Alpha-GPC (28319-77-9) Pabrik pabrik Produsen

Alpha-GPC (28319-77-9)

April 7, 2020

Alpha GPC (alpha glycerophosphocholine), kaya citolin, bisa uga mbantu kegiatan neuroprotektif. Minangka senyawa dumadi saka glycerophosphate lan kolin.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video GP GPC (28319-77-9)

 

Alpha GPC Spambocoran

 

Jeneng: Alpha GPC
CAS: 28319-77-9
Kemurnian 50% bubuk non-hygroscopic powder 50% & 99% bubuk ; cairan 85%
Formula Molekuler: C8H20NO6P
Bobot molekul: 257.223 g / mol
Titik Nyelehake: 142.5-143 ° C
Jeneng kimia: GPC Alpha; Kolin Alfoscerat; Alpha Glycerylphosphorylcholine
Words: (R) -2,3-dihydroxypropyl (2- (trimethylammonio) etil) fosfat; sn-Glycero-3-phosphocholine
InChI Key: SUHOQUVVVLNYQR-MRVPVSSYSA-N
Separuh Urip: jam 4-6
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Alpha GPC (Choline Alfoscerate) minangka fosfolipid; prekursor ing biosintesis kolin lan perantara ing jalur catatidolik fosfatidilcholine. Alpha GPC digunakake minangka Nootropic.
katon: wêdakakêna putih

 

Apa iku Alpha GPC (28319-77-9)?

Alpha GPC (alpha glycerophosphocholine), kaya citolin, bisa uga mbantu kegiatan neuroprotektif. Minangka senyawa dumadi saka glycerophosphate lan kolin. Alpha GPC minangka senyawa alami sing uga bisa ditindakake kanthi narkotika liyane. Alpha GPC kerja cepet lan mbantu ngirim kolin menyang otak lan bener-bener nambah produksi acetylcholine bebarengan karo fosfolipid membran sel. Sampeyan mungkin senyawa bisa uga nambah ngeculake dopamin lan kalsium.

 

Keuntungan Alpha GPC (28319-77-9)

Alpha GPC nggawa maneka warna keuntungan, yaiku sing paling penting yaiku ningkatake kesehatan otak lan kognisi. Bisa uga Alpha GPC nambah formasi memori lan nambah kemampuan sinau. Kemungkinan nambah memori kemungkinan saka alpha GPC bisa uga mulihake memori, nanging mung ing kahanan tartamtu. Alpha GPC uga bisa ngunggahake tingkat dopamin, sing ngasilake keuntungan otak sacara signifikan.

Alpha GPC minangka metabolit fosfolipid sing larut ing banyu sing dadi prekursor kanggo biosintesis asetilkolin (ACh) lan fosfatidilkolin (PC) ing saindenging awak. Amarga profil kegiatan lan kemampuan nyebrang alangan otak getih, katon minangka senyawa cholinergic sing paling efektif, yen dibandhingake karo kolin lan CDP-kolin, lan ditoleransi kanthi apik. Panliten ngandhakake manawa alpha-GPC ndhukung akeh peran ing CNS kalebu: reaksi stimulasi sensori, sinau lan memori pendukung, lan bisa uga duwe pengaruh ing swasana sehat. Amarga nyedhiyakake gliserofosfat, alpha-GPC uga katon nyengkuyung struktur lan fungsi jaringan saraf lan membran sel, lan bisa uga duwe peran kanggo ndhukung fungsi otak sing sehat sajrone mbebayani.

 

Alpha GPC (28319-77-9) Mekanisme Tumindake?

Alpha GPC nyebabake sistem kolinergik sing ngurus aspek kognitif kaya ngelingake memori lan pamikiran. Iki minangka sumber kolin sing luwih disenengi sing tumindak minangka prekursor kanggo acetylcholine neurotransmitter.

Acetylcholine ditemokake akeh ing otak lan awak lan tanggung jawab kanggo pirang-pirang pesen kimia sing dikirim lan ditampa. Lan iku terkenal kanggo sinau uga kanggo kontraksi otot kanthi mangkono nggawe link otak-brawn. Alpha GPC kerja cepet lan mbantu ngirim kolin menyang otak lan bener-bener nambah produksi acetylcholine. Kanthi nyediakake otak sampeyan luwih akeh kolin bisa ngonversi menyang acetylcholine lan kontribusi kanggo akeh efek hiliran. Utamane, acetylcholine digunakake dening hippocampus kanggo nggawe kenangan.

Acetylcholine kerja kanthi macem-macem cara kanggo ndhukung memori sing digunakake. Uga bisa ningkatake katrampilan linguistik, kapasitas kanggo alesan lan nggunakake logika, uga kreatifitas sampeyan. Iki uga penting kanggo memori, koordinasi, lan mobilitas. Tahap neurotransmitter iki kanthi alami alamiah kanthi umur. Kanggo nggawe manawa sampeyan duwe cukup kimia kimia otak iki kanggo nyukupi panjaluk kegiatan kognitif sampeyan, sampeyan kudu tetep level.

 

Alpha GPC (28319-77-9) Aplikasi

Alpha-GPC minangka bahan kimia sing dibebasake nalika asam lemak sing ditemokake ing kedelai lan tanduran liya bubar. Iki digunakake minangka obat.

Ing Eropah alpha-GPC minangka obat resep kanggo perawatan penyakit Alzheimer. Kasedhiya ing rong bentuk; siji dijupuk cangkeme, lan sijine diwenehi pukulan. Ing Amerika Serikat alpha-GPC kasedhiya mung minangka panganan tambahan, biasane ing produk sing dipromosikake kanggo nambah memori.

Panggunaan liyane kanggo alpha-GPC kalebu perawatan macem-macem jinis demensia, stroke, lan "mini-stroke" (serangan iskemia tetep, TIA). Alpha-GPC uga digunakake kanggo nambah memori, katrampilan mikir, lan sinau.

 

Alpha GPC wêdakakêna didol(Where Tuku Alpha GPC bubuk kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Alpha GPC profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandiri, mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Ricci A, Bronzetti E, Vega JA, Amenta F. Oral choline alfoscerate nglawan kerugian umur serat lemut ing hippocampus tikus. Mech Aging Dev. 1992; 66 (1): 81-91. PubMed PMID: 1340517.
  • Amenta F, Ferrante F, Vega JA, Zaccheo D. Long-term perawatan alfoscerat kolin jangka panjang yaiku owah-owahan microanatomical sing gumantung ing otak tikus. Prog Neuropsychopharmacol Biol Psychiatry. 1994 Sep; 18 (5): 915-24. PubMed PMID: 7972861.
  • Amenta F, Del Valle M, Vega JA, Zaccheo D. Owah-owahan struktural sing ana gandhengane ing tikus cerebellar tikus: efek perawatan alfoscerat kolin. Mech Aging Dev. 1991 2 Desember; 61 (2): 173-86. PubMed PMID: 1824122.