Olivetol (500-66-3)

Muga 7, 2021

Cofttek minangka pabrikan bubuk Olivetol paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi 280kg saben wulan.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Olivetol (500-66-3) Spambocoran

Jeneng: Olivetol
CAS: 500-66-3
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C11H16O2
Bobot molekul: 180.24 g / mol
Titik Nyelehake: 46-48 ° C (surem)
Jeneng kimia: Olivetol (3,5-hidroksipentilbenzena)
Words: 5-PENTYLRESORCINOL;5-PENTYL 1,3-BENZENEDIOL;5-N-PENTYLRESORCINOL;5-AMYL RESORCINOL;3,5-dihydroxyamylbenzene;AURORA KA-7378;OLIVETOL;Olivetol(3,5-hydroxypentylbenzene)
InChI Key: IRMPFYJSHJGOPE-UHFFFAOYSA-N
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing banyu (sebagéyan salah), kloroform, lan metanol.
Kondisi Panyimpen: Ing gudang garing lan ventilasi; supaya adoh saka srengenge; ngindhari geni; supaya kelembapan.
aplikasi: Olivetol digunakake minangka molekul template ing sintesis polimer dicithak molekuler (MIP). Sampeyan uga digunakake minangka perencat (S) -mephenytoin 4′-hydroxylase aktiviti rekombinan CYP2C19.
katon: bubuk wungu ungu nganti coklat coklat

 

Olivetol (500-66-3) Spektrum NMR

Olivetol (500-66-3)

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

apa Olivetol (500-66-3)?

Olivetol minangka senyawa organik sing alami. Iki ditemokake ing spesies lichens tartamtu lan bisa dijupuk kanthi gampang. 5-Pentylresorcinol uga diprodhuksi dening pirang-pirang serangga, kayata pheromone, repellent utawa antiseptic. Tanduran ganja sacara internal ngasilake asam olivetolic bahan (OLA) sing gegandhengan, sing di hipotesis manawa tanduran kasebut nggunakake biosintesis tetrahydrocannabinol produk psikoaktif (THC).

 

Olivetol (500-66-3) mupangat

Keuntungan Olivetol kanggo wong sing nggunakake THC bakal kalebu nanging ora winates karo kejelasan pikiran, paningkatan paningalan, paningkatan kemampuan kanggo fokus, katrampilan motorik sing luwih apik, lan pangurangan gejala konsumsi THC liyane.

 

Olivetol (500-66-3) Efesus

Olivetol digunakake minangka molekul template ing sintesis polimer dicithak molekuler (MIP). Sampeyan uga digunakake minangka perencat (S) -mephenytoin 4′-hydroxylase aktiviti rekombinan CYP2C19.

Olivetol digunakake ing macem-macem cara kanggo ngasilake analogi sintetik saka THC.full rujukan sing dibutuhake] Salah sawijining metode kasebut yaiku reaksi kondensasi oltol lan pulegone. Ing PiHKAL, Alexander Shulgin nglaporake metode cruder kanggo ngasilake produk sing padha kanthi nggawa reaksi saka zaitun lan minyak es jeruk ing ngarsane fosfor klorida.

 

Olivetol (500-66-3) aplikasi

  • Digunakake minangka industri farmasi.
  • Digunakake minangka Organic Mediat.
  • Digunakake minangka panentu lipopolysaccharides, carrageenan lan asam sialic.

 

Olivetol wêdakakêna didol(Nganggo tuku bubuk Olivetol kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka pemasok bubuk Olivetol profesional sajrone pirang-pirang taun, nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kasebut nduweni kualitas paling apik lan ngalami tes independen lan independen kanggo mesthekake yen aman dikonsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

[1] Attygalle dkk. (1989). Jurnal Ekologi Kimia. (15) 1: 317-28 ISSN 0098-0331 / 89 / 0100-0317506.00 / 0

[2] The Pherobase (Pangkalan data pheromones lan semiochemicals) .5-Pentylresorcinol. Dijupuk tanggal 18 Januari 2014

[3] Raharjo, Tri J; Chang, Wen-Te; Choi, Young Hae; Peltenburg-Looman, Anja MG; Verpoorte, Robert (2004). "Olivetol minangka asil saka sintesis polioksida ingCannabis sativa L". Ilmu Tanduran. 166 (2): 381-5. doi: 1016 / j.plantsci.2003.09.027.

[4] Hassuni, aku; Razxouk, H (2005). ”Olivetol: Konstituensi lichen Evernia prunastri Ach. utawa "oakmoss" ". Warta Fisik lan Kimia. 26: 98-103.

[5] Stojanovic, Igor; Radulovic, Niko; Mitrovic, Tatjana; Stamenkovic, Slavisa; Stojanovic, Gordana (2011). "Konstituensi sing stabil ing lisensi Parmeliaceae sing dipilih". Jurnal Masyarakat Kimia Serbia. 76 (7): 987–94. doi: 2298 / JSC101004087S.