Tuku Pterostilbene (537-42-8) Produsen - Cofttek

Pterostilbene (537-42-8)

April 7, 2020

Pterostilbene minangka senyawa sing ditemokake alami ing blueberries. Minangka bahan kimia sing padha karo resveratrol lan kasedhiya ing wangun suplemen panganan. Panaliten awal nuduhake yen pterostilbene bisa nyuda inflamasi lan menehi mupangat antioksidan.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video Pterostilbene (537-42-8)

 

Pterostilbene Spambocoran

Jeneng: Pterostilbene
CAS: 537-42-8
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C16H16O3
Kemurnian 98%
Bobot molekul: 256.3 g / mol
Titik Nyelehake: 89-92 ° C
Jeneng kimia: 4 - [(E) -2- (3,5-Dimethoxyphenyl) ethenyl] fenol
Words: Pterostilbene; PS;
InChI Key: VLEUZFDZJKSGMX-ONEGZZNKSA-N
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Pterostilbene minangka antioksidan sing utamane ana ing blueberry, anggur, lan heartwood saka sandalwood abang. Pterostilbene uga duwe efek chemopreventive, antiinflam inflammatory, antidiabetic, antidyslipidemic, antiatherosclerotic lan neuroprotective.
katon: wêdakakêna putih

 

Apa Pterostilbene (537-42-8)?

Pterostilbene minangka senyawa sing ditemokake alami ing blueberries. Minangka bahan kimia sing padha karo resveratrol lan kasedhiya ing wangun suplemen panganan. Panaliten awal nuduhake yen pterostilbene bisa nyuda inflamasi lan menehi mupangat antioksidan.

 

Keuntungan pterostilbene (537-42-8)

Pterostilbene minangka stilbenoid sing ana hubungane karo resveratrol sacara kimia, ditemokake ing jumlah blueberry lan anggur. Nanging sumber sing paling larang regane yaiku saka kulit lan ati ing wit ing India lan Sri Lanka. Pterostilbene misuwur minangka upaya gedhe kanggo ningkatake kesehatan manungsa, nglawan penyakit sing mbuwang lan sapanunggalane. Akeh keuntungan sing bisa dibuktekake kaya ing ngisor iki. Pterostilbene kanggo gula getih lan metabolisme lipid lan minangka nutrisi Anti-Kanser Babagan gula getih lan metabolisme lipid, bisa nyegah ketahanan gula getih lan resistensi insulin saka diet fruktosa sing dhuwur lan bisa ngilangi totalcholesterol, trigliserida, lan LDL- lan VLDL-kolesterol ing hiperlipidemia sing kena diet.

 

Pterostilbene (537-42-8) Mekanisme Tumindake?

Pterostilbene minangka polyphenol, yaiku jinis molekul sing ana ing tanduran, utamane woh wohan beri cilik lan kacang-kacangan. Blueberries minangka sumber pterostilbene sing sugih; sanajan ditemokake ing anggur, pterostilbene (ora kaya resveratrol seduluré) ora bisa urip nalika proses nggawe anggur.

Apa polyphenol? "Phenol" nuduhake struktur kimia tartamtu (ing kasus iki, klompok hidroksil sing ana gandheng cincin benzena); "Poli" ateges molekul duwe luwih saka siji struktur kasebut. Salah sawijining pakaryan utama polyphenol yaiku mbantu tanduran kanggo nglawan patogen. Yen dipangan dening manungsa, polyphenol bisa uga dadi antioksidan sing kuat.

Para ilmuwan wis ngerti fenomena wiwit wiwitan abad kaping 19 - Joseph Lister, dadi pelopor operasi antiseptik, nglaporake salah sawijining sifat disinféktan fenol ing taun 1867 - sanajan istilah "polyphenol" ora ana sing digunakake direkam nganti 1894.

Kaya dene polifenol liyane, peneliti ora ngerti carane pterostilbene bisa digunakake. Dr. Jose M. Estrela, profesor fisiologi ing Universitas Valencia (Spanyol) sing wis sinau pterostilbene ujar "sing paling apik yaiku pterostilbene bisa digunakake, nanging sing ora apik yaiku kita ora bisa nerangake kanthi lengkap babagan manfaat kesehatan kanthi informasi sing duweni. "

 

Pterostilbene (537-42-8) aplikasi

Pterostilbene yaiku kimia stilbenoid sing ana gandhengane karo resveratrol. Iki kalebu klompok phytoalexins, agen sing diprodhuksi dening tanduran kanggo nglawan infeksi.Basa penelitian kewan dikira nampilake anti-kanker, anti-hiperkolesterolemia, sifat anti-hypertriglyceridemia, uga kemampuan kanggo nglawan lan nolak kognitif mbalikke. . Dipercaya manawa senyawa kasebut uga duwe sifat anti-diabetes.

 

Pterostilbene wêdakakêna didol(Where Tuku bubuk Pterostilbene kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Pterostilbene profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Dvorakova M, Landa P. Aktivitas anti-radang stilbenoid alami: A review. Resor Pharmacol. 2017 Aug 9. pii: S1043-6618 (17) 30870-8. doi: 10.1016 / j.phrs.2017.08.002. [Epub sadurunge cetak] Review. PubMed PMID: 28803136.
  • Kumar A, Rimando AM, Levenson AS. Resveratrol lan pterostilbene minangka strategi chemopreventive lan terapi terapis microRNA ing kanker prostat. Ann NY Acad Sci. 2017 Jun 29. doi: 10.1111 / nyas.13372. [Epub sadurunge cetak] Review. PubMed PMID: 28662290.
  • Dandawate PR, Subramaniam D, Jensen RA, Anant S. nargetake sel batang kanker lan jalur sinyal kanthi phytochemical: pendekatan Novel kanggo terapi kanker payudara. Kanker Semin Biol. 2016 Oct; 40-41: 192-208. doi: 10.1016 / j.semcancer.2016.09.001. Epub 2016 Sep 5. Nyemak. PubMed PMID: 27609747.