Glukoraphanin

Muga 7, 2021

Cofttek minangka produsen bubuk Glucoraphanin paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 180kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Glukoraphanin (21414-41-5) Spambocoran

Jeneng: Glukoraphanin
CAS: 21414-41-5
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C12H23NO10S3
Bobot molekul: 437.51 g / moll
Titik Nyelehake: N / A
Jeneng kimia: Glukorafanin

4-methylsulfinylbutyl glukosinolat

Sulforaphane glukosinolat

Words: 4-METHYLSULFINYLBUTYLGLUCOSINOLATE; 1-Thio-β-D-glucopyranose 1- [N- (hydroxysulfonyloxy) -5- (methylsulfinyl) pentanimidate]; 1-Thio-β-D-glucopyranose 1- [N- (hydroxysulfonyloxy) methylsulfinylpentanimidate]; N- (Hydroxysulfonyloxy) -5- (methylsulfinyl) asam pentanimidothioic β-D-glucopyranosyl ester; GLUCORAPHANIN SALOT POTASSIUM (RG); GLUCORAPHANIN; GLUCORAPHANIN POTASANUM SALTAS (SALTAS POTASAN SALTAS)
InChI Key: GMMLNKINDDUDCF-RFOBZYEESA-M
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing udakara 10 mg / ml
Kondisi Panyimpen: Simpen ing suhu kamar
aplikasi: Glucoraphanin minangka antioksidan sing kuat lan tahan lama
katon:  Coklat kuning

 

Glukoraphanin (21414-41-5) Spektrum NMR

Glucoraphanin-21414-41-5

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

apa Glukoraphanin (21414-41-5)?

Glukoraphanin minangka glukosinolat sing ditemokake ing brokoli, kembang kol, lan mustar. Glukoraphanin diowahi dadi sulforaphane kanthi enzim myrosinase. Ing tanduran, sulforaphane nyegah predator serangga lan tumindak minangka antibiotik selektif. Ing manungsa, sulforaphane wis ditliti kanggo menehi pengaruh ing penyakit neurodegenerative lan kardiovaskular. Amarga entuk manfaat kesehatan sing potensial, macem-macem brokoli dikembangake ngemot glukoraphanin loro nganti telu luwih akeh tinimbang brokoli standar.

 

Glukoraphanin (21414-41-5) keuntungan

Glucoraphanin minangka produk penurunan utama Sulforaphane, uga minangka bahan aktif tanduran sing paling apik sing ditemokake ing sayuran kanggo anti-kanker.

Glucoraphanin beda karo bahan antioksidan langsung, yaiku zat antioksidan sing ora langsung; efek antioksidan isih bisa bertahan sawetara dina

Ekstrak Glucoraphanin Brokoli duwe efek pelindung cahya sing kuwat, bisa nyegah reaksi scytitis akut kanthi efektif

Ekstrak Glucoraphanin Brokoli kanthi efektif nyegah AP-1 yen sinar ultraviolet aktif, nglawan penuaan entheng

Ekstrak Glukoraphanin Brokoli kanthi efektif nyegah kanker kulit sing disebabake sinar ultraviolet

Ekstrak Glucoraphanin Brokoli nyegah kanker payudara, utamane kanggo kanker paru-paru, kanker esofagus, karsinoma padharan, bisa ngalangi kanthi sukses lan jelas, uga nyegah kiriman karsinoma lambung saka ulcer lambung menyang gastritis atrophic.

 

Glukoraphanin (21414-41-5) Efesus?

Glukoraphanin diowahi dadi sulforaphane kanthi enzim myrosinase. Ing tanduran, sulforaphane nyegah predator serangga lan tumindak minangka antibiotik selektif. Ing manungsa, sulforaphane wis ditliti kanggo menehi pengaruh ing penyakit neurodegenerative lan kardiovaskular.

 

Glukoraphanin (21414-41-5) aplikasi

  1. Applied ing lapangan panganan, iku jinis panganan ijo sing becik kanggo nyuda bobot;
  2. Applied ing lapangan produk kesehatan, celery bisa stabil swasana ati lan ngilangi gampang marah;
  3. Applied ing lapangan farmasi, kanggo nambani rheumatism lan gout duwe efek apik.

 

Wêdakakêna Glucoraphanin didol(Nganggo tuku bubuk Glucoraphanin kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka pemasok bubuk Glucoraphanin profesional suwene pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk iki nduweni kualitas paling dhuwur lan ngalami tes independen sing ketat kanggo mesthekake yen aman kanggo dikonsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

[1] James, D.; Devaraj, S.; Bellur, P.; Lakkanna, S.; Vicini, J. Boddupalli, S. (2012). "Konsep novel sulforaphan brokoli lan penyakit: Induksi antioksidan tahap II lan enzim detoksifikasi dening brokoli-glukoraphanin ditingkatake". Ulasan Nutrisi. 70 (11): 654-65. doi: 1111 / j.1753-4887.2012.00532.x. PMID 23110644.

[2] Jeffery, EH; Coklat, AF; Kurilich, AC; Keck, AS; Matusheski, N. Klein, BP; Juvik, JA (2003). "Variasi isi komponen bioaktif ing brokoli". Jurnal Komposisi lan Analisis Pangan. 16 (3): 323-330. doi: 1016 / S0889-1575 (03) 00045-0.

[3] Dhuh, K. SangOk, K.; Rak, C. (2015). "Isi sinigrin saka macem-macem bagian sawi godhong Dolsan". Jurnal Pelestarian Panganan Korea. 22 (4): 553-558. doi: 10.11002 / kjfp.2015.22.4.553.

[4] Cuomo, Valentina; Luciano, Fernando B.; Meca, Giuseppe; Ritieni, Alberto; Mañes, Jordi (26 November 2014). "Bioaccessibilitas glukoraphanin saka brokoli nggunakake model pencernaan gastrointestinal". CyTA - Jurnal Panganan. 13 (3): 361–365. doi: 10.1080 / 19476337.2014.984337.

[5] Fahey, Jed W.; Holtzclaw, W. David; Wehage, Scott L.; Wade, Kristina L. Stephenson, Katherine K.; Talalay, Paul; Mukhopadhyay, Partha (2 November 2015). "Sulforaphane Bioavailability from Glucoraphanin-Rich Broccoli: Control by Active Endogenous Myrosinase". PLOS ONE. 10 (11): e0140963. doi: 10.1371 / jurnal.pone.0140963. PMC 4629881. PMID 26524341.