8-O-methylurolithin A

September 8, 2021

Cofttek minangka produsen bubuk 8-O-Methylurolithin paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi 100kg saben wulan.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

8-O-methylurolithin A Spesifikasi

Jeneng: 8-O-methylurolithin A
Jeneng kimia: Methylurolithin A
CAS: 35233-17-1
Formula Kimia: C14H10O4
Bobot molekul: 242.227g
warna: Bubuk Kuning Cahya
Kunci InChi: /
Kode SMILES: /
fungsi: 8-O-methylurolithin A duwe anti-inflamasi, anti-oksidan, anti kanker, hipoglikemik lan aktivitas biologis liyane.
aplikasi: 8-O-methylurolithin A wis kabukten diwiwiti maneh autofag mitokondria lan mbalikke penuaan otot.
Kelarutan: Larut ing DMSO (3 mg / mL)
Panyimpenan Temp: Garing, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
Kondisi Pangiriman: Diluncurake ing suhu lingkungan minangka bahan kimia sing ora berbahaya. Prodhuk iki cukup stabil kanggo sawetara minggu nalika pengiriman biasa lan wektu ditindakake ing Bea Cukai.

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.