Wêdakakêna phosphatidylserine (PS)

Juni 16, 2020

Cofttek minangka pabrikan bubuk Fosfatidilserin paling apik ing China. Pabrik kita duwe sistem manajemen produksi lengkap (ISO9001 & ISO14001), kanthi kapasitas produksi saben wulan 1200kg.

 

status: Ing Produksi Massa
Unit: 1kg / tas, 25kg / Dram

Wêdakakêna phosphatidylserine (PS) (51446-62-9) video

 

Wêdakakêna phosphatidylserine (PS) (51446-62-9) Spambocoran

Jeneng: Phosphatidylserine
CAS: 51446-62-9
Kemurnian 20% 、 50% 、 70%
Formula Molekuler: C13H24NO10P
Bobot molekul: 792.089 g / mol
Titik Nyelehake: N / A
Jeneng kimia: (2S) -2-Amino-3 - (((R) -2,3-bis (stearoyloxy) fosforik) (hidroksi) fosforil) oksida)
Words: Fosfatidil-L-serine

Phosphatidylserine

PS

Ptd-L-Ser

InChI Key: UNJJBGNPUUVVFQ-ZJUUUORDSA-N
Separuh Urip: 0.85 lan 40 menit
Kelarutan: Larut ing Chloroform, Toluene; ora larut ing Etanol, Methanol, Banyu
Kondisi Panyimpen: Simpen ing suhu kamar sing garing lan resik, ing wadhah kedap udara sing disegel, supaya udhara metu, dilindhungi saka panas, cahya lan kelembapan.
aplikasi: Woh bubuk Phosphatidylserine (PS) mbantu njaga tingkat kortisol sehat lan migunani kanggo memori lan konsentrasi.
katon: Cahya nganti wernane kuning coklat

 

Phosphatidylserine (PS) (51446-62-9) Spektrum NMR

Phosphatidylserine (PS) (51446-62-9) - Spektrum NMR

Yen sampeyan butuh COA, MSDS, HNMR kanggo saben produk lan informasi liyane, hubungi kami pimpinan Pemasaran.

 

Apa bubuk Phosphatidylserine (PS) (51446-62-9)?

Phosphatidylserine minangka zat lemak sing diarani fosfolipid. Nutupi lan nglindhungi sel ing otak sampeyan lan ngirim pesen ing antarane. Phosphatidylserine nduweni peran penting kanggo njaga pikiran lan memori sing cetha. Pasinaon kewan nuduhake yen level zat iki ing otak nyuda kanthi umur.

 

Keuntungan Phosphatidylserine (51446-62-9)

Wêdakakêna phosphatidylserine (PS) minangka komponen penting ing kabeh membran neuron. Riset manungsa nyaranake PS bisa mbantu nyengkuyung kesehatan otak kanthi sakabehe. Wêdakakêna phosphatidylserine (PS) mbantu njaga tingkat kortisol sing sehat lan migunani kanggo memori lan konsentrasi. Powder Phosphatidylserine minangka sistem pangiriman sing apik kanggo bocah lan wong tuwa sing bisa kangelan ngulu kapsul. Bubuk PS meh ora ana rasa lan bakal larut dadi apel utawa panganan.

 

Fosfatidilidin (51446-62-9) Mekanisme Tumindake?

Bubuk Phosphatidylserine, uga dikenal minangka PS, yaiku nutrisi fosfolipid sing ditemokake ing iwak, sayuran godhong ijo, kacang kedelai lan beras, lan penting kanggo fungsi normal membran sel neuronal lan ngaktifake Protein kinase C (PKC) sing ditampilake bakal melu ing fungsi memori. Ing apoptosis, serine fosfatidil ditransfer menyang lapisan njaba membran plasma. Iki minangka bagéan saka proses sel sing diangkah phagocytosis. Phosphatidylserine (PS) wis dituduhake kanggo mudhun kognitif alon ing model kewan. PS wis diteliti ing pirang-pirang uji coba pleboebo kaping pindho lan ditampilake kanggo nambah kinerja memori ing wong tuwa. Amarga keuntungan kognitif saka fosfatidilserine, zat kasebut didol minangka suplemen panganan kanggo wong sing percaya yen bisa entuk manfaat saka asupan tambah.

 

Fosfatidilidin (51446-62-9) aplikasi

Phosphatidylserine (PS) minangka panganan tambahan sing wis entuk sawetara kapentingan minangka perawatan potensial kanggo penyakit Alzheimer lan masalah memori liyane. Saperangan panaliten kanthi fosfatidilserine nuduhake kabisan lan prilaku kognitif sing luwih apik. Nanging, dandan mung sawetara wulan lan katon ing wong sing nandhang gejala paling ora abot.

 

Wêdakakêna phosphatidylserine (PS) didol(Ngendi Tuku bubuk Phosphatidylserine kanthi akeh)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier bubuk Phosphatidylserine profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami uji coba sing mandiri, kanthi mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

 

Cathetan Suku

  1. Christie WW (4 April 2013). "Fosfatidilserin lan Lipid sing Gegandhengan: Struktur, Kedadeyan, Biokimia lan Analisis" (PDF). Perpustakaan Lipid Masyarakat Kimia Minyak Amerika. Dijupuk tanggal 20 April 2017.
  2. Smith, Glenn (2 Juni 2014). "Apa fosfatidilserin bisa nambah memori lan fungsi kognitif kanggo wong sing nandhang penyakit Alzheimer?". Klinik Mayo. Dijupuk tanggal 23 Agustus 2014.
  3. Glade MJ, Smith K (Juni 2015). "Fosfatidilisin lan otak manungsa". Nutrisi 31 (6): 781-6. doi: 10.1016 / j.nut.2014.10.014. PMID 25933483.
  4. Ndhuwur 5 Mupangate njupuk Phosphatidylserine (PS)