Natrium Citolin (33818-15-4)

Muga 8, 2021

Cofttek minangka produsen bubuk Sodium Citolin (Sodium Kolin CDP) paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 220kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)(33818-15-4) Spambocoran

Jeneng: Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)
CAS: 33818-15-4
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C14H25N4NaO11P2
Bobot molekul: 510.308 g / mol
Titik Nyelehake: > 240 ° C
Jeneng kimia: Citicoline Sodium; Natrium cdp-kolin
Words: Sodium [[(2S,3R,4S,5S)-5-(4-amino-2-oxopyrimidin-1-yl)-3,4-dihydroxyoxolan-2-yl]methoxy-oxidophosphoryl]2-(trimethylazaniumyl)ethyl phosphate
InChI Key: YWAFNFGRBBBSPD-KDVMHAGBSA-M
Separuh Urip: 56 jam
Kelarutan: Larut ing DMSO, Banyu (Rada)
Kondisi Panyimpen: Garing, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
aplikasi: Natrium Citicoline minangka agen neuroprotective lan suplemen panganan
katon: Wêdakakêna putih padhet

 

Sodium Citicoline (33818-15-4) Spektrum NMR

Natrium Citolin (33818-15-4) Spektrum NMR

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

apa Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)(33818-15-4) ?

Natrium Citolin (Sodium CDP-kolin, bubuk sitidin 5'-diphosphocholine) minangka nutrisi larut banyu sing dadi prekursor kanggo kolin lan sitidin ing njero otak (sing banjur dadi uridine). Kanggo manungsa, Natrium Citolin minangka nutrisi penting minangka peranane kanggo nyuda cacat tabung saraf, penyakit ati lemak, lan patologi liyane sing wis kacathet. Natrium CDP-kolin minangka salah siji saka telung fosfolipid sing ngemot kolin sing bisa ditambah kanthi lisan (loro liyane yaiku alpha-GPC lan fosfatidilkolin).

 

Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)(33818-15-4) keuntungan

CDP-choline ngaktifake biosintesis fosfolipid struktural ing membran neuronal, nambah metabolisme serebral lan tumindak ing level macem-macem neurotransmitter. Dadi, wis kabukten eksperimen manawa CDP-kolin nambah tingkat noradrenalin lan dopamin ing CNS.

Suplemen iki diwenehake kanggo nyegah utawa ngobati gangguan memori sing ana hubungane karo penuaan amargi ing kasunyatan manawa loro molekul sing dikarepake iku neuroprotective lan duweni potensi ningkatake pembelajaran. Sanadyan katon luwih efektif tinimbang phosphatidylcholine (PC) ing peran iki, sabanjure amarga uga nambah sintesis PC ing otak, potensine kaya sing cocog karo Alpha-GPC.

 

Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)(33818-15-4) Efesus

CDP-choline duwe sawetara panggunaan potensial liyane sing ana gandhengane karo kognisi. Umume digunakake minangka paningkatan memori nalika mudha, nanging sanajan ana sawetara pasinaon tikus nuduhake manawa bisa ditindakake kanthi CDP-kolin oral, ora ana pasinaon manungsa tumrap para mudha ing wektu kasebut. Salah sawijining panliten nyathet paningkatan perhatian karo CDP-kolin dosis rendah (sing kudu ditiru), lan CDP-choline bisa uga duwe peran minangka senyawa anti-ketagihan tumrap kokain lan (bukti-bukti awal) uga panganan.

 

Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)(33818-15-4) aplikasi

Wêdakakêna Sodium Citikolin (Sodium Kolin CDP) minangka agen neuroprotective. Tumindak kanthi ningkatake komunikasi seluler, ngrangsang sintesis SAMe, lan nambah metabolisme glukosa. Wêdakakêna Sodium Citolin (Sodium Kolin CDP) minangka nukleotida sing alami; penengah ing jalur utama biosintesis lecitin. Neuroprotective. Iki digunakake kanggo perawatan stroke iskemik lan trauma sirah. Produk Neuroprotective. Citicholine nuduhake efek protèktif ing iskemia serebrum, cedera otak traumatik, lan kelainan memori. Bubar nuduhake khasiat tumrap dimensia nalika diwenehake karo AchEIs (Acetylcholinesterase inhibitor). Nggambarake Neuroprotective, kegiatan acnticonvulsant lan efek sedative ing dosis 150mg / kg ing tikus. Perlindhungan saka gangguan kognitif sing nyebabake aluminium ing tikus sing nyuda tingkat glutamat, oksidatif lan NO produksi berlebihan ing hippocampus.

 

Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)(33818-15-4) wêdakakêna didol

(Endi Tuku Natrium Citolin (Natrium Kolin CDP)(33818-15-4) bubuk ing akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita profesional Natrium Citikolin (Sodium Kolin CDP)(33818-15-4) pemasok bubuk suwene pirang-pirang taun, kita nyuplai produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kami nduweni kualitas paling dhuwur lan ngalami tes independen kanggo mandhiri supaya aman kanggo dikonsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

[1] Tyurenkov IN, Kurkin DV, Bakulin DA, Volotova EV, Chafeev MA. [Aktivitas cerebroprotektif metformin, gosogliptin, citicoline lan agonist novel GPR119 ing iskemia serebral ing eksperimen diabetes mellitus]. Zh Nevrol Psikhiatr Im SS Korsakova. 2017; 117 (12 Vyp. 2): 53-59. doi: 10.17116 / jnevro201711712253-59. Rusia. PubMed PMID: 29411746.

[2] Jiang JJ, Xie YM, Zhang Y, Zhang YK, Wang ZM, Han B. [karakteristik obat klinis injeksi Shuxuening ing perawatan riset infarksi serebral adhedhasar registrasi]. Zhongguo Zhong Yao Za Zhi. 2016 Dec; 41 (24): 4516-4520. doi: 10.4268 / cjcmm20162407. Cina. PubMed PMID: 28936832.

[3] Liu Y, Wang J, Xu C, Chen Y, Yang J, Liu D, Niu H, Jiang Y, Yang S, Ying H. efisien produksi CDP-kolin-katalis multi-enzim sing digawe dening modul donor ATP. Bioteknologi Mikrobiol. 2017 Feb; 101 (4): 1409-1417. doi: 10.1007 / s00253-016-7874-0. Epub 2016 Oct 13. PubMed PMID: 27738720.

[4] Giménez R, Raïch J, Aguilar J (Nov 1991). "Pangowahan ing reseptor dopamin striatum otak lan reseptor asetilkolin sing disebabake dening perawatan CDP-kolin kronis saka tikus tuwa". Jurnal Farmakologi Inggris. 104 (3): 575-8. doi: 1111 / j.1476-5381.1991.tb12471.x. PMC1908237PMID1839138.

[5] Tardner, P. (2020-08-30). "Panganggone citicoline kanggo perawatan penurunan kognitif lan gangguan kognitif: Analisis meta literatur farmakologis • Jurnal Internasional Ilmu & Teknologi Lingkungan". Jurnal Internasional Ilmu & Teknologi Lingkungan. Dijupuk 2020-08-31.