Palmitoylethanolamide (PEA) (544-31-0) Produsen - Cofttek

Palmitoylethanolamide (PEA) (544-31-0)

April 7, 2020

Palmitoylethanolamide (PEA), endogen (diprodhuksi dening awak) amide asam lemak, muncul minangka agen anyar kanggo ngobati rasa nyeri lan peradangan. Minangka agen endogen lan uga ana ing panganan kayata endhog lan susu, ora ana efek sisih serius utawa interaksi tamba-obat.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video Palmitoylethanolamide (PEA) (544-31-0)

 

Palmitoylethanolamide (PEA) Spambocoran

 

Jeneng: Palmitoylethanolamide (PEA)
CAS: 544-31-0
Kemurnian 98% bubuk Micronisasi ; 98%
Formula Molekuler: C18H37NO2
Bobot molekul: 299.49 g / mol
Titik Nyelehake: 93 nganti 98 ° C
Jeneng kimia: Hydroxyethylpalmitamide Palmidrol N-Palmitoylethanolamine Palmitylethanolamide
Words: Palmitoylethanolamide

Palmidrol

Hexadecanamide N- (2-Hydroxyethyl)

N-palmitoylethanolamine

InChI Key: HXYVTAGFYLMHSO-UHFFFAOYSA-N
Separuh Urip: jam 8
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Palmitoylethanolamide (PEA) kalebu kulawarga endocannabinoid, klompok amida asam lemak. PEA wis kabukten duwe kegiatan analgesik lan anti-inflamasi lan wis digunakake ing sawetara panaliten kontrol sing fokus ing manajemen nyeri kronis ing antarane pasien diwasa kanthi kahanan klinis sing beda-beda.
katon: wêdakakêna putih

 

Apa Palmitoylethanolamide (544-31-0)?

Palmitoylethanolamide (PEA), endogen (diprodhuksi dening awak) amide asam lemak, muncul minangka agen anyar kanggo ngobati rasa nyeri lan peradangan. Minangka agen endogen lan uga ana ing panganan kayata endhog lan susu, ora ana efek sisih serius utawa interaksi tamba-obat. PEA nedahake efektifitas kanggo nyeri kronis macem-macem jinis sing ana gandhengane karo kahanan nyeri, utamane kanthi nyeri neuropathic (syaraf), nyeri radhang lan nyeri visceral kayata endometriosis lan cystitis interstitial.

 

Keuntungan Palmitoylethanolamide (544-31-0)

Wiwitane bisa nyuda, liwat alpha reseptor proliferator-aktif dioksisen (PPARα), rekrutasi lan aktivasi sel mast ing situs-situs cedera saraf lan pembebasan mediator pro-radang saka sel kasebut; kaping pindho, nyegah aktivasi microglia lan rekrutasi sel mast menyang sumsum balung mburi sawise cedera saraf periferal, uga ngetutake neuroinflamasi tulang belakang utawa cedera tulang belakang.

Saperangan panaliten sing fokus ing panggunaan PEA ing macem-macem kahanan nyeri kronis. Contone, bisa duwe efek sing migunani kaya adjuvant kanggo perawatan saka punggung rendah utawa mung digunakake kanggo manajemen rasa sakit kronis ing pasien tuwa sing lara kritis, ing ngendi panggunaan analgesik tradisional bisa nyebabake risiko efek sing dhuwur. Asil panglipur wis ditampilake ing perawatan radiculopathies non-bedah kanthi formulasi PEA ultra-mikronisasi lan terapi kombinasi karo asam alpha-lipoic kanggo nyuda sindrom nyeri prostatitis / sindrom pelvis kronis.

 

Palmitoylethanolamide (544-31-0) Mekanisme Tumindake?

Palmitoylethanolamide (PEA) minangka amida asam lemak endogen, analog saka anandamide endocannabinoid (AEA), sing kalebu kulawarga N-acylethanolamines (NAE). NAE dibebasake saka sel kanggo nanggepi rangsangan sing ora nyenengake. Minangka kabeh NAE, uga PEA duweni efek lokal, lan level jaringan wis diatur kanthi rata-rata kanthi kaseimbangan produksi lan kegiatan degradasi. Loro amidase intrasélular, sing diwartakake ing sel inflamasi, wis ngalami degradasi amida lipid: hidrasease amid lemak-asam (FAAH) lan amidase hidrolisis N-acylethanolamine (NAAA).

 

Palmitoylethanolamide (544-31-0) aplikasi

Palmitoylethanolamide (PEA) kalebu kulawarga endocannabinoid, klompok amida asam lemak. PEA wis kabukten duwe kegiatan analgesik lan anti-inflamasi lan wis digunakake ing sawetara panaliten kontrol sing fokus ing manajemen nyeri kronis ing antarane pasien diwasa kanthi kahanan klinis sing beda-beda.

 

Palmitoylethanolamide (PEA) wêdakakêna didol(Ngendi Tuku bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka pemasok bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) profesional suwene pirang-pirang taun, nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kasebut nduweni kualitas paling apik lan ngalami tes independen sing ketat kanggo mesthekake yen aman kanggo dikonsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Hansen HS. Palmitoylethanolamide lan kongresi anandamide liyane. Peran sing diusulake ing otak sing lara. Exp Neurol. 2010; 224 (1): 48-55
  • Petrosino S, Iuvone T, Di Marzo V. N-palmitoyl-etanolamine: biokimia lan kesempatan terapi anyar. Biochimie. 2010; 92 (6): 724-7
  • Cerrato S, Brazis P, della Valle MF, Miolo A, Puigdemont A. Efek palmitoylethanolamide ing histamine indhologis, PGD2 lan TNFα ngeculake saka sel mast kulit canine. Immunopathol Vet. 2010; 133 (1): 9-15
  • Palmitoylethanolamide (PEA): Mupangat, Dosis, Gunakake, Tambahan