Produsen Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0) - Cofttek

Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0)

April 7, 2020

Oleoylethanolamine (OEA) yaiku agenis etanolamida alami sing ana alami lan reseptor peroksida peroksida nuklir-aktif (α). Iki diprodhuksi ing usus cilik lan nyegah asupan panganan liwat aktifitas PPAR-α.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0)

 

Oleoylethanolamide (OEA) Spambocoran

Jeneng: Oleoylethanolamide (OEA)
CAS: 111-58-0
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C20H39NO2
Bobot molekul: 325.53 g / mol
Titik Nyelehake: 59-60 ° C
Jeneng kimia: N-Oleoylethanolamide
Words: N-Oleoylethanolamine, N- (Hydroxyethyl) oleamide, N- (cis-9-Octadecenoyl) etanolamine, OEA
InChI Key: SUHOQUVVVLNYQR-MRVPVSSYSA-N
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Oleoylethanolamide (OEA) minangka metabolit alami sing digawe kanthi jumlah cilik ing usus cilik sampeyan. OEA mbantu ngatur keluwen, bobot, lemak awak lan kolesterol kanthi ikatan karo reseptor sing dikenal minangka PPAR-Alpha (alpha reseptor proksifinome-aktif).
katon: wêdakakêna putih

 

Apa Oleoylethanolamide (OEA) CAS 111-58-0?

Oleoylethanolamine (OEA) yaiku agenis etanolamida alami sing ana alami lan reseptor peroksida peroksida nuklir-aktif (α). Iki diprodhuksi ing usus cilik lan nyegah asupan panganan liwat aktifitas PPAR-α. OEA uga ngaktifake GPR119, lipid bioaktif kanthi efek hypophagic lan anti-obesitas.

 

Oleoylethanolamide (OEA) CAS 111-58-0 mupangat

Oleoylethanolamide (OEA) minangka metabolit alami sing digawe kanthi jumlah cilik ing usus cilik sampeyan. OEA mbantu ngatur keluwen, bobot, lemak awak lan kolesterol kanthi ikatan karo reseptor sing dikenal minangka PPAR-Alpha (alpha reseptor proksifinome-aktif). Intine, OEA nambah metabolisme lemak awak lan ngandhani otak sampeyan wis kebak lan saiki wis mandheg mangan. OEA uga dikenal nambah pengeluaran kalori sing ora ana gandhengane.

 

Oleoylethanolamide (OEA) CAS 111-58-0 Mekanisme Tumindake?

Oleoylethanolamide (OEA) disintesis lan dimobilisasi ing usus cilik proksimal saka asam oleat sing asale saka diet, kayata minyak zaitun. Diet sing akeh lemak bisa nyegah produksi OEA ing usus. OEA nyuda asupan panganan kanthi ngaktifake oksitosin homeostatik lan sirkuit otak histamin uga jalur dopamin hedonik. Ana bukti manawa OEA uga bisa nambah sinyal reseptor cannabinoid hedonic 1 (CB1R), aktivasi kasebut ana gandhengane karo tambah asupan panganan. OEA nyuda transportasi lipid menyang adiposit kanggo nyuda massa lemak. Penjelasan efek OEA luwih lanjut tumrap asupan panganan lan metabolisme lipid bakal mbantu nemtokake mekanisme fisiologis sing bisa ditargetake kanggo ngembangake terapi obesitas sing luwih efektif.

Oleoylethanolamide (OEA) minangka reseptor reseptor-α (PPAR- α) sing diaktifake dening peroksisome proliferator. N- Oleoylethanolamide ngasilake sinyal usus sing ngrangsang aktivitas dopamin tengah sing nggawe hubungan antara pengontrol homeostatik kalori- homeostatik lan hedonik-. Oleoylethanolamide wis kagayut minangka mekanisme molekul sing ana gandhengane karo sukses bypass lambung. N- Oleoylethanolamide minangka agonis GPR55 sing selektif.

 

Oleoylethanolamide (OEA) CAS 111-58-0 aplikasi

Oleoylethanolamide (OEA) bisa ngaktifake sing diarani PPAR lan kanthi bebarengan nambah pembakaran lemak lan nyuda panyimpenan lemak. Nalika mangan, tingkat OEA mundhak lan napsu mudhun nalika saraf sensorik sing nyambung menyang otak sampeyan ngandhakake manawa sampeyan wis kebak. PPAR-α minangka klompok reseptor nuklir sing diaktifake ligan sing melu ekspresi gen metabolisme lipid lan jalur energihomeostasis.

 

Oleoylethanolamide (OEA) wêdakakêna didol(Nganggo tuku bubuk Oleoylethanolamide (OEA) kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka pemasok bubuk Oleoylethanolamide (OEA) profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk iki nduweni kualitas paling apik lan ngalami tes independen sing ketat kanggo mesthekake yen aman kanggo dikonsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  1. Gaetani S, Oveisi F, Piomelli D (2003). "Modulasi pola panganan ing tikus dening mediator lipid anorexic oleoylethanolamine". Neuropsychopharmacology. 28 (7): 1311-6. doi: 10.1038 / sj.npp.1300166. PMID 12700681.
  2. Lo Verme J, Gaetani S, Fu J, Oveisi F, Burton K, Piomelli D (2005). "Aturan asupan panganan dening oleoylethanolamine". Sel Mol. Urip sci. 62 (6): 708–16. doi: 10.1007 / s00018-004-4494-0. PMID 15770421.
  3. Gaetani S, Kaye WH, Cuomo V, Piomelli D (September 2008). "Peran endokannabinoid lan analoge ing kelemon lan kelainan mangan". Mangan Kelainan Bobot. 13 (3): e42-8. PMID 19011363.