Miturut pendapat kita, ing Phosphatidylserine minangka suplemen paling apik sing saiki kasedhiya ing pasar saka Cofttek. Kita nyritakake alasan kanggo ndhukung pilihan iki. Pisanan, suplemen iki nawakake regane paling larang kanggo dhuwit - ing segara produk sing larang banget, suplemen Phosphatidylserine iki kasedhiya ing sisih sing terjangkau. Kapindho, suplemen iki dening Cofttek digawe ing fasilitas sing diperiksa lan mulane, kualitase bisa diuji. Produk kasebut uga wis dites babagan kemurnian uga potensi. Dadi, yen sampeyan pengin tuku suplemen Phosphatidylserine sing apik, hubungi kami cofttek.com.

FAQ phosphatidylserine (PS)

Apa Phosphatidylserine (PS)?

fosfatidilserin (PS) minangka fosfolipid lan senyawa sing cedhak banget karo serat panganan sing umume ditemokake ing jaringan saraf manungsa. Fosfatidilserin duwe peran penting ing fungsi pembekuan lan penting banget kanggo fungsi kognitif amarga fosfatidilserin nggampangake transfer pesen ing antarane sel saraf.

Rata-rata, sumber panganan Kulon sing cedhak karo 130 mg Phosphatidylserine saben dina. Iwak lan daging dadi sumber Phosphatidylserine sing apik, sing uga ditemokake ing jumlah lan produk susu. Soy lecithin minangka sumber liyane saka Phosfatidilserine. Nanging, sanajan Phosphatidylserine bisa disintesis dening awak uga dikonsumsi liwat panganan kanthi bentuk sumber alami, riset awal nuduhake manawa tingkat kasebut mandheg kanthi umur. Dadi, dina iki, tambahan Phosphatidylserine dipromosekake, utamane ing wong tuwa sing nyathet penurunan memori lan fungsi kognitif.

Sajrone sawetara taun kepungkur, panjaluk suplemen Phosphatidylserine saya tambah wiwit suplemen Phosphatidylserine dianggep minangka obat alami kanggo macem-macem kahanan, kayata kuatir, Alzheimer, gangguan defisit-hiperaktifitas, depresi, stres lan sawetara sclerosis. Kajaba iku, suplemen Fosfatidilserine uga bisa nambah output fisik, kinerja olahraga, swasana ati lan turu.

Ing artikel iki, bareng-bareng ngrembug sawetara fungsi utama lan mupangat Phosphatidylserine, kita uga bakal luwih jero kanggo mbukak tambahan Phosphatidylserine paling apik sing saiki kasedhiya ing pasar.

Apa sing dikarepake fosfatidilserin?

Phosphatidylserine minangka zat lemak sing diarani fosfolipid. Nutupi lan nglindhungi sel ing otak sampeyan lan ngirim pesen ing antarane. Phosphatidylserine nduweni peran penting kanggo njaga pikiran lan memori sing cetha. Pasinaon kewan nuduhake yen level zat iki ing otak nyuda kanthi umur.

Apa phosphatidylserine pancen bisa digunakake?

Nggunakake phosphatidylserine bisa nambah sawetara gejala penyakit Alzheimer sawise perawatan 6-12 minggu. Kayane paling efektif kanggo wong sing nandhang gejala sing kurang abot. Nanging, phosphatidylserine bisa uga bakal ilang efektifitas kanthi panggunaan dawa.

Apa phosphatidylserine nggawe sampeyan ngantuk?

Phosphatidylserine minangka suplemen nutrisi fosfolipid sing mandheg produksi kortisol ing awak, bisa nambah tingkat kortisol sing ora sehat, lan akibate turu luwih tenang.

Apa mupangate phosphatidylserine?

Ayo goleki sawetara keuntungan utama Phosphatidylserine (PS):

① Iki minangka Pilihan Perawatan sing Efektif Ngatasi Kurang Kognitif lan Dementia

Panaliten wiwitan sing ditindakake ing kewan ngandhakake manawa suplemen Fosfatidilserin sing luwih dawa bisa nyuda tingkat penurunan kognitif utawa ngowahi tikus. Sawise kesimpulan positif kasebut, panliten ditindakake kanggo nganalisa efek asupan Phosphatidylserine tumrap manungsa lan sawetara panliten mbuktekake kasunyatan manawa suplemen fosfatilserin 200 mg kanggo pasien Alzheimer nambahake tingkat dopamin lan serotonin, yaiku rong hormon sing ndhaptar penurunan signifikan amarga kahanane. Sing luwih penting, Phosphatidylserine uga nindakake fungsi utama kanggo nglestarekake metabolisme glukosa, sing uga bisa ngatasi penyakit kasebut. (2) Pubmed: Phosphatidylserine lan otak manungsa

② Digunakake Biasane kanggo Efek Nootropik

Suplemen phosatidilserine asring diwènèhake marang wong tuwa supaya bisa nambah perhatian uga nolak pamikiran mikir. Penelitian pertama sing nyinaoni efek Phosphatidylserine ing fungsi memori ing wong tuwa kanthi kebejatan mental sing ora patologis duwe hubungan intake Phosphatidylserine adhedhasar 300mg kanthi telung wulan kanthi memori visual sing apik. Nanging panaliten liyane dinilai efek iwak minyak Phosphatidylserine ing memori lan nyatakake suplemen Phosatidilserine nambah tumindak kelingan langsung ing wong tuwa nganti 42%. Mangkono, Phosphatidylserine mesthi duwe efek nootropik ing awak. Nanging, riset babagan khasiat Phosphatidylserine sing asale tanduran kanggo nyegah memori sing ana hubungane karo umur diwatesi lan luwih akeh pakaryan sing dibutuhake ing wilayah iki.

③ Asupan Fosfatidilserin Uga Digandhengake karo Kinerja Olahraga sing Ditingkatake

Laporan sing diterbitake ing Olahraga Kedokteran ngandhakake manawa ana bukti sing cukup kanggo mbuktekake manawa suplemen Phosphatidylserine digandhengake karo kinerja atletik lan kapasitas olahraga sing luwih apik. Panliten kasebut uga nyatakake yen suplemen Fosfatidilserin reguler nyuda nyeri otot uga risiko ngalami ciloko. Kajaba iku, panaliten liyane ngandhakake manawa suplemen Fosfatidilserine sajrone nem minggu nambah kepiye para pemain golf lan nggabungke Phosphatidylserine karo kafein lan vitamin nyuda rasa kesel sawise olahraga. Nanging, kudu dielingi manawa perbaikan kasebut durung ditandhani banget.

Phosphatidylserine

④ Phosphatidylserine Mbantu Ngatasi Depresi

Ing 2015, panliten sing diterbitake ing Mental Illness ngandhakake manawa ing wong sing umur 65 lan luwih, asupan Phosphatidylserine, DHA lan EPA biasa bisa nyuda depresi. Kajaba iku, panliten liyane ngandhakake manawa suplemen Fosfatidilserine ningkatake rasa kepuasan lan rasa seneng sawise sesi olahraga kanthi nyuda tingkat kortisol sing nyebabake stres yaiku hormon stres.

⑤ Bisa Digunakake kanggo Nambani ADHD ing Anak

A panaliten 2012 nyinaoni efek Phosphatidylserine kanggo bocah sing duwe ADHD utawa kelainan hiperaktifitas defisit. 200 bocah sing duwe ADHD melu sinau, sing ngrampungake manawa perawatan minggu 15 minggu nggunakake Phosphatidylserine ing kombinasi karo asam lemak omega-3 efektif kanggo nambani ADHD. Bocah-bocah diwenehi kombinasi iki sing nduwe prilaku hiperaktif utawa impulsive sing dikurangi lan nambah semangat. Ing 2014, sinau liyane ditindakake kanggo nganalisa fosfatidilserine menyang plasebo ing 36 bocah sing nandhang ADHA suwene rong wulan. Ing pungkasan sinau, klompok perawatan nampilake memori lan perhatian sing apik.

⑥ Mupangate Liyane

Kajaba saka keuntungan sing kasebut ing ndhuwur, suplemen Phosphatidylserine uga ana gandhengane karo kapasitas mlaku anaerobik, nyuda lemes lan akurasi lan luwih cepet proses.

Apa struktur fosfatililin?

Phosphatidylserine minangka fosfolipid - sing luwih khusus glycerofosfolipid - sing kasusun saka rong asam lemak sing nemplek ing hubungan ester menyang karbon glikerol lan serine kaping pisanan lan kaloro sing dipasang liwat link fosfodiester menyang karbon katelu glycerol.

Napa Kita Perlu Phosphatidylserine (PS)?

Sawetara dina, otak kita rumangsa wis sumbat lan ora bisa nindakake fungsi apa wae. Ing umume kasus, iki kedadeyan amarga fungsi kognitif sing mudhun, negara sing umume umume wong tuwa nanging ora langka ing wong diwasa enom. Sajrone sawetara taun kepungkur, para ilmuwan lan peneliti wis nuduhake kapercayan sing gedhe marang kemampuan Phosphatidylserine kanggo ngatasi fungsi kognitif sing suda. Luwih penting, panelitian ing wilayah kasebut nyebabake masarakat entuk manfaat liyane saka Phosphatidylserine, kayata kemampuan kanggo ngobati kahanan, kayata penyakit Alzheimer lan ADHD uga kemampuan kanggo turu lan ningkatake swasana.

Sadurunge ngrampungake rincian apa sing ditindakake Phosphatidylserine kanggo awak manungsa, luwih dhisik kudu ngerti apa sing diarani Phosphatidylserine (PS).

Apa sing Efesus Phosphatidylserine (PS)?

Sajrone sawetara taun kepungkur, panjaluk suplemen Phosphatidylserine saya tambah amarga sawetara panggunaan Phosphatidylserine (PS). Kanggo pamula, Phosphatidylserine efektif banget kanggo ningkatake fungsi kognitif lan minimalake penurunan kognitif. Kajaba iku, uga kabukten efektif nglawan ADHD ing bocah uga wong diwasa lan kanthi cekap ngatasi stres sing ditindakake olahraga kanthi nyuda tingkat kortisol ing awak. Iki uga misuwur kanggo nambah perhatian, memori kerja lan output olahraga. Fosfatidilserine uga dikenal minangka swasana ati lan nyurung turu. Amarga kabeh alasan kasebut lan liya-liyane, panjaluk suplemen Phosphatidylserine saya tambah suwene sawetara taun kepungkur.

Pira fosfatilserine sing kudu dijupuk kanggo nyuda kortisol?

Dosis sing bener saka Phosphatidylserine (PS) gumantung karo mupangat sing dijupuk. Konsensus umum yaiku dosis standar 100 mg, kaping telu dina, kanthi total 300 mg saben dina, aman lan efektif tumrap penurunan kognitif. Saliyane, nalika Phosphatidylserine digunakake kanggo ngobati ADHD, dosis standar 200 mg saben dina dianggep becik kanggo bocah lan 400 mg saben dina dianggep becik kanggo wong diwasa. Kanggo Alzheimer, dosis 300-400 mg dianggep perlu. Yen suplemen Phosphatidylserine digunakake kanggo nambah output olahraga, pangguna dijaluk ora ngluwihi wates dosis 300 mg saben dina.

Kepiye sampeyan nyuda tingkat kortisol?

Kepiye sampeyan nyuda tingkat kortisol?

Sampeyan bisa njupuk suplemen PS saben dina sajrone 10 dina respon kortisol kethul sadurunge lan sajrone stres sing didhasarake olahraga.

Apa kortisol ing awak sampeyan?

Cortisol minangka hormon steroid sing ngatur macem-macem proses ing awak, kalebu metabolisme lan reaksi kekebalan. Iki uga nduweni peran penting banget kanggo mbantu awak nanggapi stres.

Pira fosfatilserin ing lecithin kedele?

Komponen utama lesitin turunan kedele komersial yaiku: 33-35% minyak kedele. 20–21% Fosfatidilinositol. 19-21% Fosfatidilkolin.

Fosfatidilserin ditemokake ing lesitin kedele udakara 3% saka total fosfolipid.

Kapan sampeyan kudu njupuk fosfatililin?

Phosphatidylserine tumindak ing tahap awal, yen tingkat kortisol dhuwur. Paling apik dijupuk nalika tingkat kortisol paling dhuwur. Contone, apa sampeyan tangi kahanan stres amarga tekanan kerja? Coba esuk kanggo nyegah kuatir lan nambah stres.

Apa phosphatidylserine kudu dijupuk ing wayah wengi?

Phosphatidylserine (PS 100; njupuk siji nganti loro nalika turu). Phosphatidylserine minangka suplemen nutrisi fosfolipid sing mandheg produksi kortisol ing awak, bisa nambah tingkat kortisol sing ora sehat, lan akibate turu luwih tenang.

Suwene suwene wektu supaya fosfatililasin diwiwiti?

Nggunakake phosphatidylserine bisa nambah sawetara gejala penyakit Alzheimer sawise perawatan 6-12 minggu. Kayane paling cocog kanggo wong sing nandhang gejala sing kurang abot.

Apa efek samping fosfatidilserine?

Phosphatidylserine bisa nyebabake efek samping kayata insomnia lan weteng, utamane ing dosis luwih saka 300 mg. Ana sawetara kuatir yen produk sing digawe saka sumber kewan bisa nularake penyakit, kayata penyakit sapi edan.

Apa bedane L serine lan fosfatililin?

L-serine minangka asam amino sing penting kanggo sintesis fosfatidilserin, yaiku komponen saka membran sel otak (yaiku neuron). Bisa diprodhuksi ing awak, kalebu otak, nanging suplai eksternal saka panganan iku penting kanggo njaga level sing dibutuhake.

Apa sing nyebabake kekurangan serine?

Kelainan kekurangan serine disebabake dening cacat ing salah siji saka telung enzim sintesis saka jalur biosintesis L-serine.

Apa sing ditindakake T Tirosin kanggo awak?

Sampeyan bisa ndeleng tirosine didol ing bentuk suplemen kanthi utawa tanpa "L." Tirosin kasedhiya ing kabeh jaringan awak manungsa lan umume cairan kasebut. Iki mbantu awak ngasilake enzim, hormon tiroid, lan melanin pigmen kulit. Iki uga mbantu awak ngasilake neurotransmitter sing mbantu komunikasi karo sel saraf.

Apa fungsi serine?

Serine minangka asam amino polar sing duwe peran dhasar ing metabolisme tanduran, pangembangan tanduran, lan sinyal sel. Saliyane dadi blok bangunan kanggo protein, Serine melu biosintesis biomolekul kayata asam amino, nukleotida, fosfolipid, lan sphingolipid.

Apa panganan sing dhuwur ing fosfatidilserine?

Sampeyan bisa nambah asupan phosphatidylserine sanajan panganan — kasedhiya ing pirang-pirang panganan, kalebu kedhel (sing dadi sumber utama), kacang putih, kuning telur, ati pitik, lan ati sapi.

Apa mupangat kesehatan phosphatidylserine?

Vitamin, mineral, lan mikronutrien ing fosfatidilserin nyedhiyakake sawetara mupangat kesehatan sing penting. Phosphatidylserine dikenal minangka antioksidan, mbantu nyuda efek radikal bebas sing mbebayani ing awak sampeyan. Iki bisa nyuda resiko nandhang kahanan kaya diabetes lan kanker.

Kepiye cara fosfatidilserin minangka tandha apoptosis?

Scramblases fosfolipid manungsa (hPLSCRs) duwe peran penting ing proses sel utama. hPLSCR1 micu apoptosis dening fosfatidilserine eksposur fagositosis sing ditengahi. hPLSCR3 mediasi paparan kardiolipin apoptosis mediasi ing mitokondria.

Apa phosphatidylserine minangka asam amino?

L-serine minangka asam amino sing penting kanggo sintesis fosfatidilserin, yaiku komponen saka membran sel otak (yaiku neuron). Bisa diprodhuksi ing awak, kalebu otak, nanging suplai eksternal saka panganan iku penting kanggo njaga level sing dibutuhake

Apa peran utama Phosphatidylethanolamine?

Phosphatidylethanolamine duwe peran ing kumpulan permease laktosa lan protein membran liyane. Iki tumindak minangka 'chaperone' kanggo mbantu protein membran supaya bisa melu strukture tersier kanthi bener supaya bisa berfungsi kanthi bener.

Apa sampeyan bisa kakehan kolin?

Entuk kolin sing akeh banget bisa nyebabake ambu ora enak ing awak, mutah, kringet lan salivasi abot, tekanan darah rendah, lan karusakan ati. Sawetara panliten uga nuduhake yen kolin sing akeh bisa nambah risiko penyakit jantung.

Apa phosphatidylserine minangka lipid?

Phosphatidylserine (PtdSer), sawijining komponèn penting saka membran eukariotik, minangka fosfolipid anionik sing paling akeh ing sel eukariotik nganti 10% saka total lipid seluler. Umume sing dingerteni babagan PtdSer yaiku peran PofSer exofacial ing apoptosis lan pembekuan getih.

Apa sing digunakake fosfatidilkolin?

Fosfatidilkolin uga digunakake kanggo ngobati hepatitis, eksim, penyakit kandung empedu, masalah sirkulasi, kolesterol tinggi, lan sindrom pramenstruasi (PMS); kanggo nambah efektifitas dialisis ginjel; kanggo nambah sistem kekebalan awak; lan kanggo nyegah tuwa.

Apa phosphatidylserine minangka zwitterionic?

Protein kaya ngiket fosfolipid sing diisi negatif (cardiolipin, phosphatidylglycerol, phosphatidylserine, phosphatidylinositol) nanging dudu fosfolipid zwitterionic utawa netral (fosfatilletanolamin, fosfatidilkolin).

Apa phosphatidylserine padha karo fosfatidilkolin?

Fosfolipid fosfatidilserin (PS) lan fosfatidilkolin minangka zat kaloro sing paling asring disaranake kanggo wong diwasa kanthi keluhan memori dening pemilik suplemen panganan.

Apa fosfatidilkolin nyuda kolesterol?

Fosfatidilkolin oral polyunsaturated oral nyuda lipid lipid lan kolesterol ing relawan sehat.

Apa phosphatidylserine mbantu nyuda bobot awak?

Cekakipun, fosfatidilserin mbantu nyuda bobot kanthi ngontrol tingkat kortisol. Mangkene cara kerjane: kanggo nanggepi stres, kelenjar adrenal ngasilake hormon sing diarani kortisol. Cepet lumebu ing aliran getih lan ngidini sampeyan luwih ngrampungake stimulasi eksternal.

Apa Phosphatidylserine (PS) Aman?

Panliten sing ditindakake saiki nerangake manawa Phosphatidylserine ditoleransi kanthi becik karo awak lan yen ditrapake kanthi lisan, luwih aman kanggo njupuk Phosphatidylserine nganti 3 wulan kanthi dosis saben dinane ora ngluwihi 300 mg saben dina. Bocah-bocah bisa ngombe suplemen iki nganti 4 wulan. Nanging, ngluwihi dosis saben dina ngluwihi 300 mg saben dina bisa nyebabake efek samping kayata insomnia lan masalah weteng. Wanita sing nyusoni lan nyusoni kudu tetep adoh saka suplemen Phosphatidylserine amarga ora cukup bukti kanggo mbuktekake manawa suplemen iki aman kanggo klompok kasebut.

Akeh wong seneng suplemen Phosphatidylserine sing adhedhasar tanduran amarga dipercaya suplemen adhedhasar kewan mbabar pangguna pangguna kanggo penyakit kewan. Nanging, ora ana riset riset sing nemokake bukti-bukti konkrit kanggo ndhukung ide kasebut.

Ngendi Wuku Bubuk Phosphatidylserine (PS) kanthi akeh?

Apa sampeyan perusahaan sing ngasilake suplemen Phosphatidylserine utawa wong sing pengin tuku bubuk Phosphatidylserine (PS) akeh kanggo tujuan liyane, papan sing paling apik kanggo blanja yaiku cofttek.com.

Cofttek minangka pabrikan bahan baku suplemen sing wis ana ing pasar wiwit taun 2008. Perusahaan kasebut komitmen kanggo ngasilake produk bermutu lan duwe tim panliten sing trampil lan berpengalaman sing bisa digunakake kanggo nggawe manawa para pembeli entuk sing paling apik produk kualitas kanggo dhuwit. Cofttek wis duwe klien lan pelanggan ing macem-macem wilayah India, China, Eropa lan Amerika Utara. Uga duwe tim sales khusus sing njamin kabeh klien perusahaan dadi pelanggan sing seneng. Wêdakakêna Phosphatidylserine sing ditawakake Cofttek yaiku sakumpulan 25 kilogram lan bisa dipercaya kanthi wuta kanggo kualitas lan linuwih. Mangkono, yen sampeyan nggoleki tuku bubuk Phosphatidylserine (PS) kanthi akeh, aja blanja liya nanging ing Cofttek.

Infogram phosphatidylserine (PS)
Infogram phosphatidylserine (PS)
Infogram phosphatidylserine (PS)
Artikel kanthi:

Dhokter Zeng

Pendhiri, pimpinan administrasi inti perusahaan; PhD sing ditampa saka Universitas Fudan ing bidang kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset sing diterbitake ing jurnal berwibawa, kanthi luwih saka limang paten Cina.

Cathetan Suku

(1) PHOSPHATIDYLSERINE (51446-62-9)

(2) Pubmed: Phosphatidylserine lan otak manungsa

(3) Efek suplemen fosfatidilserin kanggo olahraga manungsa

(4) Komplek asam fosfatidilserin lan asam fosfatat (PAS) nyuda gejala sindrom premenstrual (PMS): Asil uji klinis acak, kontrol plasebo, buta kaping pindho

(5) Sciencing langsung: Phosphatidylserine

(6) Lelungan kanggo njelajah eg.

(7) Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib ing urip sampeyan.

(8) Anandamide vs cbd: sing endi sing luwih apik kanggo kesehatan sampeyan? Kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dheweke!

(9) Sampeyan kudu ngerti babagan nikotinamide riboside klorida.

(10) Suplemen magnesium l-threonate: mupangat, dosis, lan efek samping.

(11) Palmitoylethanolamide (kacang polong): mupangat, dosis, panggunaan, suplemen.

(12) 6 mupangat kesehatan suplemen resveratrol paling dhuwur.

(13) 5 mupangat paling apik kanggo njupuk quinone pyrroloquinoline (pqq).

(14) Suplemen nootropik alpha gpc paling apik.

(15) Suplemen anti-penuaan mononukleotida nikotinamida paling apik (nmn).