Magnesium Taurate (334824-43-0)

Muga 8, 2021

Cofttek minangka produsen bubuk Magnesium Taurate paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 700kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Magnesium Taurate (334824-43-0) Spambocoran

Jeneng: Magnesium Taurate
CAS: 334824-43-0
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C4H12MgN2O6S2
Bobot molekul: 272.6 g / mol
Titik Nyelehake: udakara 300 °
Jeneng kimia: Asam etanesulfonik, uyah 2-aMino-, MagnesiuM (2: 1)
Words: Magnesium Taurate; Asam etanesulfonik, 2-aMino-, uyah MagnesiuM (2: 1)
InChI Key: YZURQOBSFRVSEB-UHFFFAOYSA-L
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: N / A
Kondisi Panyimpen: Simpen ing suhu ruangan adoh saka cahya lan kelembapan
aplikasi: Suplemen; Farmasi; Kesehatan; Kosmetik;
katon: Putih Kanggo Off Putih

 

apa Magnesium Taurate (334824-43-0)?

Magnesium Taurate, uga dikenal kanthi jeneng Magnesium Taurinate, yaiku komposisi lan reaksi magnesium oksida lan taurine. Magnesium minangka mineral makro penting kanggo manungsa, dene taurine minangka asam amino sing penting kanggo otak lan awak. Nalika Magnesium lan Taurine digabungake kanggo nggawe Magnesium Taurate, keuntungan kasebut kalebu nambah fungsi kognitif lan nglindhungi penyakit kardiovaskular, migrain lan depresi.

 

Magnesium Taurate (334824-43-0) keuntungan

Magnesium taurine minangka komplek magnesium lan taurine, sing nduwe mupangat kesehatan gedhe ing kegiyatan kesehatan manungsa lan mental.

  • Magnesium taurine migunani banget kanggo nyegah penyakit jantung.
  • Magnesium taurine bisa uga nyegah nyegah migren.
  • Tauhid magnesium bisa mbantu nambah fungsi lan memori kognitif sakabèhé.
  • Magnesium lan taurine bisa nambah sensitivitas insulin lan nyuda risiko komplikasi diabetes mikrovaskular lan makrovaskular.
  • Magnesium lan taurine duwe efek sedative lan nyuda excitability sel saraf ing saindenging sistem saraf pusat.
  • Tauhid magnesium bisa digunakake kanggo ngilangi gejala kayata kaku / spasm, sclerosis lateral amyotrophic lan fibromyalgia.
  • Tauhid magnesium mbantu nambah insomnia lan kuatir umum
  • Tauhid magnesium bisa digunakake kanggo ngobati kekurangan magnesium.

 

Magnesium Taurate (334824-43-0) Efesus?

Taurine minangka asam amino penting sing digunakake awak kanggo nggawe empedu, detoksifikasi ati, lan ndhukung pencernaan. Iki uga duwe fungsi khusus kanggo nindakake karo magnesium sing ndadekake kombinasi sing sampurna kanggo suplemen saben dina.

Magnesium taurate ngemot taurine asam amino. Panliten ngandhakake manawa asupan taurine lan magnesium sing nyukupi duwe peran kanggo ngatur gula getih. Mangkono, formulir khusus iki bisa ningkatake tingkat gula getih sing sehat. Magnesium lan taurine uga ndhukung tekanan getih sing sehat.

 

Magnesium Taurate (334824-43-0) aplikasi

Magnesium taurate umume dikenal minangka asam amino sing ora penting kanggo mamalia.

Magnesium taurate digunakake ing panganan bayi, omben sing dikuatake energi lan panganan pet, ing endi sintesis Taurine ora cukup lan supplenmentation dietray dibutuhake.

 

Magnesium Taurate wêdakakêna didol(Nganggo tuku bubuk Magnesium Taurate kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka pemasok bubuk Magnesium Taurate profesional suwene pirang-pirang taun, nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kasebut nduweni kualitas paling dhuwur lan ngalami tes independen sing ketat kanggo mesthekake yen aman dikonsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

[1] Tanret MC. Sampeyan ora bisa milih maneh pensiunan, supaya bisa nggunakake ergothioneine. Compt Rende. 1909; 49: 22-224.

[2] Shrivastava P, Choudhary R, ​​Nirmalkar U, Singh A, Shree J, Vishwakarma PK, Bodakhe SH. Gerbang taur magnesium attenuates proses hipertensi lan kardiotoxicity tumrap tikus albino hipertensi sing didorong klorida. J Tradit Komplementasi Med. 2018 Jun 2; 9 (2): 119-123. doi: 10.1016 / j.jtcme.2017.06.010. eCollection 2019 Apr. PMID: 30963046.PMCID: PMC6435948.

[3] Choudhary R, ​​Bodakhe SH. Magnesium taurate nyegah katarakactogenesis liwat pemugaran karusakan oksidatif lentikuler lan fungsi ATPase ing kéwan eksperimen hipertensi kadhalum. Pharmacother Biomed. 2016 Dec; 84: 836-844. doi: 10.1016 / j.biopha.2016.10.012. Epub 2016 Oct 8. PMID: 27728893.

[4] Bo S, Pisu E. Peran magnesium diet ing pencegahan penyakit jantung, sensitivitas insulin lan diabetes. Curr Opin Lipidol. 2008; 19 (1): 50e56.

[5] Choudhary R, ​​Bodakhe SH. Magnesium taurate nyegah katarakactogenesis liwat pemugaran karusakan oksidatif lentikuler lan fungsi ATPase ing kéwan eksperimen hipertensi kadhalum. Pharmacother Biomed, 2016; 84: 836e844.

[6] Agarwal R, Iezhitsa I, Awaludin NA, Ahmad Fisol NF, Bakar NS, Agarwal P, Abdul Rahman TH, Spasov A, Ozerov A, Mohamed Ahmed Salama MS, Mohd Ismail N (2013). "Efek magnesium taurate tumrap serangn lan perkembangan katarak eksperimen sing diinduksi galaksi: in vivo and in vitro evaluasi". Riset Mripat Eksperimen. 110: 35–43. doi: 10.1016 / j.exer.2013.02.011. PMID 23428743. Loro-lorone ing panaliten in vivo lan in vitro nuduhake manawa perawatan karo magurat taurate nundha serangn lan perkembangan katarak ing tikus panganan galaktosa kanthi mulihake rasio lensa Ca (2 +) / Mg (2+) lan status redoks lensa.