Bubuk Alpha GPC (28319-77-9)

April 7, 2020

Wêdakakêna Alpha GPC (alpha glycerophosphocholine), kaya citicoline, uga bisa mbantu aktivitas neuroprotective. Iki minangka senyawa sing kasusun saka gliserofosfat lan kolin.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video GP GPC (28319-77-9)

 

Alpha GPC bubuk Spambocoran

Jeneng: Alpha GPC
CAS: 28319-77-9
Kemurnian 50% bubuk non-hygroscopic powder 50% & 99% bubuk ; cairan 85%
Formula Molekuler: C8H20NO6P
Bobot molekul: 257.223 g / mol
Titik Nyelehake: 142.5-143 ° C
Jeneng kimia: GPC Alpha; Kolin Alfoscerat; Alpha Glycerylphosphorylcholine
Words: (R) -2,3-dihydroxypropyl (2- (trimethylammonio) etil) fosfat; sn-Glycero-3-phosphocholine
InChI Key: SUHOQUVVVLNYQR-MRVPVSSYSA-N
Separuh Urip: jam 4-6
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Alpha GPC (Choline Alfoscerate) minangka fosfolipid; prekursor ing biosintesis kolin lan perantara ing jalur catatidolik fosfatidilcholine. Alpha GPC digunakake minangka Nootropic.
katon: wêdakakêna putih

 

Apa iku Alpha GPC (28319-77-9)?

Alpha GPC minangka Senyawa Nootropic sing dikenal bisa nambah kinerja fisik lan ningkatake fungsi otak. Nootropic gpc Alpha dadi salah sawijining sumber kolin sing paling efektif; sing migunani ing awak, amarga digunakake kanggo nggawe neurotransmitter sing mbantu memori lan kontraksi otot.

Alpha GPC cukup kuat kanggo digunakake minangka obat, nanging cukup alus kanggo digunakake minangka suplemen. Wis dingerteni kanggo nambah memori lan output daya otak. Sawise iki, iki dianggep minangka suplemen panganan sing apik banget kanggo atlit, lan wong liya sing pengin ndhukung otak lan sekaligus nguatake kekuatan fisik.

 

Keuntungan Alpha GPC (28319-77-9)

Mbenakake fungsi otak

Nootropic otak alpha dikenal kanthi nambah kognitif amarga kemampuane nganti tekan otak, sing digawe kanthi bentuk kolin. Umume Alpha GPC nggunakake fokus ing pikiran lan otot. Tinjauan nootropik otak alfa sing dikirimake online dening pangguna sing berpengalaman mbuktekake yen obat iki kudu ditrapake kanggo sapa wae sing pengin nambah fungsi otake.

 

Bisa uga nambah kinerja fisik

Pasinaon wis netepake manawa hormon wutah alpha gpc efektif kanggo nambah produksi tenaga awak ngisor sawise nem dina suplemen. Mula, para penggemar fitness lan atlit bisa nimbang nambah bubuk Alpha GPC kanggo panganan kanggo nambah kinerja otot lan nambah kekuatan isometrik. Rezim alfa gpc pre workout wis kabukten bisa ngetrapake kinerja fisik menyang tingkat anyar ing antarane wong lanang olahraga.

 

Bisa nambah katrampilan intelektual

Ngembangake panelitian ngusulake yen njupuk 1200 mg nootropik otak Alpha saben dina kanthi nyata nambah katrampilan intelektual ing pasien Alzheimer sajrone 3 nganti 6 wulan perawatan. Uga dipercaya manawa njupuk 1000 mg Alpha GPC saben dinane minangka tembakan bisa nambah gejala dimensia pembuluh darah. Dopamin Alpha gpc uga nambah swasana ati, prilaku, lan katrampilan intelektual.

 

Bisa uga mbantu pasien strok pulih

Pasien sing nandhang serangan iskemia terus (TIA) lan nampa GPC alpha sadurunge putus 10 dina ditemokake luwih apik. Panliten nuduhake manawa pasien sing entuk 1200 mg suntikan Alpha GPC saben dina suwene 28 dina, disusoni dosis Alpha GPC lisan kaping telu dina suwene 6 wulan, duwe kasempatan bisa pulih kanthi intelektual.

 

Alpha GPC (28319-77-9) panggunaan?

Wêdakakêna Alpha GPC, uga dikenal kanthi jeneng Choline Alfoscerate lan L-Alpha glycerylphosphorylcholine, minangka komponen saka PHOSPHATIDYLCHOLINES utawa LECithINS, ing endi rong klompok hidroksi GLYCEROL di-esterifikasi karo asam lemak. Kolin Alfoscerate minangka prekursor ing biosintesis fosfolipid otak lan nambah bioavailabilitas kolin ing jaringan saraf. Kolin Alfoscerate digunakake kanggo perawatan Penyakit Alzheimer lan demensia liyane.

Bubuk Alpha GPC utawa Alpha Glycerylphosphorylcholine sing uga diarani Choline Alfoscerate, minangka salah sawijining macem-macem suplemen kolin sing kasedhiya saiki. AlphaGPC minangka kolin sing populer lan efektif lan nduwe properti unik kanggo nyebrang penghalang otak getih kanthi gampang, saéngga bisa ngasilake asil sing luwih cepet. Diresiki saka lecithin soy lan dianggep minangka salah sawijining sumber kolin paling apik sing kasedhiya ing dina iki. Minangka suplemen, rangking nootropik Alpha GPC minangka salah sawijining suplemen paling ndhuwur sing bisa dijupuk kanggo otak sampeyan. Pengalaman Alpha GPC wis nuduhake salah sawijining uji coba sing dikendhaleni saka klompok diwasa wong diwasa, dosis saben dina 1200 mg nambah memori lan perhatian langsung. Ing uji coba wong umur pertengahan lan tuwa, suplemen luwih apik kaping reaksi. Panaliten liyane pasien tuwa kanthi dimensi vaskular, Alpha GPChelped nambah kognisi, lan nyuda kebingungan lan apathy.

 

Alpha GPC (28319-77-9) dosis

Dosis Alpha GPC beda karo wong siji lan sabanjure, gumantung karo tujuane kanggo njupuk. Nanging, umume kasus, dosis Alpha GPC sing disaranake kanggo wong rata-rata saka 300 miligram nganti 600 miligram.

Nanging, kanggo atlit, dosis standar kasebut yaiku 600mg. Iki amarga padha ngarahake sekresi hormon wutah, nambah tingkat energi lan otot sing kuwat.

Wong sing ngalami gejala penurunan kognitif duwe dosis Alpha GPC sing beda. Dosis kasebut dipérang dadi telung dosis kapisah 400mg saben, kanthi gunggunge 1200mgs saben dina.

Panliten nuduhake manawa administrasi oral Alpha GPC paling efektif yen dijupuk ing dosis sekitar 300miligram nganti 600 miligram. Apike kanggo wong sing njupuk tambahan kanggo wiwitan kanggo miwiti kanthi dosis 300-600 sadurunge njupuk dosis sing luwih dhuwur.

Kanggo wong diwasa, sawetara dosis dosis GP GP kumulatif sing disaranake ing sawijining dina yaiku 300-1200mg, luwih becik dijupuk siji utawa loro dosis. Njupuk suplemen ing dosis sing disaranake penting kanggo safety. Kejabi, suplemen luwih efektif yen dosis sing tepat dikepengini.

 

Alpha GPC wêdakakêna didol(Where Tuku Alpha GPC bubuk kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Alpha GPC profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandiri, mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Ricci A, Bronzetti E, Vega JA, Amenta F. Oral choline alfoscerate nglawan kerugian umur serat lemut ing hippocampus tikus. Mech Aging Dev. 1992; 66 (1): 81-91. PubMed PMID: 1340517.
  • Amenta F, Ferrante F, Vega JA, Zaccheo D. Long-term perawatan alfoscerat kolin jangka panjang yaiku owah-owahan microanatomical sing gumantung ing otak tikus. Prog Neuropsychopharmacol Biol Psychiatry. 1994 Sep; 18 (5): 915-24. PubMed PMID: 7972861.
  • Amenta F, Del Valle M, Vega JA, Zaccheo D. Owah-owahan struktural sing ana gandhengane ing tikus cerebellar tikus: efek perawatan alfoscerat kolin. Mech Aging Dev. 1991 2 Desember; 61 (2): 173-86. PubMed PMID: 1824122.