Noopept (157115-85-0)

Muga 7, 2021

Cofttek minangka produsen bubuk Noopept paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 600kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Noopept (157115-85-0) Spambocoran

Jeneng: Noopept
CAS: 157115-85-0
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C17H22N2O4
Bobot molekul: 318.37 g / mol
Titik Nyelehake: 94.0 nganti 98.0 ° C
Jeneng kimia: ethyl 2-[[(2S)-1-(2-phenylacetyl)pyrrolidine-2-carbonyl]amino]acetate
Words: Noopept; etil 2 - [[(2S) -1- (2-phenylacetyl) pyrrolidine-2-carbonyl] amino] asetat; N- (1- (Phenylacetyl) -L-prolyl) etil ester glikine; Etil 1- (fenilacetyl ) -L-prolylglycinate; bubuk noopept; Nootropic GVS-111; (S) -ethyl 2- (1- (2-phenylacetyl) pyrrolidine-2-carboxaMido) asetat; SGS 111
InChI Key: PJNSMUBMSNAEEN-AWEZNQCLSA-N
Separuh Urip: Setengah umur Noopept mung 60 nganti 90 menit, tegese rata-rata wong bisa ngolah setengah dosis sajrone wektu kasebut.
Kelarutan: Larut ing DMSO (25 mg / ml)
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Noopept minangka suplemen tambahan kognitif sing populer ing komunitas nootropik. Panliten manungsa nuduhake asil sing njanjeni, kanthi aplikasi potensial kanggo ngobati penyakit Alzheimer.
katon: putih dadi bubuk kuning

 

apa Noopept (157115-85-0)?

Noopept minangka jeneng merek etil ester N-phenylacetyl-L-prolylglycine; senyawa nootropik sintetik asring diarani salah sawijining bagean saka kelas racetam saka nootropics (ora duwe inti 2-oxo-pyrollidine dadi dudu racetam). Ing Rusia, ing Noopept pisanan disintesis, asring uga diarani GSV-111.

Noopept digawe ing taun 1996. Struktur adhedhasar siklopolioliglisin; neuropeptida endogen. Cycloprolylglycine dikenal kanggo nyengkuyung ekspresi Faktor Neurotrofik Brain sing Ditampa ing otak. Mula paneliten ujar manawa nootropic adhedhasar sikloprolylglikisin duwe efek sing padha, lan iku pancen diklaim babagan Noopept.

Sanajan dudu racetam, Noopept sacara struktural padha karo Piracetam. Noopept sejatine minangka konjugat Piramida dipeptida. Rong molekul kasebut diarani duwe efek sing padha banget, kanthi Noopept minangka efek paling kuat saka rong nootropik kasebut.

 

Mupangat Noopept (157115-85-0)

Keuntungan sing ana gandhengane karo Noopept akeh lan macem-macem. Iki ora nggumunake amarga bisa nyebabake asetilkolin lan nambah tingkat NGF lan BDNF.

Iki dhaptar mupangat sing biasane digandhengake karo Noopept:

  • Fungsi memori sing luwih apik
  • Perhatian, fokus lan konsentrasi sing luwih apik
  • Tambah siyaga
  • Ningkatake neuroplasticity lan tuwuh jaringan otak anyar
  • Nyuda stres oksidatif lan ningkatake kesehatan otak
  • Nyuda kuatir lan ningkatake rasa seneng

Kabeh efek kasebut bakal nyebabake nambah reseptor asetilkolin ing membran neuronal lan nambah level NGF / BDNF sajrone jangka panjang. Efek sing ningkatake neuropeptida ing kognisi iku dramatis, lan efek jangka pendek saka potensiasi asetilkolin mesthi katon. Efek gabungan saka rong mekanisme kasebut yaiku optimasi otak lengkap, kanthi saben aspek fungsi otak luwih apik.

 

Noopept (157115-85-0) panggunaan?

Noopept minangka suplemen tambahan kognitif sing populer ing komunitas nootropik. Noopept utamane digunakake kanggo nambah sinyal asetilkolin, nambah ekspresi BDNF lan NGF, nglindhungi keracunan glutamat, lan nambah neurotransmit ing otak. Iki minangka mekanisme aksi sing diusulake adhedhasar panliten preklinik.

 

Noopept (157115-85-0) Dosis

Dosis Noopept bisa uga mbingungake, utamane kanggo pamula, nanging iki pituduh cepet lan gampang kanggo mbantu sampeyan.

Elinga, nalika Noopept asring dibandhingake karo Piracetam, mesthine nganti 1000 kali luwih kuat tinimbang Piracetam!

Yen wis dikandhani, aja nggunakake jumlah sing padha karo sing biasane sampeyan lakoni karo Piracetam utawa malah karo nootropics liyane sing efek sing padha.

Minangka aturan umum, sampeyan uga kudu nyebarake siji dosis sedina muput lan istirahat sawise rong wulan kanggo tujuan keamanan.

 

  • Dosis oral

Dosis sing disaranake kanggo wong diwasa yaiku 10-30 mg, gumantung karo bobot awak. Nanging, luwih becik miwiti karo mung 10 mg kanggo netepake efek ing awak.

Sawise kabeh, sampeyan bisa nambah dosis sawise iku.

Kapsul duwe macem-macem ukuran, dadi priksa manawa mriksa label kanthi bener sadurunge tuku botol.

Mung njupuk jumlah minimal sing dibutuhake kanggo keamanan sampeyan. Iki uga bakal mbantu nyegah sampeyan nggawe toleransi marang obat kasebut.

 

  • Dosis Sublingual

Kanggo dosis sublingual, sampeyan kudu miwiti luwih sithik, udakara 5 mg.

Amarga duwe asil sing luwih cepet lan kuat, sampeyan kudu mriksa reaksi sampeyan ing metode iki sadurunge nambah dosis 10 mg standar.

Penting banget kanggo ngukur jumlah bubuk sing dibutuhake kanthi akurat. Dosis sing dhuwur bisa nyebabake efek samping Noopept sing bermasalah, mula ati-ati!

 

  • Dosis Powder Snorting

Mirip karo dosis sublingual, dosis bubuk ngorok kudu cukup sithik.

Nalika umume aman kanggo ngonsumsi 10-30 mg ing bentuk apa wae, Noopept bisa uga nyebabake ngelu, lemes, lan mual, mula kudu ati-ati.

 

  • Megadose

Yen dosis khas yaiku 10 nganti 30 miligram, megadosa Noopept yaiku 50 nganti 100 miligram. Sawetara wong malah njupuk jumlah luwih saka 100 mg!

Megadose digunakake nalika sampeyan pengin ndeleng asil dramatis ing memori, sinau, intelijen, lan kemampuan kognitif sakabèhé.

Iki mung kudu dilakoni paling sepisan seminggu, amarga panggunaan terus-terusan bisa nggawe kurang efektif ing jangka panjang.

Kajaba iku, iki bisa mbebayani banget kanggo sawetara wong, mula priksa manawa sampeyan wis ngerti level toleransi dhewe sadurunge nyoba.

 

Bubuk Noopept didol (Entuk Tuku bubuk Noopept akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka pemasok bubuk Noopept profesional suwene pirang-pirang taun, nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kasebut nduweni kualitas paling apik lan ngalami tes independen lan independen kanggo mesthekake yen aman dikonsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

[1] Ostrovskaya RU, Gudasheva TA, Zaplina AP, Vahitova JV, Salimgareeva MH, Jamidanov RS, Seredenin SB. Noopept ngrangsang ekspresi NGF lan BDNF ing hippocampus tikus. Bull Exp Biol Med. 2008 Sep; 146 (3): 334-7. doi: 10.1007 / s10517-008-0297-x. PMID: 19240853.

[2] Neznamov GG, Teleshova ES. Studi komparatif Noopept lan piracetam ing perawatan pasien kelainan kognitif ringan ing penyakit otak organik asal saka pembuluh lan traumatik. Neurosci Behav Physiol. 2009 Maret; 39 (3): 311-21. doi: 10.1007 / s11055-009-9128-4. PMID: 19234797.

[3] Murzina, GB, Pivovarov, AS Modulasi Arus Input sing Diasilake Asetilkolin dening Noopept ing Helix Lucorum Neurons. BIOPHYSICS 64, 393-399 (2019).

[4] Neznamov, GG; Teleshova, ES (2009). "Studi komparatif saka Noopept lan piracetam ing perawatan pasien kelainan kognitif ringan ing penyakit otak organik sing asal saka pembuluh lan traumatik". Neurosains lan Fisiologi Prilaku. 39 (3): 311-321.

[5] Tardner, P (2020). "Temokake agen fornootropic dosis optimal Noopept: Analisis literatur sing kasedhiya" (PDF). Jurnal Internasional Ilmu lan Teknologi Lingkungan.