Suplemen Anandamide (AEA) (94421-68-8) Produsen - Cofttek

Anandamide (AEA) (94421-68-8)

April 7, 2020

Anandamide, uga dikenal minangka N-arachidonoylethanolamine utawa AEA, yaiku asam neurotransmitter asam lemak sing asale saka metabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic (asam arachidonic) asam lemak polyunsaturated ω-6 penting.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Video Anandamide (AEA) (94421-68-8) video

 

Anandamide (AEA) Spambocoran

 

Jeneng: Anandamide (AEA)
CAS: 94421-68-8
Kemurnian Bubuk 50% ; 85% lenga
Formula Molekuler: C22H37NO2
Bobot molekul: 361.526 g / mol
Titik Nyelehake: -4.8 ° C
Jeneng kimia: N-Arachidonoyl-2-hydroxyethylamide
Words: Anandamide; AEA; Arachidonylethanolamide; Ethanolamide Arachidonoyl.
InChI Key: LIGWYLOEDYSMTP-DOFZRALJSA-N
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Wiwit Anandamide (AEA) nyintesis ing wilayah otak ing ngendi memori, motivasi, proses kognitif lan kontrol gerakan dikelola, bisa menehi pengaruh sistem fisiologis kayata rasa nyeri, peraturan napsu, kepenak lan hadiah.
katon: bubuk kuning cahya

 

Apa Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8?

Anandamide, uga dikenal minangka N-arachidonoylethanolamine utawa AEA, minangka neurotransmitter asam lemak sing asale saka metabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic (asam arakidonik) asam lemak poliaturaturat ω-6 sing penting. Jeneng kasebut dijupuk saka tembung Sanskerta ananda, sing tegese "bungahe, kabegjan, kabungahan", lan amide. Iki disintesis saka N-arachidonoyl phosphatidylethanolamine kanthi macem-macem jalur. Iki dirusak utamane karo enzim asam lemak amida hydrolase (FAAH), sing ngowahi anandamid.

 

Keuntungan Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8

Anandamide (AEA) disintesis kanthi enzimatik ing area otak sing penting kanggo memori, proses pikir lan kontrol gerakan. Panliten ngandhakake manawa anandamide duwe peran kanggo nggawe lan ngilangi hubungan jangka pendek antarane sel saraf, lan iki ana hubungane karo sinau lan memori. Penelitian kewan nuduhake manawa anandamide akeh banget sing lali. Iki nuduhake manawa yen zat bisa dikembangake supaya anandamide ora kaiket karo reseptor, iki bisa digunakake kanggo nambani kelangan memori utawa malah nambah memori sing ana!

 

Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8 Mekanisme Tumindake?

Anandamide, uga dikenal minangka N-arachidonoylethanolamine (AEA), yaiku asam lemak neurotransmitter sing asale saka metabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic (asam arachidonic), asam lemak omega-6 sing penting. Jeneng kasebut dijupuk saka tembung Sanskrit ananda, tegese "kabungahan, kebahagiaan, nyenengake", lan amide. Sintesis saka N-arachidonoyl phosphatidylethanolamine kanthi pirang-pirang dalan.

 

Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8 aplikasi

Anandamide (AEA) nyintesis ing area otak ing endi memori, motivasi, proses kognitif sing unggul lan kontrol gerakan diatur. Kanthi cara iki, pengaruhe kanggo sistem fisiologis kayata rasa nyeri, peraturan napsu, kesenengan lan hadiah.

 

Anandamide (AEA) wêdakakêna didol(Where Tuku bubuk Anandamide (AEA) kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Anandamide (AEA) kanthi pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami uji coba mandiri sing ketat, supaya mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Cui HJ, Liu S, Yang R, Fu GH, Lu Y. N-stearoyltyrosine nglindhungi neuron kortikal utami tumrap apoptosis depresi-glukosa glukosa-glukosa liwat nyegah sistem pengaktifan anandamide. Neurosci Res. 2017 Mei 9. pii: S0168-0102 (17) 30012-3. doi: 10.1016 / j.neures.2017.04.019. [Epub sadurunge cetak] PubMed PMID: 28499834.
  • King-Himmelreich TS, Möser CV, Wolters MC, Schmetzer J, Schreiber Y, Ferreirós N, Russe OQ, Geisslinger G, Niederberger E. AMPK nyumbang kanggo latihan aerobik-pengaruh antinoksisiran hiliran endokannabinoid. Neuropharmacology. 2017 Mei 4. pii: S0028-3908 (17) 30198-3. doi: 10.1016 / j.neuropharm.2017.05.002. [Epub ing ngarep cetak] PubMed PMID: 28479394.
  • Pirone A, Lenzi C, Briganti A, Abbate F, Levanti M, Abramo F, Miragliotta V. Distribusi spasial saka reseptor cannabinoid 1 lan hidrolase asam amida lemak ing ovari lan oviduk kucing. Acta Sejarah. 2017 Mei; 119 (4): 417-422. doi: 10.1016 / j.acthis.2017.04.007. Epub 2017 Mei 4. PubMed PMID: 28478955.