Produsen Kalsium 2-oxoglutarate - Cofttek

Kalsium 2-oxoglutarate

Januari 14, 2021

Kalsium 2-oxoglutarate (71686-01-6) Spambocoran

Jeneng: Kalsium 2-oxoglutarate
CAS: 71686-01-6
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C5H4O5CA
Bobot molekul: 184.16 g / mol
Words: kalsium 2-oxidanylidenepentanedioate;

2-Oxo-glutarsaeure, Kalsium-Salz;

kalsium 2-oxopentanedioate;

EINECS 275-843-2;

Asam 2-oxo-glutaric, uyah kalsium;

Kalsium 2-oxoglutarate;

InChI Key: LADYPAWUSNPKJF-UHFFFAOYSA-L
Kelarutan: Larut ing alkohol, DMSO, lan metanol
Kondisi Panyimpen: 2-8 ° C
aplikasi: Ing kene kita nuduhake manawa alpha-ketoglutarate (dikirim kanthi wujud uyah Kalsium, CaAKG), metabolit utama ing siklus tricarboxylic (TCA) sing dilaporake bisa nambah umure ing cacing, bisa nambah umur lan kesehatan ing tikus.
katon: Wêdakakêna putih nganti putih cahya