Wêdakakêna Magnesium L-threonate (778571-57-6)

April 7, 2020

Cofttek minangka produsen bubuk Magnesium L-threonate paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 3300kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Magnesium L-threonate bubuk (778571-57-6) video

 

Wêdakakêna Magnesium L-threonate Spambocoran

Jeneng: Magnesium L-threonate
CAS: 778571-57-6
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C8H14MgO10
Bobot molekul: 294.495 g / mol
Titik Nyelehake: N / A
Jeneng kimia: Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate
Words: Magnesium L-Threonate
InChI Key: YVJOHOWNFPQSPP-BALCVSAKSA-L
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Magnesium L-Threonate minangka bentuk Magnesium Pills sing paling apik. Digunakake kanggo nambah memori, mbantu turu, lan nambah fungsi kognitif sakabehe.
katon: wêdakakêna putih

 

Wêdakakêna Magnesium L-threonate (778571-57-6) Spektrum NMR

 

Magnesium L-threonate (778571-57-6) - Spektrum NMR

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

Magnesium, kaya sing kita kenal minangka mineral utama, penting banget kanggo kesehatan - utamane kanggo otak lan kabeh sistem saraf. Magnesium - kation divalen (ion sing diisi kanthi positif), penting banget kanggo pembentukan sirkuit neuron sing pas amarga ana ing reseptor neurotransmitter lan dadi faktor enzim neuron. Wis diidentifikasi kanthi dhasar kanggo mbantu nyuda kuatir, depresi lan masalah neurologis. Ing arena obat fungsional, umume ahli kesehatan rumangsa butuh magnesium tambahan kanggo pasien nalika nindakake praktike. Tunjangan Diet sing disaranake saiki kanggo magnesium antara 300 lan 420 miligram / dina kanggo umume wong, biasane dipikolehi liwat panganan. Nanging, perkiraan persyaratan rata-rata (EAR) kanggo magnesium ora dipikolehi liwat panganan. Statistik medeni ana ing kana. Iki pungkasane nyebabake kekurangan magnesium sing bisa nyebabake sawetara masalah kesehatan serius kayata cedera otak traumatik, kelainan neurologis, penyakit Parkinson lan Alzheimer, sakit kepala, stres, cedera otak traumatik, kejang, lan kahanan sing gegandhengan karo balung. Mangkene macem-macem bentuk magnesium tambahan digambarake. Nanging, ana masalah babagan panggunaan magnesium sing kasedhiya minangka suplemen kanggo masalah kesehatan intelektual lan mental - kayane gampang mlebu ing otak. Wangun magnesium revolusioner - Magnesium l-threonate, kayane bisa nulungi ing kene.

 

Wahyu - bubuk Magnesium L-Threonate

Suplemen magnesium sing umume kasedhiya kanggo penyerapan sing luwih apik lan uga Magnesium I-threonate. Iki bisa ditindakake kanthi ikatan molekul magnesium sing luwih apik sing bisa nambah stabilitas, tingkat panyerepan lan efektivitas. Magnesium I-threonate minangka bentuk magnesium paling anyar. Tim ahli ilmu saraf saka Massachusetts Institute of Technology lan Universitas Tsinghua ing Beijing ngembangake Magnesium I-threonate kanthi gabungan magnesium lan I-threonate, metabolit Vitamin C. Keajaiban iki tambahan gampang maneuver liwat filter proteksi otak supaya tekan papan sing dibutuhake. Magnesium I-threonate sing ora alami iku sepele amarga mupangate akeh banget.

Kasedhiya kanthi alami ing uyah Epsom, magnesium sulphate ora gampang digunakke ing awak lan mula uga ana efek samping. Nyampur asam threonic lan magnesium, Magnesium I-threonate dibentuk minangka uyah sing bisa gampang pindhah menyang otak saka getih. Sadurunge, iki mung bisa ditindakake kanthi pangiriman intravena. Minangka riset kewan iki uga minangka cara sing paling efektif kanggo ngindhuksi magnesium menyang sel otak.

Suplemen Magnesium I-threonate iki kabukten dadi sumber sing paling efektif kanggo ndhukung fungsi kognitif lan mbentuk kulawarga nootropics bebarengan karo obat resep.

 

Fungsi magnesium I-threonate

Diet modern ora duwe magnesium lan Kajaba iku, obat-obatan sing umume kasedhiya luwih akeh ngencerake tingkat magnesium. Ing pirang-pirang negara kalebu Amerika Serikat, kurang saka 50% populasi nampa asupan magang utawa tunjangan saben dina (RDA) magnesium. Sanajan otak butuh magnesium sing akeh, konsentrasi maksimum ana ing getih.

Magnesium minangka pivotal kanggo fungsi lan kondisi neurologis sing kalebu:

  • Cedera utek utawa kerusakan otak
  • Ketagihan
  • Kuwatir
  • Kahanan Alzheimer
  • Kelainan perhatian
  • depresi
  • Kelainan bipolar
  • Penyakit Parkinson
  • Kejang lan Schizofrenia

Ironisé, ora ana cukup jumlah magnesium sing pungkasan ing wilayah otak, mbatesi efektifitas. Iki minangka suplemen Magnesium l-threonate sing dibutuhake kanggo ngisi cukup magnesium, luwih-luwih yen wong sing ora ngombe magnesium cukup liwat sumber panganan nuduhake kahanan neurokognitif lan gejala sing gegandhengan.

 

Fungsi Magnesium l-threonate

  • Iki nembus nganti tekan area otak sing pas, sing dibutuhake pasokan magnesium.
  • Ngapikake kemampuan otak supaya maju lan berkembang sing bisa mbantu eling lan sinau.
  • Iki mbantu nyengkuyung pangembangan sel otak anyar.

 

Wuku magnesium I-threonate mupangat

  • Magnesium duwe akeh mupangat kesehatan. Dijupuk kanthi proporsi sing pas, dingerteni bisa ningkatake swasana ati, ningkatake ketahanan kanggo ngatasi stres, ningkatake kemampuan kanggo konsentrasi lan fokus, nambah energi lan ningkatake kualitas turu. Uga ngilangi kabut otak esuk (kahanan kebingungan, memori sing kurang, lan kurang konsentrasi lan fokus lan kajelasan mental) - tandha umum karo Migrain Vestibular
  • Kemampuan otak kanggo owah yaiku neuroplastisitas (uga dikenal minangka plastisitas saraf, utawa plastisitas otak). Keluwesan iki mesthekake yen otak bisa nggawe sambungan saraf anyar (persimpangan neuronal) lan mengaruhi pembelajaran, memori, prilaku, lan fungsi kognitif umum. Plastisitas otak duwe peran penting ing proses penuaan otak, kanthi ilang plastisitas sing nyebabake ilang fungsi kognitif. Riset babagan neuroplastisitas utawa plastisitas otak saya tambah lan ahli kesehatan lan ilmuwan nemokake manawa nambah tingkat magnesium sel neuron bisa ningkatake kapadhetan sinapsis lan plastisitas, ningkatake fungsi kognitif sakabèhé. Iki uga nuduhake asil sing janjeni kanggo mbantu "rewiring" otak nalika ana cedera otak traumatik lan masalah kesehatan mental. Sembarang suplemen magnesium bisa uga ora nguntungake kanggo ngatasi masalah kasebut - Magnesium l-threonate kacarita nyebrang alangan otak getih kanggo nambah level magnesium ing otak kanthi efektif.
  • Kajaba iku, uga duwe mupangat kesehatan liyane kalebu resisten saka panandhang asma, kram ing otot, penguatan sistem kekebalan awak, BP dhuwur, osteoporosis lan kahanan jantung.
  • Magnesium l-threonate duwe efek santai, ngeculake saraf lan mbantu nyegah lan ngatasi kejang lan masalah saraf liyane.
  • Magnesim l-threonate nguatake balung kanthi ningkatake kapadhetan balung, nyuda inflamasi, nambah kualitas turu lan ngresiki saluran pencernaan.
  • Magnesium I-threonate minangka produk sing anyar lan mula ora duwe bukti jangka panjang panggunaan. Iki nambah signifikansi panelitian otentik. Uji coba klinis sing ditindakake bisa nyebabake kapercayane.

 

Uji klinis Magnesium I-threonate

Jurnal medis sing diterbitake nyedhiyakake sawetara wawasan menarik lan tunjangan kesehatan Magnesium I-threonate. Klompok panliten sing kasusun saka wong tuwa kanthi kahanan konsentrasi, memori, kelainan turu lan kuatir ditandhani ing 4 macem-macem aspek - memori fungsi, memori sing rusak, fokus lan fungsi eksekutif. Iki kalebu sawetara katrampilan sing mbantu nggawe target, ngrancang lan nglakokake. Subyek diwenehake karo Magnesium I-threonate sajrone 3 wulan berturut-turut lan kaya sing diarepake bisa diidentifikasi yen tingkat magnesium wis nambah akeh. Iki nyebabake kinerja subyek ing kabeh papat bidang tes. Iki uga nyebabake nyuda umur otak biologis. Kanthi tembung liya, subjek kasebut tuwuh meh 10 taun luwih enom ing umur otak. Nanging, Magnesium I-threonate kurang migunani kanggo nambah turu, ningkatake swasana ati utawa nyuda kuatir amarga prekara kasebut.

 

Sinau babagan kewan kanggo bubuk Magnesium I-threonate

Panaliten sing ditindakake ing kewan Magnesium I-threonate duwe sawetara panemuan sing menarik.

 

Kelainan kuatir mungsuh Magnesium I-threonate

Magnesium I-threonate minangka bentuk magnesium sing unggul sing bisa digunakake minangka relaxant alami lan bisa digunakake kanthi nyuda hormon stres, nambah ketenangan neurotransmitter GABA. Iki uga mbantu nyegah bahan kimia stres sing mlebu ing otak. Tes Magnesium I-threonate ing kewan wis mbuktekake manawa bisa dadi masalah kanggo mbantu kelainan kuatir, fobia umum lan kelainan post traumatic.

 

Magnesium I-threonate mungsuh Alzheimer lan Dementia

Magnesium I-threonate uga dikenal kanggo ngobati dimensia lan penyakit Alzheimer uga. Tikus lan tikus wis digunakake nalika nggoleki Alzheimer amarga memori lan perkembangan otak padha karo manungsa. Magnesium I-threonate ditemokake kanggo mbantu ngilangake kelangan memori lan penurunan mental ing tikus.

Ana asosiasi sing dingerteni antara nyuda tingkat magnesium lan kelangan memori. Peningkatan kadar magnesium ing pola diet bisa nyebabake demensia. Riset duwe pangarep-arep kanggo akeh kaluwihan neuroprotective sing dites ing tikus sing nggambarake kemungkinan ngobati Alzheimer ing manungsa.

 

Magnesium I-threonate mungsuh sinau lan ngapalake

Tikus nalika diterbitake karo Magnesium I-threonate nggawe dheweke luwih cerdas. Dheweke nuduhake kekarepan kanggo sinau lan nambah kerja, saliyane kenangan jangka pendek lan jangka panjang.

 

Bukti lan dhukungan kanggo Magnesium Threonate

Panaliten wiwitan babagan Magnesium threonate ditampilake; ndandani kromosom sing rusak, nambah tingkat magnesium ing otak dibandhingake karo jinis magnesium liyane, luwih apik ing area memori lan utamane reformasi kenangan jangka pendek. Nalika ngonsumsi magnesium ing bentuk apa wae ing awak, diharapkan bisa nindakake akeh kegiyatan sing kalebu fungsi otot, pembentukan protein lan asam lemak, ngaktifake vitamin B, pembekuan getih, nggawe rahasia saka insulin, lan pembentukan ATP. Kajaba iku, magnesium minangka stimulan kanggo macem-macem enzim ing awak. Iki uga mbantu nggawe sistem kekebalan awak.

 

Pilihan suplemen Magnesium I-threonate

Priksa manawa sampeyan mriksa label kanthi tliti kanggo mesthekake yen suplemen kasebut ngemot Magnesium I-threonate.

 

Dosis sing disaranake bubuk Magnesium I-threonate

Asupan magnesium sing disaranake ing pria biasane yaiku 420 miligram lan kanggo wanita 320 miligram. Nanging, iki bisa beda-beda gumantung karo umur. Ora ana asupan Magnesium I-threonate sing disaranake khusus. Sanajan 1500 nganti 2000 miligram saben dina kudu dadi cara sing apik kanggo mupangat kognitif sing praktis. Contone khas laris yaiku Magtein sing dipatenake kanggo Magnesium I-threonate sing uga wis eksperimen kanggo kewan. Iki kalebu formulasi kuat nggunakake suplemen sing efektif.

Dosis sing disaranake kanggo Magnesium I-threonate yaiku:

  • Bocah-bocah ing ngisor telung belas taun - 80-240 miligram / dina
  • Wanita luwih saka patbelas taun - 300 -360 miligram / dina
  • Lanang umur patbelas taun - 400-420 miligram / dina
  • Wanita hamil / nyusoni: 310- 400 miligram / dina

Nalika iki bisa uga katon kaya dosis sing gedhe, elinga yen mung fraksi sing diserep. Dadi, 2,000 miligram Magnesium l-threonate mung bakal ngasilake udakara 144 miligram magnesium unsur, sing kira-kira sapratelone saka Penyisihan Diet sing Disaranake kanggo magnesium.

 

Alasan kanggo nimbang macem-macem sumber magnesium

Ora ana sing ngalang-alangi sampeyan kanggo mikir macem-macem bentuk magnesium kaya magnesium glycinate, sitrat utawa glukonat. Ana akeh formulasi sing kasedhiya ing counter kanggo asupan magnesium. Tandha ngenali asupan magnesium sing cukup yaiku bangku sing longgar lan dadi sinyal abang.

 

Suwene apa Magnesium l-threonate bisa digunakake?

Magnesium l-threonate sing dicerna kanthi lisan dilaporake mbutuhake paling ora sewulan kanggo nambah tingkat magnesium otak menyang level sing dibutuhake kanggo ngatasi kelainan otak tartamtu, kayata depresi, kuatir lan kelangan memori sing ana gandhengane karo umur lan pengaruh sing signifikan ing memori pembentukan lan fungsi otak.

 

Efek samping saka Magnesium I-threonate

Ana efek samping Magnesium I-threonate sing misuwur, kalebu rasa ngantuk, sirah, gerakan usus lan rasa mual. Efek samping sing umum dikenal suplemen magnesium yaiku sistem pencernaan. Nanging, kanthi Magnesium I-threonate, mesthine ora bisa kedadeyan amarga dirancang langsung menyang otak. Yen sampeyan nggunakake obat liya, luwih becik konsultasi karo dhokter utawa GP kanggo njaluk saran sing luwih apik. Magnesium ora disaranake kanggo wong sing nandhang penyakit ginjel amarga biasane ngombe magnesium saka awak sampeyan.

Pitakonan nyata yaiku - apa Magnesium I-threonate dijupuk karo magnesium liyane tambahan? Yen sampeyan njupuk magnesium kanggo masalah pencernaan, coba njupuk Magnesium I-threonate. Yen sampeyan ngrasakake bangku konstipasi utawa longgar, bakal luwih ati-ati supaya bisa bali menyang magnesium dhewe. Magnesium l-threonate karo kafein bisa ningkatake kinerja kognitif lan fisik nanging yen gumantung, bisa nyebabake awak kesel, kinerja mental, lan gampang pegel yen ora ditindakake. Iki minangka sebabe owah-owahan swasana ati sing parah ing sawetara wong lan ora duwe minat lan semangat kanggo nindakake kegiatan fisik. Pitakon liyane sing asring ditakokake yaiku suwene suwene wektu nganti sampeyan bisa ngerteni perubahane sing sejatine? Ahli kesehatan nyaranake ngenteni paling ora 4 nganti 8 minggu sadurunge nyelehake senapan!

 

Sapa sing ora kudu ngombe Magnesium l-threonate?

  • Wong sing ngalami masalah jantung
  • Wong sing duwe BP dhuwur sing ora bisa dikontrol (≥ 140/90 mmHg)
  • Wong sing kelainan kejiwaan mbutuhake rawat inap ing taun kepungkur
  • Wong sing ngalami gangguan ginjel utawa hepatik / penyakit
  • Wong sing ngalami diabetes Tipe I
  • Wong sing nandhang penyakit tiroid sing ora stabil
  • Wong sing kelainan imun kayata Virus Kekebalan Manusia / Sindrom Kekebalan Ditampa
  • Wong sing nindakake penyalahgunaan narkoba utawa alkohol sajrone rolas wulan kepungkur
  • Wong sing nandhang brot karotid, lacune sing wis diverifikasi, serangan iskemik sementara lan penyakit paru-paru sing signifikan
  • Wong sing ngalami penyakit ganas
  • Wong sing duwe kahanan suplemen bisa nyebabake kontraindikasi kanggo pemindaian tomografi emisi positron (PET), kalebu stroke utawa serangan jantung sajrone nem wulan kepungkur utawa ora bisa turu sajrone sakjam
  • Wong sing nggunakake obat-obatan sing dilarang diombe karo suplemen magnesium kayata pengencer getih lan antibiotik.
  • Wong sing alergi utawa sensitivitas kanggo bahan sing digunakake ing suplemen
  • Wanita sing ngandut, nyusoni, utawa ngrencanakake ngandhakake kudu takon dhokter sadurunge njupuk suplemen iki

 

Milih suplemen sing pas: Tinjauan magnesium l-threonate

Wong sing ngalami gangguan turu lan kurang fokus nggunakake suplemen iki - Magnesium l-threonate sing dikemas karo Vitamin - C threonate amarga ndadekake bioavailabilitas luwih dhuwur dibandhingake karo suplemen Mag-l-threonate umum. Suplemen kasebut duweni potensi nyebrang alangan otak getih sing nyedhiyakake magnesium ing otak lan nambah kemampuan kognitif. Kanthi nggabungake magnesium karo theanine lan mineral penting liyane, awak bisa diwenehake kanthi sarat nutrisi saben dina tanpa nyuda vitamin lan mineral liyane.

Magnesium l-threonate nambah memori kanggo wong tuwa sing umure luwih saka 50 taun lan ngalami demensia, penyakit Parkinson utawa gejala neurologis sing ringkih.

Panganggone suplemen saben dina nambah memori, nambah kemampuan kognitif lan sinau udakara wolulas persen sajrone wektu telung puluh nganti nem puluh dina. Iki nggawe efek sing nyenengake lan santai ing otot lan menehi panguat fisik lan kognitif cepet.

Sawetara wong luwih seneng njupuk suplemen iki ing bentuk pil amarga ana tutup gelatin ing pil sing ukurane sedheng, gampang ditelan lan gampang dicerna. Pil sing dilapisi gelatin mbusak racun saka sistem pencernaan

Konten threonate ing suplemen ngilangi lemes fisik lan kognitif, ningkatake turu kanthi santai awak. Mbantu turu sing apik kanggo nyegah sindrom sikil sing gelisah (kahanan sing nyebabake dorongan sikil sampeyan) lan impen sing luwes.

Nalika suplemen dijupuk luwih saka telung puluh dina, fokus nambah lan nyuda kabut mental lan nambah kemampuan kognitif sing nyebabake tambah fokus lan luwih produktivitas sajrone kerja, nalika maca, sinau utawa nindakake kegiatan fisik.

Suplemen kasebut kudu dikonsumsi nganggo panganan utawa sadurunge turu. RDA yaiku telung nganti papat kapsul saben dina, uga bisa digunakake sawise mangan uga nalika saluran pencernaan aktif banget sajrone iki, menehi asil luwih cepet.
Suplemen iki duwe efek samping sing minimal. Sing ngrugekke kalebu weteng sing lara lan sing alus yaiku ngelu utawa ngantuk. Dadi, bisa diarani manawa Magnesium l-threonate pancen aman kanggo dijupuk minangka suplemen saben dina kanthi minimal efek samping sing ora apik.

 

Ing endi sampeyan bisa tuku Magnesium l-threonate?

Untunge, akeh pabrikan, vendor lan merek sing adol suplemen sing luar biasa - Magnesium I-threonate. Iki uga kasedhiya kanthi online kanthi gampang lan ora prelu tuku. Nanging, siji perkara sing kudu dielingi yaiku sing paling murah ora paling apik. Tansah goleki merek paling apik, pengecer lan pabrikan sing bisa dipercaya, sing proses sertifikasi manufaktur lan panyimpenan

 

Wêdakakêna magnesium l-threonate Australia

Ing Australia, suplemen iki kasedhiya ing bentuk bubuk lan kapsul. Produk kasebut kasedhiya minangka - Neuro-Mag Magnesium l-threonate Powder

price - AUD 43.28

Fakta Tambahan babagan produk

Ngawula Sendok Ukuran 1 (udakara. 3.11 gram)

Sajian Saben Wadhah udakara 30

Amount Per Serving

Siji suplemen suplemen (Neuro-Mag® Magnesium l-threonate) nyedhiyakake 2,000 miligram magnesium l-threonate, sing jarene 144 miligram Mg unsur sing bisa nyerep. Otak gampang nyedhot suplemen kanggo kesehatan otak sing luwih apik lan kognisi muda. Suplemen kasebut bisa njaga koneksi sinaptik ing antarane sel otak lan ningkatake jalur sinyal sel otak sing sehat. Iki minangka campuran omben-omben rasa bubuk bubuk sing enak lan buah tropis.

Bahan liyane

Asam sitrat, akasia permen karet, maltodextrin, rasa alami, ekstrak stevia, silika.

 

Wêdakakêna magnesium l-threonate Kanada

Ing Kanada, suplemen kasedhiya minangka - Naka Platinum Magnesium l-threonate

price - CAD 46.99

Menehi tambahan babagan produk

Naka Pro's Pro MG12 Magnesium l - threonate kasedhiya minangka suplemen ing Kanada kabukten dadi siji-sijine bentuk magnesium sing bisa nambah tingkat magnesium ing otak. Ngemot 144 miligram Mg lan 2000 miligram magnesium l-threonate PRO MG12 bisa nglindhungi otak saka degradasi memori lan nambah gejala penyakit Alzheimer awal.

Jumlah saben porsi

--A - Saben dosis saka 3 kapsul ngemot Magnesium l-threonate 2000 miligram (144 miligram Mg unsur)

Bahan-bahan non-obat

Selulosa microcrystalline, magnesium stearate (sumber sayuran), hypromellose (bahan kapsul)., Ngemot ora ditambahake gluten, kacang-kacangan, endhog, produk susu, iwak utawa kerang, produk kewan, jagung, warna utawa rasa gawean, gandum utawa ragi.,

 

Wêdakakêna magnesium l-threonate Inggris

Ing Inggris, suplemen iki kasedhiya ing bentuk bubuk lan kapsul. Iki produk sing padha sing kasedhiya ing Australia.

 

Lumbung

Tutup terus ing papan sing adhem lan garing

 

Magnesium I-threonate - langkah sabanjure

Magnesium iku penting banget kanggo kesehatan fisik lan kesehatan mental sing apik. Pinunjul terapeutik nyata kanggo kesehatan mental magnesium dialihake amarga ora kompeten nembus lapisan proteksi otak. Magnesium I-threonate bisa ngatasi iki kanthi langsung menyang wilayah otak sing dikarepake. Amarga umume wong sing nandhang kelainan kognitif amarga kurang magnesium ing awak, mesthine kudu dijupuk bubuk Magnesium I-threonate kanggo nambah kemampuan otak kanggo ngatasi masalah kasebut.

 

wewaler

Informasi sing diwenehake adhedhasar bahan panliten lan temuan. Iki durung disetujoni dening FDA lan ora dimaksudake kanggo ngenali, ngobati, utawa nyegah penyakit utawa masalah kesehatan.

Amarga Administrasi Pangan & Obat ora ngatur suplemen kanthi cara sing padha nalika nganalisa lan ngawasi obat-obatan, mula kudu golek merek sing disertifikasi dening pihak katelu, kayata NSF International (organisasi pengujian, inspeksi lan sertifikasi produk Amerika), Labdoor, utawa Laboratorium Underwriter, kanggo keamanan lan kualitas.

Pungkasan, nanging ora kalah penting, coba elakkan suplemen sing ngemot bahan gawean, kayata warna, rasa lan bahan pengawet.

 

 

Cathetan Suku

  1. Xu T, Li D, Zhou X, Ouyang HD, Zhou LJ, Zhou H, Zhang HM, Wei XH, Liu G, Liu XG. Aplikasi lisan saka Magnesium-L-Threonate Attenuates Vincristine-induksi Allodynia lan Hyperalgesia kanthi Normalisasi Tumor Necrosis Factor-α / Factor Nuklir-κB. Anestesiologi. 2017 Jun; 126 (6): 1151-1168. doi: 10.1097 / ALN.0000000000001601. PubMed PMID: 28306698.
  2. Wang J, Liu Y, Zhou LJ, Wu Y, Li F, Shen KF, Pang RP, Wei XH, Li YY, Liu XG. Magnesium L-threonate nyegah lan mulihake kekurangan memori sing ana gandhengane karo nyeri neuropati kanthi pencegahan TNF-α. Dokter Sakit. 2013 Sep-Oct; 16 (5): E563-75. PubMed PMID: 24077207.
  3. Mickley GA, Hoxha N, Luchsinger JL, Rogers MM, Wiles NR. Kecepatan diet magnesium-L-threonate kanthi kronis lan nyuda spontan saka pencegahan rasa sing kondhisi. Biochem Behav Pharmacol. 2013 Mei; 106: 16-26. doi: 10.1016 / j.pbb.2013.02.019. Epub 2013 Mar 6. PubMed PMID: 23474371; PubMed Central PMCID: PMC3668337.
  4. Suplemen Magnesium L-Threonate: Keuntungan, Dosis, lan Efek sisih