Magnesium L-threonate (778571-57-6) Produsen - Cofttek

Magnesium L-threonate (778571-57-6)

April 7, 2020

Magnesium minangka mineral panganan penting, lan minangka elektrolit sing paling umum kaloro ing awak. Kekurangan magnesium umume ing panganan kulon, lan kekurangan magnesium wis ana hubungane karo macem-macem efek kesehatan sing ora nyenengake kalebu lemah, kekejangan, kuatir, lan tekanan darah tinggi.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video Magnesium L-threonate (778571-57-6)

 

Magnesium L-threonate Spambocoran

Jeneng: Magnesium L-threonate
CAS: 778571-57-6
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C8H14MgO10
Bobot molekul: 294.495 g / mol
Titik Nyelehake: N / A
Jeneng kimia: Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate
Words: Magnesium L-Threonate
InChI Key: YVJOHOWNFPQSPP-BALCVSAKSA-L
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Magnesium L-Threonate minangka bentuk Magnesium Pills sing paling apik. Digunakake kanggo nambah memori, mbantu turu, lan nambah fungsi kognitif sakabehe.
katon: wêdakakêna putih

 

Apa Magnesium L-threonate (778571-57-6)?

Magnesium minangka mineral panganan penting, lan minangka elektrolit sing paling umum kaloro ing awak. Kekurangan magnesium umume ing panganan kulon, lan kekurangan magnesium wis ana hubungane karo macem-macem efek kesehatan sing ora nyenengake kalebu lemah, kekejangan, kuatir, lan tekanan darah tinggi.

Ana macem-macem jinis tambahan Magnesium, nanging sing ndadekake Magnesium L-Threonate unik yaiku riset nuduhake yen formulir iki bisa nambah tingkat magnesium otak lan ndhukung memori / fungsi kognitif sakabehe. Penelitian babagan Magnesium L-Threonate wis nampilake dhukungan kanggo kesehatan sinau, kelingan, lan kesehatan kognitif.

 

Manfaat Magnesium L-threonate (778571-57-6)

Efek magnesium L-threonate kanggo jangka pendek, Jangka dawa, lan memori kerja wis ditliti kanthi akeh. Para ilmuwan nemokake manawa Magnesium L-Threonate bisa ningkatake memori jangka pendek lan dawa kanggo kewan enom lan tuwa. Panliten uga nuduhake manawa Magtein nambah kapadhetan sinaptik ing wilayah otak hipokampus kanggo kewan tuwa. Magtein minangka jinis magnesium HANYA sing wis kabukten sacara klinis nyedhiyakake mupangat kasebut.

Akeh pelanggan sing nglaporake manawa wektu luwih gampang tiba lan tetep turu nalika njupuk Magnesium L-Threonate sadurunge turu. Geoffrey Maitland nulis "Magnesium L-Threonate minangka turu kanggo turu wengi sing apik. Aku wis wareg banget karo bakul lan barang-barange. " Kualitas turu sing apik yaiku keuntungan utama sing kudu dikarepake para pelanggan kanthi nggunakake Magnesium. Turu bengi sing luwih apik bisa uga nyebabake fungsi pamikiran, memori, lan kognitif sing luwih apik dina esuk.

 

Magnesium L-threonate (778571-57-6) Mekanisme Tumindake?

Magnesium L-Threonate minangka uyah magnesium lan L-Threonate kanthi efek neuroprotective lan nootropic. Magnesium L-Threonate minangka bahan utama suplemen nutrisi sing ngemot bentuk magnesium L-threonate (Mg) sing bisa digunakake kanggo normalake tingkat Mg ing awak. Sawise administrasi, Mg dimanfaatake dening awak kanggo akeh fungsi lan reaksi biokimia kalebu: fungsi tulang lan otot, pembentukan protein lan asam lemak, aktivasi vitamin B, pembekuan getih, sekresi insulin, lan pembentukan ATP. Mg uga dadi pemangkin akeh enzim ing awak. Kajaba iku, magnesium nambah fungsi sistem kekebalan awak kanthi nambah ekspresi reseptor pembunuh alami NKG2D ing limfosit T sitotoksik lan sel pembunuh alami (NK). Iki nambah efek sitotoksik anti-virus lan anti-tumor.

 

Magnesium L-threonate (778571-57-6) aplikasi

Magnesium L-threonate (jeneng merek, Magtein), Magnesium L-Threonate ngemot keseimbangan optimal magnesium unsur amarga dirumusake kanggo penyerapan lan ora minangka julap.Magnesium L-threonate sing digunakake kanggo nambah memori, mbantu turu, lan nambah fungsi kognitif sakabèhé (utamane minangka umur siji).

 

Magnesium L-threonate wêdakakêna didol(Ngendi Tuku bubuk Magnesium L-threonate kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Magnesium L-threonate profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas paling dhuwur lan ngalami uji coba sing mandiri, kanthi mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

 

Cathetan Suku

  1. Xu T, Li D, Zhou X, Ouyang HD, Zhou LJ, Zhou H, Zhang HM, Wei XH, Liu G, Liu XG. Aplikasi lisan saka Magnesium-L-Threonate Attenuates Vincristine-induksi Allodynia lan Hyperalgesia kanthi Normalisasi Tumor Necrosis Factor-α / Factor Nuklir-κB. Anestesiologi. 2017 Jun; 126 (6): 1151-1168. doi: 10.1097 / ALN.0000000000001601. PubMed PMID: 28306698.
  2. Wang J, Liu Y, Zhou LJ, Wu Y, Li F, Shen KF, Pang RP, Wei XH, Li YY, Liu XG. Magnesium L-threonate nyegah lan mulihake kekurangan memori sing ana gandhengane karo nyeri neuropati kanthi pencegahan TNF-α. Dokter Sakit. 2013 Sep-Oct; 16 (5): E563-75. PubMed PMID: 24077207.
  3. Mickley GA, Hoxha N, Luchsinger JL, Rogers MM, Wiles NR. Kecepatan diet magnesium-L-threonate kanthi kronis lan nyuda spontan saka pencegahan rasa sing kondhisi. Biochem Behav Pharmacol. 2013 Mei; 106: 16-26. doi: 10.1016 / j.pbb.2013.02.019. Epub 2013 Mar 6. PubMed PMID: 23474371; PubMed Central PMCID: PMC3668337.
  4. Suplemen Magnesium L-Threonate: Keuntungan, Dosis, lan Efek sisih