Urolithin A (1143-70-0) - Pabrik pabrik

Urolithin A

November 9, 2020

Spesifikasi Urolithin A

Jeneng: Urolithin A
Jeneng kimia: 3,8-Dihydroxybenzo [c] kromen-6-siji
CAS: 1143-70-0
Formula Kimia: C13H8O4
Bobot molekul: 228.2
warna: Wêdakakêna putih kanggo bubuk putih
Kunci InChi: RIUPLDUFZCXCHM-UHFFFAOYSA-N
Kode SMILES: O=C1C2=CC(O)=CC=C2C3=C(O1)C=C(O)C=C3
fungsi: Urolithin A, metabolit usus-mikroba saka asam ellagic, ngetrapake properti anti-natoni, anti-mikroba, lan antioksidan. Urolithin: nyurung autofagy lan apoptosis, nyuda mundhak siklus sel, lan nyegah sintesis DNA.
aplikasi: Urolithin A yaiku metabolit ellagitannin; Perantara Farmasi
Kelarutan: Larut ing DMSO (3 mg / mL).
Panyimpenan Temp: Garing, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
Kondisi Pangiriman: Diluncurake ing suhu lingkungan minangka bahan kimia sing ora berbahaya. Prodhuk iki cukup stabil kanggo sawetara minggu nalika pengiriman biasa lan wektu ditindakake ing Bea Cukai.