Orotate Lithium (5266-20-6) Produsen - Cofttek

Orotate Litium (5266-20-6)

April 7, 2020

litium orotate minangka suplemen litium ing kombinasi asam orid lan litium, sing migunani kanggo ngganggu gangguan bipolar, mania, depresi, kuatir, lan kesehatan otak, lan liya-liyane. Lithium minangka unsur trace alami sing ora bisa ana, lan iku kudu ing wangun uyah karo bahan liyane.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video litium orotate (5266-20-6)

 

Litium orotate Spambocoran

Jeneng: Litium orotate
CAS: 5266-20-6
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C5H3LIN2O4
Bobot molekul: 162.0297 g / mol
Titik Nyelehake: ≥300 ° C
Jeneng kimia: OROTIK ACID LITHIUM SALT MONOHYDRATE
Words: litium 2,6-dioksida-1,2,3,6-tetrahydropyrimidine-4-karboksilat; Asam 4-Pyrimidinecarboxylic, 1,2,3,6-tetrahydro-2,6-dioxo-, uyah litium (1: 1)
InChI Key: IZJGDPULXXNWJP-UHFFFAOYSA-M
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Orotate Litium minangka zat sing dumadi saka lithium (logam alkali) lan asam orotik (senyawa sing diasilake kanthi alami ing awak). Kasedhiya ing wangun suplemen diet, orotate litium minangka perawatan alami kanggo macem-macem masalah kesehatan mental.
katon: wêdakakêna putih

 

Apa orotate Lithium (5266-20-6)?

lithium orotate minangka suplemen lithium ing kombinasi asam orosis lan lithium, migunani kanggo gampang kelainan bipolar, mania, depresi, kuatir, lan kesehatan otak, lan liya-liyane. Lithium minangka unsur tilak sing alami sing ora bisa ana dhewe, lan kudu ing bentuk uyah karo bahan-bahan liyane. Lithium orotate minangka senyawa lithium sing misuwur ing antarane pangguna suplemen. Wis ana sawetara uyah lithium ing pasar, kayata lithium aspartate, lithium carbonate, lan lithium chloride, lan liya-liyane. Lithium orotate minangka siji-sijine lithium nutrisi kanggo suplemen panganan.

 

Mupangatake orotate Lithium (5266-20-6)

Orotate litium uga digunakake kanthi sukses kanggo ngilangi rasa lara saka sirah migren lan kluster, cacah sel getih putih sing rendah, penyakit convulsive remaja, alkoholisme lan gangguan ati. Lan uga dilaporake manawa pasien karo myopia (nearsightedness) lan glaucoma asring entuk manfaat saka lithium dehidrasi sing rada cilik ing mripat, nyebabake paningkatan lan pengurangan tekanan intraokular.

 

Orotate Litium (5266-20-6) Mekanisme Tumindake?

Orotate litium ngeculake ion litium ing plasma lan otak meh padha karo lithium karbonat farmaseutikal lan sitrat. Iki pancen padha karo resep litium resep, sanajan ora ana keracunan. Lotium orotate kanthi efektif ngrampungake ketahanan bipolar kanthi ngembangake rong bahan kimia sing nyenengake (dopamin lan norepinephrine) dadi sinaptosom. Synaptosom diketokake saraf sing ora bisa ngeculake hormon awak. Iki bisa mbantu individu supaya tetep tenang yen mesthi ora. Lithium ngganggu tandha ing antarane reseptor dopamin D2 ing otak. Dopamin sing diangkat nyebabake para individu tumindak kanthi impulsif lan sok-sok. Litium orotate, sitrat, karbonat uga nyuda enzim glikogen synthase kinase 3 (GSK-3) enzim sing penting ing reaksi sel kanggo akeh molekul sing menehi tandha. Kanthi ndandani kompleks sinyal signifikasi D2 / GSK3 dikurangi.

 

Orotate Litium (5266-20-6) aplikasi

Orotate Litium minangka zat sing dumadi saka lithium (logam alkali) lan asam orotik (senyawa sing diasilake kanthi alami ing awak). Kasedhiya ing wangun suplemen diet, orotate litium minangka perawatan alami kanggo macem-macem masalah kesehatan mental.

 

 

Litium orotate wêdakakêna didol(Ing endi Tuku Lithium bubuk orotate kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk orotate Lithium pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Gong R, Wang P, Dworkin L. Sing kudu dingerteni babagan pengaruh lithium ing ginjel. Am J Physiol Renal Physiol. 2016; 311 (6): F1168-F1171.27122541
  • Heim W, Oelschläger H, Kreuter J, Müller-Oerlinghausen B. Pambébasan litium saka persiapan pelepasan sing disimpen. Bandhingake saka pitung merek sing didaptar. Pharmacopsychiatry. 1994; 27 (1): 27-31.8159780
  • Kling MA, Manowitz P, Pollack IW. Konsentrasi otak lan serum litium sawise suntikan akut litium karbonat lan orotate. J Pharmacol. 1978; 30 (6): 368-370.26768