Nicotinamide Riboside Chloride (NR) (23111-00-4) Produsen - Cofttek

Klorida Nicotinamide Riboside (NR) (23111-00-4)

April 7, 2020

Nikotinamide ribosida, uga dikenal minangka NR lan SRT647, yaiku bentuk vitamin B3 pyridine-nukleosida sing dadi prekursor kanggo dinotoksida adenine nikotinamide utawa NAD +. NR pamblokiran degenerasi neuron akar ganglion sing dipotong kanthi bedhah, lan nglindhungi kerugian pendengaran ing tikus urip.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

 

Video Nicotinamide Riboside Chloride (NR) (23111-00-4) video

 

Klorida Nicotinamide Riboside (NR) Spambocoran

Jeneng: Klorida Nicotinamide Riboside (NR)
CAS: 23111-00-4
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C11H15ClN2O5
Bobot molekul: 290.7 g / mol
Titik Nyelehake: 115-125 ℃
Jeneng kimia: 3-carbamoyl-1-((3R,4S,5R)-3,4-dihydroxy-5-(hydroxymethyl)tetrahydrofuran-2-yl)pyridin-1-ium chloride
Words: Rososinamide ribosida; SRT647; SRT-647; SRT 647; Nicotinamide Riboside Triflate, campuran α / β
InChI Key: YABIFCKURFRPPO-FSDYPCQHSA-N
Separuh Urip: jam 2.7
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Nikotinamide ribosida diklaim minangka bentuk pyridine-nukleosida bentuk anyar vitamin B₃ sing fungsine dadi dinotoksida adenine nikotinamida utawa NAD +.
katon: Bubuk putih nganti bubuk Kuning Pale

 

Apa Nicotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4?

Nikotinamide ribosida, uga dikenal minangka NR lan SRT647, yaiku bentuk vitamin B3 pyridine-nukleosida sing dadi prekursor kanggo dinotoksida adenine nikotinamide utawa NAD +. NR pamblokiran degenerasi neuron akar ganglion sing dipotong kanthi bedhah, lan nglindhungi kerugian pendengaran ing tikus urip. Nikotinamide ribosida nyegah senescence sel stem, neural lan melanocyte. Tambah regenerasi otot ing tikus wis diamati sawise perawatan karo ribosida nikotinamide, nyebabake spekulasi yen bisa nambah regenerasi organ-organ kayata ati, ginjel, lan jantung. Nikotinamide ribosida uga nyuda glukosa getih lan ati lemak ing prediabetic lan jinis diabetes nomer 2 nalika nyegah pangembangan neuropati periferal diabetes. Cathetan: Nikotinamida Riboside klorida minangka campuran α / β.

 

 

Nikotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4

Nukosotida Nikotinamida minangka prekursor dinotoksida adenine nikotinamida (NAD) lan minangka sumber vitamin B3. Panaliten anyar nuduhake yen njupuk jumlah nukleotida nikotinamida kanthi alami sing ana ing panganan bisa menehi keuntungan kesehatan anyar. Contone, nukleotamida nikotinamida wis implikasi kanggo nambah konsentrasi NAD jaringan lan ngindhuksi sensitivitas insulin uga nambah fungsi sirtuin. Kemampuan kanggo nambah produksi NAD nuduhake manawa nukleotida nikotinamida uga bisa nambah kesehatan mitochondrial, ngrangsang fungsi mitokondria, lan nyurung produksi mitokondria anyar. Pasinaon liyane nggunakake nukleotamida nukléotida ing model penyakit Alzheimer wis nuduhaké manawa molekul kasebut dadi bioavailable menyang otak lan bisa nyedhiyakake neuroproteksi kanthi stimulasi sintesis NAD otak.

Nicotinamide Riboside Chloride uga bisa Nyuda bobot: Panliten nuduhake yen kanthi nambah metabolisme energi, sampeyan kanthi efektif bisa nyuda diet lemak sing nyebabake bobot awak. Kanggo ngevaluasi mekanisme ribosa nikotinamida NR sing ningkatake penurunan bobot, peneliti ngukur fungsi mitokondria ati sing ana gandhengane karo asupan kalori, aktivitas, kalori, keliling pinggang, tingkat metabolisme istirahat, komposisi awak, toleransi glukosa, sensitivitas insulin lan macem-macem biokimia lan metabolomik. paramèter Data kasebut lan mekanisme penurunan bobot anyar kanthi malabsorpsi, ekskresi marker biologis kanggo dilacak. Peneliti nglaporake manawa tikus sing menehi suplemen nikotinamid nikotinamid luwih bisa ngilangi bobote relatif karo tikus sing ora nambah nikotinamid

 

 

Klorida Nicotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4 Mekanisme Tumindake?

Nukleosida Nicotinamide Riboside Chloride (NR) minangka prekursor saka nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) lan makili sumber vitamin B3. Panaliten pungkasan nuduhake yen njupuk jumlah luwih akeh nukleosida nikotinamida sing ana ing panganan bisa menehi mupangat kesehatan sing anyar. Contone, nukleosid nikotinamida wis kena pengaruh nambah konsentrasi NAD jaringan lan nyebabake sensitivitas insulin uga nambah fungsi sirtuin. Kemampuan kanggo nambah produksi NAD nuduhake yen nukleosid nikotinamida uga bisa nambah kesehatan mitokondria, ngrangsang fungsi mitokondria, lan ngindhuksi produksi mitokondria anyar. Panaliten liyane nggunakake nukleosam nikotinamida ing model penyakit Alzheimer nuduhake yen molekul kasebut bisa kasedhiya ing otak lan bisa nyedhiyakake neuroproteksi kanthi stimulasi sintesis NAD otak ..

 

 

Klorida Nicotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4 aplikasi

Pasinaon preclinical nuduhake manawa tambahan ribosa nikotinamida ora mung bisa nambah tingkat NAD + kanthi aman, nanging uga nggedhekake panggunaan NAD + ing manungsa, sing ora mungkin karo vitamin B3.Studies liyane wis nuduhake yen sapisan tulang rusuk nikotinamida katon ing sel, awak kanthi cepet ngowahi dadi NAD +. NAD + iki banjur ngrangsang proses intrakelularisasi produksi energi kanthi mitokondria

Nikotinamide Riboside Chloride bisa ningkatake fungsi mitokondria, sing dituduhake kanggo ningkatake ekspresi protein chain transportasi elektronito, nambah potensial membran mitokondrial, lan nambah tingkat respirasi oksidatif lan tingkat ATP intrakelular. Iki bisa uga diiringi regenerasi mitokondria sing luwih dhuwur. Fungsi mitokondria nolak nalika kita umur, lan iki minangka tandha saka tuwa sel stem sing kita temokake. NR bisa ningkatake fungsi mitokondria lan nyandhet senensin sel stem.

 

Klorida Nicotinamide Riboside (NR) wêdakakêna didol(Ngendi Tuku bubuk Nicotinamide Riboside Chloride (NR) kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

 

Kita minangka supplier bubuk Nicotinamide Riboside Chloride (NR) pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, mandiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Chi Y, Sauve AA. Nikotinamide ribosida, nutrisi tilak ing panganan, yaiku vitamin B3 sing nduwe pengaruh metabolisme energi lan neuroproteksi. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2013 Nov; 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. Deleng maneh. PubMed PMID: 24071780.
  • Bogan KL, Brenner C. Nicotinic acid, nikotinamide, lan nikotinamide ribosida: evaluasi molekuler ing vitamin NAD + prekursor ing nutrisi manungsa. Annu Rev Nutr. 2008; 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. Deleng maneh. PubMed PMID: 18429699.
  • Ghanta S, Grossmann RE, Brenner C. asetilasi protein Mitochondrial minangka sel-intrinsik, pemacu evolusi lemak: kimia lan logik metabolik modifikasi aketyl-lysine. Crit Rev Biochem Mol Biol. 2013 Nov-Dec; 48 (6): 561-74. doi: 10.3109 / 10409238.2013.838204. Deleng maneh. PubMed PMID: 24050258; PubMed Central PMCID: PMC4113336.
  • Kabeh sing Sampeyan kudu ngerti babagan Nikotinamide Riboside Chloride