Wêdakakêna NR (23111-00-4)

April 7, 2020

Cofttek minangka produsen bubuk Nicotinamide Riboside Chloride paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 2100kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

 

Bubuk NR (23111-00-4) video

 

Klorida Nicotinamide Riboside (NR) Spambocoran

Jeneng: Klorida Nicotinamide Riboside (NR)
CAS: 23111-00-4
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C11H15ClN2O5
Bobot molekul: 290.7 g / mol
Titik Nyelehake: 115-125 ℃
Jeneng kimia: 3-carbamoyl-1-((3R,4S,5R)-3,4-dihydroxy-5-(hydroxymethyl)tetrahydrofuran-2-yl)pyridin-1-ium chloride
Words: Rososinamide ribosida; SRT647; SRT-647; SRT 647; Nicotinamide Riboside Triflate, campuran α / β
InChI Key: YABIFCKURFRPPO-FSDYPCQHSA-N
Separuh Urip: jam 2.7
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Nikotinamide ribosida diklaim minangka bentuk pyridine-nukleosida bentuk anyar vitamin B₃ sing fungsine dadi dinotoksida adenine nikotinamida utawa NAD +.
katon: Bubuk putih nganti bubuk Kuning Pale

 

Nikotinamide Riboside Chloride

Awak manungsa minangka struktur kompleks sing kasusun saka sel, jaringan, lan sistem organ. Cara kerja sel lan jaringan sing tepat ing awak diatur lan dibantu dening macem-macem bahan kimia, enzim, lan nutrisi. Sawetara iki awak bisa nggawe awake dhewe, lan sawetara uga kudu dikonsumsi. Mula, nutrisi kasebut awujud panganan lan suplemen. Salah sawijining komponen sing bisa mbantu ngobati lan ngatur awak diarani nikotinamide riboside chloride (NR). Iki mbantu nambah jumlah nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +) ing awak.

 

Apa sing ditindakake Nicotinamide Riboside Chloride?

Nicotinamide Riboside Chloride, uga diarani NR, minangka nukleosida piridin saka vitamin B3. Bisa digunakake minangka pelopor kanggo nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +). Kasedhiya minangka bubuk putih-putih nganti kuning pucet. Iki minangka salah sawijining prekursor NAD + sing paling ditliti amarga duwe akeh mupangat kesehatan. 

NAD + digandhengake dadi salah sawijining komponen utama sing bisa digunakake ing mekanisme homeostasis sing beda ing awak. Iki bisa mbantu njaga kesehatan awak, ningkatake umur sel, mbantu nindakake macem-macem kegiatan metabolisme lan mbantu ngrawat macem-macem patofisiologi ing awak. 

Wêdakakêna NR nuduhake efisiensi minangka perawatan sing tambah ing macem-macem penyakit. Ing dosis dhuwur, NR bisa ngobati kahanan kaya penyakit kardiovaskular, penyakit neurodegeneratif, penyakit muskuloskeletal, lan kelainan metabolisme. NR uga wis ditampilake kanggo nundha penuaan sel lan dawa umur. Iki ditemokake ing produk panganan kayata iwak, unggas, endhog, susu, lan sereal. 

 

Apa sing ditindakake Nicotinamide Riboside Chloride?

Kanggo ngerti apa sing ditindakake nikotinamida ribosida klorida, luwih dhisik kudu ngerti nikotinamide adenine dinucleotide utawa NAD +. 

NAD + minangka koenzim sing penting ing awak manungsa. Fungsine kanggo nganakake jalur metabolisme sing beda. Anane ing awak perlu kanggo nambani macem-macem jinis patologi. Iki uga mbantu ngasilake energi kanggo otak, sel kekebalan, lan otot.

Jumlah NAD + sing bisa dipikolehi saka sumber panganan paling sithik. Iki ora cukup digunakake kanggo akeh sel awak. Dadi kanggo ngasilake, awak ngalami macem-macem jalur. Ana telung jalur utama sing bisa disintesis NAD +. Jalur sintesis De novo, jalur Preiss Handler, lan jalur Salvage.  

Jalur Salvage minangka proses sing paling umum sing NAD + digawe ing awak. Ing jalur iki, NAD + ngalami reaksi redoks. Iki kalebu dikurangi nganggo ekuivalen loro elektron, sing banjur malih dadi wujud sing diarani nikotinamide adenine dinucleotide (NADH). Amarga suplemen panganan ora cukup kanggo kabutuhan awak kanggo NAD +, jalur panylametan nggunakake lan nggunakake maneh NAD + sing wis kasedhiya lan macem-macem bentuk. 

 Salah sawijining tumindak utama sing ditindakake NAD + yaiku ngaktifake sirtuin, klompok 7 enzim, Sirt1 nganti Sirt7. Enzim kasebut nduweni fungsi kanggo ngontrol penuaan lan umur dawa saka sel. Sirtuin tumindak ing akeh proses metabolisme, kayata pelepasan insulin, mobilisasi lipid, lan reaksi stres. Malah bisa ngatur umure. Sirtuin aktif nalika level NAD + munggah. 

NAD + uga minangka substrat kanggo klompok protein sing diarani poli ADP-ribosa polimerase (PARP). Iki tanggung jawab kanggo ndandani lan stabilitas DNA ing genom lan bisa uga tanggung jawab kanggo umur sing luwih dawa. 

Tingkat NAD + mudhun amarga umur lan penyakit. Sawetara alasan penurunan yaiku inflamasi kronis, aktivasi sistem kekebalan awak sing tambah, lan aktivitas nikotinamida fosforibosyltransferase (NAMPT), nyebabake produksi mudhun. Nalika awak manungsa saya tuwa, tingkat karusakan DNA saya mundhak kanthi kemungkinan saya kurang, bisa nyebabake penuaan lan kanker. 

Ana sawetara cara kanggo nambah level level NAD + ing awak. Dheweke kurang mangan lan ngontrol jumlah kalori, pasa, lan olahraga. Kagiyatan kasebut uga bisa mbantu njaga kesehatan awak lan aktif.

Teknik liyane kanggo nambah NAD + kalebu nggunakake tryptophan lan niacin lan njupuk panguat NAD + kaya nikotinamide riboside chloride lan nicotinamide mononucleotide. 

Nikotinamida riboside klorida minangka prekursor sing bisa nambah tingkat sel NAD +. Iki uga sumber Vitamin B3. Iki minangka produk sing tumindak ing jalur pangreksan produksi NAD +. Iki diowahi dadi monotukleotid nikotinamida (NMN) kanthi bantuan enzim NR kinase Nrk1. Banjur luwih malih dadi NAD +. 

Sawise nyedhiyakake NR, tingkat NAD + mundhak ing awak, sing banjur disebarake ing bagean liyane. Ora bisa nyebrang alangan otak getih, nanging bakal diowahi dadi nikotinamid sing banjur diangkut menyang otak lan jaringan liyane sing mbentuk NAD +. 

Umume informasi babagan khasiat Nicotinamide Riboside klorida asale saka riset kewan. Riset adhedhasar manungsa isih winates lan dibutuhake banget.

 

Mupangate Nikotinamide Riboside Chloride

Ana sawetara mupangat nggunakake Nicotinamide Riboside Chloride. Yaiku: 

 

Pengaruh ing Penyakit Neuromuskular

Kemampuan ribosida klorida Nicotinamide kanggo nambah NAD + bisa nambah fungsi mitokondria. Iki bisa mbantu ngobati miopati mitokondria [1]. Wêdakakêna NR uga kabukten efektif nambah fungsi distrof otot.

 

Pengaruh penyakit jantung

Masalah karo metabolisme NAD + bisa nyebabake masalah jantung lan pembuluh getih. Bisa nyebabake kahanan kaya gagal jantung, kakehan tekanan, infark miokard, lsp. Suplemen NR bisa nggawa rasio NAD + lan dinukleotida adenin nikotinamida + hidrogen (NADH) normal lan mandhegake renovasi jaringan jantung sing ora nyenengake [2]. Iki uga bisa ngowahi efek gagal jantung. 

 

Pengaruh penyakit neurodegenerative

Penyakit neurodegeneratif biasane kedadeyan nalika tuwa. Dheweke ana gandhengane karo stres oksidatif sing bisa nyebabake kerusakan DNA. Biasane, bakal ana tumindak normal mitokondria, ing ngisor iki sawetara faktor sawise sel ora bisa dienggo kanthi apik. NAD + nyuda jumlahe nalika umure awak, nyebabake mitokondria sing ora bener. Iki bisa nyebabake macem-macem penyakit neurodegeneratif. Iki uga bisa nambah kemungkinan penyakit Alzheimer. 

Nicotinamide Riboside klorida nambah jumlah NAD + ing awak, nyuda stres oksidatif, lan uga bisa ndandani DNA sing rusak. Iki uga migunani kanggo ngobati penyakit Alzheimer ing tikus [3]. Iki uga bisa nyuda inflamasi ing otak, mbantu nambah kognisi lan memori [4]. Iki bisa nindakake kanthi nyuda jumlah protein prekursor amiloid-β lan nyandhet amiloidogenesis. 

Wêdakakêna NR uga bisa mungkasi degenerasi akson kanthi bentuk penyakit neurodegeneratif kronis kanthi ngganti metabolisme NR ing akson [5]. Degenerasi neuron ganglion spiral sing nyebabake sel rambut cochlear bisa kedadeyan sawise gangguan swara ekstrem. NR wis kabukten efektif kanggo nyegah gangguan pangrungon sing nyebabake gangguan. Iki ditindakake kanthi tumindak sirtuin utawa mekanisme gumantung SIRT3 sing nyuda degenerasi saraf [6].  

 

Pengaruh kanggo penderita diabetes

Nicotinamide ribonucleoside chloride wis kabukten efektif nyuda gejala kelainan metabolisme kaya diabetes Tipe II [7]. Dituduhake kanggo nambah toleransi glukosa, nyuda bobot lan ngobati kerusakan ati ing tikus. Dadi bisa uga efektif kanggo nambani manungsa. 

 

Pengaruh kanggo kesehatan ati

Kahanan ati kayata penyakit ati lemu sing ora alkohol wis kabukten bisa nyebabake kurang NAD +. Dadi, tambahan karo bubuk NR bisa mbantu pemulihan sing luwih apik ing kondhisi kasebut [8]. 

 

Pengaruh ing Penuaan 

NAD + uga ditemokake kanggo nyuda penuaan sel lan revitalisasi. Uga ditemokake kanggo nambah fungsi sel induk sing uga bisa nyuda tuwa [9]. 

 

Keuntungan Klorida Nicotinamide Riboside Nganggo Pratelan NAD + liyane

NR nduweni bioavailabilitas sing luwih apik lan luwih aman digunakake dibandhingake karo prekursor liyane. Dituduhake kanggo nambah level NAD + luwih akeh ing asupan lisan ing tikus lan uga nyedhiyakake luwih akeh NAD + ing otot dibandhingake karo prekursor liyane. Iki uga bisa ngontrol tingkat lipid getih luwih apik lan nambah tingkat NAD + ing jantung [10]. 

 

Efek Samping Klorida Nicotinamide Riboside

Asupan oral nikotinamide riboside klorida kanthi dosis sedheng aman banget. Bisa uga kalebu efek samping kaya

  • Mual
  • Bloating 
  • Edema
  • Gatal
  • Fatigue
  • ngelu
  • Diare
  • Upset weteng
  • Indigestion
  • Nggawe

 

Cara Tuku Klorida Nicotinamide Riboside?

Yen sampeyan pengin tuku bubuk NR, luwih becik langsung hubungi pabrik pabrikan Nicotinamide Riboside Chloride. Iki njamin manawa bahan sing paling apik digunakake kanggo produksi, kanthi ngawasi para ahli ing bidang sing gegandhengan. Produk kasebut digawe ing ngisor pandhuan keamanan sing ketat sing njamin produk kasebut berkualitas tinggi, kanthi kuat, lan dikemas kanthi bener. Minangka kabutuhan pangguna, pesenan bisa disesuaikan supaya cocog karo selera tartamtu. 

Sawise produk digawe, kudu dijaga ing suhu sing adhem 0 nganti 4C kanggo jangka pendek lan -20C kanggo jangka panjang. Iki kanggo nyegah ngrusak utawa menehi reaksi karo bahan kimia liyane ing lingkungan.

 

Cathetan Suku

  • Chi Y, Sauve AA. Nikotinamide ribosida, nutrisi tilak ing panganan, yaiku vitamin B3 sing nduwe pengaruh metabolisme energi lan neuroproteksi. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2013 Nov; 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. Deleng maneh. PubMed PMID: 24071780.
  • Bogan KL, Brenner C. Nicotinic acid, nikotinamide, lan nikotinamide ribosida: evaluasi molekuler ing vitamin NAD + prekursor ing nutrisi manungsa. Annu Rev Nutr. 2008; 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. Deleng maneh. PubMed PMID: 18429699.
  • Ghanta S, Grossmann RE, Brenner C. asetilasi protein Mitochondrial minangka sel-intrinsik, pemacu evolusi lemak: kimia lan logik metabolik modifikasi aketyl-lysine. Crit Rev Biochem Mol Biol. 2013 Nov-Dec; 48 (6): 561-74. doi: 10.3109 / 10409238.2013.838204. Deleng maneh. PubMed PMID: 24050258; PubMed Central PMCID: PMC4113336.
  • Kabeh sing Sampeyan kudu ngerti babagan Nikotinamide Riboside Chloride