Garam disodium Pyrroloquinoline Quinone (122628-50-6)

April 9, 2020

Cofttek minangka produsen bubuk uyah disodium Pyrroloquinoline Quinone paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 2700kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Garam disodium Pyrroloquinoline Quinone (122628-50-6)

 

Garam pyrroloquinoline Quinone disodium Spambocoran

Jeneng: Bubuk uyah disodium Pyrroloquinoline Quinone
CAS: 122628-50-6
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C14H4N2Na2O8
Bobot molekul: 374.17 g / mol
Titik Nyelehake: N / A
Jeneng kimia: Disodium 4,5-dihydro-4,5-dioxo-1H-pyrrolo(2,3-f)quinoline-2,7,9-tricarboxylate
Words: Metodoksatin Disodium

Uyah disodium methoxatin

Methoxatin (uyah disodium)

Garam pyrroloquinoline disodium

InChI Key: UFVBOGYDCJNLPM-UHFFFAOYSA-L
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: PQQ nglindhungi sel ing awak saka karusakan oksidatif lan ndhukung metabolisme energi lan tuwa. Sampeyan uga dianggep minangka kofactor novel kanthi kegiatan antioksidan lan vitamin B. Ndhukung kesehatan lan memori kognitif kanthi nglawan disfungsi mitokondria lan nglindhungi neuron saka karusakan oksidatif.
katon: wêdakakêna coklat abang

 

Pyrroloquinoline Quinone (122628-50-6) Spektrum NMR

Pyrroloquinoline Quinone (122628-50-6) - Spektrum NMR

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

Apa Pyrroloquinoline Quinone disodium uyah (122628-50-6)?

Garam Pyrroloquinoline Quinone disodium sithik kaya cangkeme, mula umume wong luwih seneng nggunakake singkatan uyah disodium PQQ utawa PQQ. Uga diarani methoxatin. Dadi, apa uyah disodium PQQ? Garam disodium PQQ minangka bentuk disodium saka PQQ, PQQ dikira minangka jinis vitamin, PQQ alami ana ing umume panganan sayuran, woh-wohan, lan sayuran (tilak), lan tingkat PQQ sing cukup dhuwur bisa dideteksi ing produk kacang kedelai,. kayata kiwifruit, lychee, kacang ijo, tahu, rapeseed, mustard, green tea (camellia), green pepper, bayem, dll. Pyrroloquinoline quinone disodium salt (pqq), sing paling apik yaiku PQQ yaiku bentuk bubuk. nanging akeh wong sing milih nggabungake ing diet kasebut liwat suplemen PQQ.

 

Pyrroloquinoline Quinone disodium salt (122628-50-6) mupangat

Mupangatake njupuk bubuk uyah disodium PQQ bisa uga kalebu:

GAMPANG GAMPANG

Amarga mitokondria ngasilake energi kanggo sel kasebut, lan PQQ mbantu mitokondria bisa luwih efisien, ana energi tambahan ing sel sampeyan. Energi mRNA sing ora digunakake ditransfer menyang bagean liyane ing awak sampeyan. Yen sampeyan duwe tenaga kanggo ngatasi awan, utawa sampeyan ngalami lemes utawa lesu, iki nambah energi saka PPQ dadi penting kanggo sampeyan. Siji panaliten nemokake, para peserta sing nglaporake duwe masalah karo energi, ngalami nyuda lemes sawise njupuk PQQ. Yen sampeyan ngupaya nambah energi, PQQ bisa uga mbantu.

LATIHAN NGAPAK

Peserta ing panaliten sing kasebut ing ndhuwur uga nglaporake yen bisa turu luwih becik sawise njupuk PQQ sajrone 8 minggu. Sadurunge miwiti sinau, pasien kasebut ngalami masalah turu. PQQ kayane nyuda jumlah kortisol, utawa hormon stres, ing pasien lan nambah turu. Nalika mupangat PQQ kanggo turu durung diteliti kanthi lengkap, asil awal iki janjeni.

MAMPU GAMPANG

Kanthi stres sing suda, para peneliti wis wiwit nambah memori. Ing kasus iki, kombinasi PQQ lan CoQ10 bisa nyebabake nambah memori lan ningkatake kesehatan kognitif. CoQ10, kaya PQQ, minangka nutrisi liyane sing bisa menehi dhukungan mitokondria awak. Akeh pasien asring nyawang PQQ lan CoQ10 minangka salah sawijining / utawa pilihan, nanging njupuk siji lan ora nggatekake sing liyane bisa nyebabake sawetara keuntungan gedhe.

 

Garam Pyrroloquinoline Quinone disodium (122628-50-6) Mekanisme Tumindake?

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) minangka molekul quinone cilik, sing nduwe pengaruh redoks, bisa nyuda oksidan (antioksidan); iku banjur dibalekake maneh ing bentuk aktif kanthi glutathione. Kayane ora stabil amarga bisa ngalami ewu siklus sadurunge kurang, lan anyar amarga ana hubungane karo struktur protein sel (sawetara antioksidan, karotenoid utama kayata beta-karoten lan astaxanthin, dumunung ing wilayah sel tartamtu. ing ngendi dheweke main peran antioksidan kanthi proporsi). Amarga jarak cedhak, PQQ misale jek main peran cedhak protein kayata karotenoid ing membran sel.

Mbok sing paling penting yaiku efek PQQ ing mitokondria, sing nyedhiyakake energi (ATP) lan ngatur metabolisme sel. Peneliti wis mirsani efek PPQ ing mitokondria lan nemokake manawa PQQ bisa nambah jumlah mitokondria lan malah nambah efisiensi mitokondria. Iki minangka sebab penting kenapa PPQ migunani. Enzim sing ngemot PQQ dikenal minangka dehydrogenase glukosa, protein quinoa sing digunakake minangka sensor glukosa.

 

Garam Pyrroloquinoline Quinone disodium (122628-50-6) aplikasi

Pyrroloquinoline quinone (wiwit saiki PQQ) minangka molekul quinone cilik sing nduweni kemampuan dadi agen REDOX, bisa nyuda oksidan (efek antioksidan) lan banjur dikonsumsi maneh saka glutathione dadi bentuk aktif. Katon cukup stabil amarga bisa ngalami sawetara ewu siklus sadurunge digunakake, lan iku novel wiwit digandhengake karo struktur protein ing jero sel (sawetara antioksidan, sing biasane karotenoid kaya β-karoten lan astaxanthin, dumunung ing wilayah tartamtu saka sel ing endi efek antioksidan kanthi proporsi liyane amarga jarak; PQQ kayane nindakake protein cedhak kaya karotenoid nindakake ing membran sel).

 

Garam pyrroloquinoline Quinone disodium wêdakakêna didol(Ing endi Tuku Pyrroloquinoline Quinone disodium bubuk uyah kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk uyah disodium Pyrroloquinoline Quinone profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, mandiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  1. Ameyama M, Matsushita K, Ohno Y, Shinagawa E, Adachi O (1981). "Eksistensine klompok prosthetic novel, PQQ, ing membran-bound, chain transportasi elektron, dehidrogenase utami bakteri oksidatif". FEBS Lett. 130 (2): 179–83. doi: 10.1016 / 0014-5793 (81) 81114-3. PMID 6793395.
  2. Haft DH (2011). "Bukti Bioinformatic kanggo prekursor elektron, sing diproduksi kanthi ribosomally, protein mateng, lan mitra redoksinototopoteote". Genomik BMC. 12: 21. doi: 10.1186 / 1471-2164-12-21. PMC 3023750. PMID 21223593.
  3. Ameyama M, Matsushita K, Shinagawa E, Hayashi M, Adachi O (1988). "Quirone Pyrroloquinoline: ekskresi dening metilotrofs lan stimulasi pertumbuhan kanggo mikroorganisme". BioFaktor. 1 (1): 51–3. PMID 2855583.