Bubuk Palmitoylethanolamide (PEA)

April 7, 2020

Cofttek minangka produsen bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 3200kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Wêdakakêna Palmitoylethanolamide (PEA) (544-31-0) video

 

Bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) Spambocoran

 

Jeneng: Palmitoylethanolamide (PEA)
CAS: 544-31-0
Kemurnian 98% bubuk Micronisasi ; 98%
Formula Molekuler: C18H37NO2
Bobot molekul: 299.49 g / mol
Titik Nyelehake: 93 nganti 98 ° C
Jeneng kimia: Hydroxyethylpalmitamide Palmidrol N-Palmitoylethanolamine Palmitylethanolamide
Words: Palmitoylethanolamide

Palmidrol

Hexadecanamide N- (2-Hydroxyethyl)

N-palmitoylethanolamine

InChI Key: HXYVTAGFYLMHSO-UHFFFAOYSA-N
Separuh Urip: jam 8
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Palmitoylethanolamide (PEA) kalebu kulawarga endocannabinoid, klompok amida asam lemak. PEA wis kabukten duwe kegiatan analgesik lan anti-inflamasi lan wis digunakake ing sawetara panaliten kontrol sing fokus ing manajemen nyeri kronis ing antarane pasien diwasa kanthi kahanan klinis sing beda-beda.
katon: wêdakakêna putih

 

Palmitoylethanolamide (544-31-0) Spektrum NMR

Palmitoylethanolamide (544-31-0) - Spektrum NMR

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

Palmitoylethanolamide minangka amida asam lemak endogenik sing ana ing sangisore kelas Agonis Faktor Nuklir. Lumrahe kedadeyan ing panganan kayata kedele, kacang lecithin, lan awak manungsa.

Palmitoylethanolamide pisanan ditemokake ing wiwitan taun 1940an. Para ilmuwan pisanan nemokake manawa konsumsi kuning telur bubuk nggawe reaksi kekebalan sehat ing bocah lan nyuda resiko ngalami demam rematik. Penelitian luwih lanjut nyimpulake yen kuning telur ngemot senyawa khusus yaiku PEA. PEA uga ditemokake ing kabeh panganan kayata kacang lan kedele, sing mbantu nyedhiyakake kekebalan lan kesehatan sing kuat.

Kejabi ditemokake ing panganan tartamtu, PEA uga kedadeyan ing awak kanthi alami. Bahan kimia diprodhuksi ing awak kanthi akeh sel minangka bagean saka reaksi kekebalan sing sehat. PEA digawe khusus dening awak kanggo nanggepi inflamasi. Dikenal bisa ngatur rasa sakit ing awak kanthi nglindhungi sistem kekebalan awak supaya ora kakehan reaksi lan nyebabake reaksi kekebalan awak lan inflamasi ing awak.

Wêdakakêna Palmitoylethanolamide umume digunakake minangka obat nyeri, fibromyalgia, nyeri neuropatik, macem-macem sclerosis, sindrom trowongan carpal, lan akeh kahanan liyane.

 

Palmitoylethanolamide lan Kulawarga Cannabinoid

Palmitoylethanolamide ora mesthi asale saka ganja nanging bisa dianggep kalebu bagean saka kulawarga cannabinoid. PEA bisa digunakake kanthi cara sing padha karo CBD (cannabidiol), sing minangka salah sawijining senyawa utama ganja nanging ora duwe efek psikogenik. Produk CBD saiki misuwur banget lan kasedhiya ing meh kabeh bahan-bahan saka minyak nganti krim, lan produk panganan. Produk CBD uga digunakake kanggo akeh mupangat kesehatan, kalebu mental, saraf, lan kesehatan sendi.

PEA uga cannabinoid, nanging dianalisis minangka endocannabinoid kaya sing digawe ing njero awak. Nanging, beda karo cannabidiol lan tetrahydrocannabinol amarga awak ora alami nggawe bahan kimia kasebut.

 

Mekanisme Tindakan

Palmitoylethanolamide nyebabake alpha PPAR sing ngobong lemak, nambah energi, lan anti-inflamasi. Nalika protein utama iki diaktifake, PEA mandheg tumindak gen sing bisa ningkatake peradangan lan nyuda produksi pirang-pirang zat inflamasi. PEA uga minimalake kegiatan gen FAAH sing ngilangi anandamide cannabinoid alami lan nggedhekake tingkat anandamide ing awak. Anandamide tanggung jawab kanggo nyuda rasa lara, nyenengake pikiran sampeyan, lan ningkatake istirahat ing awak.

PEA uga dikenal bisa kaiket ing sel awak lan nyuda rasa nyeri lan pembengkakan. Isine asam palmitat ing strukture, sing mbantu awak nggawe Palmitoylethanolamide ing awak.

Miturut sawetara ilmuwan, mung nambah asupan asam palmitat ora bakal mengaruhi produksi PEA. Iki amarga awak sampeyan mung bakal nggunakake PEA ing awak sampeyan mung nalika mbutuhake ngobati peradangan utawa rasa sakit. Iki nyebabake tingkat PEA ing awak sing umume beda-beda sajrone sedina.

Cara paling apik kanggo entuk mupangat PEA yaiku ngonsumsi panganan kaya PEA utawa suplemen standar.

 

Manfaat lan aplikasi bubuk Palmitoylethanolamide

PEA wis kabukten duwe rasa nyeri lan anti-inflamasi lan digunakake kanggo ngatur nyeri nemen ing antarane wong diwasa kanthi macem-macem kahanan klinis. Contone, bisa menehi efek sing migunani kaya adjuvant kanggo perawatan nyeri punggung ing pasien sing luwih tuwa utawa bisa digunakake dhewe kanggo manajemen nyeri nemen ing pasien sing lara gawat tinimbang analgesik tradisional sing duwe efek samping sing gedhe.

Asil sing janjeni wis ditampilake ing perawatan radikulasi non-operasi kanthi formulasi PEA ultra-mikronisasi lan terapi kombinasi karo asam alpha-lipoic kanggo nyuda sindrom prostatitis kronis / nyeri panggul nemen.

Ing ngisor iki ana sawetara mupangate PEA:

 

· Pain Relief

Ana sawetara bukti sing validasi kemampuan PEA kanggo nyuda rasa sakit parah. PEA wis diselidiki ing luwih saka 6 ewu wong lan 30 uji klinis wiwit taun 1070an. Nanging, panliten iki asring gagal mbedakake antara nyeri neuropatik lan non-neuropatik. Ing kaluwihan saka Palmitoylethanolamide kanggo nyeri neuropatik kurang jelas amarga kurang informasi nganti saiki.

Watesan liyane yaiku umume panliten iki ora duwe kontrol plasebo lan riset bermutu dibutuhake kanggo mutusake efektifitas PEA kanggo ngatasi macem-macem rasa nyeri.

Ing survey babagan 12 panliten manungsa, suplemen PEA nuduhake efektifitas nyuda potensial nyeri nemen lan neuropatik tanpa efek samping serius. 12 wong kasebut biasane diwenehi suplemen PEA kanthi dosis antara 200 nganti 1200 mg / dina luwih saka 3 nganti 8 minggu. Suplemen kasebut mbutuhake udakara rong minggu kanggo nggayuh rasa nyeri. Nganggo wektu sing luwih suwe, menehi efek tanpa nyebabake efek sing ala.

Panaliten liyane sing ditindakake kanthi 300 utawa 600 mg / dina PEA nuduhake nyuda nyeri sciatica sing kuat ing uji coba pivotal luwih saka 600 wong. PEA nyuda rasa sakit luwih saka 50% mung sajrone 3 minggu, sing meh ora bisa diatasi kanthi obat penghilang rasa sakit.

 

· Kesehatan otak lan regenerasi

PEA uga wis nguntungake kanggo penyakit neurodegeneratif lan stroke. Suplemen kasebut bisa nambah fungsi otak kanthi ngewangi sel otak supaya bisa urip lan nyuda inflamasi.

Ing panliten babagan 250 pasien stroke, formulasi PEA kanthi luteolin nuduhake pratandha perbaikan sing luwih apik. Iki uga diproklamasikake duwe efek sing bermanfaat kanggo kesehatan otak sing apik, katrampilan kognitif, lan fungsi otak saben dinane. Efek kasebut bisa ditemokake sawise suplemen suplemen 30 dina lan nalika sawise suplemen rong wulan, luwih akeh perbaikan wis dingerteni.

Luteolin uga ana siji-sijine, PEA katon bisa nyegah penyakit Parkinson ing tikus nalika digunakake karo luteolin. Nyuda kerusakan ing otak kanthi nglindhungi neuron dopamin. Nanging, panelitian klinis standar dibutuhake kanggo verifikasi temuan kasebut.

Panaliten liyane nuduhake manawa PEA kanthi luteolin mbantu ningkatake faktor neurotrofik kayata BDNF & NGF sing minangka protein cilik sing migunani kanggo nggawe sel otak anyar. Iki nambah kemampuan otak kanggo ngasilake sel lan jaringan anyar sawise ngrusak sumsum tulang belakang utawa otak. Nalika PEA bebarengan karo luteolin digunakake ing tikus, bisa nambah penyembuhan syaraf ing tikus kanthi cedera sumsum tulang belakang.

Amarga kedadeyan alami saka cannabinoids ing PEA, efek kasebut nuduhake peningkatan perilaku, swasana pasien. Iki nuduhake penurunan risiko kejang ing tikus. Nanging, efek ing kejang durung diteliti ing manungsa lan perlu sinau luwih lanjut kanggo verifikasi iki.

 

· Pengaruh ing Ati

Serangan jantung kedadeyan amarga penyumbatan pembuluh getih sing ngarah menyang jantung. PEA dikenal bisa ngrusak kerusakan jaringan jantung lan nambah aliran getih menyang jantung sing mbantu nyilikake kasus serangan jantung. Sinau ing tikus uga nuduhake nyuda tingkat sitokin inflamasi ing jantung.

Panganggone PEA uga nyuda tingkat tekanan getih dhuwur ing tikus lan nyegah kerusakan ginjel kanthi nyuda zat inflamasi. Kanthi nyemprotake pembuluh getih, PEA efektif kanggo mblokir enzim lan reseptor sing nambah tekanan getih.

 

· Tandha depresi

Ing panaliten pungkasan, 58 wong sing ngalami depresi dirawat karo PEA. Dosis 1.2 gm saben dina diwenehake marang pasien luwih saka 6 minggu. Iki nyebabake nambah swasana ati kanthi cepet lan gejala umum. PEA yen ditambahake menyang obat antidepresan, citalopram, gejala depresi mudhun 50% standar.

 

· Gejala kadhemen umum

Panaliten liyane nuduhake PEA minangka obat efektif kanggo nglawan virus influenza sing nyebabake selesma. Ing sawetara survey awal luwih saka 4 ewu wong, PEA bisa nduwe pengaruh positif marang kekebalan lan mbantu nyuda gejala kaya flu ing pasien.

Ing panliten liyane, 900 prajurit enom diwenehi udakara 1,200 mg PEA sing nyuda gejala kadhemen lan bisa mari kaya tenggorokan, irung, demam, lan ngelu.

 

· Peradangan gandum

PEA pungkasan nanging paling ora sukses digunakake kanggo nguripake tandha penyakit usus radhang (IBS) ing kewan. Suplemen PEA nalika dites ing tikus kanthi radang usus kronis, mbantu normalake usus lan kanthi efektif nyegah kerusakan lapisan usus.

Kerusakan usus utawa pembengkakan disebabake colitis ulcerative sing bisa nyebabake risiko kanker. Panganggone PEA mandheg jaringan usus normal supaya ora tuwuh ing tikus. PEA nyuda sitokin inflamasi lan tuwuh neutrofil lan sel kekebalan sing nambah gejala kerusakan usus.

 

Sumber panganan Palmitoylethanolamide

Sanajan PEA minangka asam lemak jenuh, kalebu lemak jenuh sing luwih akeh ing panganan ora bakal luwih mbebayani tinimbang sing apik. Ngonsumsi panganan sing akeh lemak jenuh ora bakal nambah produksi PEA awak, nanging bakal nambah risiko kena macem-macem penyakit kronis lan inflamasi.

Panganan kayata produk kedele, lesitin kedelai, kacang, lan alfalfa minangka sawetara sumber PEA sing apik. Wong sing alergi kacang kudu mlumpat kacang lan ngonsumsi panganan liyane. Kuning endhog minangka sumber liyane sing apik lan bisa dikonsumsi dening wong sing ora duwe sensitivitas endhog. Pelanggan uga bisa mikir yen njupuk suplemen PEA amarga iku pilihan sing luwih aman lan efektif.

 

Dosis tambahan & safety PEA

Miturut panelitian klinis, paling ora 600 mg / dina bisa dibutuhake kanggo nyuda rasa saraf, lan dosis 1.2 g / dina bisa digunakake kanggo ngobati rasa sakit saraf diabetis.

Kanggo pasien diabetes sing nandhang masalah mata, dosis nganti 1.8 g / dina efektif kanggo nyuda saraf mata.

Kanggo ngobati pilek, 1.2 g / dina saka PEA minangka dosis standar.

Dhiskusi karo dhokter sadurunge njupuk suplemen PEA amarga PEA durung disetujoni dening FDA kanggo njupuk dosis sing luwih gedhe.

Ngonsumsi bubuk Palmitoylethanolamide utawa suplemen sing sithik, dosis winates umume dianggep aman. Nanging, panelitian klinis sing luwih maju dibutuhake kanggo dosis sing luwih dhuwur. Suplemen PEA jangka panjang uga dikenal aman miturut sawetara panliten skala cilik.

Produsen tartamtu saka pabrik pabrikan PEA nyaranake pamisah total dosis dadi rong bagean lan konsumsi sajrone awan. Ing sawetara kasus, PEA mikronisasi, kanthi tembung sing ringkes yaiku bubuk palmitoylethanolamide, dikenal luwih diserep ing awak lan para ilmuwan nganggep bentuk bubuk luwih unggul tinimbang bentuk liyane.

 

Efek samping PEA

Konsumsi oral palmitoylethanolamide umume dianggep aman kanggo umume wong diwasa yen digunakake nganti 3 wulan. Nganti saiki, durung ana komplikasi serius utawa interaksi obat-obatan marang obat. Nanging, ora cukup informasi kanggo ujar manawa obat kasebut bisa aman yen digunakake luwih saka telung wulan. Efek samping bisa kalebu weteng sing lara, sing arang banget.

Supaya luwih jelas, PEA ora nyebabake komplikasi serius ing salah sawijining panliten ing ndhuwur nanging isih ora duwe panelitian keamanan sing tepat. Uga, ora ana bukti sing cukup kanggo ngukur efektivitas PEA kanggo pasien sing lara.

 

Kandhutan lan bocah-bocah

PEA umume dianggep aman kanggo panggunaan wong diwasa lan sawetara panliten uga nuduhake risiko cilik kanggo bocah. Nanging panelitian sing luwih gedhe kudu verifikasi keamanan PEA ing bocah-bocah. Amarga kurang data klinis sing cukup, wanita hamil lan nyusoni disaranake kudu ati-ati lan konsultasi karo dokter sadurunge njupuk suplemen PEA.

 

kesimpulan

PEA nyuda sawetara efek samping lan rasa sakit nalika ningkatake kualitas urip. Panaliten kasebut ndhukung keamanan lan efisiensi asam lemak lan dianjurake supaya aman nalika nggunakake klinis PEA. Suplemen iki paling efektif kanggo sindrom kompresi kalebu sindrom tunnel carpal lan nyeri sciatic. Suplemen PEA uga gampang dijupuk lan bisa ditindakake kanthi lisan.

Elinga konsultasi karo dokter sadurunge njupuk suplemen PEA amarga dosis PEA sing luwih dhuwur bisa nyebabake komplikasi. Sanajan komplikasi umume entheng lan ora serius, PEA ora bisa digunakake minangka pengganti terapi medis sing wis disetujoni. Nanging, mupangate lan pasinaon sing wis kasebut ing ndhuwur biasane ditindakake ing kewan lan sel. Bukti klinis sing stabil isih kurang.

Luwih akeh panelitian ing manungsa dibutuhake kanggo nemtokake efek PEA tumrap kesehatan usus, jantung, lan pelepasan histamin.

 

Didol bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) & Entuk tuku bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) kanthi akeh

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, mandiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Hansen HS. Palmitoylethanolamide lan kongresi anandamide liyane. Peran sing diusulake ing otak sing lara. Exp Neurol. 2010; 224 (1): 48-55
  • Petrosino S, Iuvone T, Di Marzo V. N-palmitoyl-etanolamine: biokimia lan kesempatan terapi anyar. Biochimie. 2010; 92 (6): 724-7
  • Cerrato S, Brazis P, della Valle MF, Miolo A, Puigdemont A. Efek palmitoylethanolamide ing histamine indhologis, PGD2 lan TNFα ngeculake saka sel mast kulit canine. Immunopathol Vet. 2010; 133 (1): 9-15
  • Palmitoylethanolamide (PEA): Mupangat, Dosis, Gunakake, Tambahan