Wêdakakêna NMN (1094-61-7)

April 7, 2020

Cofttek minangka produsen bubuk NMN paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi 2400kg saben wulan.

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Wêdakakêna NMN (1094-61-7) video

 

Wêdakakêna NMN Spambocoran

Jeneng: β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN)
CAS: 1094-61-7
Kemurnian 98%
Formula Molekuler: C11H15N2O8P
Bobot molekul: 334.2208 g / mol
Titik Nyelehake: > 96 ° C
Jeneng kimia: ((2R,3S,4R,5R)-5-(3-carbamoylpyridin-1-ium-1-yl)-3,4-dihydroxytetrahydrofuran-2-yl)methyl hydrogen phosphate
Words: Nicotinamide Mononukleotida; NMN; β-NMN; on-Nicotinamide mononukleotida
InChI Key: DAYLJWODMCOQEW-TURQNECASA-N
Separuh Urip: N / A
Kelarutan: Larut ing DMSO, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan)
aplikasi: Nicotinamide mononukleotida (NMN) minangka turunan saka niacin B-vitamin sing sacara dramatis nambah kesehatan lan umur dawa kanthi dadi prekursor menyang NAD +, senyawa sing nduweni peran penting ing produksi energi, metabolisme, lan ekspresi gen ing awak.
katon: wêdakakêna putih

 

NMN (1094-61-7) Spektrum NMR

NMN (1094-61-7) - Spektrum NMR

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

Apa β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN) CAS 1094-61-7?

Nicotinamide Mononucleotide, uga dikenal minangka ("NMN" lan "β-NMN") minangka nukleotida sing asale saka ribosa lan nikotinamide Kaya ribotida nikotinamida, NMN minangka turunan niacin, lan manungsa duwe enzim sing bisa nggunakake NMN kanggo ngasilake dinukleotida adenin nikotinamida ( NADH). Amarga NADH minangka koofactor kanggo proses ing mitokondria, sirtuin, lan PARP, NMN ditliti ing model kewan minangka agen neuroprotective lan anti-tuwa.

 

β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN) CAS 1094-61-7

Panliten anti-tuwa wis nuduhake manawa suplemen karo NMN, kunci utama NAD +, efektif kanggo ngilangi metabolisme sing ana gandhengane karo umur lan kalem ningkatake penyakit sing ana gandhengane karo umur. NMN duwe efek sing migunani babagan produksi energi ing tingkat mRNA, nambah toleransi kanggo glukosa, nyuda inflamasi, mbantu njaga sistem sirkulasi, ndandani DNA, lan duwe efek sing bermanfaat kanggo pengawetan fungsi kognitif. NMN uga nuduhake potensial minangka agen terapeutik nglawan gangguan neurodegeneratif sing umure umure. Suplemen karo NMN bisa uga migunani kanggo njaga ketahanan lan mobilitas. Ngawasi fungsi sistem macem-macem ing saindenging awak nyedhiyakake kesehatan lan dawa umur lan nambah kualitas urip nalika tuwa saya maju.

 

β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN) CAS 1094-61-7 Mekanisme Tumindake?

β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) minangka penengah biosintesis NAD + sing diasilake saka nikotinamide liwat nicotinamide phosphoribosyltransferase (NAMPT) lan uga diarani NMN utawa nikotinamide ribotide. Ing panelitian anyar babagan aplikasi NMN kanggo pencegahan lan diagnosis penyakit gumantung umur kayata diabetes, kelainan neurodegeneratif, penyakit jantung dll, dadi salah sawijining biomarker paling apik babagan diskusi babagan anti-penuaan, akhir-akhir iki.

 

β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN) CAS 1094-61-7 aplikasi

β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) duwe efek sing bermanfaat kanggo metabolisme ing saindenging awak, kalebu efek positif ing otot balung, fungsi ati, kepadatan tulang, fungsi mata, sensitivitas insulin, fungsi kekebalan, bobot awak, lan tingkat kegiatan.

 

NMN wêdakakêna didol(Ngendi Tuku bubuk on-Nicotinamide Mononukleotida (NMN) kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas paling dhuwur lan ngalami uji coba sing mandhiri, mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  • Kiss T, Balasubramanian P, Valcarcel-Ares MN, Tarantini S, Yabluchanskiy A, Csipo T, Lipecz A, Reglodi D, Zhang XA, Bari F, Farkas E, Csiszar A, Ungvari Z. Nicotinamide mononucleotide (NMN) perawatan attenuates oksidatif lan ngluwari kapasitas angiogenik ing sel endothelial cerebromicrovaskular: mekanisme potensial kanggo nyegah gangguan kognitif pembuluh darah. Geresitas. 2019 Mei 29. doi: 10.1007 / s11357-019-00074-2. PubMed PMID: 31144244.
  • Lukacs M, Gilley J, Zhu Y, Orsomando G, Angeletti C, Liu J, Yang X, Park J, Hopkin RJ, MP Coleman, Zhai RG, Stottmann RW. Mutasi keracunan fungsi fungsi biallelic ing monotuklir mononukleotida adenylyltransferase 2 (NMNAT2) ing rong janin kanthi urutan ubah bentuk akinesia janin. Exp Neurol. 2019 Mei 25: 112961. doi: 10.1016 / j.expneurol.2019.112961.PubMed PMID: 31136762.
  • Grozio A, Mills KF, Yoshino J, Bruzzone S, Sociali G, Tokizane K, Lei HC, Cunningham R, Sasaki Y, Migaud ME, Imai SI. Slc12a8 minangka transporter mononukleotida nikotinamida. Nat Metab. 2019 Jan; 1 (1): 47-57. doi: 10.1038 / s42255-018-0009-4. Epub 2019 Jan 7. PubMed PMID: 31131364; PubMed Central PMCID: PMC6530925.