Tuku Pabrikan (501-36-0) Produsen - Cofttek

Resveratrol (501-36-0)

April 7, 2020

Resveratrol (uga dikenal minangka SRT-501) yaiku phytoalexin sing asale saka woh anggur lan produk panganan liyane karo antioksidan lan kegiyatan chemopreventive. Resveratrol nyurung enzim metabolisme obat fase II (kegiatan anti inisiasi);

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video Resveratrol (501-36-0)

 

resveratrol Spambocoran

Jeneng: resveratrol
CAS: 501-36-0
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C14H12O3
Bobot molekul: 228.24 g / mol
Titik Nyelehake: 261 nganti 263 ° C
Jeneng kimia: (E) -5- (4-hydroxystyryl) benzene-1,3-diol
Words: trans-Resveratrol; SRT501; SRT-501; SRT 501; RM1812; RM-1812; RM 1812; CA1201; CA-1201; CA 1201; Resvida; Vineatrol 20M.
InChI Key: LUKBXSAWLPMMSZ-OWOJBTEDSA-N
Separuh Urip: 1-3 jam
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Resveratrol minangka bahan kimia sing ditemokake ing anggur, kulit anggur abang, jus anggur ungu, mulberi, lan jumlah kacang sing sithik. Iki digunakake minangka obat. Resveratrol umume digunakake kanggo kolesterol, kanker, penyakit jantung, lan liya-liyane kahanan liyane.
katon: Wêdakakêna kuning cahya

 

Apa Resveratrol (501-36-0)?

Resveratrol (uga dikenal minangka SRT-501) yaiku phytoalexin sing asale saka woh anggur lan produk panganan liyane karo antioksidan lan kegiyatan chemopreventive. Resveratrol nyurung enzim metabolisme obat fase II (kegiatan anti inisiasi); mediasi efek anti-inflamasi lan nyegah fungsi cyclooxygenase lan hydroperoxidase (kegiatan anti promosi); lan nyurung bedane sel leukemia promyelocytic (kegiatan anti-kemajuan), banjur nuduhake kegiatan ing telung langkah utama karsogogenesis. Agen iki bisa nyandhet aktifitas pengaruh TNF NF-kappaB kanthi dosis- lan cara gumantung wektu.

 

Keuntungan Resveratrol (501-36-0)

Resveratrol dipromosikake akeh mupangat kesehatan kayata nglindhungi sistem jantung lan sirkulasi, ngedhunake kolesterol, lan nglindhungi clots sing bisa nyebabake serangan jantung lan stroke. Pasinaon kewan menehi saran supaya bisa nurunake tingkat gula getih. Amarga resveratrol dianggep minangka antioksidan, asring dipromosekake kanggo nyuda kedadeyan macem-macem kanker. Pasinaon kewan uga nuduhaké resveratrol bisa uga nurunake tingkat plak otak ing penyakit Alzheimer. Resveratrol dianggep minangka panganan tambahan.

 

Resveratrol (501-36-0) Mekanisme Tumindake?

Resveratrol nglindhungi DNA sel. Iki minangka antioksidan sing kuat. Antioksidan bisa mbantu nyegah karusakan sel amarga radikal bebas. Radikal bebas minangka atom ora stabil sing disebabake dening polusi, sinar srengenge lan awak kita ngobong lemak alami sing bisa nyebabake kanker, penuaan lan degenerasi otak.

 

Resveratrol (501-36-0) aplikasi

Resveratrol (3,5,4′-trihydroxy-trans-stilbene) minangka senyawa alami sing ditemokake ing kulit anggur abang, knotweed Jepang (polygonum cuspidatum), kacang, blueberry lan woh wohan beri liyane. Iki minangka antioksidan kuat sing diprodhuksi dening sawetara tanduran kanggo nglindhungi stres lingkungan. Antioksidan netralake radikal bebas, sing dipercaya bisa nyebabake penuaan. Knotweed Jepang minangka sumber tanduran kanthi isi resveratrol paling dhuwur.

 

resveratrol wêdakakêna didol(Where Tuku bubuk Resveratrol kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Resveratrol profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, kanthi mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  1. Turan B, Tuncay E, Vassort G. Resveratrol lan fungsi jantung diabetes: fokus ing sinau anyar ing vitro lan vivo. J Bioenerg Biomembr. 2012 Apr; 44 (2): 281-96. Deleng maneh. PubMed PMID: 22437738.
  2. Whitlock NC, Baek SJ. Efek antikanker resveratrol: modulasi faktor transkripsi. Kanker nutrisi. 2012; 64 (4): 493-502. Epub 2012 Apr 6. Nyemak. PubMed PMID: 22482424; PubMed Central PMCID: PMC3349800.
  3. Juan ME, Alfaras I, Planas JM. Kemoterapi kanker kolorektal kanthi trans-resveratrol. Resor Pharmacol. 2012 Jun; 65 (6): 584-91. Epub 2012 Mar 28. Nyemak. PubMed PMID: 22465196.
  4. Ndhuwur 6 Manfaat Suplemen Resveratrol