Wêdakakêna PQQ paling apik (72909-34-3) - Produsen & pabrik

Wêdakakêna PQQ (72909-34-3)

April 9, 2020

Cofttek minangka pabrikan bubuk asam Pyrroloquinoline Quinone Acid paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi 2800kg saben wulan.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Powder Pyrroloquinoline Quinone Acid (72909-34-3) video

 

Pyrroloquinoline Quinone Asam Spambocoran

Jeneng: Bubuk asam Pyrroloquinoline Quinone Acid
CAS: 72909-34-3
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C14H6N2O8
Bobot molekul: 330.208 g / mol
Titik Nyelehake: 200 ° C
Jeneng kimia: 4,5-dioxo-4,5-dihydro-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid
Words: PQQ koinzim

Koenzim, PQQ

Kofactor, PQQ

Methoxatin

Koenzim PQQ

InChI Key: MMXZSJMASHPLLR-UHFFFAOYSA-N
Separuh Urip: 3-5 jam
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: PQQ berpartisipasi ing macem-macem fungsi biologis kanthi mupangat slamet sing nyata (umpamane, optimisasi wutah neonatal, kinerja reproduksi, fungsi hepatic lan otot, lan mitochondriogenesis), uga entuk manfaat kanggo neuroproteksi lan fungsi kognitif, kekebalan, lan fungsi antioksidan.
katon: wêdakakêna coklat abang

 

 

Apa bubuk Pyrroloquinoline Quinone Acid (72909-34-3)?

Serbuk quinone Pyrroloquinoline (PQQ), kohesi kaya nutrisi kaya vitamin sing ana gandhengane karo kulawarga B-vitamin, duwe jeneng liyane liyane, kayata methoxatin, BioPQQ, lan liya-liyane PQQ alami ditemokake ing umume tanduran, woh-wohan, sayuran (ing miniscule jumlah) lan tingkat dhuwur sing relatif bisa dideteksi ing produk Soybean sing ditandur kayata Soybeans ijo, bayem, kembang perkosa, mrico ijo, woh-wohan Kiwi, lsp.

 

Pyrroloquinoline Quinone Acid (72909-34-3) mupangat

PQQ nglindhungi sel ing awak saka karusakan oksidatif lan ndhukung metabolisme energi lan tuwa. Sampeyan uga dianggep minangka kofactor novel kanthi kegiatan antioksidan lan vitamin B. Ndhukung kesehatan lan memori kognitif kanthi nglawan disfungsi mitokondria lan nglindhungi neuron saka karusakan oksidatif.

MANUKU LAIN

Saliyane telung keuntungan utama sing didhaptar ing ndhuwur, PQQ menehi uga keuntungan liyane sing paling terkenal. PQQ bisa ningkatake sintesis Naraf Growth Factor (NGF), sing bisa nyebabake wutah lan slamet luwih akeh. PQQ bisa uga nambah kesuburan, sanajan luwih akeh pasinaon isih perlu kanggo ngasilake asil konklusip. Mupangat liyane saka njupuk PQQ bisa ditemokake amarga luwih riset ditindakake.

 

Asam Quinone Pyrroloquinoline (72909-34-3) Mekanisme Tumindake?

Riset wis nuduhake quinone Pyrroloquinoline ndhukung struktur lan fungsi mitokondria sing sehat kanggo njaga fungsi mental sing sehat kaya kelingan, memori lan kognisi nalika umure:

  • Mengaruhi path signaling sel sing melu pertumbuhan sel, diferensiasi lan slamet
  • Nglindhungi mitokondria sing ana saka karusakan
  • Mbantu ngasilake mitokondria anyar
  • Nglindhungi sel saraf

Keuntungan njupuk quinone Pyrroloquinoline asale saka sawetara mekanisme sing beda, kabeh kalebu protein seluler. Kaping pisanan, PQQ ngaktifake reseptor sing ana ing inti sel sing diaraniNR1C3. Reseptor nuklir iki tanggung jawab kanggo mobilisasi umum, kalebu tuwuhing sel lan ambegan mitokondria.

Kajaba saka tumindak tumpukan CILTEP, Pyrroloquinoline serbuk quinone ngaktifake protein menehi CREB, sing langsung nyebabake pertumbuhan mitokondria anyar lan nyengkuyung pembentukan sambungan saraf anyar, ing konteks otak. Kajaba iku, bubuk Pyrroloquinoline sesambungan karo pirang-pirang molekul signaling internal sing mbantu nglindhungi stres oksidatif. Iki penting banget kanggo sel otak, sing nggunakake energi akeh lan ngasilake akeh radikal gratis.

 

Asam Quinone Pyrroloquinoline (72909-34-3) aplikasi

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), uga diarani methoxatin, yaiku kofactor redoks. Iki ditemokake ing lemah lan panganan kayata kiwifruit, uga susu ibu manungsa. Enzim sing ngemot bubuk Pyrroloquinoline quinone diarani quinoproteins. Glukosa dehidrogenase, salah sawijining quinoprotein, digunakake minangka sensor glukosa. Bubuk quinone Pyrroloquinoline stimulus wutah ing bakteri.

Quinone pirololoininolin bisa nambah ora mung memori langsung, nanging uga fungsi otak liyane sing luwih dhuwur kayata kesadharan spasial. Efek bubuk quinone Pyrroloquinoline ditambah nalika zat kasebut digunakake karo CoQ10. Benin kunci bubuk quinone Pyrroloquinoline kalebu kesehatan mitokondria, dhukungan otak, lan kesehatan kardiovaskular.

 

PQQ wêdakakêna didol(Ngendi Tuku bubuk Pyrroloquinoline Quinone Asam kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Pyrroloquinoline Quinone Acid pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, mandiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  1. Saluran, Kelsey (12 Februari 2017). "Antioksidan Alami Bisa Nyegah Penyakit Hati". msn.com Dijupuk tanggal 14 Februari 2017.
  2. Ameyama M, Matsushita K, Shinagawa E, Hayashi M, Adachi O (1988). "Quirone Pyrroloquinoline: ekskresi dening metilotrofs lan stimulasi pertumbuhan kanggo mikroorganisme". BioFaktor. 1 (1): 51–3. PMID 2855583.
  3. Hauge JG (1964). "Glukosa dehidrogenase bakteri anitratum: enzim karo klompok prostetik anyar". J Biol Chem. 239: 3630–9. PMID 14257587.
  4. Pyrroloquinoline Quinone