Asam Alpha-Ketoglutaric

Januari 14, 2021

Cofttek minangka produsen bubuk Asam-Ketoglutaric Acid paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 800kg.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) Spambocoran

Jeneng: Asam Alpha-Ketoglutaric
CAS: 328-50-7
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C5H6O5
Bobot molekul: 146.11 g / mol
Titik nggodhok: 320 ° F (160 ° C)
Titik lebur: 236.3 ° F (113.5 ° C)
Words: Asam 2-oksigen,

Asam 2-oksopentanedioat,

alpha-Ketoglutarate,

asam alpha-Ketoglutaric

InChI Key: KPGXRSRHYNQIFN-UHFFFAOYSA-N
Kelarutan: Larut ing alkohol, DMSO, lan metanol
Kondisi Panyimpen: 2-8 ° C
aplikasi: Alpha-ketoglutarate digunakake kanggo penyakit ginjel; kelainan usus lan weteng, kalebu infeksi bakteri; masalah ati; katarak; lan infeksi ragi sing bola-bali. Iki uga digunakake kanggo nambah cara pasien ginjel sing nampa proses proses perawatan hemodialisis.
katon: Wêdakakêna putih nganti putih cahya

 

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) Spektrum NMR

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) - Spektrum NMR

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.