dipercaya bisa nyebabake masalah weteng. Nanging, iku efek sisih sing wis arang digatekake. Sing luwih penting, PEA ora kudu digunakake ing kulit lan wanita sing ngandut lan nyusoni kudu adoh saka panggunaan amarga ora cukup riset utawa bukti kanggo nyatakake yen obat kasebut aman kanggo klompok kasebut. Kajaba iku, yen sampeyan lagi nandhang penyakit, mesthi luwih becik kanggo konsultasi karo dokter sadurunge njupuk suplemen kaya Palmitoylethanolamide.

Ing endi bisa entuk Palmitoylethanolamide?

Jawaban iki Cofttek. Cofttek minangka pabrikan bahan baku suplemen sing diwiwiti ing taun 2008. Perusahaan kasebut bangga banget karo tim R&D sing trampil banget sing bisa digunakake kanggo nggawe manawa bahan baku diwenehake menyang klien kanthi kualitas tinggi. Luwih penting, perusahaan kasebut akeh investasi ing bioteknologi lan tes analitis. Kabeh produk sing didol dening perusahaan digawe ing pabrik biokimia kanthi skala gedhe, sing nduweni sistem pemasok diwasa lan fasilitas teknis paling anyar. Iki minangka komitmen sing digawe perusahaan kanggo ngasilake bahan baku berkualitas tinggi sing nggawe Cofttek dadi jeneng sing kondhang ing pasar bahan baku. Saiki, duwe klien ing saindenging jagad.

Apa krim kacang?

PEA krim yaiku krim sing ngemot konsentrasi optimal palmitoylethanolamide (PEA) sing alami lan protèktif. Krim PEA bisa digunakake minangka suplemen sing apik kanggo efek kapsul ing awak.

Apa Palmitoylethanolamide (PEA)?

Palmitoylethanolamide (PEA) minangka molekul lemak sing diproduksi kanthi sithik ing awak, umume minangka reaksi kerusakan jaringan utawa jaringan utawa cedera otot. PEA lumrahe diprodhuksi dening sistem kekebalan awak kanggo nanggepi rasa nyeri utawa radang. Palmitoylethanolamide, uga dikenal minangka PEA minangka lipid alami sing ana ing sangisore klompok asam lemak. Sanajan senyawa iki diprodhuksi dening sistem kekebalan awak, iki uga ana ing kewan lan tanduran lan mulane bisa dipikolehi saka sumber eksternal, kayata kuning telur, lecithin kedelai, alfalfa, susu, kacang lan kedele. PEA duwe sifat analgesik kekuwatan, mula bisa pengaruh sawetara fungsi fisiologis utama ing awak.

PEA biasane dijupuk kanggo tujuan anti-inflamasi lan nyuda rasa sakit. Dadi, kepiye PEA bisa digunakake ing njero awak? Sawise ana ing njero awak, PEA ngubungake awake dhewe menyang situs target sing mateni fungsi inflamasi sel sawise proses naleni. Luwih penting, sawetara riset nuduhake yen efek analgesik saka PEA bisa disebabake amarga kemampuan senyawa kasebut kanggo ngganggu kerja sel imun khusus sing tanggung jawab ngirim sinyal nyeri. Ora preduli apa mekanisme sing pas, siji prekara manawa PEA menehi rasa lega saka rasa nyeri neuropatik uga peradangan.

Napa Kita Perlu Palmitoylethanolamide (PEA)?

Sawetara taun kepungkur, Palmitoylethanolamide (PEA) wis nyekseni kenaikan dadakan ing popularitas. Sanajan sifat-sifat terapi PEA ditemokake maneh ing taun 1950 lan wiwit saiki, para ilmuwan lan peneliti wis sinau akeh babagan senyawa iki, sajrone sawetara taun kepungkur, minat kanggo PEA saya tambah akeh. Iki utamane amarga peran protèktif lan penyembuhan sing bisa dimainake ing senyawa ing njero awak uga kemampuan kanggo ngatasi macem-macem inflamasi lan masalah neuropatis.

Nanging, awak manungsa ngasilake PEA kanthi jumlah sithik lan asring banget, jumlah iki ora cukup kanggo nyuda peradangan lan rasa sakit, mula masarakat asring disaranake nggunakake suplemen PEA. Nyuda rasa nyeri lan inflamasi mung minangka salah sawijining mupangat PEA.

Apa PEA kanggo fibromyalgia?

Minangka suplemen PEA sing alami, diklasifikasikake ing Australia, lan akeh negara liyane, minangka produk panganan, dudu obat. PEA wis kabukten duwe antiinflamasi, antinociceptive, anticonvulsant lan neuroprotective lan saya akeh digunakake ing perawatan nyeri nemen.

Apa sing nyuda rasa sakit neuropatik?

Perawatan Nyeri Neuropatik Obat anticonvulsant lan antidepresan asring minangka perawatan kaping pisanan. Sawetara studi nyeri neuropatik nuduhake panggunaan obat anti-inflamasi non-steroid (NSAIDs), kayata Aleve utawa Motrin, bisa nyuda rasa lara. Sawetara wong bisa uga butuh obat penahan rasa sakit sing luwih kuat.

Kepiye aku bisa turu kanthi nyeri neuropatik?

Turu kanthi dhengkul duwur bisa nyuda gejala sing nglarani kanthi minimalake tekanan cakram lumbar ing oyot saraf. Ngampet ing punggung - njaga tumit lan bokong sampeyan ing kontak karo amben lan dhengkul dhengkul menyang plafon.

Kepiye cara ngobati rasa sakit saraf ing omah?

Strategi Ngatasi Nyeri Saraf. Terus diabetes. Yen sampeyan duwe diabetes, gula getih tetep ora bisa dikendhaleni. Mlaku wae. Olahraga ngeculake obat penghilang rasa sakit alami sing diarani endorfin. Nyelehake sikilmu. Yen sikil kena lara saraf, mula kudu fokus ing perawatan sikil sing apik.

Apa banyu ngombe mbantu neuropati?

Banyu anget ora mung santai, nanging uga bisa nambah sirkulasi ing awak. "Iki bisa menehi rasa cepet," ujare Vinik. Nanging amarga neuropati diabetes bisa nyebabake ngilangi sensasi, priksa manawa banyune ora panas banget sadurunge mlebu.

Apa Palmitoylethanolamide aman nalika meteng?

Ora kena digunakake dening wanita hamil. Palmitoylethanolamide bisa mbantu ngatasi rasa nyuda lan nyeri nemen. Sampeyan mung kudu ditindakake kanthi pengawasan medis.

Digunakake cairan kacang polong?

PEA wis nuduhake efektifitas kanggo nyeri nemen sawetara jinis sing ana gandhengane karo kahanan sing nyeri, utamane nyeri neuropatik (saraf), nyeri inflamasi lan nyeri visceral kayata endometriosis lan cystitis interstitial.

Saka ngendi kacang polong?

Palmitoylethanolamide minangka bahan kimia sing digawe saka lemak. Ditemokake kanthi alami ing panganan kayata kuning telur lan kacang, lan ing awak manungsa. Iki uga digunakake minangka obat.

Apa perawatan kanggo kacang polong?

Epinefrin kudu diwenehake ing dosis 1-mg kanthi intravena (IV / IO) saben 3-5 menit sajrone kegiatan listrik tanpa pulsa (PEA) ditangkep. Dosis epinefrin sing luwih dhuwur wis ditliti lan ora nuduhake asil kaslametan utawa asil neurologis ing umume pasien.

Apa Pea umum ing pasien hipovolemia?

Ing spektrum etiologi PEA, pseudo-PEA asring disebabake hypovolemia, tachydysrhythmmias, penurunan kontraksi jantung, utawa alangan sirkulasi, kayata emboli paru-paru, tamponade, lan pneumothorax ketegangan.

Ing ngisor iki endi sing bisa nyebabake irama kacang polong?

Hipovolemia lan hypoxia minangka panyebab utama PEA sing paling umum. Dheweke uga sing paling gampang dibalekake lan kudu ana ing ndhuwur diagnosis diferensial. Yen wong kasebut ngasilake sirkulasi spontan (ROSC), lanjutake menyang perawatan penahanan sawise jantung.

ulah

Sajrone sawetara taun kepungkur, popularitas Palmitoylethanolamide dadi saksi gelombang sing gedhe banget, utamane amarga masarakat wis luwih ngerti babagan panggunaan. Dina iki, masarakat nggunakake Palmitoylethanolamide utamane kanggo efek analgesik, nanging uga asring ditrapake kanggo penyakit serius, kayata penyakit Lou Gehrig, neuropati diabetes, macem-macem sklerosis, fibromyalgia, sindrom trowongan carpal, glaukoma, autisme, eksim, endometriosis uga macem-macem kelainan liyane. Dina iki, suplemen Palmitoylethanolamide (PEA) uga digunakake dening wong kanggo ningkatake penurunan bobot. Nanging, luwih akeh riset sing kudu ditindakake ing wilayah iki.

Wuku

 Riset Awal Nuduhake Hasil sing Janji kanggo Pangobatan Penyakit Lou Gehrig

Penyakit Lou Gehrig utawa sclerosis lateral Amyotrophic (ALS) minangka penyakit sing ngancam nyawa sing nyebabake degenerasi motor-neuron lan pungkasane kelumpuhan maju. Panliten awal nuduhake yen palmitoylethanolamide yen dijupuk nganggo riluzole, bisa mbantu ningkatake kahanan iki. PEA minangka endokannabinoid sing nambah fungsi paru ing pasien ALS.

 Mbantu karo Sindrom Carpal Tunnel

Sindrom Carpal Tunnel minangka kahanan sing mengaruhi tangan. Wong sing nandhang penyakit kasebut ngalami kesunyian lan mati rasa tangan ing tangan. Kahanan kasebut mengaruhi tangan kabeh, kalebu kabeh driji kajaba driji cilik. Panaliten 2017 ngandharake manawa PEA bisa digunakake kanthi efektif kanggo nambani sindrom kompresi, kalebu Sindrom Carpal Tunnel. Mangkono, suplemen PEA bisa dijupuk kanggo ngontrol rasa nyeri lan rasa ora nyaman sing disebabake dening Carpal Tunnel Syndrome.

Sampeyan uga efektif kanggo neuropati diabetes lan Fibromyalgia

Neuropati diabetes yaiku kerusakan saraf sing nyebabake diabetes. Salah sawijining gejala neuropati diabetes sing paling umum yaiku nyeri ing sikil lan sikil. Fibromyalgia, ing tangan liyane, minangka kahanan sing mengaruhi sistem muskuloskeletal. Saliyane masalah lemes lan memori, gejala fibromyalgia sing paling umum yaiku rasa nyeri ing kabeh sistem muskuloskeletal.

Kaloro neuropati diabetes lan fibromyalgia minangka kahanan nyeri sing ora umum. Untunge, rasa sakit sing ana gandhengane karo loro kahanan kasebut bisa dikontrol kanthi nggunakake palmitoylethanolamide.

 Bisa digunakake kanggo Nambani Gejala Sclerosis Multiple

Sclerosis Multiple minangka kondhisi nalika sistem kekebalan wiwit nyerang myelin sing nutupi saraf, sing banjur nyuda sithik utawa ora bisa komunikasi ing otak lan sisa awak. Penyakit iki bisa mateni rampung. Nanging, riset awal nuduhake yen PEA, yen diwenehi kombinasi karo interferon-beta1a, bisa mbantu ngenthengake gejala sing ana gandhengane karo Multiple Sclerosis.

 Iku Efektif Ngatasi Gangguan Glaucoma lan Temporomandibular

Glaucoma minangka kahanan sing mengaruhi saraf optik lan minangka panyebab buta ing antarane wong sing umur 60 taun lan ndhuwur. Kelainan TMJ, ing tangan liyane, nyebabake nyeri rahang. Panliten nuduhake yen palmitoylethanolamide utawa PEA bisa digunakake kanggo nambani rasa sakit sing disebabake dening loro kahanan kasebut.

 Liyane Wigati

Kajaba saka panggunaan sing kasebut ing ndhuwur, PEA uga disaranake kanggo nyeri saraf uga analgesik pasca operasi. Ing sawetara kasus, uga digunakake kanggo nambani kahanan liyane, kayata sirah, depresi, eczema, endometriosis, autisme, penyakit ginjel lan nyeri vulvar. PEA uga wis nedahake sawetara efektifitas kanggo entuk bobote bobot. Nanging, riset luwih dibutuhake ing wilayah kasebut.

Dosis

Sajrone pirang-pirang taun, panliten beda nggunakake dosis sing beda lan mula, ora ana dosis sing bisa dianggep sampurna. Nanging, masarakat disaranake supaya asupan dosis Palmitoylethanolamide (PEA) kurang saka 300-1,200 mg saben dina. Sing ngombe suplemen Palmitoylethanolamide disaranake ngonsumsi 350-400 mg kaping telu dina lan durasi dosis ora luwih saka 2 wulan.

Palmitoylethanolamide (PEA) infogram-01
Palmitoylethanolamide (PEA) infogram-02
Palmitoylethanolamide (PEA) infogram-03
Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1) Gabriella Contarini, Davide Franceschini, Laura Facci, Massimo Barbierato, Pietro Giusti & Morena Zusso (2019) 'Komposit palmitoylethanolamide / luteolin micronized mikro mitigasi skor klinis lan tandha molekul sing ana gandhengane karo penyakit ing model tikus encephalomyelitis autoimun eksperimen Jurnal Neuroinflammation,

(2) Maria Beatrice Passavanti, Aniello Alfieri, Maria Caterina Pace, Vincenzo Pota, Pasquale Sansone, Giacomo Piccinno, Manlio Barbarisi, Caterina Aurilio & Marco Fiore (2019) 'Aplikasi klinis palmitoylethanolamide ing manajemen nyeri: protokol kanggo review scoping', Volume Review sistematis,

(3) Eleonora Palma, Jorge Mauricio Reyes-Ruiz, Diego Lopergolo, Cristina Roseti, Cristina Bertollini, Gabriele Ruffolo Pierangelo Cifelli, Emanuela Onesti, Cristina Limatola, Ricardo Miledi, Maurizio Inghillerid (2016) 'Reseptor asetilkolin saka otot manungsa minangka target farmakologis kanggo terapi ALS', Proses Lengkap Natl Acad Sci US A.,

(4) Di Cesare Mannelli, G. D'Agostino, A. Pacini, R. Russo, M. Zanardelli, C. Ghelardini, A. Calignano (2013) 'Palmitoylethanolamide minangka Agen Modifikasi Penyakit ing Neuropati Periferal: Nyeri lan Neuroproteksi Nyeri Nuduhake Mekanisme Mediasi PPAR', Mediator Inflamm.

(5) PALMITOYLETHANOLAMIDE (PEA) (544-31-0)

(6) PERJALANAN KANGGO NGLALU EGT

(7) OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA) –GANDUNG SIHIR KANGGO URIP

(8) Anandamide VS CBD: Sing Paling Apik Kanggo Kesehatan Sampeyan? Kabeh Sampeyan Kudu Dikenal Babagan Sampeyan!

(9) Kabeh sing Sampeyan kudu ngerti babagan Nikotinamide Riboside Chloride

(10) Suplemen Magnesium L-Threonate: Keuntungan, Dosis, lan Efek sisih

(11) Ndhuwur 6 Manfaat Suplemen Resveratrol

(12) Ndhuwur 5 Mupangate njupuk Phosphatidylserine (PS)

(13) Ndhuwur 5 Mupangate njupuk Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)

(14) Suplemen Nootropik Alpha GPC Paling Apik

(15) Suplemen Anti-Penuaan paling apik kanggo Nicotinamide Mononucleotide (NMN)